×
سیاسی
شناسه خبر : 110648
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/07/12 ساعت 14:55
مولفه جدید انگلستان در حمایت از اغتشاش سازی در ایران

نور نیوز بررسی کرد؛

مولفه جدید انگلستان در حمایت از اغتشاش سازی در ایران

باز تولید سلطنت موروثی از سوی بی‌بی‌سی چه هدفی را تعقیب می‌کند؟

نور نیوز - گروه سیاسی-  درگذشت مهسا امینی دختر جوان سقزی موجب شد تا برخی معترضان به شیوه فعلی در صیانت از اخلاق اجتماعی با برگزاری تجمعات اعتراضی خواستار بازنگری در روش‌هایی شوند که با کلیدواژه گشت ارشاد معرفی می‌شود.

به‌صورت طبیعی چنین اعتراضاتی که شرکت‌کنندگان در آن رفتار توده‌ای و ساخت نیافته دارند به‌صورت بالقوه می‌تواند مورد سوءاستفاده‌‌ گروه‌های مختلف که شاید اساساً نسبتی با افکار و مطالبات معترضین نیز نداشته باشند، قرار گیرد.

در اعتراضات اخیر نیز گروه اندکی که حضورشان در این تجمعات با هیچ‌گونه مطالبه فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و حتی سیاسی همراه نیست ضمن به آشوب کشاندن تجمعات به غارت و تخریب اموال عمومی و خصوصی مبادرت کردند.

در این میان هسته اصلی اعتراضات که از جنس شهروندان مطالبه گر هستند با هدفِ رساندن صدای اعتراضشان به حاکمیت و اقناع مسئولین ذیربط برای ایجاد تغییرات در برخی شیوه‌های اجرایی پا به این عرصه گذاشته‌اند و به‌خوبی می‌دانند که هر گونه ساختارشکنی و آشوب‌طلبی، هدف اصلی آنها را به بیراهه می‌برد. این گروه‌ها غالباً خشونت‌طلب نیستند بلکه  درخواست‌های معقولشان تحت تأثیر هیاهوی ناشی از خشونت نادیده گرفته می‌شود؛ اما در این میان، آتش بیاران معرکه‌ای هم هستند که سر نخ آنها در خارج از کشور است.

این اقلیت سازماندهی شده نیز در این هیاهو به دنبال اهداف مشخص خود هستند. بارها دیده شده که در میانه برخی اعتراضات مردمی، گروه‌های خارج نشین با تلاش برای موج‌سواری تلاش کرده‌اند مطالبات و شعارها را به سمت‌وسوی اهداف خود متمایل کنند و کشور را دستخوش آشوب و ناامنی نمایند؛ اما هر بار که حضور آنها از پرده برون افتاده است با عدم همراهی ملت بزرگ ایران مواجه شده‌اند.

از جمله این کشورها و رسانه‌هایی که در شرایط مشابه و بارها به چنین راهبردی متوسل شده‌اند، ایالات‌متحده آمریکا و رژیم نامشروع صهیونیستی است که دشمنی آشکار آنها با ملت ایران موضوعی کاملاً اثبات شده و بر این اساس هیچ فرصتی را برای ابراز آن از دست نمی‌دهند. روش‌ها و کارکردهای رژیم صهیونیستی که در بسیاری از اقدامات علیه ملت ایران به نیابت از آمریکا ایفای نقش می‌کند با توجه به قساوت ذاتی آنها بسیار خشن، ساختارشکن و آشوب‌طلبانه است.

مداخلات خارجی تاکنون به دلیل هوشیاری مردم و اشراف و چتر اطلاعاتی و امنیتی نیروهای حافظ امنیت، نتوانسته شرایط با ثبات و امن در کشور را دستخوش آشوب و هرج‌ومرج کند اما همواره هزینه‌های قابل‌توجهی را در ابعاد اجتماعی، انسانی و اقتصادی به ملت ایران وارد کرده است. 

از جمله کشورهای دیگری که با تکیه‌بر جنگ روانی و قدرت رسانه‌ای به‌صورت موذیانه به دنبال تسلط ماهوی بر تجمعات اعتراضی و القای اهداف و رویکردهای خود هست کشور انگلستان است که خود با بحران‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی فراگیر روبرو است..

ارزیابی چگونگی رفتار تاریخی انگلستان و رسانه بی‌بی‌سی در خصوص تحولات ایران نشان می‌دهد که این کشور پیش‌تر بر اساس شعار دیرینه این امپراتوری استعماری، یعنی «تفرقه بینداز و حکومت کن» بر روی ضریب دهی به اختلاف‌ها و تفاوت‌های داخلی و هدف قرار دادن وحدت سرزمینی متمرکز بوده است؛ اما در سال‌های اخیر که نسل جوان و جمهوری‌خواه در انگلستان، نظام سلطنتی پوسیده .خرافه محور و پرهزینه در این کشور را که متعلق به قرون وسطی است، مایه سرافکندگی می‌خواند، به فکر افتاده که مؤلفه جدیدی را در طراحی نفوذ خود در بین برخی حرکت‌های اعتراضی به کار بگیرد و بر اساس آن  تصویری مخدوش از ملتی را ارائه کند که در حسرت سلطنت، از انقلاب خود و دستیابی به جمهوریت پشیمان‌اند!

دقت در واژه‌پردازی‌های این رسانه که با صداگذاری‌های ناشیانه بر روی تصاویر و فیلم‌های معترضان و دعوت از افراد خائن و وابسته به رژیم پیشین ایران به استودیوهای حمایت شده از سوی این رژیم برای ارائه تحلیل‌های سلطنت محور از وقایع انجام می‌شود دم خروس را به روشنی در معرض نگاه مخاطبان قرار می‌دهد..

دست و پا زدن‌های بریتانیای کبیر برای موجه نشان دادن نظام سیاسی موجود ضمن آنکه تلاشی غیرمستقیم برای حفاظت از سلطنت موروثی و مترقی نشان دادن آن است، عملیاتی روانی برای تأثیرگذاری بر ۱۴ کشوری است که با مرگ الیزابت  به دنبال استقلال خود هستند. 

بی‌بی‌سی به دنبال القاء این گزاره غیرواقعی است که آخرین براندازان سلطنت در دوران پسا مدرنیته در جهان یعنی ایرانیان، اینک به اشتباه خود پی برده‌اند و به دنبال بازگشت به  مدل فرسوده قبلی هستند.

این درحالی است که رسانه‌های انگلیسی بهتر از هر کسی می‌دانند که معترضان واقعی در ایران همواره بخشی از خواسته‌های خود را به‌وضوح در تقویت نهادهای بر آمده از انقلاب اسلامی که نماد جمهوریت هستند، مطرح می‌کنند که در نقطه مقابل ساختار حکومتی قبلی در ایران یعنی نظام سلطنتی موروثی و وابسته مطلق به بیگانه است.

این جنگ رسانه‌ای علیه مردم انگلیس و اقمار آن زمانی آشکارتر می‌شود که تجمعات برگزار شده در خارج از ایران نیز با ادعای حمایت از مردم ایران از یک سو با نمادهایی از رژیم سلطنتی و از سوی دیگر بیشتر در مناطق مختلف انگلیس، و کشورهای تحت سلطه انگلیس روی می‌دهد تا شاید با این حربه، مشروعیتی حبابی برای چارلز فرسوده و پرحاشیه و خاندان سلطنتی انگلیس ایجاد نمایند.سدکردن راه‌های نفوذ این شیاطین در بین مردم ایران  جز با همت دولتمردان برای ایجاد زمینه‌های بیان مؤثر مطالبات مردم و جدا کردن صف معترضان از آشوب‌طلبان نیست.

رئیس‌جمهور محترم در اظهاراتی شفاف و صریح بر پذیرش اعتراض به‌عنوان حق قانونی ملت تأکید و آشوب را خط قرمز نظام معرفی کردند.ارائه راهکارهای قانونی و عملی برای محقق ساختن این دیدگاه، ضرورتی است که به‌طور قطع می بایست در ردیف اولویت‌های دولت و سایر نهادهای ذیربط قرار داشته باشد و سازوکارهای ضروری آن تمهید و مستقر شود.

بر کسی پوشیده نیست که ملت بزرگ ایران با هر تنوع قومی، فکری، زبانی یا حتی عقیدتی، سلطه خارجی را برنمی‌تابد و وقتی پای آسیب به وحدت سرزمینی در میان باشد یکپارچه و با بنیان مرصوص به دفاع برمی‌خیزد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
جنگ غزه و رسوایی دوباره مدعیِ اول بی‌طرفی رسانه‌ای!
پنج‌شنبه 1402/07/27 ساعت 22:46
نورنیوز بررسی کرد؛
جنگ غزه و رسوایی دوباره مدعیِ اول بی‌طرفی رسانه‌ای!
برآوردها از عملکرد سال‌ها فعالیت بی‌بی‌سی نشان می‌دهد که آزادی بیان، بی‌طرفی، جریان آزاد اطلاعات و... در قاموس صاحبان این رسانه، صرفا کلید‌واژه‌هایی روی کاغذ هستند و شاید تنها مصداق آزادی در این رسانه، آزادی تجاوز مدیران و دست‌اندرکاران این شبکه به کارمندان و خبرنگاران زن است!
شاهزاده هری نمادی از حقیقت نظام حاکم بر انگلیس
دوشنبه 1401/10/19 ساعت 14:43
نورنیوز بررسی کرد؛
شاهزاده هری نمادی از حقیقت نظام حاکم بر انگلیس
تردیدی نیست که رفتار هری در چارچوبی نژادپرستانه و خودبرترپندارنه قابل تعریف است که بر اساس آن جان انسان‌ها هیچ ارزش و بهایی ندارد. رفتاری که البته در خاندان سلطنتی به امری موروثی تبدیل شده است.
جایگاه واقعی رسانه‌های فارسی‌زبان معاند در فرماندهی اغتشاشات
دوشنبه 1401/07/18 ساعت 08:28
نورنیوز بررسی کرد؛
جایگاه واقعی رسانه‌های فارسی‌زبان معاند در فرماندهی اغتشاشات
زمین بازی اصلی در جنگ‌های موج چهارمی که رسانه‌های معاند فارسی‌زبان فرماندهی آن را در اغتشاشات ایران بر عهده گرفته‌اند، «ذهن» جامعه هدف است و تلاش می‌کنند با ابزار و روش‌های مختلف از جمله «دروغ‌پراکنی و تحریف حقایق»، «ایجاد توهم اکثریت»، «القاء حمایت گسترده خارجی»، «رو به اضمحلال بودن حاکمیت» و...، شناخت آنان را نسبت به محیط پیرامونی مهندسی کنند.
معمای حضور اتباع اروپایی در موقعیت آشوب و خروج آنها در زمان برقراری امنیت!
یکشنبه 1401/07/17 ساعت 21:02
نور ویدئو؛
معمای حضور اتباع اروپایی در موقعیت آشوب و خروج آنها در زمان برقراری امنیت!
تصمیم اخیر کشورهای اروپایی در توصیه به شهروندانشان برای خروج از ایران از آنجا غیر طبیعی و تا حدودی مشکوک است که این دولت‌ها اتباع خود را در روزهایی که اغتشاشات روند صعودی داشت در ایران حفظ کردند اما اینک که می‌توان اغتشاشات را پایان یافته تلقی کرد دستورالعمل خروج از ایران را صادر کرده‌اند!
معمای حضور اتباع اروپایی در موقعیت آشوب و خروج آنها در زمان برقراری امنیت!
شنبه 1401/07/16 ساعت 18:03
نورنیوز بررسی کرد؛
معمای حضور اتباع اروپایی در موقعیت آشوب و خروج آنها در زمان برقراری امنیت!
تصمیم اخیر کشورهای اروپایی در توصیه به شهروندانشان برای خروج از ایران از آنجا غیر طبیعی و تا حدودی مشکوک است که این دولت‌ها اتباع خود را در روزهایی که اغتشاشات روند صعودی داشت در ایران حفظ کردند اما اینک که می‌توان اغتشاشات را پایان یافته تلقی کرد دستورالعمل خروج از ایران را صادر کرده‌اند!
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
X
آگهی تبلیغاتی