×
اقتصادی
شناسه خبر : 110715
تاریخ انتشار :

با تغییر ماهیت فعالیت سامانه تخصیص یکپارچه خودرو؛

اولین دوره فروش محصولات سایپا بدون قرعه‌کشی آغاز شد

به‌دنبال تغییر ماهیت فعالیت سامانه تخصیص یکپارچه خودرو از برگزارکننده دوره‌های فروش به ناظر فرآیندهای فروش تا تحویل، گروه خودروسازی سایپا از امروز (پنجشنبه) فروش در قالب طرح‌های فوق‌العاده و فوری و پیش‌فروش یکساله بصورت عادی و طرح جوانی جمعیت را برای محصولات آغاز کرده است.

نورنیوز - گروه اقتصاد: روز دوشنبه هفته جاری (١١ مهر ماه)، سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به خروج اکثریت محصولات خودروسازان اعم از دولتی و خصوصی از فرایند قرعه‌کشی، از حذف سامانه یکپارچه فروش خودرو برای فروش محصولات خودروسازان خبر داد و تأکید کرد: پیش از این که سامانه فروش یکپارچه خودرو با فرآیند قرعه‌کشی داشتیم، حدود ١٠ خودروساز، محصولات خود را در آن قالب عرضه می‌کردند، اما اکنون اکثریت خودروها با توجه به افزایش تولید و متعادل شدن عرضه و تقاضا از شمول قرعه‌کشی خارج شده‌اند و در حال حاضر تنها ایران‌خودرو باقی مانده است که تعدادی از محصولات خود را با فروش به‌صورت قرعه‌کشی عرضه می‌کند.

قالیباف تصریح کرد: بر این اساس دیگر سامانه یکپارچه «موضوعیت» خود را از دست داده‌ است و دیگر به آن معنا وجود ندارد؛ در حقیقت دیگر با سازوکار قبلی فعال نخواهد بود و با خروج فروش خودروها از طریق سامانه یکپارچه و واگذاری امر فروش به خود شرکت‌های خودروساز (حتی برای چند محصول ایران‌خودرو که با روش قرعه‌کشی عرضه خواهند شد)؛ این سامانه به منظور نظارت سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان بر تعداد فروش مجاز خودرو، تحویل به‌موقع خودرو توسط خودروسازان و همچنین اجرای مصوبه‌های مجلس شورای اسلامی فعالیت خواهد کرد.

بدین ترتیب رعایت الزامات قانونی مصوب همچون تخصیص ۵۰ درصد ظرفیت تولید به طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و تخصیص ۱۰ درصد ظرفیت تولید به طرح جایگزینی خودروهای فرسوده توسط این شرکت‌های خودروساز بر قوت خود باقی خواهند ماند.

پس از آن، معاون بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا، معاون بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا ضمن اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و افزایش ظرفیت تولید، بر خروج تمامی محصولات گروه سایپا از شرایط قرعه‌کشی مهر تایید زد.

عرضه محصولات گروه سایپا بدون قرعه‌کشی در سایت فروش اینترنتی

حال از امروز (پنجشنبه/ ١۴ مهرماه)، گروه خودروسازی سایپا، ‌فروش فوق‌العاده پنج محصول شاهین، سایپا ۱۵۱، کوییک‌پلاس با گیربکس اتوماتیک، کوییک R با گیربکس اتوماتیک با موعد تحویل ۳۰ روزه و کوییک R  با گیربکس معمولی با موعد تحویل ۹۰ روزه را آغاز کرده‌ و این ثبت‌نام تا تکمیل ظرفیت محصولات از طریق سامانه فروش اینترنتی سایپا ادامه خواهد داشت.

متقاضیان می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی به نشانی saipa.iranecar.com نسبت به ثبت‌نام و تکمیل فرآیند خرید خودرو در طرح مذکور شرکت کنند.

همچنین این گروه خودروسازی، پیش‌فروش یک‌ساله عادی و طرح قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را نیز برای هشت محصول شاهین، ساینا S، کوییک S، کوییک‌پلاس با گیربکس اتوماتیک، کوییک با گیربکس معمولی، کوییک R با گیربکس اتوماتیک، کوییک R با گیربکس معمولی و سایپا ۱۵۱با موعد تحویل دی ماه سال جاری الی اردیبهشت ماه سال آینده اجرایی می‌کند.

بنا بر اعلام، در این طرح، فروش محصولات اعم از فروش فوق‌العاده و پیش‌فروش بدون محدودیت قرعه‌کشی تا تکمیل ظرفیت جهت ثبت‌نام انجام خواهد شد. این طرح فروش برای خودروهای طرح قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت جهت پیش ثبت نام فعال است.

همچنین در این طرح فروش محدودیت عدم وجود ثبت‌نام و صدور فاکتور در فروش فوق‌العاده برای خودروهای کوییک پلاس با گیربکس اتوماتیک، کوییک R با گیربکس اتوماتیک و کوییک R با گیربکس معمولی به ۱۸ ماه و برای سایر محصولات محدودیت مذکور وجود ندارد. ضمن اینکه محدودیت پلاک انتظامی در تمامی روش‌های فروش(فوق العاده و پیش‌فروش) و همه محصولات اجرا نخواهد شد.


روابط عمومی سایپا
اخبار مرتبط
امکان واریز وجه برای منتخبان عادی 5 محصول سایپا از امروز فراهم شد
سه‌شنبه 1402/05/17 ساعت 14:29
با موعد تحویل زمستان 1402 و بهار 1403؛
امکان واریز وجه برای منتخبان عادی 5 محصول سایپا از امروز فراهم شد
امکان واریز وجه علی الحساب برای منتخبان عادی پنج محصول سایپا، در بخش هشتم که اولویت دریافت خودروی آن‌ها زمستان 1402 و بهار 1403 است و امروز (17 مرداد ماه) از سوی شرکت پیامک دریافت می‌کنند، فراهم خواهد شد.
شاهین سایپا در راه روسیه
یکشنبه 1401/12/07 ساعت 19:16
شاهین سایپا در راه روسیه
تحویل اتومبیل‌ها به روسیه با مجوز مسکو آغاز شده و شرکت سایپا با یک شرکت بلاروسی برای تهیه 45 هزار اتومبیل شاهین توافقی امضا کرده است.
حضور وزیر حمل‌ونقل ونزوئلا در محل تخلیه اولین محموله صادراتی سایپا+ تصاویر
شنبه 1401/11/01 ساعت 15:06
حضور وزیر حمل‌ونقل ونزوئلا در محل تخلیه اولین محموله صادراتی سایپا+ تصاویر
وزیر حمل‌ونقل ونزوئلا در محل تخلیه اولین محموله صادراتی سایپا به این کشور حضور به عمل آورد.
نوسازی تجهیزات و ماشین آلات خطوط تولید از اولویت‌های گروه سایپا است
شنبه 1401/09/19 ساعت 12:59
مدیرعامل گروه سایپا:
نوسازی تجهیزات و ماشین آلات خطوط تولید از اولویت‌های گروه سایپا است
مدیرعامل بانک صنعت و معدن و هیئت همراه ضمن بازدید از خطوط تولید شرکت سایپا و مرکز تحقیقات و نوآوری سایپا در نشستی با مدیرعامل و مدیران ارشد این گروه خودروساز به بررسی ایجاد شرایط بهتر در تعامل و همکاری دو طرف و رفع موارد مربوط به تفاهم نامه فی مابین با هدف اجرای بهتر آن پرداخت.
آغاز فروش فوق‌العاده سایپا ویژه متقاضیان عادی و مادران
شنبه 1401/09/12 ساعت 09:30
آغاز فروش فوق‌العاده سایپا ویژه متقاضیان عادی و مادران
گروه خودروسازی سایپا از ساعت 11 صبح امروز فروش در قالب طرح‌های فوق‌العاده را برای دو محصول کوییک و کوییک R ویژه متقاضیان عادی و ویژه مادران آغاز کرده است.
آغاز ثبت نام مرحله جدید فروش فوق العاده سایپا از 20 آبان
دوشنبه 1399/08/19 ساعت 16:02
آغاز ثبت نام مرحله جدید فروش فوق العاده سایپا از 20 آبان
زمان آغاز ثبت نام ساعت 10 روز سه شنبه مورخ 99/8/20 است و به مدت سه روز امکان ثبت نام وجود دارد.
تکلیف قیمت جدید تمام خودروهای ایران خودرو و سایپا مشخص شد
یکشنبه 1399/02/28 ساعت 10:57
تکلیف قیمت جدید تمام خودروهای ایران خودرو و سایپا مشخص شد
رئیس شورای رقابت از تعیین تکلیف قیمت تمام محصولات ایران خودرو و سایپا در جلسه دیروز شورای رقابت خبرداد.
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پادشاه اردن حمله اسرائیل به ایران را محکوم کرد
اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات: تردد مشکوک کامیونت و وانت‌ها را گزارش دهید
فوتسالیست‌های ناشنوای ایران پیش از دیدار با مراکش
آخرین زیارت شهید حاجی‌زاده در حرم حضرت معصومه(س) ساعاتی قبل از شهادت+ فیلم
استوری سردار دورسون؛ نشان همبستگی بازیکن ترک با مردم ایران + عکس
باکو: اجازه نمی‌دهیم از حریم هوایی یا خاک ما برای حمله به ایران استفاده شود
افسانه اف-35ها دیگر شنیدنی نیست!
عراقچی: ادامه مذاکرات با آمریکا در شرایط حمایت از تجاوز اسرائیل، غیرقابل توجیه است
وزارت کار، برای مدیریت در شرایط خاص،خدمات را غیر حضوری می کند
بقایی: مذاکرات یکشنبه ایران و آمریکا لغو شد
وزیر علوم: مجازی شدن امتحانات در اختیار دانشگاه است
نهادهای بین‌المللی در باتلاق انفعال و همدستی با صهیونیسم
حمله موشکی رژیم صهیونیستی به کارخانه «فردا موتورز» بروجرد +فیلم
انفجار در پادگان امام حسن(ع) کرمانشاه +فیلم
یک جنگنده F-35 اسرائیلی دیگر منهدم شد
طارمی به اردوی اینتر نرسید
شهادت فعال اصلاح‌طلب در حملات رژیم اسرائیل
درباره دانشمندان هسته‌ای که در حمله اسرائیل شهید شدند بیشتر بدانید +عکس
مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم حمله رژیم صهیونیستی به ایران را شدیداً محکوم کرد
برگزاری امتحانات مدارس در موعد مقرر ادامه دارد
نوبت دوم کنکور 1404 در تاریخ 5 و 6 تیرماه برگزار می‌شود
انتصاب سرتیپ پاسدار موسوی به فرماندهی نیروی هوافضای سپاه پاسداران
رژیم صهیونیستی 7 نفر دیگر را در اسدآباد شهید و مجروح کرد
سردار شکارچی: عملیات ایران تا پشیمانی کامل صهیونیست‌ها ادامه دارد
175 کشته و زخمی صهیونیست در حمله موشکی ایران به اسرائیل؛ آمار واقعی پنهان شده!
شهادت 20 کودک تهرانی توسط رژیم صهیونیستی فقط در یک ساختمان
برج آزادی در امان است؛ شایعه اصابت موشک تکذیب شد
وقتی مذاکره بی‌معنا می‌شود؛ ایران تصمیم نهایی را یکشنبه خواهد گرفت
توقف پروازها برای امنیت بیشتر؛ فرودگاه‌ها تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند
شهادت سرداران ربانی و محرابی در حملات رژیم صهیونیستی
طوفان آرش بر فراز اسرائیل؛ اصابت موفق پهپادهای ایرانی
خون نوجوان تکواندوکار، سند دیگری بر جنایت اسرائیل
هشدار صریح ایران: پایگاه‌های حامی اسرائیل در تیررس تهران است
آمار غیررسمی؛ 407 شهید و مجروح در حملات دیروز صهیونیست‌ها به تهران
فقط 7 هدف تا فروپاشی انرژی اسرائیل؛ افشای نقطه‌ضعف حیاتی رژیم کودک‌کش + نقشه
خبرنگار حوزه ایثار و دختر شهید باقری در حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسید
مشارکت ملی برای امنیت؛ مراقب وانت‌های مشکوک باشید
تصاویر منزل یکی از شهدای هسته‌ای حمله دیروز اسرائیل به ایران
احیای حقیقت با زبان علم و احترام
شکست نزدیک تیم ملی والیبال ایران مقابل اسلوونی در لیگ ملت‌ها +خلاصه بازی
جزییات انفجار در فرودگاه مهرآباد
در حمله اسرائیل به پادگان بعثت بروجرد یک نفر شهید و 4 نفر مجروح شدند
لحظه برخورد موشک به سایت هسته‌ای نطنز؛ آلودگی گزارش نشده است +فیلم
برنامه مسابقات امروز 24 خرداد +پخش زنده
فعال شدن پدافند پارچین؛ دیروز در شرق تهران +فیلم
دریابان شمخانی هنوز تحت درمان است
حمله دیروز جنگنده‌های اسرائیل به تبریز +فیلم
جزییات 5 موج عملیات موشکی ایران علیه اسراییل از شب گذشته تاکنون د+ تصاویر
روز گذشته در ایران چه گذشت؟؛ شهادت فرماندهان سپاه و مردم غیرنظامی +فیلم
«دعوت به خویشتنداری» یا چراغ سبز برای ادامه جنایت اسرائیل؟
X
آگهی تبلیغاتی