×
سیاسی
شناسه خبر : 110956
تاریخ انتشار :

در سی و ششمین کنفرانس وحدت اسلامی؛

رئیسی: امروز اتحاد مسلمانان نه یک تاکتیک بلکه راهبرد و استراتژی اساسی است

رئیس‌جمهور در کنفرانس وحدت اسلامی با تبریک ولادت پیامبر اسلام (ص) و امام صادق (ع) و خوشامدگویی به علمای جهان اسلام حاضر در کنفرانس، پیش‌بینی‌ها و پیشگیری از تفرقه جهان اسلامی و هم افزایی و همفکری علمای اسلامی را هدف این کنفرانس دانست.

نورنیوز - گروه سیاست: سید ابراهیم رئیسی صبح امروز چهارشنبه در آیین گشایش سی و ششمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی در سالن اجلاس سران افزود: انسان معاصر با اتکاء به خدا و آموخته‌های دینی می‌تواند زندگی سعادتمندی برای خود رقم بزند. جامعیت دین به انسان این قوت را می دهند که در مقابل تهاجم فرهنگی و نسخه‌های ارائه شده از غرب و شرق که هیچ تناسبی با زندگی دین‌مدارانه ندارد، ایستادگی کند.

پرچم دین، پرچم اتحاد بین همه مسلمانان در همه اقلیم‌ها با همه گویش‌هاست

رئیس جمهور ادامه داد: این کنفرانس کمک می‌کند که به درک مشترک بین همه شخصیت‌های اثرگذار در جهان اسلام که چه سرمایه عظیمی به اسم دین و دینداران و مسلمانان و معتقدان به دین، سرزمین‌های اسلامی، جوانان با گرایش به معنویت و دین، روحیه مقاومت و ایستادگی در مقابل دشمن و آماده بودن برای زندگی دین مدارانه، نیروهای فرهیخته و عالم و عامل برای اندیشه در مقابل جریان الحادی و سکولار و تکفیری داریم.

آیت‌الله رئیسی خاطرنشان کرد: بیندیشید که دشمن در چه جایگاهی است و چه ترفندهایی دارد. بیندیشید؛ به نام دین امروز پرچمی که امام برافراشتند، پرچم اتحاد بین همه مسلمانان در همه اقلیم‌ها با همه گویش‌ها است. امروز مسلمانان اشتراکات بسیار زیادی دارند. این اشتراکات می‌تواند قدرت بزرگ و مدنی به نام دین پدید آورد و در برابر همه تمدن‌های مدعی امروز عالم سر بلند اعلام کند که برای سبک زندگی انسان معاصر ، سخن و مدل داشته باشد.

به برکت خون شهدای اسلام، بیداری اسلامی ایجاد شد

رئیس‌جمهور با بیان این‌که «پیام این کنفرانس این است که ما به عنوان دین می‌خواهیم زندگی انسان معاصر رقم بخورد» خاطرنشان کرد: شهدای جهان اسلام، بیداری ایجاد کردند. برخی فکر می‌کردند اسلام، امری شخصی است ولی به برکت خون شهدای اسلام، بیداری اسلامی ایجاد شد و همه مسلمانان می‌خواهند مسلمان زندگی کنند و در همه شئون زندگی‌شان براساس اسلام عمل شود. دشمن از همین می‌ترسد.

او ادامه داد: بعد از جنگ جهانی اول و دوم و ایجاد دو بلوک شرق و غرب و فروریختن بلوک شرق، دشمن بررسی کرد که چه مانعی می‌تواند در مقابل نظام سلطه بایستد؟ آن‌ها به این نتیجه رسیدند تنها مانع‌شان اسلام است و نقشه کشیدند اجازه ندهند اسلام در دنیا رواج یابد. ایجاد دولت‌های وابسته، امپراتوری رسانه‌ای ، راه‌اندازی گروه‌های تکفیری ، اهانت به مقدسات اسلام، رواج تکفر افراطی و تکفیری از حلقه‌های یک زنجیره از سوی دشمن برای ایجاد تفرقه میان مسلمانان بود. تصمیم گرفتند قدرت دین سربلند نکند.

امروز اتحاد مسلمانان نه یک تاکتیک بلکه راهبرد و استراتژی اساسی است

رئیس جمهور در ادامه با بیان این‌که «نقش علما و فرهیختگان جهان اسلام نقش بی‌بدیلی است»، اظهار کرد: امروز اتحاد مسلمانان نه یک تاکتیک بلکه راهبرد و استراتژی اساسی است. مقتدای بصیرت‌آفرین ما امام خامنه‌ای است همواره بر این راهبرد تأکید کرده‌اند که امروز وحدت جهان اسلام یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است. ترجمان این نگاه آن است که هر کس با قلم، بیان، عمل، فعل و ترک فعل در جهت وحدت عمل کند، کمک کرده و هر کس ایجاد تفرقه کند حتما در جهت راهبرد دشمن حرکت کرده است.

او با اشاره به توطئه و فتنه دشمن در جهان اسلام اظهار کرد: انسجام و وحدت و یکپارچگی، دشمن‌شناسی و دشمن‌ستیزی و بصیرت در دین دشمن را شکست داد. امروز نقش مهم علما این است که بصیرت‌افزایی و معرفت‌افزایی کند. امروز وظیفه همه روشنگری درباره جایگاه اسلام و ناتوانی دشمن است. رهبر انقلاب همواره بر جهاد تبیین تأکید دارند. امروز دشمن با وجود همه ادعاها بسیار ناتوان هستند. آنها خود را صاحب منطق جلوه می‌دهند، اما منطق و استدلال را نمی‌فهمند نمی‌توانند حقایق را درک کنند بنابراین راه مقابله با آنها ایستادگی و مقاومت است.

مسأله فلسطین همچنان مسأله جهان اسلام است

آیت‌الله رئیسی همچنین خاطر نشان کرد: آن‌هایی که فکر می‌کردند که راه نجات فلسطین در مذاکره است، اشتباه کردند. جریان سازش با رژیم صهیونیستی شکست خورد و اکنون فرهنگ جریان مقاومت پیروز شده است. مگر قرارداد شرم الشیخ اسلو و کمپ دیوید کاری پیش برد؟ مگر آن‌ها به قراردادها پایبندند؟ آنها میثاق‌ شکنند. رژیم صهیونیستی پیمان و میثاق نمی‌فهمند؛ بنابراین در مقابل آنها باید ایستادگی کرد. امروز گروه‌های مقاومت در فلسطین و لبنان ابتکار عمل را گرفته‌اند. تا دیروز ابتکار عمل در اختیار سازمان‌های به اصطلاح آزادی‌بخش بود اما در جریان جنگ ۲۲ روزه، ۳۳ روزه یا هشت روزه گروه‌های مقاومت بهم آموختند، راه مقابله با رژیم صهیونیستی ایستادگی است.

او تأکید کرد: ما علاوه بر حمایت از جریان مقاومت، ارتباط با کشورهای خارجی را در اولویت‌ سیاست خارجی خود قرار داده‌ایم. در امور اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی مسلمانان برای ما در اولویت هستند.

رئیس جمهور همچنین با بیان این‌که «عادی‌سازی با برخی دولت‌های سست عنصر برای رژیم صهیونیستی امنیت‌ساز نیست»، ادامه داد: این عادی سازی شاید با برخی افراد سست عنصر باشد نه با ملت‌های مسلمان. مسلمانان هرگز عادی‌سازی را نپذیرفته و نمی‌پذیرند. مگر می‌شود با کسانی که زن و کودک می‌کشند و زندان غزه ایجاد کرده‌اند عادی سازی شود. دل مسلمانان با آن‌ها مگر می‌شود صاف شود. این عادی سازی هرگز برای رژیم صهیونیستی امنیت ساز نخواهد شد.

او با اشاره به تلاش دشمن برای به حاشیه بردن مسأله فلسطین اظهار کرد: زهی خیال باطل. مساله فلسطین همچنان مسأله جهان اسلام است.

مدعیان حقوق بشر ، بزرگترین ناقضان حقوق بشر هستند

رئیس‌جمهور همچنین با بیان این‌که «در برنامه‌های جمهوری اسلامی ایران مبارزه با ظلم، تروریست و تکفیر وجود دارد»، گفت: کینه دشمن هم به خاطر همین مسأله است. دشمن مدعی مبارزه با تروریزم است اما شهید سلیمانی و المهندس قهرمان مبارزه با تروریزم هستند و منطقه را از داعش پاک کردند در حالی که خود آنها در مبارزات انتخاباتی‌شان اعتراف کردند که جریان تروریستی را ایجاد کردند. شهادت قاسم سلیمانی به چه معناست؟ آیا طرفداری از تروریست است یا مقابله با تروریست است؟ مدعیان حقوق بشر در جایگاه ضدیت با حقوق بشر قرار دارند و بزرگترین ناقضان حقوق بشر هستند و اگر کیفرخواستی تنظیم شود کیفرخواست بلندی از جنایت آن‌ها خواهد بود.

ارتباط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی بین مسلمانان را دنبال می‌کنیم

سید ابراهیم رئیسی خاطر نشان کرد: رسیدن به درک مشترک در این کنفرانس به صلح پایدار و امنیت پایدار در کشورهای اسلامی کمک می‌کند ما یکبار دیگر باید داشته‌های‌مان را مرور کنیم. گفتگوی بین ادیان باید دنبال شود. این گفتگوها می‌تواند بسیاری از اختلافات را بررسی کرده و بر اشتراکات تأکید کند. ارتباط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی بین مسلمانان ضرورتی است که ما آن را دنبال می‌کنیم.

او تأکید کرد: در این نشست بر حفظ وحدت مسلمانان به عنوان یک ضرورت جهان اسلام تأکید شود و مسائل اختلافی به صورت علمی، پژوهشی و تحیقاتی و به دور از تعصبات دنبال شود. نگاه تقریبی در سیره ائمه و اهل بیت(ع) وجود دارد. همین تفکر کار را پیش خواهد برد اما تفکر تخریبی خطرناک بوده و باید به حاشیه رانده شود.


ایسنا
اخبار مرتبط
رئیسی: به روز رسانی قوانین در حوزه فرهنگ و توسعه سواد مجازی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است
شنبه 1401/07/23 ساعت 14:04
در همایش ملی منطق بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی؛
رئیسی: به روز رسانی قوانین در حوزه فرهنگ و توسعه سواد مجازی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است
رئیسی توسعه سواد مجازی را یک ضرورت برای خانواده‌ها و برای همه عنوان کرد و گفت: توسعه سواد مجازی خود یک سوادی لازم دارد که باید به تمام ابعاد اشراف داشته باشند و مسئول ان آموزش و پرورش است.
رئیسی:  حفظ تمامیت ارضی و امنیت و ثبات عراق اولویت اصلی ایران است
پنج‌شنبه 1400/05/14 ساعت 14:54
رئیسی: حفظ تمامیت ارضی و امنیت و ثبات عراق اولویت اصلی ایران است
رئیس‌جمهوری در دیدار رئیس جمهور عراق با تاکید بر اینکه بنای ما بر این است که در دوره پیش رو سطح روابط دو کشور روز به روز ارتقا یابد، گفت: جمهوری اسلامی ایران به تعبیر مقام معظم رهبری خواهان عراقی قوی و مقتدر است.
رئیسی: «احمدجبرئیل» تا آخرین لحظه عمر دست از تلاش برای آزادی قدس برنداشت
پنج‌شنبه 1400/04/17 ساعت 19:33
رئیسی: «احمدجبرئیل» تا آخرین لحظه عمر دست از تلاش برای آزادی قدس برنداشت
رئیس‌جمهور منتخب در پیامی درگذشت مبارز قدیمی و مجاهد نستوه، «احمد جبرئیل» را تسلیت گفت و نوشت: این مبارز خستگی ناپذیر تا آخرین لحظه عمر خود دست از تلاش برای آزادی قبله اول مسلمین برنداشت.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
X
آگهی تبلیغاتی