×
سیاسی
شناسه خبر : 110584
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/07/11 ساعت 13:03
فشار مخاطبین به بی‌بی‌سی فارسی و نعل وارونه رسانه مدعی صداقت!

نورنیوز بررسی کرد؛

فشار مخاطبین به بی‌بی‌سی فارسی و نعل وارونه رسانه مدعی صداقت!

تیترهای جهت‌دار و یک‌طرفه بی‌بی‌سی و انتشار حجم زیادی از اخبار و اطلاعات دروغ و تصاویر تقطیع شده و بعضا آرشیوی، انتقاد شدید مخاطبین این رسانه مدعی صداقت را به‌دنبال داشته است.

نورنیوز - گروه سیاست:  اغتشاشات اخیر در ایران که به بهانه فوت مهسا امینی و با سوء استفاده از  مطالبه مدنی گروه‌هایی از مردم معترض شکل گرفت، همچون موارد پیشین با حمایت همه‌جانبه جریان‌های معاند و ضدانقلاب و تلاش برای موج‌سواری بر بستر شکل گرفته، همراه شد.

در این میان عملکرد رسانه‌های فارسی‌زبان مخالف جمهوری اسلامی بار دیگر نشان داد که ادعای حرفه‌ای و بی‌طرف بودن این رسانه‌ها گزاف بوده و رویکرد خصمانه آنها علیه ملت ایران نه تنها موجب سلب آسایش و امنیت جامعه شده که حتی تبدیل به مانعی بزرگ برای نتیجه رسیدن مطالبات گروه‌های معترض نیز شده است.

حال و پس از آنکه دروغ‌های مکرر این رسانه‌ها بخش وسیعی از مخاطبین آنها را دچار تناقض‌های آشکار نموده، بی‌بی‌سی فارسی به عنوان یکی از سردمداران جنگ رسانه‌ای علیه ملت ایران به این تکاپو افتاده تا با آسمان و ریسمان بافی و مظلوم‌نمایی از خود رفع اتهام کند.

در همین خصوص؛ روز گذشته حساب اینستاگرامی این شبکه در مطلبی به نقل از وبلاگ سردبیران بی‌بی‌سی فارسی در مطلبی با عنوان «بی‌بی‌سی؛ بی‌طرفی، صحت و شفافیت» سعی کرد چهره مخدوش خود را باز سازی کند. 

بسیاری از مخاطبین بی‌بی‌سی فارسی به‌دلیل رفتار هدف‌مند و جنگ‌افروزانه این رسانه در جریان اغتشاشات اخیر با انتقاد از خلاف‌گویی‌هایی که دروغ بودنشان آشکار شده، سوالات زیادی را در مورد چرایی وجود تناقض میان ادعای رفتارحرفه‌ای و بی‌طرفانه با اقدامات جهت‌دار و تحریک‌آمیز بی‌بی‌سی فارسی مطرح کرده‌اند که مسئولین این رسانه را به‌شدت نگران کرده است.

تکرار ادعای بی‌طرفی، صداقت و شفافیت در متن منتشر شده از سوی بی‌بی‌سی برای پاسخ‌گویی به منتقدین در حالی است که دستِ‌کم طی دو هفته، تیترهای جهت‌دار و یک‌طرفه این شبکه با حجم زیادی از اخبار و اطلاعات دروغ و تصاویر تقطیع شده و بعضا آرشیوی عملا دست گردانندگان این شبکه را رو کرده و پاسخ قانع کننده‌ای برای عملکرد خود ندارند.

سردبیران بی‌بی‌سی فارسی در حالی مدعی بی‌طرفی هستند که عدم‌ توجه مطلق به افراد و جریان‌هایی که نسبت به اغتشاشات (حتی با پذیرش اعتراضات) معترض هستند در تولیدات این رسانه کاملا مشهود است، حال آنکه بی‌طرف بودن منطقا ایجاب می‌کند که یک رسانه جمیع جوانب یک رخداد را بدون هرگونه سوگیری پوشش دهد و قضاوت را به مخاطبین واگذار نماید.

عدم بازتاب تصاویر رفتارهای هنجارشکنانه اغتشاشگران در آسیب رساندن به اموال شخصی و عمومی، نپرداختن به شهدای امنیت و شیوه های بسیار خشن در به شهادت رساندن آنها، عدم پوشش مراسم گسترده‌ای که مخالفین اغتشاشات در ایران برگزار کردند، عدم بازتاب دیدگاه سلبریتی‌هایی که برخلاف میل ضدانقلاب موضع گرفتند، عدم پوشش تظاهراتی که توسط موافقین جمهوری اسلامی در کشورهای مختلف برگزار شد، عدم اشاره به اقدامات عناصر شرور، تروریست و تجزیه‌طلب در غرب و جنوب شرقی کشور و... در کنار انتشار پرحجم ویدیوهای ارزیابی نشده و بعضا آرشیوی و... شاهدی روشن بر بطلان ادعای بی‌طرفی و صداقت بی‌بی‌سی فارسی است.

در این میان پاسخ به این سوال حائز اهمیت است که چرا شبکه‌ای چون بی‌بی‌سی حاضر می‌شود اعتبار ظاهری خود در رخدادهایی این چنین به حراج بگذارد؟ در پاسخ به این سوال، آنچه منطقا به ذهن متبادر می‌شود این است که گردانندگان این شبکه بدون درس گرفتن از موارد مشابه در گذشته نسبت به پایگاه اجتماعی و اقتدار سیاسی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران دچار اشتباه محاسباتی شده و همچنان نسبت به اثرگذاری اقدامات خود برای ایجاد آشوب، ناامنی و بی‌ثباتی در ایران در توهم به سر می‌برند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
جنگ غزه و رسوایی دوباره مدعیِ اول بی‌طرفی رسانه‌ای!
پنج‌شنبه 1402/07/27 ساعت 22:46
نورنیوز بررسی کرد؛
جنگ غزه و رسوایی دوباره مدعیِ اول بی‌طرفی رسانه‌ای!
برآوردها از عملکرد سال‌ها فعالیت بی‌بی‌سی نشان می‌دهد که آزادی بیان، بی‌طرفی، جریان آزاد اطلاعات و... در قاموس صاحبان این رسانه، صرفا کلید‌واژه‌هایی روی کاغذ هستند و شاید تنها مصداق آزادی در این رسانه، آزادی تجاوز مدیران و دست‌اندرکاران این شبکه به کارمندان و خبرنگاران زن است!
هرج و مرج؛ نتیجه مطالبات سلبی روشن در کنار مطالبات ایجابی مبهم
سه‌شنبه 1401/07/19 ساعت 11:59
نورنیوز بررسی کرد؛
هرج و مرج؛ نتیجه مطالبات سلبی روشن در کنار مطالبات ایجابی مبهم
پاسخ به این پرسش که چگونه در فرآیندی مدنی امکان طرح مطالبات و دستیابی به شیوه‌های پاسخ‌گویی موثر فراهم می‌شود در گرو تشخیص صحیح عوامل و علت‌های شکل‌گیری مطالبات است.
جایگاه واقعی رسانه‌های فارسی‌زبان معاند در فرماندهی اغتشاشات
دوشنبه 1401/07/18 ساعت 08:28
نورنیوز بررسی کرد؛
جایگاه واقعی رسانه‌های فارسی‌زبان معاند در فرماندهی اغتشاشات
زمین بازی اصلی در جنگ‌های موج چهارمی که رسانه‌های معاند فارسی‌زبان فرماندهی آن را در اغتشاشات ایران بر عهده گرفته‌اند، «ذهن» جامعه هدف است و تلاش می‌کنند با ابزار و روش‌های مختلف از جمله «دروغ‌پراکنی و تحریف حقایق»، «ایجاد توهم اکثریت»، «القاء حمایت گسترده خارجی»، «رو به اضمحلال بودن حاکمیت» و...، شناخت آنان را نسبت به محیط پیرامونی مهندسی کنند.
معمای حضور اتباع اروپایی در موقعیت آشوب و خروج آنها در زمان برقراری امنیت!
شنبه 1401/07/16 ساعت 18:03
نورنیوز بررسی کرد؛
معمای حضور اتباع اروپایی در موقعیت آشوب و خروج آنها در زمان برقراری امنیت!
تصمیم اخیر کشورهای اروپایی در توصیه به شهروندانشان برای خروج از ایران از آنجا غیر طبیعی و تا حدودی مشکوک است که این دولت‌ها اتباع خود را در روزهایی که اغتشاشات روند صعودی داشت در ایران حفظ کردند اما اینک که می‌توان اغتشاشات را پایان یافته تلقی کرد دستورالعمل خروج از ایران را صادر کرده‌اند!
فشار مخاطبین به بی‌بی‌سی فارسی و نعل وارونه رسانه مدعی صداقت!
شنبه 1401/07/16 ساعت 16:09
نور ویدئو؛
فشار مخاطبین به بی‌بی‌سی فارسی و نعل وارونه رسانه مدعی صداقت!
تیترهای جهت‌دار و یک‌طرفه بی‌بی‌سی و انتشار حجم زیادی از اخبار و اطلاعات دروغ و تصاویر تقطیع شده و بعضا آرشیوی، انتقاد شدید مخاطبین این رسانه مدعی صداقت را به‌دنبال داشته است.
پرده دوم از نمایش شعبده بازی با صحنه گردانی بی بی سی
چهارشنبه 1399/04/18 ساعت 01:09
نورنیوز بررسی می کند:
پرده دوم از نمایش شعبده بازی با صحنه گردانی بی بی سی
تهیه و انتشار خبر قصد ایران برای حمله به سفارتخانه های رژیم صهیونیستی از سوی بی بی سی، پرده دوم از نمایشی است که هدف ان القاء پذیرش نقش رژیم صهیونیستی در رخدادهای اخیر بویژه حادثه نطنز از سوی ایران است
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا
کاهش 60 درصدی خرید جهیزیه
سقوط خریداران خارجی در بازار مسکن ترکیه
خودکشی عامل جنایت در روستا اندیکا
غرب به‌جای صلح، به‌دنبال نابودی کامل اوکراین است
لیست قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول قیمت ها
مرگ قاتل پیش از اجرای حکم قصاص
چندصدایی «درباره اسنپ‌بک»؛ چگونه ایستادگی ایران شکاف عمیق در نظم جهانی را آشکار کرد
جهش 5500 همتی در تجارت الکترونیک ایران
مداردیپلماسی | پایان برجام و آغازی بر دیپلماسی هسته‌ای جدید ایران
130 هزار مرگ سالانه در ایران به دلایل تغذیه‌ای مرتبط است
رئیس‌جمهور فردا به دانشگاه تربیت مدرس می رود
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 27 مهر1404+ جدول
واگذاری کامل دونتسک شرط پوتین برای پایان جنگ اوکراین
دولت چهاردهم بستر «ما می‌توانیم» را در تحول دیجیتال فراهم کرد
55 درصد پیش‌ثبت‌نامی‌های حج تمتع 1405 بانوان هستند
افزایش ذخایر طلا برای تقویت پول ملی و کاهش وابستگی ارزی
مسیر تهران-اصفهان با راه آهن سریع السیر 2 ساعته می‌شود
حماس: میانجی‌ها اسرائیل را برای بازگشایی گذرگاه رفح تحت فشار قرار دهند
نه به دعوا‌های تاریخ‌مصرف‌دار
بازی ناعادلانه FATF و پالرمو در نظام مالی جهانی
آزادی 185 زندانی در تهران با مرخصی منتهی به آزادی
روز تاریخی پایان قطعنامه 2231
تخلیه قدرت
طلب 150 همتی تأمین اجتماعی از کارفرمایان
امروز آخرین مهلت استعفای مقامات برای کاندیداتوری در شوراها
کشف 31 حلقه فیلم قاجاری در کاخ گلستان
شوخی تلخ با آرمان حکمرانی علم
اولیانوف: نظارت قطعنامه 2231 از دستورکار آژانس حذف می‌شود
افشای شکنجه گسترده اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی
نتانیاهو نامزدی مجدد در انتخابات 2026 را اعلام کرد
مجلل در روئینگ قهرمانی آسیا مدال طلا گرفت
توافق پاکستان و طالبان بر آتش‌بس و صلح در دوحه
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 27 مهر+ وضعیت استان ها
چرا نشستن طولانی برای سلامتی مفید نیست ؟
میلیون‌ها نفر حس بویایی خود را از دست داده‌اند
از دیابت بی مزه چه می دانید؟
خوردنی محبوب کاهش کلسترول را بشناسید
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
X
آگهی تبلیغاتی