×
سیاسی
شناسه خبر : 110887
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/07/18 ساعت 15:43
انگلیس پلیس امنیت اخلاقی ایران را تحریم کرد

انگلیس پلیس امنیت اخلاقی ایران را تحریم کرد

در ادامه سریال تحریم‌های غرب علیه جمهوری اسلامی ایران به بهانه‌های گوناگون، وزارت امور خارجه انگلیس روز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای به بهانه حوادث اخیر، پلیس امنیت اخلاقی ایران را تحریم کرد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: در این بیانیه که یک نسخه آن در تارنمای وزارت امور خارجه انگلیس منتشر شد پنج مقام ارشد امنیتی کشورمان از جمله «غلامرضا سلیمانی»، رئیس سازمان بسیج مستضعفین، «حسن کرمی»، فرمانده یگان ویژه پاسداران ناجا و «حسین اشتری»، فرمانده کل انتظامی کشور در فهرست تحریم‌ها قرار گرفته‌اند.

طبق تحریم‌های وضع شده این افراد قادر به سفر به انگلیس نخواهند بود و هر یک از دارایی‌های آنها که در این کشور یا توسط افراد انگلیسی در هر نقطه‌ای نگهداری، مسدود می‌شود.

در همین حال «جیمز کلورلی»، وزیر امور خارجه انگلیس در اظهاراتی مداخله جویانه ادعا کرد: این تحریم‌ها پیام روشنی را به مقامات ایران می‌فرستد مبنی بر اینکه ما شما را به خاطر سرکوب‌ها و خشونت تکان‌دهنده‌ای که بر مردم خود تحمیل کرده‌اید، بازخواست می‌کنیم.

در بیانیه وزارت امور خارجه انگلیس با بیان این ادعا که «پلیس امنیت اخلاقی ایران برای چندین دهه از تهدید بازداشت و خشونت برای کنترل لباس زنان ایرانی و نحوه رفتار آنها در ملاء عام استفاده کرده است»، افزود: در پاسخ، انگلیس امروز پلیس امنیت اخلاقی را به طور کامل تحریم کرد.

پیش‌تر «ناصر کنعانی»، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان تصریح کرد که موضوع داخلی ایران مربوط به دولت و ملت ایران است و اجازه نخواهیم داد هیچ کشوری در امور داخلی ایران دخالت کند.

او گفت: کشورهایی درخصوص موضوع حقوق زنان و حقوق بشر در جمهوری اسلامی اعلام موضع می‌کنند که نه در تاریخ دور دستشان بلکه در تاریخ معاصر و در تاریخ تحولات ماه‌های اخیر و سال‌های اخیرشان ما موضوعات مشمئزکننده‌ای در نوع رفتارهای حقوق‌بشری خودشان هم در ارتباط شهروندان خودشان و هم در ارتباط با شهروندان کشورهای دیگر از جمله در ارتباط با شهروند ایرانی زن ما در آنجا می‌بینیم. آن وقت چنین کشورهایی به ما درس اخلاق می‌دهند و به ایران توصیه‌های اخلاقی درباره رعایت حقوق زنان وعدم خشونت می‌دهند.

کنعانی اضافه کرد: خشونت اگر بد است همان کشورهایی که توصیه‌های اخلاقی به دیگران می‌کنند ابتدا لازم است خودشان ملتزم به عدم خشونت باشند حفاظت از اماکن دیپلماتیک وظیفه قانونی این دولت‌ها است و اینکه اجازه ندهند تعرض به امکان دیپلماتیک صورت بگیرد و مصونیت دیپلماتیک دیپلمات‌ها حفظ شود و اجازه بدهند نمایندگی‌های سیاسی بتوانند فعالیت‌های دیپلماتیک خود را داشته باشند این میزان از تعرض به یک نمایندگی دیپلماتیک در کشوری که خود را مدعی حقوق بشر می‌داند و خود را الگوی رعایت قوانین و مقررات بین‌المللی می‌داند یک دوگانگی کاملاً آشکار است.

گفتنی است که عناصر ضد انقلاب دیروز عصر در غیاب پلیس انگلیس به ساختمان سفارت کشورمان در لندن حمله کردند. مقامات سفارت کشورمان با توجه به حمله دو هفته پیش عناصر ضد انقلاب به ساختمان سفارت، که منجر به دستگیری تعدادی از عناصر اغتشاشگر شد درچندین نوبت درباره ضرورت افزایش تدابیر امنیتی و وظایف دولت میزبان در چارچوب کنوانسیون وین تذکر داده‌اند. اما مقامات انگلیسی همچنان در این زمینه اهمال می‌کنند.


ایرنا
اخبار مرتبط
رسوایی بزرگ برای 5 رسانه ضد انقلاب/ 17 هزار دروغ فقط در 25 روز!
دوشنبه 1401/07/18 ساعت 12:57
رسوایی بزرگ برای 5 رسانه ضد انقلاب/ 17 هزار دروغ فقط در 25 روز!
عملکرد 5 رسانه بی بی سی فارسی، ایران اینترنشنال، صدای آمریکا، رادیو فردا و منوتو و صفحات مجازی آنها نشان می‌‌دهد این رسانه‌ها در 25 روز گذشته 17312 دروغ را درباره حوادث اخیر ایران منتشر کرده‌اند.
کنعانی: رویکرد ایران همچنان پابندی به مسیر مذاکرات است/ اجازه دخالت در امور داخلی‌مان نمی‌دهیم
دوشنبه 1401/07/18 ساعت 12:21
در نشست خبری با خبرنگاران؛
کنعانی: رویکرد ایران همچنان پابندی به مسیر مذاکرات است/ اجازه دخالت در امور داخلی‌مان نمی‌دهیم
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: کشورهای اروپایی و آمریکا روند مذاکرات را به مسائل اخیر در ایران ارتباط دادند، موضوع داخلی ایران مربوط به دولت و ملت ایران است؛ اجازه نخواهیم داد هیچ کشوری در امور داخلی ایران دخالت کند.
جایگاه واقعی رسانه‌های فارسی‌زبان معاند در فرماندهی اغتشاشات
دوشنبه 1401/07/18 ساعت 08:28
نورنیوز بررسی کرد؛
جایگاه واقعی رسانه‌های فارسی‌زبان معاند در فرماندهی اغتشاشات
زمین بازی اصلی در جنگ‌های موج چهارمی که رسانه‌های معاند فارسی‌زبان فرماندهی آن را در اغتشاشات ایران بر عهده گرفته‌اند، «ذهن» جامعه هدف است و تلاش می‌کنند با ابزار و روش‌های مختلف از جمله «دروغ‌پراکنی و تحریف حقایق»، «ایجاد توهم اکثریت»، «القاء حمایت گسترده خارجی»، «رو به اضمحلال بودن حاکمیت» و...، شناخت آنان را نسبت به محیط پیرامونی مهندسی کنند.
معمای حضور اتباع اروپایی در موقعیت آشوب و خروج آنها در زمان برقراری امنیت!
یکشنبه 1401/07/17 ساعت 21:02
نور ویدئو؛
معمای حضور اتباع اروپایی در موقعیت آشوب و خروج آنها در زمان برقراری امنیت!
تصمیم اخیر کشورهای اروپایی در توصیه به شهروندانشان برای خروج از ایران از آنجا غیر طبیعی و تا حدودی مشکوک است که این دولت‌ها اتباع خود را در روزهایی که اغتشاشات روند صعودی داشت در ایران حفظ کردند اما اینک که می‌توان اغتشاشات را پایان یافته تلقی کرد دستورالعمل خروج از ایران را صادر کرده‌اند!
نظرات

آخرین اخبار
ماراتن دکتری 1405 به ایستگاه مصاحبه رسید+ جزئیات آمار پذیرفته‌شدگان
ایران، محور تیرگی روابط ابوظبی و ریاض
اعلام قیمت‌های جدید واردات برنج و نهاده‌های روغنی + جدول
پیام تبریک آل‌صادق به دولت جدید عراق/ایران در کنار برادران عراقی می‌ماند
تغییر ساعت اداری از فردا برای نجات شبکه برق
توافق روسیه و اوکراین با تبادل 205 اسیر وارد فاز اجرایی شد
شکار «مرکاوا» با پهپادهای انتحاری، ضربات دقیق حزب‌الله در جنوب لبنان
زباله‌دان تاریخ؛ فرجامِ پیش‌بینی شده عراقچی برای سیاست‌های آمریکا
پاسخ قاطع اصغر فرهادی به موج‌سواری سیاسی در کن
وضعیت راه‌ها/ چالوس نیمه‌قفل، سایر محورها روان
اجرای عملیات انهدام مهمات عمل نکرده در قم
ترامپ: قصد دارم تحریم شرکت‌های نفتی چین را لغو کنم
مرگ خانم وکیل زیر چرخ‌های خودروی همسر
درخشش طلا بر سینه چمی‌پا و نقره‌های دیدنی احمدی و زیار
هشدار زرد بارندگی برای 12 استان کشور/خطر سیلاب ناگهانی در مناطق شمالی و غرب
جنایت جدید اشغالگران در بیمارستان‌های صور
امارات به دنبال تسریع پروژه خط لوله نفت برای دور زدن تنگه هرمز
پزشکیان: فردوسی، میان پهلوانان ملی و دینی ایران پیوندی ماندگار برقرار کرد
هواپیمای سوخت‌رسان آمریکایی با کد اضطراری در تل‌آویو فرود آمد
از تایوان تا هرمز؛ پیام‌های پنهان دیدار پکن
اظهارنظر جنجالی ترامپ پس از سفر به پکن
باد، باران و کاهش دما در راه تهران
کره‌جنوبی ناوشکن 4500 تنی خود را به مأموریت برون‌مرزی اعزام کرد
اعلام قیمت طلا و سکه در 25 اردیبهشت ماه 1405
آتش‌بس شکننده است اما به دیپلماسی فرصت می‌دهیم
اختلال اینترنت، گردش مالی کسب‌وکارهای مجازی را تحت تأثیر قرار داد
پیام مرجع شیعی بحرین درباره انقلاب اسلامی
پایان محرومیت روسیه و بلاروس برای حضور در رقابت های بین المللی کشتی
همراهی مردم، کلید پایدار ماندن تأمین انرژی و تولید صنعتی
روند استعفاها در دولت ترامپ به گشت مرزی رسید
پس از ترامپ؛ پوتین نیز عازم چین می‌شود
درخواست مردم اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات آینده نامزد نشود
کانادا به‌دنبال تبدیل شدن به ابرقدرت انرژی پاک
سقوط بازار اوراق قرضه جهانی در پی نگرانی از تورم جنگی
پس از نتانیاهو، رئیس ستاد ارتش اسرائیل هم به امارات رفت
کره شمالی تحریم انگلیس علیه اردوگاه کودکان را محکوم کرد
پیام وزیر خارجه هند پس از دیدار با عراقچی در دهلی
اعزام تکواندوکاران ایران به مسابقات قهرمانی آسیا 2026
محدودیت‌های ترافیکی جاده چالوس از ساعت 14 امروز آغاز می‌شود
تبریک پزشکیان به علی فالح الزیدی برای آغاز دولت جدید عراق
رهبر معظم انقلاب: زبان فارسی از بزرگترین ظرفیت‌ها برای ترویج فرهنگ و تمدن غنی ایران است
عراقچی: آمریکایی‌ها با اقدام نظامی به اهداف خود نمی‌رسند+ فیلم
بقائی: کردها نگهبان مرزها و پشتوانه قدرت ایران‌اند+فیلم
تنش امنیتی در سفر ترامپ به چین بر سر مأمور مسلح سرویس مخفی
آمادگی بورس برای بازگشایی از اواسط هفته آینده
رونمایی از دیوارنگاره‌ای در حمایت از ایران و ملت‌های مقاوم در مکزیک
آخرین جزئیات پرونده جنایت مدرسه میناب اعلام شد
کدام شهرها بیشترین فشار را در بازار کار تحمل می‌کنند؟
چین: باید هرچه سریع‌تر راهی برای پایان جنگ علیه ایران پیدا شود
جزئیات ساعت جدید حرکت قطارهای خط 5 مترو