×
سیاسی
شناسه خبر : 110584
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/07/11 ساعت 13:03

نورنیوز بررسی کرد؛

فشار مخاطبین به بی‌بی‌سی فارسی و نعل وارونه رسانه مدعی صداقت!

تیترهای جهت‌دار و یک‌طرفه بی‌بی‌سی و انتشار حجم زیادی از اخبار و اطلاعات دروغ و تصاویر تقطیع شده و بعضا آرشیوی، انتقاد شدید مخاطبین این رسانه مدعی صداقت را به‌دنبال داشته است.

نورنیوز - گروه سیاست:  اغتشاشات اخیر در ایران که به بهانه فوت مهسا امینی و با سوء استفاده از  مطالبه مدنی گروه‌هایی از مردم معترض شکل گرفت، همچون موارد پیشین با حمایت همه‌جانبه جریان‌های معاند و ضدانقلاب و تلاش برای موج‌سواری بر بستر شکل گرفته، همراه شد.

در این میان عملکرد رسانه‌های فارسی‌زبان مخالف جمهوری اسلامی بار دیگر نشان داد که ادعای حرفه‌ای و بی‌طرف بودن این رسانه‌ها گزاف بوده و رویکرد خصمانه آنها علیه ملت ایران نه تنها موجب سلب آسایش و امنیت جامعه شده که حتی تبدیل به مانعی بزرگ برای نتیجه رسیدن مطالبات گروه‌های معترض نیز شده است.

حال و پس از آنکه دروغ‌های مکرر این رسانه‌ها بخش وسیعی از مخاطبین آنها را دچار تناقض‌های آشکار نموده، بی‌بی‌سی فارسی به عنوان یکی از سردمداران جنگ رسانه‌ای علیه ملت ایران به این تکاپو افتاده تا با آسمان و ریسمان بافی و مظلوم‌نمایی از خود رفع اتهام کند.

در همین خصوص؛ روز گذشته حساب اینستاگرامی این شبکه در مطلبی به نقل از وبلاگ سردبیران بی‌بی‌سی فارسی در مطلبی با عنوان «بی‌بی‌سی؛ بی‌طرفی، صحت و شفافیت» سعی کرد چهره مخدوش خود را باز سازی کند. 

بسیاری از مخاطبین بی‌بی‌سی فارسی به‌دلیل رفتار هدف‌مند و جنگ‌افروزانه این رسانه در جریان اغتشاشات اخیر با انتقاد از خلاف‌گویی‌هایی که دروغ بودنشان آشکار شده، سوالات زیادی را در مورد چرایی وجود تناقض میان ادعای رفتارحرفه‌ای و بی‌طرفانه با اقدامات جهت‌دار و تحریک‌آمیز بی‌بی‌سی فارسی مطرح کرده‌اند که مسئولین این رسانه را به‌شدت نگران کرده است.

تکرار ادعای بی‌طرفی، صداقت و شفافیت در متن منتشر شده از سوی بی‌بی‌سی برای پاسخ‌گویی به منتقدین در حالی است که دستِ‌کم طی دو هفته، تیترهای جهت‌دار و یک‌طرفه این شبکه با حجم زیادی از اخبار و اطلاعات دروغ و تصاویر تقطیع شده و بعضا آرشیوی عملا دست گردانندگان این شبکه را رو کرده و پاسخ قانع کننده‌ای برای عملکرد خود ندارند.

سردبیران بی‌بی‌سی فارسی در حالی مدعی بی‌طرفی هستند که عدم‌ توجه مطلق به افراد و جریان‌هایی که نسبت به اغتشاشات (حتی با پذیرش اعتراضات) معترض هستند در تولیدات این رسانه کاملا مشهود است، حال آنکه بی‌طرف بودن منطقا ایجاب می‌کند که یک رسانه جمیع جوانب یک رخداد را بدون هرگونه سوگیری پوشش دهد و قضاوت را به مخاطبین واگذار نماید.

عدم بازتاب تصاویر رفتارهای هنجارشکنانه اغتشاشگران در آسیب رساندن به اموال شخصی و عمومی، نپرداختن به شهدای امنیت و شیوه های بسیار خشن در به شهادت رساندن آنها، عدم پوشش مراسم گسترده‌ای که مخالفین اغتشاشات در ایران برگزار کردند، عدم بازتاب دیدگاه سلبریتی‌هایی که برخلاف میل ضدانقلاب موضع گرفتند، عدم پوشش تظاهراتی که توسط موافقین جمهوری اسلامی در کشورهای مختلف برگزار شد، عدم اشاره به اقدامات عناصر شرور، تروریست و تجزیه‌طلب در غرب و جنوب شرقی کشور و... در کنار انتشار پرحجم ویدیوهای ارزیابی نشده و بعضا آرشیوی و... شاهدی روشن بر بطلان ادعای بی‌طرفی و صداقت بی‌بی‌سی فارسی است.

در این میان پاسخ به این سوال حائز اهمیت است که چرا شبکه‌ای چون بی‌بی‌سی حاضر می‌شود اعتبار ظاهری خود در رخدادهایی این چنین به حراج بگذارد؟ در پاسخ به این سوال، آنچه منطقا به ذهن متبادر می‌شود این است که گردانندگان این شبکه بدون درس گرفتن از موارد مشابه در گذشته نسبت به پایگاه اجتماعی و اقتدار سیاسی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران دچار اشتباه محاسباتی شده و همچنان نسبت به اثرگذاری اقدامات خود برای ایجاد آشوب، ناامنی و بی‌ثباتی در ایران در توهم به سر می‌برند.


نورنیوز
اخبار مرتبط
جنگ غزه و رسوایی دوباره مدعیِ اول بی‌طرفی رسانه‌ای!
پنج‌شنبه 1402/07/27 ساعت 22:46
نورنیوز بررسی کرد؛
جنگ غزه و رسوایی دوباره مدعیِ اول بی‌طرفی رسانه‌ای!
برآوردها از عملکرد سال‌ها فعالیت بی‌بی‌سی نشان می‌دهد که آزادی بیان، بی‌طرفی، جریان آزاد اطلاعات و... در قاموس صاحبان این رسانه، صرفا کلید‌واژه‌هایی روی کاغذ هستند و شاید تنها مصداق آزادی در این رسانه، آزادی تجاوز مدیران و دست‌اندرکاران این شبکه به کارمندان و خبرنگاران زن است!
هرج و مرج؛ نتیجه مطالبات سلبی روشن در کنار مطالبات ایجابی مبهم
سه‌شنبه 1401/07/19 ساعت 11:59
نورنیوز بررسی کرد؛
هرج و مرج؛ نتیجه مطالبات سلبی روشن در کنار مطالبات ایجابی مبهم
پاسخ به این پرسش که چگونه در فرآیندی مدنی امکان طرح مطالبات و دستیابی به شیوه‌های پاسخ‌گویی موثر فراهم می‌شود در گرو تشخیص صحیح عوامل و علت‌های شکل‌گیری مطالبات است.
جایگاه واقعی رسانه‌های فارسی‌زبان معاند در فرماندهی اغتشاشات
دوشنبه 1401/07/18 ساعت 08:28
نورنیوز بررسی کرد؛
جایگاه واقعی رسانه‌های فارسی‌زبان معاند در فرماندهی اغتشاشات
زمین بازی اصلی در جنگ‌های موج چهارمی که رسانه‌های معاند فارسی‌زبان فرماندهی آن را در اغتشاشات ایران بر عهده گرفته‌اند، «ذهن» جامعه هدف است و تلاش می‌کنند با ابزار و روش‌های مختلف از جمله «دروغ‌پراکنی و تحریف حقایق»، «ایجاد توهم اکثریت»، «القاء حمایت گسترده خارجی»، «رو به اضمحلال بودن حاکمیت» و...، شناخت آنان را نسبت به محیط پیرامونی مهندسی کنند.
معمای حضور اتباع اروپایی در موقعیت آشوب و خروج آنها در زمان برقراری امنیت!
شنبه 1401/07/16 ساعت 18:03
نورنیوز بررسی کرد؛
معمای حضور اتباع اروپایی در موقعیت آشوب و خروج آنها در زمان برقراری امنیت!
تصمیم اخیر کشورهای اروپایی در توصیه به شهروندانشان برای خروج از ایران از آنجا غیر طبیعی و تا حدودی مشکوک است که این دولت‌ها اتباع خود را در روزهایی که اغتشاشات روند صعودی داشت در ایران حفظ کردند اما اینک که می‌توان اغتشاشات را پایان یافته تلقی کرد دستورالعمل خروج از ایران را صادر کرده‌اند!
فشار مخاطبین به بی‌بی‌سی فارسی و نعل وارونه رسانه مدعی صداقت!
شنبه 1401/07/16 ساعت 16:09
نور ویدئو؛
فشار مخاطبین به بی‌بی‌سی فارسی و نعل وارونه رسانه مدعی صداقت!
تیترهای جهت‌دار و یک‌طرفه بی‌بی‌سی و انتشار حجم زیادی از اخبار و اطلاعات دروغ و تصاویر تقطیع شده و بعضا آرشیوی، انتقاد شدید مخاطبین این رسانه مدعی صداقت را به‌دنبال داشته است.
پرده دوم از نمایش شعبده بازی با صحنه گردانی بی بی سی
چهارشنبه 1399/04/18 ساعت 01:09
نورنیوز بررسی می کند:
پرده دوم از نمایش شعبده بازی با صحنه گردانی بی بی سی
تهیه و انتشار خبر قصد ایران برای حمله به سفارتخانه های رژیم صهیونیستی از سوی بی بی سی، پرده دوم از نمایشی است که هدف ان القاء پذیرش نقش رژیم صهیونیستی در رخدادهای اخیر بویژه حادثه نطنز از سوی ایران است
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(2) - گوام(0) در مقدماتی جام ملت‌های زیر 23 سال آسیا + گل دوم
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
X
آگهی تبلیغاتی