×
سیاسی
شناسه خبر : 111082
تاریخ انتشار : شنبه 1401/07/23 ساعت 10:40
پوتین: فعلاً برنامه‌ای برای حملات گسترده‌تر به اوکراین وجود ندارد

پوتین: فعلاً برنامه‌ای برای حملات گسترده‌تر به اوکراین وجود ندارد

ولادیمیر پوتین گفت که روسیه باید ظرف دو هفته فراخوان نیروهای ذخیره را پایان دهد. همچنین به گفته او، روسیه "فعلا" برنامه‌ای برای حملات هوایی گسترده‌تر مانند حملات سنگینی که اخیر در اوکراین انجام داد، ندارد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه گفت که روسیه "فعلا" برنامه‌ای برای حملات هوایی گسترده‌تر مانند حملات سنگینی که اخیر در اوکراین انجام داد و طی آن بیش از ۱۰۰ موشک دوربرد به اهدافی در سراسر اوکراین شلیک شد، ندارد.

پوتین سه هفته پیش دستور بسیج نیروهای کشورش را صادر کرد که بخشی از پاسخ به "شکست‌های روسیه" در میدان جنگ بود. او همچنین الحاق چهار استان اوکراین را اعلام کرده و تهدید به استفاده از سلاح هسته‌ای کرده است.

روسیه به دنبال آن شاهد اولین نشانه‌های علنی انتقاد از مقامات از زمان آغاز جنگ بوده است. پوتین اما در دفاع از تصمیمش گفت که خط مقدم برای اینکه فقط از سوی سربازان قراردادی دفاع شود، بسیار طولانی است.

او گفت که ۲۲۲ هزار تن از ۳۰۰ هزار نیروی ذخیره پیش‌بینی شده در حال حاضر بسیج شده‌اند. او در یک کنفرانس خبری در پایان اجلاس سران در قزاقستان گفت: این کار رو به پایان است. فکر می‌کنم حدود دو هفته دیگر تمام فعالیت‌های مرتبط با بسیج نیروها به پایان برسد.

پوتین وعده پایان دادن به این بسیج جنجالی را داد که بابت آن صدها هزار مرد برای جنگ در اوکراین احضار شده و تعداد زیادی این کشور را ترک کرده‌اند. براساس این گزارش، از زمان صدور فرمان پوتین، نیروهای روسی همچنان مواضع خودشان را در شرق و جنوب اوکراین از دست داده‌اند.

همچنین ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین در یک ویدئوی شبانه بار دیگر گفت که نیروهای کشورش تمام اراضی این کشور را پس می‌گیرند. زلنسکی همچنین گفت که با محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی گفتگو داشت. او بدون توضیحات بیشتر گفت: ما درباره احتمالاتی برای همکاری در راستای منافع کشورهایمان و مردمانمان صحبت کردیم. فکر می‌کنم دستیابی به نتایجی که ما می‌خواهیم ممکن باشد.

در همین حال ولادیمیر پوتین می‌گوید هرچند آنچه امروز در جنگ اتفاق افتاده خوشایند نیست، با این حال اگر روسیه در ماه فوریه هم به اوکراین حمله نمی‌کرد همچنان وضعیت ناگواری حکمفرما بود و احتمالاً شرایط برای روسیه بدتر می‌بود.

رئیس‌جمهور روسیه روز جمعه همچنین تأکید کرد که این کشور در اوکراین همه اقدامات را "به خوبی و درستی" انجام می‌دهد. پوتین که این اظهارات را در نشست سران جمهوری‌های اتحاد جماهیر شوروی سابق در قزاقستان به زبان می‌آورد، همچنین در ادامه به خبرنگاران گفت: اکنون نیازی به حملات گسترده نیست و ما قصدی برای ویران کردن اوکراین نداریم؛ برنامه‌های دیگری داریم و آنها را دنبال می‌کنیم.

او همچنین به نگرانی متحدان روسیه در خصوص جنگ این کشور با اوکراین اشاره کرد و افزود: البته شرکای ما علاقه‌مند و همچنین نگران آینده روابط روسیه و اوکراین هستند اما این مسأله به هیچ وجه تأثیری بر روابط این کشورها با کرملین نمی‌گذارد.

رئیس‌جمهور روسیه در بخش دیگری از صحبت‌هایش تأکید کرد که هیچ برنامه‌ای برای گسترش بسیج نیروهای در کشورش ندارد. پوتین در این خصوص گفت: هیچ برنامه جدیدی در خصوص جذب نیرو وجود ندارد. هیچ پیشنهادی از وزارت دفاع دریافت نکردیم و من هم در آینده قابل پیش‌بینی نیازی برای نیروی اضافی نمی‌بینم.

ولادیمیر پوتین روز جمعه پس از نشست آسیای میانه و روسیه در آستانه قزاقستان هشدار داد که قرار دادن نیروهای ناتو در تماس مستقیم با ارتش روسیه اقدامی احمقانه است که می‌تواند به "فاجعه جهانی" منجر شود.

پوتین در پاسخ به این سوال که آیا در صورت نزدیک شدن به شکست اوکراین در درگیری با روسیه، ممکن است ناتو به اوکراین نیرو بفرستد، گفت که این یک "گام خطرناک است که می‌تواند به یک فاجعه جهانی منجر شود." او گفت: امیدوارم کسانی که در این مورد صحبت می‌کنند، هوش کافی برای جلوگیری از وقوع چنین اقدام خطرناکی داشته باشند.

رهبر روسیه همچنین گفت که درک معنای کلمه "شکست" در زمینه بحران اوکراین ضروری است. او با بیان اینکه "همه می‌تواند این را متفاوت درک کند" توضیح داد که ممکن است برخی این واقعیت را که شبه جزیره کریمه در سال ۲۰۱۴ رأی داد که بخشی از روسیه باشد، به عنوان شکست برای اوکراین تلقی کنند. او افزود: ما باید بفهمیم که منظور از شکست چیست.

رئیس‌جمهور روسیه همچنین جمعه در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات احتمالی برای پایان دادن به درگیری بین دو کشور، به خبرنگاران گفت که اوکراین از شرکت در مذاکرات صلح امتناع می‌کند. او گفت که دولت کی‌یف "می‌گفت که می‌خواهد مذاکره کند و ظاهراً خواستار آن بود، اما اکنون تصمیمی رسمی صادر کرد که آنها را ممنوع می‌کند."

پوتین در گفتگو با خبرنگاران خاطرنشان کرد که در صورت تغییر موضع اوکراین، ممکن است میانجیگری کشورها از جمله ترکیه بین مسکو و کی‌یف لازم باشد.

پوتین یادآور شد که روسیه و اوکراین در جریان مذاکرات با میانجیگری ترکیه در اواخر ماه مارس به توافق اولیه‌ای دست یافتند که می‌تواند خصومت‌ها را متوقف کند. او افزود: آن قراردادها تقریباً رسمی بودند. اما به محض عقب‌نشینی نیروها از کی‌یف، رهبری در کی‌یف تمام تمایل خود را برای گفتگو از دست داد.

ولادیمیر پوتین همچنین گفت که مقام‌های آلمان با اولویت دادن روابط با ناتو به جای رفاه شهروندان آلمانی، مرتکب "اشتباه بزرگی" شدند. پوتین گفت: در این مورد، ظاهراً تعهداتی در این ائتلاف سرلوحه کار قرار گرفت... درست بود یا خیر؟ من فکر می‌کنم که این یک اشتباه است و اکنون تجار، اقتصاد و شهروندان آلمانی هزینه این اشتباه را می‌پردازند، زیرا پیامدهای اقتصادی منفی برای منطقه یورو به طور کلی و برای آلمان به طور خاص دارد.

به گفته او، به نظر می‌رسد که افراد کمی منافع آلمان را در نظر می‌گیرند، در غیر این صورت "نورد استریم ۱ و نورد استریم ۲ منفجر نمی‌شدند." پوتین افزود: گرچه این خط لوله‌ها پیش از انفجار، گاز منتقل نمی‌کردند اما عنصری از قابلیت اطمینان وجود داشت، اینکه به عنوان آخرین راهکار می‌توان از آنها استفاده کرد، اما اکنون چنین گزینه‌ای وجود ندارد.


رویترز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترکیه جنگنده‌های تایفون از انگلیس دریافت می‌کند
توضیحات قالیباف درباره پیگیری قانون حمایت از افراد دارای معلولیت+فیلم
خبر خوش رئیس مجلس برای پرستاران چه بود؟+فیلم
ترامپ انجام ام آر آی را تاییدکرد اما دلیلش را نگفت!
اوسمار ویرا رسماً سرمربی پرسپولیس شد
عکس های منتخب هفته جهان، 27 اکتبر 2025
ایران قهرمان مسابقات تیراندازی با کمان ارتش‌های جهان شد
زمان فروش نقدی محصولات سایپا دیزل اعلام شد+جدول
دختران بسکتبال ایران به مدال نقره رسیدند
دبیرکل سازمان ملل: آتش‌بس غزه باید پایدار بماند
حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
همراه اول میزبان مدیران نفت و گاز کشور؛ پیوند هوشمند ارتباطات و انرژی برای تحول دیجیتال
پکن: روابط چین و ایالات متحده می‌تواند تثبیت شود
گران‌فروشی 74 میلیارد تومانی در صنعت قارچ
ایران در جمع 5 کشور برتر توسعه نرم‌افزارهای ایمنی و تضمین کیفیت صنعت هوانوردی
ممانعت رژیم صهیونیستی از سفر هیأت جنبش فتح به مصر
لغو اجلاس خاخام‌ها در باکو
فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت
دیدار ترامپ با امپراتور ژاپن و تلاش برای توافق تجاری با چین
والیبال جوانان ایران فینالیست شد
پیش‌بینی احتمال وقوع درگیری گسترده بین اروپا و روسیه در سه سال آینده
کاظمی: ادعای سهم کمتر مدارس دولتی در کنکور را قبول ندارم
چرا دزدان موزه لوور، الجزایر و مالی را برای فرار انتخاب کردند؟
نخستین مدال تاریخ شنای ایران در بازی های آسیایی بدست آمد
درگیری‌های شدید میان نظامیان جولانی در شمال سوریه
مجارستان آماده میزبانی اجلاس روسیه-آمریکا
کمبود تجهیزات مانع خروج اجساد اسرای اسرائیلی از زیر آوار
مدیرعامل هواپیمایی آسمان برکنار شد
آخرین جزئیات از وضعیت صابر کاظمی / کاظمی با اورژانس هوایی به تهران منتقل می‌شود
طلای جهانی به زیر 4000 دلار سقوط کرد
سیا در تدارک عملیات «پرچم دروغین» برای توجیه تجاوز به ونزوئلا
گوترش: دخالت خارجی چشم‌انداز صلح در سودان را تضعیف کرده است
انفجار خودروی بمب‌گذاری شده نزدیک مقر امنیت داخلی سوریه
جمهوری آذربایجان سرکنسول جدید خود را در تبریز منصوب کرد
نفوذ هکرها به داده‌های سامانه «پرتو آهنین» اسرائیل
رتبه 79 جهانی ایران در تولید محصولات ارگانیک
زمان افتتاح ایستگاه مترو مریم مقدس اعلام شد
عارف: المپیک فناوری نقش مهمی در پیگیری اولویت‌های ملی دارد
دستگیری عامل شهادت مأمور کلانتری گاندی بعد از 4 سال
پایان اعتصاب بازیکنان استقلال خوزستان
اعلام پایان وضعیت فوق‌العاده در جنوب اراضی اشغالی
مهاجرانی: 48درصد سهمیه‌های استخدامی وزارت بهداشت مختص پرستاران است
سرلشکر صفوی: جنگ کریدورها در روابط بین‌الملل تعیین کننده است
اتحادیه اروپا الحاق کرانه باختری را غیرقانونی اعلام کرد
وریا غفوری دستیار ساپینتو شد
پزشکیان: دانشمندانی داریم که نیاز ما به بیگانگان را کاهش می‌دهند
محسن رضایی: دشمن مترصد فرصت برای ماجراجویی است
پوتین قانون مشارکت راهبردی با ونزوئلا را امضا کرد
حمله اسرائیل به غزه آتش‌بس را نقض نکرده است
شاه اردن: هیچ نیروی نظامی به غزه اعزام نخواهیم کرد
X
آگهی تبلیغاتی