×
اقتصادی
شناسه خبر : 110715
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/07/14 ساعت 15:41
اولین دوره فروش محصولات سایپا بدون قرعه‌کشی آغاز شد

با تغییر ماهیت فعالیت سامانه تخصیص یکپارچه خودرو؛

اولین دوره فروش محصولات سایپا بدون قرعه‌کشی آغاز شد

به‌دنبال تغییر ماهیت فعالیت سامانه تخصیص یکپارچه خودرو از برگزارکننده دوره‌های فروش به ناظر فرآیندهای فروش تا تحویل، گروه خودروسازی سایپا از امروز (پنجشنبه) فروش در قالب طرح‌های فوق‌العاده و فوری و پیش‌فروش یکساله بصورت عادی و طرح جوانی جمعیت را برای محصولات آغاز کرده است.

نورنیوز - گروه اقتصاد: روز دوشنبه هفته جاری (١١ مهر ماه)، سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به خروج اکثریت محصولات خودروسازان اعم از دولتی و خصوصی از فرایند قرعه‌کشی، از حذف سامانه یکپارچه فروش خودرو برای فروش محصولات خودروسازان خبر داد و تأکید کرد: پیش از این که سامانه فروش یکپارچه خودرو با فرآیند قرعه‌کشی داشتیم، حدود ١٠ خودروساز، محصولات خود را در آن قالب عرضه می‌کردند، اما اکنون اکثریت خودروها با توجه به افزایش تولید و متعادل شدن عرضه و تقاضا از شمول قرعه‌کشی خارج شده‌اند و در حال حاضر تنها ایران‌خودرو باقی مانده است که تعدادی از محصولات خود را با فروش به‌صورت قرعه‌کشی عرضه می‌کند.

قالیباف تصریح کرد: بر این اساس دیگر سامانه یکپارچه «موضوعیت» خود را از دست داده‌ است و دیگر به آن معنا وجود ندارد؛ در حقیقت دیگر با سازوکار قبلی فعال نخواهد بود و با خروج فروش خودروها از طریق سامانه یکپارچه و واگذاری امر فروش به خود شرکت‌های خودروساز (حتی برای چند محصول ایران‌خودرو که با روش قرعه‌کشی عرضه خواهند شد)؛ این سامانه به منظور نظارت سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان بر تعداد فروش مجاز خودرو، تحویل به‌موقع خودرو توسط خودروسازان و همچنین اجرای مصوبه‌های مجلس شورای اسلامی فعالیت خواهد کرد.

بدین ترتیب رعایت الزامات قانونی مصوب همچون تخصیص ۵۰ درصد ظرفیت تولید به طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و تخصیص ۱۰ درصد ظرفیت تولید به طرح جایگزینی خودروهای فرسوده توسط این شرکت‌های خودروساز بر قوت خود باقی خواهند ماند.

پس از آن، معاون بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا، معاون بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا ضمن اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و افزایش ظرفیت تولید، بر خروج تمامی محصولات گروه سایپا از شرایط قرعه‌کشی مهر تایید زد.

عرضه محصولات گروه سایپا بدون قرعه‌کشی در سایت فروش اینترنتی

حال از امروز (پنجشنبه/ ١۴ مهرماه)، گروه خودروسازی سایپا، ‌فروش فوق‌العاده پنج محصول شاهین، سایپا ۱۵۱، کوییک‌پلاس با گیربکس اتوماتیک، کوییک R با گیربکس اتوماتیک با موعد تحویل ۳۰ روزه و کوییک R  با گیربکس معمولی با موعد تحویل ۹۰ روزه را آغاز کرده‌ و این ثبت‌نام تا تکمیل ظرفیت محصولات از طریق سامانه فروش اینترنتی سایپا ادامه خواهد داشت.

متقاضیان می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی به نشانی saipa.iranecar.com نسبت به ثبت‌نام و تکمیل فرآیند خرید خودرو در طرح مذکور شرکت کنند.

همچنین این گروه خودروسازی، پیش‌فروش یک‌ساله عادی و طرح قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را نیز برای هشت محصول شاهین، ساینا S، کوییک S، کوییک‌پلاس با گیربکس اتوماتیک، کوییک با گیربکس معمولی، کوییک R با گیربکس اتوماتیک، کوییک R با گیربکس معمولی و سایپا ۱۵۱با موعد تحویل دی ماه سال جاری الی اردیبهشت ماه سال آینده اجرایی می‌کند.

بنا بر اعلام، در این طرح، فروش محصولات اعم از فروش فوق‌العاده و پیش‌فروش بدون محدودیت قرعه‌کشی تا تکمیل ظرفیت جهت ثبت‌نام انجام خواهد شد. این طرح فروش برای خودروهای طرح قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت جهت پیش ثبت نام فعال است.

همچنین در این طرح فروش محدودیت عدم وجود ثبت‌نام و صدور فاکتور در فروش فوق‌العاده برای خودروهای کوییک پلاس با گیربکس اتوماتیک، کوییک R با گیربکس اتوماتیک و کوییک R با گیربکس معمولی به ۱۸ ماه و برای سایر محصولات محدودیت مذکور وجود ندارد. ضمن اینکه محدودیت پلاک انتظامی در تمامی روش‌های فروش(فوق العاده و پیش‌فروش) و همه محصولات اجرا نخواهد شد.


روابط عمومی سایپا
اخبار مرتبط
امکان واریز وجه برای منتخبان عادی 5 محصول سایپا از امروز فراهم شد
سه‌شنبه 1402/05/17 ساعت 14:29
با موعد تحویل زمستان 1402 و بهار 1403؛
امکان واریز وجه برای منتخبان عادی 5 محصول سایپا از امروز فراهم شد
امکان واریز وجه علی الحساب برای منتخبان عادی پنج محصول سایپا، در بخش هشتم که اولویت دریافت خودروی آن‌ها زمستان 1402 و بهار 1403 است و امروز (17 مرداد ماه) از سوی شرکت پیامک دریافت می‌کنند، فراهم خواهد شد.
شاهین سایپا در راه روسیه
یکشنبه 1401/12/07 ساعت 19:16
شاهین سایپا در راه روسیه
تحویل اتومبیل‌ها به روسیه با مجوز مسکو آغاز شده و شرکت سایپا با یک شرکت بلاروسی برای تهیه 45 هزار اتومبیل شاهین توافقی امضا کرده است.
حضور وزیر حمل‌ونقل ونزوئلا در محل تخلیه اولین محموله صادراتی سایپا+ تصاویر
شنبه 1401/11/01 ساعت 15:06
حضور وزیر حمل‌ونقل ونزوئلا در محل تخلیه اولین محموله صادراتی سایپا+ تصاویر
وزیر حمل‌ونقل ونزوئلا در محل تخلیه اولین محموله صادراتی سایپا به این کشور حضور به عمل آورد.
نوسازی تجهیزات و ماشین آلات خطوط تولید از اولویت‌های گروه سایپا است
شنبه 1401/09/19 ساعت 12:59
مدیرعامل گروه سایپا:
نوسازی تجهیزات و ماشین آلات خطوط تولید از اولویت‌های گروه سایپا است
مدیرعامل بانک صنعت و معدن و هیئت همراه ضمن بازدید از خطوط تولید شرکت سایپا و مرکز تحقیقات و نوآوری سایپا در نشستی با مدیرعامل و مدیران ارشد این گروه خودروساز به بررسی ایجاد شرایط بهتر در تعامل و همکاری دو طرف و رفع موارد مربوط به تفاهم نامه فی مابین با هدف اجرای بهتر آن پرداخت.
آغاز فروش فوق‌العاده سایپا ویژه متقاضیان عادی و مادران
شنبه 1401/09/12 ساعت 09:30
آغاز فروش فوق‌العاده سایپا ویژه متقاضیان عادی و مادران
گروه خودروسازی سایپا از ساعت 11 صبح امروز فروش در قالب طرح‌های فوق‌العاده را برای دو محصول کوییک و کوییک R ویژه متقاضیان عادی و ویژه مادران آغاز کرده است.
آغاز ثبت نام مرحله جدید فروش فوق العاده سایپا از 20 آبان
دوشنبه 1399/08/19 ساعت 16:02
آغاز ثبت نام مرحله جدید فروش فوق العاده سایپا از 20 آبان
زمان آغاز ثبت نام ساعت 10 روز سه شنبه مورخ 99/8/20 است و به مدت سه روز امکان ثبت نام وجود دارد.
تکلیف قیمت جدید تمام خودروهای ایران خودرو و سایپا مشخص شد
یکشنبه 1399/02/28 ساعت 10:57
تکلیف قیمت جدید تمام خودروهای ایران خودرو و سایپا مشخص شد
رئیس شورای رقابت از تعیین تکلیف قیمت تمام محصولات ایران خودرو و سایپا در جلسه دیروز شورای رقابت خبرداد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پادکست | تاثیرات افزایش نرخ سود بین بانکی
پیام تبریک دکتر پزشکیان به مناسبت روز ملی قطر
چاه‌های 200متری منابع زیرزمینی پایتخت را از بین می‌برد
روایت نابغه ایرانی گوگل از انقلاب سرعت پردازش داده‌ها
کشف 41 هزار تُن برنج و نهاده دامی قاچاق و احتکاری در تهران
آغاز نوبت‌دهی اینترنتی بیمارستان‌های دولتی از اول دی‌ ماه
اعلام رسمی علت مرگ کارگردان معروف هالیوود و همسرش
7 میلیون موتورسیکلت، گره اصلی ترافیک تهران
صلاح باز هم عربستانی‌ها را ناامید کرد
پهلو گرفتن کشتی 66 هزار تُنی گندم در بندر شهید رجایی
پیش‌نویس لایحه «به رسمیت شناختن زبان اشاره ایرانی» تدوین شد
نقشه علمی جهان اسلام به کدام سو می‌رود؟
رئیس سازمان بورس: تا پایان سال 20 عرضه اولیه انجام می‌شود
پرشدگی 33 درصدی سدها
پیست اسکی توچال بازگشایی شد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(142) «جهرم»
ادامه واریز حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از امروز +جزییات
انهدام مخفیگاههای داعشی در غرب عراق
در کوچه بن بست نباید نشست
ترور شخصیت معروف در حمص توسط عناصر جولانی
جنوب یمن؛ بوی توطئه و خیانت
افزایش 50 درصدی مرگ موتورسیکلت‌سواران در تصادفات پایتخت
آینده حزب‌الله و مقاومت در فضای تصاعد بحران
اعتراف هولناک مرد 70 ساله به قتل همسرش در مشهد
پزشکیان: سالی چندهزار کشته در جاده‌ها، قابل قبول نیست
یک آمریکایی ایرانی‌تبار دستیار وزیر خارجه شد
فدراسیون فوتبال مصر انتصاب کی‌روش را تکذیب کرد!
عارف: باید شرایط برای جذب سرمایه‌ها ایجاد شود
جهان نظاره گر خاموش «غرق» غزه
مدنی‌زاده: دولت اقتصاد را رها نکرده است
توافق ایران و عراق برای افتتاح گذرگاه جدید میان دو کشور
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی دی ماه سال 1404
اشرف بروجردی، رئیس اسبق کتابخانه ملی ایران درگذشت
از هر 100 متقاضی وام ازدواج 73 نفر دست خالی می‌مانند
بحرانی به ‎نام اطلاع‌رسانی مسئولان دوربینی در بحران
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 29 آذر 1404+ جدول
12 روز زیر آتش؛ روایت کمالوندی از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران
کاهش 33 درصدی بارش‌ها در کشور
امروز آخرین مهلت ثبت نام فروش جدید ایران خودرو/ رکورد ثبت نام شکست + زمان قرعه کشی
آژانس هیچ اطلاعاتی درباره اورانیوم غنی‌شده ایران دریافت نکرده است
کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل قبول
آیا طلا به نشانگر زلزله پولی در جهان تبدیل شده است؟
انتقاد عراقچی از رویکرد غیرمسولانۀ 3 کشور اروپایی
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم
واکنش رژیم جولانی به بمباران ده‌ها نقطه در سوریه توسط آمریکا
ترامپ: حمله به اهداف داعش در سوریه موفقیت‌آمیز بود
مامور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز اعدام شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 29 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 29 آذر 1404+ وضعیت استانها
درخت‌ها چطور با هم صحبت می‌کنند؟
X
آگهی تبلیغاتی