×
اقتصادی
شناسه خبر : 110715
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/07/14 ساعت 15:41
اولین دوره فروش محصولات سایپا بدون قرعه‌کشی آغاز شد

با تغییر ماهیت فعالیت سامانه تخصیص یکپارچه خودرو؛

اولین دوره فروش محصولات سایپا بدون قرعه‌کشی آغاز شد

به‌دنبال تغییر ماهیت فعالیت سامانه تخصیص یکپارچه خودرو از برگزارکننده دوره‌های فروش به ناظر فرآیندهای فروش تا تحویل، گروه خودروسازی سایپا از امروز (پنجشنبه) فروش در قالب طرح‌های فوق‌العاده و فوری و پیش‌فروش یکساله بصورت عادی و طرح جوانی جمعیت را برای محصولات آغاز کرده است.

نورنیوز - گروه اقتصاد: روز دوشنبه هفته جاری (١١ مهر ماه)، سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به خروج اکثریت محصولات خودروسازان اعم از دولتی و خصوصی از فرایند قرعه‌کشی، از حذف سامانه یکپارچه فروش خودرو برای فروش محصولات خودروسازان خبر داد و تأکید کرد: پیش از این که سامانه فروش یکپارچه خودرو با فرآیند قرعه‌کشی داشتیم، حدود ١٠ خودروساز، محصولات خود را در آن قالب عرضه می‌کردند، اما اکنون اکثریت خودروها با توجه به افزایش تولید و متعادل شدن عرضه و تقاضا از شمول قرعه‌کشی خارج شده‌اند و در حال حاضر تنها ایران‌خودرو باقی مانده است که تعدادی از محصولات خود را با فروش به‌صورت قرعه‌کشی عرضه می‌کند.

قالیباف تصریح کرد: بر این اساس دیگر سامانه یکپارچه «موضوعیت» خود را از دست داده‌ است و دیگر به آن معنا وجود ندارد؛ در حقیقت دیگر با سازوکار قبلی فعال نخواهد بود و با خروج فروش خودروها از طریق سامانه یکپارچه و واگذاری امر فروش به خود شرکت‌های خودروساز (حتی برای چند محصول ایران‌خودرو که با روش قرعه‌کشی عرضه خواهند شد)؛ این سامانه به منظور نظارت سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان بر تعداد فروش مجاز خودرو، تحویل به‌موقع خودرو توسط خودروسازان و همچنین اجرای مصوبه‌های مجلس شورای اسلامی فعالیت خواهد کرد.

بدین ترتیب رعایت الزامات قانونی مصوب همچون تخصیص ۵۰ درصد ظرفیت تولید به طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و تخصیص ۱۰ درصد ظرفیت تولید به طرح جایگزینی خودروهای فرسوده توسط این شرکت‌های خودروساز بر قوت خود باقی خواهند ماند.

پس از آن، معاون بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا، معاون بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا ضمن اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و افزایش ظرفیت تولید، بر خروج تمامی محصولات گروه سایپا از شرایط قرعه‌کشی مهر تایید زد.

عرضه محصولات گروه سایپا بدون قرعه‌کشی در سایت فروش اینترنتی

حال از امروز (پنجشنبه/ ١۴ مهرماه)، گروه خودروسازی سایپا، ‌فروش فوق‌العاده پنج محصول شاهین، سایپا ۱۵۱، کوییک‌پلاس با گیربکس اتوماتیک، کوییک R با گیربکس اتوماتیک با موعد تحویل ۳۰ روزه و کوییک R  با گیربکس معمولی با موعد تحویل ۹۰ روزه را آغاز کرده‌ و این ثبت‌نام تا تکمیل ظرفیت محصولات از طریق سامانه فروش اینترنتی سایپا ادامه خواهد داشت.

متقاضیان می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی به نشانی saipa.iranecar.com نسبت به ثبت‌نام و تکمیل فرآیند خرید خودرو در طرح مذکور شرکت کنند.

همچنین این گروه خودروسازی، پیش‌فروش یک‌ساله عادی و طرح قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را نیز برای هشت محصول شاهین، ساینا S، کوییک S، کوییک‌پلاس با گیربکس اتوماتیک، کوییک با گیربکس معمولی، کوییک R با گیربکس اتوماتیک، کوییک R با گیربکس معمولی و سایپا ۱۵۱با موعد تحویل دی ماه سال جاری الی اردیبهشت ماه سال آینده اجرایی می‌کند.

بنا بر اعلام، در این طرح، فروش محصولات اعم از فروش فوق‌العاده و پیش‌فروش بدون محدودیت قرعه‌کشی تا تکمیل ظرفیت جهت ثبت‌نام انجام خواهد شد. این طرح فروش برای خودروهای طرح قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت جهت پیش ثبت نام فعال است.

همچنین در این طرح فروش محدودیت عدم وجود ثبت‌نام و صدور فاکتور در فروش فوق‌العاده برای خودروهای کوییک پلاس با گیربکس اتوماتیک، کوییک R با گیربکس اتوماتیک و کوییک R با گیربکس معمولی به ۱۸ ماه و برای سایر محصولات محدودیت مذکور وجود ندارد. ضمن اینکه محدودیت پلاک انتظامی در تمامی روش‌های فروش(فوق العاده و پیش‌فروش) و همه محصولات اجرا نخواهد شد.


روابط عمومی سایپا
اخبار مرتبط
امکان واریز وجه برای منتخبان عادی 5 محصول سایپا از امروز فراهم شد
سه‌شنبه 1402/05/17 ساعت 14:29
با موعد تحویل زمستان 1402 و بهار 1403؛
امکان واریز وجه برای منتخبان عادی 5 محصول سایپا از امروز فراهم شد
امکان واریز وجه علی الحساب برای منتخبان عادی پنج محصول سایپا، در بخش هشتم که اولویت دریافت خودروی آن‌ها زمستان 1402 و بهار 1403 است و امروز (17 مرداد ماه) از سوی شرکت پیامک دریافت می‌کنند، فراهم خواهد شد.
شاهین سایپا در راه روسیه
یکشنبه 1401/12/07 ساعت 19:16
شاهین سایپا در راه روسیه
تحویل اتومبیل‌ها به روسیه با مجوز مسکو آغاز شده و شرکت سایپا با یک شرکت بلاروسی برای تهیه 45 هزار اتومبیل شاهین توافقی امضا کرده است.
حضور وزیر حمل‌ونقل ونزوئلا در محل تخلیه اولین محموله صادراتی سایپا+ تصاویر
شنبه 1401/11/01 ساعت 15:06
حضور وزیر حمل‌ونقل ونزوئلا در محل تخلیه اولین محموله صادراتی سایپا+ تصاویر
وزیر حمل‌ونقل ونزوئلا در محل تخلیه اولین محموله صادراتی سایپا به این کشور حضور به عمل آورد.
نوسازی تجهیزات و ماشین آلات خطوط تولید از اولویت‌های گروه سایپا است
شنبه 1401/09/19 ساعت 12:59
مدیرعامل گروه سایپا:
نوسازی تجهیزات و ماشین آلات خطوط تولید از اولویت‌های گروه سایپا است
مدیرعامل بانک صنعت و معدن و هیئت همراه ضمن بازدید از خطوط تولید شرکت سایپا و مرکز تحقیقات و نوآوری سایپا در نشستی با مدیرعامل و مدیران ارشد این گروه خودروساز به بررسی ایجاد شرایط بهتر در تعامل و همکاری دو طرف و رفع موارد مربوط به تفاهم نامه فی مابین با هدف اجرای بهتر آن پرداخت.
آغاز فروش فوق‌العاده سایپا ویژه متقاضیان عادی و مادران
شنبه 1401/09/12 ساعت 09:30
آغاز فروش فوق‌العاده سایپا ویژه متقاضیان عادی و مادران
گروه خودروسازی سایپا از ساعت 11 صبح امروز فروش در قالب طرح‌های فوق‌العاده را برای دو محصول کوییک و کوییک R ویژه متقاضیان عادی و ویژه مادران آغاز کرده است.
آغاز ثبت نام مرحله جدید فروش فوق العاده سایپا از 20 آبان
دوشنبه 1399/08/19 ساعت 16:02
آغاز ثبت نام مرحله جدید فروش فوق العاده سایپا از 20 آبان
زمان آغاز ثبت نام ساعت 10 روز سه شنبه مورخ 99/8/20 است و به مدت سه روز امکان ثبت نام وجود دارد.
تکلیف قیمت جدید تمام خودروهای ایران خودرو و سایپا مشخص شد
یکشنبه 1399/02/28 ساعت 10:57
تکلیف قیمت جدید تمام خودروهای ایران خودرو و سایپا مشخص شد
رئیس شورای رقابت از تعیین تکلیف قیمت تمام محصولات ایران خودرو و سایپا در جلسه دیروز شورای رقابت خبرداد.
نظرات

آخرین اخبار
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد
واردکنندگان کالاهای اساسی بخوانند؛ تا این تاریخ به پول خود می‌رسید
زلنسکی: دیپلماسی زمانی مؤثرتر است که قدرت وجود داشته باشد
رکورد ملی 50 متر کرال پشت شکسته شد
تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر1404
شکست سنگین السد در خانه
قیمت نفت در سراشیبی سقوط قرار گرفت
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند
اعلام آمادگی هیئت عالی نظارت مجمع در تسریع رسیدگی به لایحه بودجه 1405
امشب؛ ­مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی به‌پایان می‌رسد
در کدام کشورها فردا اولین روز رمضان است؟
پیش‌بینی وضعیت آب و هوای تهران فردا چهارشنبه 28 بهمن 1404
الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه
سی‌ان‌ان: در مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفتی حاصل شده است
مذاکرات روسیه، آمریکا و اوکراین پایان یافت
رابرت مالی: توافق میان ایران و آمریکا قابل دستیابی است
یک تحلیلگر انگلیسی: ناوگان آمریکا در برابر ایران آسیب‌پذیر است
واشنگتن اعلام کرد: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر می‌گیریم
عراق 150 داعشی زیر 18 سال را تحویل گرفت
حذف نام نوری المالکی از نامزدی نخست وزیری عراق تکذیب شد
وزاری خارجه ایران و سوئیس دیدار کردند
اعلام اسامی محرومان هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال
مه خوش‌بینی در شب مذاکرات!
اختلافات داخلی در تیم مذاکره‌کننده اوکراین عامل پیچیده‌تر شدن صلح با روسیه
مذاکرات ژنو ترمز بازارهای مالی را کشید/ طلا و دلار سقوط کرد
آیین بزرگداشت چهلمین روز شهدا و جانباختگان ناآرامی های دی ماه 1404 در مشهد برگزار شد