×
سیاسی
شناسه خبر : 110842
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/07/17 ساعت 21:22
رئیسی: دشمن از پیشرفت‌های کشور لطمه خورده است

در جلسه هیأت دولت؛

رئیسی: دشمن از پیشرفت‌های کشور لطمه خورده است

رئیس جمهور گفت: دشمن از کار و تلاش مستمر در جهت تحقق پیشرفت‌های کشور لطمه خورده و می‌خواهد در این مسیر اخلال و وقفه ایجاد کند.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز در جلسه هیأت دولت با اشاره به رخدادهای روزهای اخیر کشور، بصیرت و قدرت تحلیل موجود در مردم را عاملی مهم برای شناخت حق و ایستادگی در راه آن برشمرد.

رئیسی با دقیق و همه‌جانبه دانستن تحلیل و تبیین رهبر معظم انقلاب از رویدادهای اخیر و ریشه‌های آن به چند نکته مهم در این زمینه اشاره کرد.

رئیس جمهور با تشریح ابعاد مختلف حوادث اخیر، متولیان امنیت جامعه را مکلف کرد با کمک مردم و دقت و هوشیاری، مجال اخلال در نظم جامعه و زندگی مردم را از اخلالگران سلب کرده و همه توان خود را برای حفظ امنیت و آرامش کشور و ایجاد فضای مناسب برای کار، تلاش و زندگی روزمره شهروندان به کار گیرند.

رئیسی جهاد تبیین و آگاهی‌بخشی را دیگر مأموریت مهم امروز دغدغه‌مندان و دوست‌داران کشور و نظام اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: دشمن به دنبال آن است که با جنگ روانی و شایعه‌افکنی اذهان عمومی را مشوش کرده و در جامعه هراس و یاس ایجاد کند.

رئیس جمهور بر همین اساس به صاحبان تریبون و فعالان عرصه رسانه و فضای مجازی تأکید کرد همه تلاش خود را برای تبیین واقعیت‌ها و روایت‌گری دقیق درباره ابعاد و پشت پرده آشوبگری‌ها و اغتشاشات اخیر به کار گیرند تا دشمن نتواند با روایت‌های مغشوش، واقعیت را تحریف کند.

رئیسی با تأکید بر اینکه دفاع از حقوق انسان‌ها در ذات و بنیان جمهوری اسلامی قرار دارد، گفت: در هر حادثه‌ای باید پیگیری لازم انجام گیرد تا احدی مورد ظلم واقع نشود، اما نباید مسائل فرعی به جای مسائل اصلی بنشینند و اصل به حاشیه برود.

رئیس جمهور توجه به تولید محتوای دقیق و متکی بر واقعیات در عرصه رسانه و فضای مجازی را برای ارائه روایت درست و واقعی از رویدادهای کشور مهم دانست و افزود: ضرورت دارد در حوزه دیپلماسی نیز وزارت امور خارجه، سفارتخانه‌ها، رایزنان فرهنگی و دوست‌داران انقلاب اسلامی با اطلاع‌رسانی و تبیین صحیح مسائل، فضای غبارآلودی را که دشمن ایجاد کرده است، شفاف کنند.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به پیشرفت‌های اقتصادی اخیر کشورمان، اظهار کرد: دشمن از کار و تلاش مستمر در جهت تحقق پیشرفت‌های کشور لطمه خورده و می‌خواهد در این مسیر اخلال و وقفه ایجاد کند و باید با کار مضاعف و گره‌گشایی از کار مردم، دشمن را مأیوس و مردم را روز به روز امیدوارتر کرد.

رئیس جمهور با تأکید بر لزوم رفع دغدغه‌های اقتصادی مردم خاطرنشان کرد: تلاش بی‌وقفه برای تأمین نیازهای اقتصادی مردم و ادامه مسیر پیشرفت‌های کشور، مؤثرترین روش برای مقابله با توطئه‌های دشمن است.

رئیسی در ابتدای سخنانش با تبریک میلاد با سعادت پیامبر اعظم (ص) و امام جعفرصادق (ع)، گفت: امروز جوامع بشری بیش از همیشه به شناخت سیره و سلوک اهل بیت (ع) نیاز دارد و اگر سبک زندگی انسان معاصر نبوی و جعفری باشد، سعادت نصیب او خواهد شد.


مهر
اخبار مرتبط
رئیسی: به روز رسانی قوانین در حوزه فرهنگ و توسعه سواد مجازی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است
شنبه 1401/07/23 ساعت 14:04
در همایش ملی منطق بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی؛
رئیسی: به روز رسانی قوانین در حوزه فرهنگ و توسعه سواد مجازی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است
رئیسی توسعه سواد مجازی را یک ضرورت برای خانواده‌ها و برای همه عنوان کرد و گفت: توسعه سواد مجازی خود یک سوادی لازم دارد که باید به تمام ابعاد اشراف داشته باشند و مسئول ان آموزش و پرورش است.
رئیسی: دشمن تصور کرده در ظرف دانشگاه می‌تواند به امیال پلیدش برسد
شنبه 1401/07/16 ساعت 14:01
در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها؛
رئیسی: دشمن تصور کرده در ظرف دانشگاه می‌تواند به امیال پلیدش برسد
رئیس جمهور گفت: دشمن تصور می‌کرد که می‌تواند در ظرف دانشگاه امیال خود را دنبال کند، غافل از اینکه دانشجویان و اساتید ما بیدار بوده و اجازه تحقق خیال‌های باطل دشمن را نخواهند داد و حتماً در عرصه علم و دانش نیز مانند دیگر عرصه‌ها دشمن را ناکام خواهند گذاشت.
رئیسی: همگان باید به رعایت حریم دانشگاه پایبند باشند
پنج‌شنبه 1401/07/14 ساعت 15:01
دیدار جمعی از مسئولان وزارت علوم و دانشگاه شریف با رئیس‌جمهور؛
رئیسی: همگان باید به رعایت حریم دانشگاه پایبند باشند
رئیس‌جمهور در نشستی با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری و جمعی از مسئولان دانشگاه شریف به بررسی ابعاد حوادث هفته جاری در دانشگاه شریف پرداخت.
رئیس‌جمهور: حقوق بشر در ذات جمهوری اسلامی است
چهارشنبه 1401/07/13 ساعت 13:25
در گفتگو با تلویزیون چین؛
رئیس‌جمهور: حقوق بشر در ذات جمهوری اسلامی است
رئیس جمهور با بیان اینکه دستیابی به توافق خوب امکان پذیر است، گفت: روابط ایران با کشورهای منطقه از جمله چین می‌تواند بسیاری از تهدیدها و تحریم‌ها را خنثی کند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فناوری جدید؛ کنترل ویلچر و رایانه تنها با حرکات صورت
چگونه شکلات تلخ می‌تواند روند پیری را کند، کند؟
ثروتمندترین خانواده‌های جهان معرفی شدند
راهکارهایی ساده برای جلوگیری از خشکی چشم در زمستان
ژن RNA غیر کدکننده به‌عنوان کنترل‌کننده رشد سلول‌های بزرگ شناسایی شد
هشدار مادورو درباره پیامدهای تهدیدهای واشنگتن بر صلح منطقه‌ای
پیشروی اشغالگران اسرائیلی بار دیگر در قنیطره سوریه
الازهر حکم اعدام بیماران سرطانی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد
تحریم‌ها نتوانستند واردات نفت هند از روسیه را کاهش دهند
ساختمان‌های شهرداری تهران صاحب شناسنامه پدافندی می‌شوند
هدف‌گذاری ایران و پاکستان برای تحقق تجارت 10 میلیارد دلاری
تامین بازار شب یلدا با عرضه گسترده هندوانه
انتصاب یک بانوی به‌عنوان معاون سیاسی فرمانداری مراغه
حمله سنگین سایبری به وزارت کشور فرانسه
ارتش ونزوئلا: تهدیدهای ترامپ ما را نمی‌ترساند
عون: گفت‌وگو با اسرائیل برای تثبیت امنیت است نه تسلیم شدن
رونمایی دولت از یک یارانه جدید
بیانیه سفارت روسیه درباره آزادی شهروند روسی زندانی در ایران
نتایج آزمون زبان دانشگاه آزاد اعلام شد
مجری آمریکایی: ترامپ ممکن است امشب به ونزوئلا اعلان جنگ کند
انگلیس دارایی‌های آبراموویچ روسی را به اوکراین واگذار می‌کند
نیروهای جدایی‌طلب جنوب یمن با تل‌آویو تماس برقرار کردند
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید/جزئیات جدیدی از ترور
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
آمریکا مجوز فروش نفت پروژه ساخالین-2 روسیه را صادر کرد
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد/نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده‌
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + مغز تغییرات منفی ندارد
نورنما | مجسمه آزادی سقوط کرد
آزادی گروگان بشاگردی پس از تلاش‌های قضائی در جاسک
سوارس اینتر میامی ماندنی شد
بولتون: پوتین ترامپ را فریب می‌دهد
ترامپ حین مذاکرات مشغول برنامه‌ریزی برای حمله به ایران بود
آخرین وضعیت مجری «گزارش ورزشی» پس از گازگرفتگی
شرایط حذف افراد از دریافت کالابرگ اعلام شد+جزئیات
خط 8 مترو تهران با 34 ایستگاه پرتقاضا وارد فاز اجرایی می‌شود
احتمال انتقال دیدار ایران و مصر به ونکوور/اختصاص بخشی از درآمد جام جهانی برای غزه/
پزشکیان: امام خمینی (ره) پیام آور وحدت و انسجام بود
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
ونزوئلا: صادرات نفت خام ما بی‌وقفه ادامه دارد
تراکتور-پرسپولیس با 50 هزار تماشاگر
هواشناسی بوشهر 2 هشدار قرمز صادر کرد
انصارالله یورش نتانیاهو به مسجدالاقصی را اهانتی آشکار خواند
توضیحات آتیه‌سازان حافظ درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان
هشدار هلال احمر درخصوص ورود موج جدید بارشی به جنوب کشور
ارز مسافری و دانشجویی بر مبنای نرخ تالار دوم مرکز مبادله است
انار شب یلدا تامین شد
جهان باید فرصت تعامل با تهران را دریابد
هشدار درباره تبعات اقتصادی مصادره دارایی‌های روسیه
چه خبر از وضعیت مصدومان استقلال ؟
مرتس: با تضمین‌های امنیتی به اوکراین، حملات آتی روسیه را تلافی می‌کنیم
X
آگهی تبلیغاتی