×
سیاسی
شناسه خبر : 110584
تاریخ انتشار :

نورنیوز بررسی کرد؛

فشار مخاطبین به بی‌بی‌سی فارسی و نعل وارونه رسانه مدعی صداقت!

تیترهای جهت‌دار و یک‌طرفه بی‌بی‌سی و انتشار حجم زیادی از اخبار و اطلاعات دروغ و تصاویر تقطیع شده و بعضا آرشیوی، انتقاد شدید مخاطبین این رسانه مدعی صداقت را به‌دنبال داشته است.

نورنیوز - گروه سیاست:  اغتشاشات اخیر در ایران که به بهانه فوت مهسا امینی و با سوء استفاده از  مطالبه مدنی گروه‌هایی از مردم معترض شکل گرفت، همچون موارد پیشین با حمایت همه‌جانبه جریان‌های معاند و ضدانقلاب و تلاش برای موج‌سواری بر بستر شکل گرفته، همراه شد.

در این میان عملکرد رسانه‌های فارسی‌زبان مخالف جمهوری اسلامی بار دیگر نشان داد که ادعای حرفه‌ای و بی‌طرف بودن این رسانه‌ها گزاف بوده و رویکرد خصمانه آنها علیه ملت ایران نه تنها موجب سلب آسایش و امنیت جامعه شده که حتی تبدیل به مانعی بزرگ برای نتیجه رسیدن مطالبات گروه‌های معترض نیز شده است.

حال و پس از آنکه دروغ‌های مکرر این رسانه‌ها بخش وسیعی از مخاطبین آنها را دچار تناقض‌های آشکار نموده، بی‌بی‌سی فارسی به عنوان یکی از سردمداران جنگ رسانه‌ای علیه ملت ایران به این تکاپو افتاده تا با آسمان و ریسمان بافی و مظلوم‌نمایی از خود رفع اتهام کند.

در همین خصوص؛ روز گذشته حساب اینستاگرامی این شبکه در مطلبی به نقل از وبلاگ سردبیران بی‌بی‌سی فارسی در مطلبی با عنوان «بی‌بی‌سی؛ بی‌طرفی، صحت و شفافیت» سعی کرد چهره مخدوش خود را باز سازی کند. 

بسیاری از مخاطبین بی‌بی‌سی فارسی به‌دلیل رفتار هدف‌مند و جنگ‌افروزانه این رسانه در جریان اغتشاشات اخیر با انتقاد از خلاف‌گویی‌هایی که دروغ بودنشان آشکار شده، سوالات زیادی را در مورد چرایی وجود تناقض میان ادعای رفتارحرفه‌ای و بی‌طرفانه با اقدامات جهت‌دار و تحریک‌آمیز بی‌بی‌سی فارسی مطرح کرده‌اند که مسئولین این رسانه را به‌شدت نگران کرده است.

تکرار ادعای بی‌طرفی، صداقت و شفافیت در متن منتشر شده از سوی بی‌بی‌سی برای پاسخ‌گویی به منتقدین در حالی است که دستِ‌کم طی دو هفته، تیترهای جهت‌دار و یک‌طرفه این شبکه با حجم زیادی از اخبار و اطلاعات دروغ و تصاویر تقطیع شده و بعضا آرشیوی عملا دست گردانندگان این شبکه را رو کرده و پاسخ قانع کننده‌ای برای عملکرد خود ندارند.

سردبیران بی‌بی‌سی فارسی در حالی مدعی بی‌طرفی هستند که عدم‌ توجه مطلق به افراد و جریان‌هایی که نسبت به اغتشاشات (حتی با پذیرش اعتراضات) معترض هستند در تولیدات این رسانه کاملا مشهود است، حال آنکه بی‌طرف بودن منطقا ایجاب می‌کند که یک رسانه جمیع جوانب یک رخداد را بدون هرگونه سوگیری پوشش دهد و قضاوت را به مخاطبین واگذار نماید.

عدم بازتاب تصاویر رفتارهای هنجارشکنانه اغتشاشگران در آسیب رساندن به اموال شخصی و عمومی، نپرداختن به شهدای امنیت و شیوه های بسیار خشن در به شهادت رساندن آنها، عدم پوشش مراسم گسترده‌ای که مخالفین اغتشاشات در ایران برگزار کردند، عدم بازتاب دیدگاه سلبریتی‌هایی که برخلاف میل ضدانقلاب موضع گرفتند، عدم پوشش تظاهراتی که توسط موافقین جمهوری اسلامی در کشورهای مختلف برگزار شد، عدم اشاره به اقدامات عناصر شرور، تروریست و تجزیه‌طلب در غرب و جنوب شرقی کشور و... در کنار انتشار پرحجم ویدیوهای ارزیابی نشده و بعضا آرشیوی و... شاهدی روشن بر بطلان ادعای بی‌طرفی و صداقت بی‌بی‌سی فارسی است.

در این میان پاسخ به این سوال حائز اهمیت است که چرا شبکه‌ای چون بی‌بی‌سی حاضر می‌شود اعتبار ظاهری خود در رخدادهایی این چنین به حراج بگذارد؟ در پاسخ به این سوال، آنچه منطقا به ذهن متبادر می‌شود این است که گردانندگان این شبکه بدون درس گرفتن از موارد مشابه در گذشته نسبت به پایگاه اجتماعی و اقتدار سیاسی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران دچار اشتباه محاسباتی شده و همچنان نسبت به اثرگذاری اقدامات خود برای ایجاد آشوب، ناامنی و بی‌ثباتی در ایران در توهم به سر می‌برند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
جنگ غزه و رسوایی دوباره مدعیِ اول بی‌طرفی رسانه‌ای!
پنج‌شنبه 1402/07/27 ساعت 22:46
نورنیوز بررسی کرد؛
جنگ غزه و رسوایی دوباره مدعیِ اول بی‌طرفی رسانه‌ای!
برآوردها از عملکرد سال‌ها فعالیت بی‌بی‌سی نشان می‌دهد که آزادی بیان، بی‌طرفی، جریان آزاد اطلاعات و... در قاموس صاحبان این رسانه، صرفا کلید‌واژه‌هایی روی کاغذ هستند و شاید تنها مصداق آزادی در این رسانه، آزادی تجاوز مدیران و دست‌اندرکاران این شبکه به کارمندان و خبرنگاران زن است!
هرج و مرج؛ نتیجه مطالبات سلبی روشن در کنار مطالبات ایجابی مبهم
سه‌شنبه 1401/07/19 ساعت 11:59
نورنیوز بررسی کرد؛
هرج و مرج؛ نتیجه مطالبات سلبی روشن در کنار مطالبات ایجابی مبهم
پاسخ به این پرسش که چگونه در فرآیندی مدنی امکان طرح مطالبات و دستیابی به شیوه‌های پاسخ‌گویی موثر فراهم می‌شود در گرو تشخیص صحیح عوامل و علت‌های شکل‌گیری مطالبات است.
جایگاه واقعی رسانه‌های فارسی‌زبان معاند در فرماندهی اغتشاشات
دوشنبه 1401/07/18 ساعت 08:28
نورنیوز بررسی کرد؛
جایگاه واقعی رسانه‌های فارسی‌زبان معاند در فرماندهی اغتشاشات
زمین بازی اصلی در جنگ‌های موج چهارمی که رسانه‌های معاند فارسی‌زبان فرماندهی آن را در اغتشاشات ایران بر عهده گرفته‌اند، «ذهن» جامعه هدف است و تلاش می‌کنند با ابزار و روش‌های مختلف از جمله «دروغ‌پراکنی و تحریف حقایق»، «ایجاد توهم اکثریت»، «القاء حمایت گسترده خارجی»، «رو به اضمحلال بودن حاکمیت» و...، شناخت آنان را نسبت به محیط پیرامونی مهندسی کنند.
معمای حضور اتباع اروپایی در موقعیت آشوب و خروج آنها در زمان برقراری امنیت!
شنبه 1401/07/16 ساعت 18:03
نورنیوز بررسی کرد؛
معمای حضور اتباع اروپایی در موقعیت آشوب و خروج آنها در زمان برقراری امنیت!
تصمیم اخیر کشورهای اروپایی در توصیه به شهروندانشان برای خروج از ایران از آنجا غیر طبیعی و تا حدودی مشکوک است که این دولت‌ها اتباع خود را در روزهایی که اغتشاشات روند صعودی داشت در ایران حفظ کردند اما اینک که می‌توان اغتشاشات را پایان یافته تلقی کرد دستورالعمل خروج از ایران را صادر کرده‌اند!
فشار مخاطبین به بی‌بی‌سی فارسی و نعل وارونه رسانه مدعی صداقت!
شنبه 1401/07/16 ساعت 16:09
نور ویدئو؛
فشار مخاطبین به بی‌بی‌سی فارسی و نعل وارونه رسانه مدعی صداقت!
تیترهای جهت‌دار و یک‌طرفه بی‌بی‌سی و انتشار حجم زیادی از اخبار و اطلاعات دروغ و تصاویر تقطیع شده و بعضا آرشیوی، انتقاد شدید مخاطبین این رسانه مدعی صداقت را به‌دنبال داشته است.
پرده دوم از نمایش شعبده بازی با صحنه گردانی بی بی سی
چهارشنبه 1399/04/18 ساعت 01:09
نورنیوز بررسی می کند:
پرده دوم از نمایش شعبده بازی با صحنه گردانی بی بی سی
تهیه و انتشار خبر قصد ایران برای حمله به سفارتخانه های رژیم صهیونیستی از سوی بی بی سی، پرده دوم از نمایشی است که هدف ان القاء پذیرش نقش رژیم صهیونیستی در رخدادهای اخیر بویژه حادثه نطنز از سوی ایران است
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نتانیاهو به پناهگاه رفت
تعطیلی یک هفته‌ای مسابقات فوتبال تهران
صدای مهیب انفجار در نزدیکی ستاد کل نیروهای مسلح در خیابان معلم تهران
تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو
آسمان کشور تا ساعت 14 روز شنبه بسته است
عراقچی: دعوت به خویشتن‌داری را نمی‌پذیریم
نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله اسرائیل به ایران آغاز شد
فرار خبرنگار و فیلمبردار فاکس نیوز حین پخش زنده
خلبان یکی از دو جنگنده رژیم صهیونیستی که ساقط شد زن بود
بیانیه سپاه پاسداران در پی انجام عملیات وعده صادق 3
گزارش تصویری | حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی
آغاز دور جدید عملیات «وعده صادق 3»؛ ایران قلب سرزمین‌های اشغالی را موشک‌ باران کرد+ تصاویر
ارتش: 8 جنگنده رژیم صهیونیستی و چندین پهپاد متجاوز سرنگون شدند
ضربه مستقیم یا نمایندگی تجاوز؟
سایت هسته‌ای «یو سی اف» مورد حمله قرار گرفت
امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد
راهنمای بقا در شرایط جنگی در پنج قدم
مهدی کروبی تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کرد
ره‌گیری موفق پرتابه‌ها در آسمان تهران
شلیک به فرمول موازنه
ساقط شدن پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی در آسمان قم
پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران منتشر شد
فعال‌شدن پدافند هوایی در مرکز تهران+ فیلم
محدوده ستارخان همین الان+فیلم
واکنش اعضای تیم ملی فوتبال به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی
اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی
حمله رژیم صهیونیستی به محدوده سایت فردو +فیلم
شهادت دریابان شمخانی تکذیب شد
حملات جدید رژیم صهیونیستی به مناطقی در حوالی چیتگر +فیلم
فعال شدن پدافند پارچین در شرق تهران +فیلم
دقایقی قبل؛ انفجار و مشاهده دود در منطقه گرمدره +فیلم
به درخواست ایران امشب شورای امنیت سازمان ملل تشکیل می‌شود
سرلشکر پاکپور: به‌زودی درهای جهنم به روی رژیم کودک‌کش گشوده می‌شود
راه‌آهن: هیچ اختلالی در حرکت قطارها نداریم
فراجا هشدار داد: از جابجایی موشک‌ها فیلم نگیرید
عراقچی: ایران از اروپا انتظار دارد صهیونیست‌ها را محکوم کنند
واکنش محسن چاوشی به حمله دیشب رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی ...
آیت‌الله جوادی آملی: سنگ را از همان‌جا که آمده، برگردانید
دادستانی کل هشدار داد: انتشار محتوای مخل امنیت روانی جامعه جرم است
ایران هیچ حمله پهپادی انجام نداده است
فرماندهان شهید ایران را بیشتر بشناسید
پاسخ سنگین ایران در راه است؛ شهادت تنی چند از فرماندهان سپاه+فیل
درخواست مردم همدان از نیروهای مسلح
در شرایط جنگی حواسمان به علائم هشدار دهنده روان کودکان باشد
بمباران سنگین اطراف تبریز توسط رژیم صهیونیستی +فیلم
ویتکاف خواهان دیدار با عراقچی شد؛ ایران نپذیرفت!
توقف واریز و برداشت در پلتفرم‌های طلا با دستور بانک مرکزی
مجمع روحانیون مبارز: ذات رژیم صهیونیستی دشمن صلح است
پزشکیان: پاسخ ما دشمن را پشیمان می‌کند
آمار غیررسمی شهدا و زخمی شدگان در حملات دیشب اسرائیل به ایران
X
آگهی تبلیغاتی