×
سیاسی
شناسه خبر : 110535
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/07/10 ساعت 11:21
قالیباف: در وقایع اخیر اولین مسأله چرایی جان باختن خانم امینی است/ هر اقدامی که باعث شود مردم در مقابل مردم قرار بگیرند در جهت خواست دشمن است

قالیباف: در وقایع اخیر اولین مسأله چرایی جان باختن خانم امینی است/ هر اقدامی که باعث شود مردم در مقابل مردم قرار بگیرند در جهت خواست دشمن است

رئیس مجلس شورای ضمن تأکید بر اینکه در وقایع و اتفاقات تلخ اخیر اولین مسأله، چرایی و چگونگی جان باختن خانم مهسا امینی است، تأکید کرد: هر اقدامی با هر روشی و با هر انگیزه‌ای که باعث شود مردم در مقابل مردم قرار بگیرند، تضعیف انسجام اجتماعی و در جهت خواست دشمن است و باید از آن پرهیز شود.

نورنیوز - گروه سیاست: «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در آغاز جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی درباره حوادث اخیر در کشور اظهار کرد: در وقایع و اتفاقات تلخ اخیر اولین مسأله، چرایی و چگونگی جان باختن خانم «مهسا امینی» است.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در این باره، همانطور که قبلاً هم توسط مسئولان هر سه قوه مطرح شد، موضوع باید با جدیت پیگیری و نتیجه به صورت رسمی اعلام شود و با هر قصور و تقصیر احتمالی به تناسب خطا و بدون هیچ اغماضی، برخورد شود. توطئه‌های دشمن باعث نمی‌شود ما وظایفمان را نسبت به شهروندانمان فراموش کنیم.

او در ادامه با بیان اینکه مسأله بعدی در این ماجرا، ناکارآمدی دستگاه‌های فرهنگی و تربیتی است که وظیفه اصلی را در زمینه فرهنگ حجاب و عفاف داشته‌اند، عنوان کرد: از کمیسیون‌های تخصصی مجلس در این خصوص می‌خواهم گزارشی از عملکرد این دستگاه‌ها به عنوان پاسخگویان ردیف اول، تهیه و آن را به صحن مجلس و مردم ارائه کند.

قالیباف با تأکید بر اینکه «مسئله اصلی مردم و جامعه هنوز اقتصاد است و در این باره گلایه‌های کاملاً برحقی وجود دارد که ما با رفع آنها فاصله داریم و باید کوشش خود را صدچندان کنیم» اظهار کرد: از نکات دیگری که در این ماجرا برای همه روشن شد، این بود که دشمن به‌دنبال به دست آوردن فرصت‌هایی است که برای ضربه زدن به مردم و براندازی نظام جمهوری اسلامی موج سواری کند و امنیت مردم را به هم بزند.

او اضافه کرد: بسیاری از کسانی که در ابتدا چه نسبت به جان باختن خانم امینی و چه نسبت به گشت امنیت اخلاقی انتقاد کردند، هدف براندازانه نداشتند و مخالف اغتشاشات و اقدامات ضد امنیتی هم بودند اما دیدیم، خارج نشینانی که هیچ تعلق مادی و معنوی به ایران عزیزمان ندارند، با خوشحالی برای خانم امینی اشک تمساح ریختند و علیه امنیت مردم با هدف براندازی نظام، دست به تحریک و عملیات برای آشوب و اغتشاش زدند.

هر اقدامی که باعث شود مردم در مقابل مردم قرار بگیرند در جهت خواست دشمن است

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد:  امنیت، حداقل وظیفه‌ای است که یک نظام سیاسی باید برای مردم تأمین کند و مسئولان امنیتی کشور باید مقتدرانه با همه کسانی که مخلّ امنیت مردم هستند برخورد کنند و در این موضوع هیچ تسامحی نباید صورت گیرد.

قالیباف ادامه داد: ایجاد آشوب در خیابان‌ها و رفتارهای ضد امنیتی که قانون را زیرپا می‌گذارد، باعث ضعیف شدن انسجام اجتماعی می‌شود، اقتصاد مردم به خطر می‌افتد و فشار و تحریم دشمن را بیشتر می‌کند.

او در ادامه با بیان اینکه در همین چند روزی که برای رعایت مسائل امنیتی در فضای مجازی محدودیت‌هایی ایجاد شده است می‌بینیم که بسیاری از کسب و کارها لطمه خورده‌اند، اظهار کرد: علاوه بر آن دشمن خارجی هم با احساس ضعف در جامعه ایران، فشار اقتصادی را بیشتر می‌کند و دشمنی که آماده شده بود بخش زیادی از تحریم‌ها را بردارد، تحریک می‌شود که فشار را بر مردم ایران بیشتر کند ؛همانگونه که وقایع سال ۸۸، دشمنی که در حال توافق با ایران بود را به تحریم‌های گسترده علیه ایران سوق داد.

قالیباف افزود: در همین زمینه باید توجه کنیم که هر اقدامی با هر روشی و با هر انگیزه‌ای که باعث شود مردم در مقابل مردم قرار بگیرند، تضعیف انسجام اجتماعی و در جهت خواست دشمن است و باید از آن پرهیز شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به این مطلب که البته برخورد مقتدرانه با کسانی که امنیت مردم را به خطر می‌اندازند به این معنی نیست که اشکالات موجود را برطرف نکنیم، اذعان کرد: همانطور که در نطق پیشین یعنی پیش از آغاز اغتشاشات هم تأکید کردم، ما باید ساختارها و شیوه‌های اجرای گشت امنیت اخلاقی را به گونه‌ای اصلاح کنیم تا این قبیل اتفاقات دوباره تکرار نشود.

تصمیمات مدبرانه برای اصلاح روند موجود در دستور کار قرار گیرد

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: اینجانب در حدود اختیارات، این مسأله را پیگیری خواهم کرد و امیدوارم با هماهنگی دیگر مسئولان مربوط بتوان در وقت مناسب، تصمیمات مدبرانه و موثری برای اصلاح روند موجود گرفت.

قالیباف همچنین با بیان اینکه وجود اعتراض برای اصلاح امور از دستاوردهایی است که انقلاب اسلامی به مردم داده است، گفت: در همین چند وقت اخیر چه در فضای مجازی و چه در فضای عمومی، اعتراضات زیادی داشتیم که برخی از اعتراضات به حق، در فضای مجازی باعث اصلاح تصمیم‌ها شد همچنین اعتراضاتی مثل اعتراضات معلمان و بازنشستگان تأمین اجتماعی مواردی است که در این مدت وجود داشته است که پشتوانه تصمیمات مجلس شد و بخش مهمی از مطالبه آنان به نتیجه نیز رسید.

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: اما نکته مهم این بود که آن اعتراضات، اعتراض اصلاح خواهانه بود نه اعتراض براندازانه و هدف واقعی همه این اعتراض ها اصلاح امور یا مطالبه هدف خاصی بود.

او در ادامه با بیان اینکه چندی پیش، رهبر معظم انقلاب در سخنرانی رسمی خود از اعتراض جامعه کارگری تشکر کردند و آن را به حق دانستند و تأکید کردند که کارگران در اعتراض خود مرزشان را با دشمن معلوم کردند، اظهار کرد: اینجا من از همه کسانی که اعتراض دارند درخواست می‌کنم که اجازه ندهند اعتراضشان به جای اصلاح خواهی، رنگ و بوی ضد امنیتی و براندازی پیدا کند تا پیگیری اصلاح مورد مطالبه آنها به حاشیه نرود.

قالیباف همچنین با ابراز تأسف از اینکه گروه‌های تجزیه‌طلب نیز از فضاهای ایجاد شده سوءاستفاده کردند و با حمله مسلحانه به بازار و مراکز عمومی و انتظامی، امنیت شهر زاهدان را مورد هجمه قرار دادند، یادآور شد: ضروری است از مردم شریف و نجیب سیستان و بلوچستان که با هوشمندی کامل، دست رد به سینه اشرار و گروه های تروریستی زدند و زمینه آرامش منطقه را فراهم کردند، کمال تشکر را داشته باشم.

رئیس مجلس شورای اسلامی شهادت شهیدان امنیت را تبریک و تسلیت گفت و از مأموران امنیتی و انتظامی که برای برقراری امنیت مردم تلاش می‌کنند، تشکر کرد.

او همچنین با ابراز تأثر از جان باختن تعدادی از جوانان این کشور، آنان را فرزندی از فرزندان ایران عزیز خواند و ابراز امیدواری کرد که با مسئولیت شناسی گروه‌های مرجع، هوشمندی معترضین در انتخاب اعتراض اصلاح خواهانه و تدبیر مسئولان امنیتی و انتظامی شاهد ادامه چنین وقایع تأسف باری نباشیم.


ایرنا
اخبار مرتبط
سخنگوی قوه‌قضائیه: طبقه‌بندی وضعیت آشوب طلبان متناسب با جرائم ارتکابی آغاز شده است
سه‌شنبه 1401/07/12 ساعت 11:22
سخنگوی قوه‌قضائیه: طبقه‌بندی وضعیت آشوب طلبان متناسب با جرائم ارتکابی آغاز شده است
سخنگوی قوه قضائیه گفت: دستگاه قضائی، طبقه‌بندی متمایزی بر اساس دسته‌بندی‌های مختلف اغتشاشگران وقایع اخیر و نوع برخورد قانونی با آنان تدارک دیده و بر این اساس طبقه‌بندی مزبور بر حسب نوع جرائم ارتکابی و انگیزه‌های مرتکبین، آغاز شده است.
تکذیب اخبار کذب رسانه ها توسط پدر مهسا امینی؛ رئیس جمهور از خانواده ما دلجویی کرد + صوت
دوشنبه 1401/07/11 ساعت 09:43
تکذیب اخبار کذب رسانه ها توسط پدر مهسا امینی؛ رئیس جمهور از خانواده ما دلجویی کرد + صوت
پدر مهسا امینی که 2 هفته پیش فوت شد، ضمن تکذیب برخی اظهارات منتسب به او که نوشته بودند «رئیس جمهور از خانواده ما دلجویی نکرده است» گفت که رئیس جمهور در تماس با من، ضمن «احوالپرسی و دلجویی از بنده و خانواده» تأکید کردند که «دستور پیگیری سریع پرونده» را صادر کرده است.
رئیس‌جمهور: دشمنان در توطئه اخیر شکست خوردند
یکشنبه 1401/07/10 ساعت 15:45
در جلسه شورای‌عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت؛
رئیس‌جمهور: دشمنان در توطئه اخیر شکست خوردند
رئیس جمهور هدف دشمن از طراحی توطئه جدید را بازداشتن کشور از پیشرفت دانست و اظهار کرد: دشمنان به قصد انزوای کشور وارد میدان شده‌اند اما در این توطئه هم شکست خوردند.
تأکید روسای سه قوه بر ضرورت نقش‌آفرینی هوشمندانه دستگاه‌ها برای آرامش‌بخشی به کشور
شنبه 1401/07/09 ساعت 23:01
سران قوا از ملت با بصیرت ایران قدردانی کردند؛
تأکید روسای سه قوه بر ضرورت نقش‌آفرینی هوشمندانه دستگاه‌ها برای آرامش‌بخشی به کشور
سران قوا با قدردانی از مردم با بصیرت ایران، نقش‌آفرینی هوشمندانه و جدی دستگاه‌های مسئول را در راستای آرامش‌بخشی به کشور، مقابله با آشوبگری و صیانت از نظم و امنیت عمومی خواستار شدند.
نقض حاکمیت ایران قطعا بدون پاسخ نخواهد ماند
شنبه 1401/07/02 ساعت 16:36
اختصاصی نورنیوز؛
نقض حاکمیت ایران قطعا بدون پاسخ نخواهد ماند
صرف نظر از پیچیدگی‌های فنی حاکم بر اجرای پروژه فعال‌سازی اینترنت ماهواره‌ای برای کاربران ایرانی که در جای خود باید به آن پرداخته شود، ورود آمریکا به این سطح از مداخله در امور داخلی ایران، موضوعی نیست که قابل اغماض باشد و به طور قطع با پاسخ لازم از سوی کشورمان همراه خواهد شد.
مطالبات مدنی؛ اولین قربانی اغتشاش و ناامنی
پنج‌شنبه 1401/06/31 ساعت 09:46
نورنیوز بررسی کرد؛
مطالبات مدنی؛ اولین قربانی اغتشاش و ناامنی
از آنجا که مهمترین مطالبه مردم از حکومت‌ها در سراسر جهان، تأمین امنیت برای زندگی همراه با آرامش است، ایجاد اغتشاش و ناامنی خط قرمز مشترک دولت- ملت تلقی شده و طبیعتاً واکنش به آن متفاوت با واکنش به یک مطالبه مدنی خواهد بود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تراکتور 1 - پرسپولیس 1 | جدال 6 ساله در جام حذفی +گزارش زنده
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
سرمای گزنده به جان آوارگان غزه افتاده است
فحاشی در ورزشگاه‌ها کار دست تیم‌ها می‌دهد
فرصتی که نباید عادی یا تشریفاتی شود
هشدار بانک مرکزی به وزارت صمت درباره اختلال در واردات در مقابل صادرات
جنجال سیاسی در رژیم صهیونیستی؛ نتانیاهو رئیس «کمیته سرپوش بر شکست هفتم اکتبر»
ظهور دوباره داعش در جنوب ادلب/ ایست‌های بازرسی مسلحانه با شعارهای داعشی‌ها
درخواست آذر منصوری برای استرداد لایحه تأمین امنیت زنان از مجلس
قیمت طلا در بازار تهران افزایش یافت
آزمون تصادف شرط تولید و واردات خودرو شد/ 30 درصد کاهش تصادف با ارتقای ایمنی
مخالفت63 درصدی مردم آمریکا با اقدام نظامی ترامپ در ونزوئلا
عراقچی: همکاری نزدیک‌تر مسکو - تهران اقدام مؤثرتر در برابر تحریم‌ها را امکان‌پذیر می‌کند
حمایت روسیه از تلاش برای عادی‌سازی گفت‌وگو میان آمریکا و ونزوئلا
مصرف گاز در بخش خانگی به 72 درصد رسید؛ افزایش 100 میلیون مترمکعبی در چهار روز
درخواست کمک مادورو از ارتش کلمبیا
ستاره پرسپولیس از بلیط دیدار با تراکتور حذف شد
مرگ دردناک دو جوان در پی حادثه سقوط خودرو در سد دز
اقدام جنجالی کاخ سفید: ممنوعیت ورود هواداران ایران و سه کشور دیگر به آمریکا
معیشت در محاصره قیمت‌ها
تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد نصب شد
پاکستان: به نیروی بین‌المللی غزه نمی‌پیوندیم؛ مسائل کارائیب باید مسالمت‌آمیز حل شود
قالیباف: نحوه اجرای کالابرگ هفته آینده بررسی می‌شود
احزاب مخالف، نخست‌وزیر ژاپن را در مورد تایوان تحت فشار گذاشتند
دیدار مقامات واشنگتن و مسکو در خاک آمریکا در جهت پایان یافتن جنگ اوکراین
آماده‌باش بیش از 25 هزار نیروی عملیاتی هلال‌احمر برای زمستان
رژیم صهیونیستی جنوب و شرق لبنان را هدف حملات هوایی قرار داد
نبرد میلیاردی برای چند دقیقه توجه نوجوان
پنج سد تامین کننده آب شرب تهران 165 میلیون مترمکعب آب دارند
اعزام نیروهای آمریکا به اکوادور؛ ونزوئلا خواستار نشست شورای امنیت شد
بن‌بست واشنگتن در تشکیل نیروی «تثبیت‌کننده» غزه
رایزنی وزیران خارجه چین و ونزوئلا و محکومیت «تاکتیک‌های قلدرمآبانه»
معاون آموزشی وزارت بهداشت منصوب شد
خالد مشعل: حماس هرگز خلع سلاح نمی‌شود
خاک سرخ، نیلگون خلیج‌فارس؛ جلوه‌های هرمز در رسانه‌های جهان
بارش برف در محورهای کشور؛ ممنوعیت تردد بدون زنجیر چرخ در جاده‌های کوهستانی
برف شدید عامل لغو بازی دوستانه آلومینیوم و تیم امید شد
دستیار ترامپ: نبوغ و زحمت آمریکایی‌ها صنعت نفت ونزوئلا را ایجاد کرد
کشف 600 هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای آبی بوشهر
کارت سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی حذف نمی‌شود
ونزوئلا گردان‌های رزمی کارگری را برای مقابله با تهدیدهای آمریکا تشکیل داد
بن‌بست دیپلماسی ترامپ؛ درگیری مرزی تایلند و کامبوج ادامه دارد
فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهرها با دستور وزیر کشور از امروز آغاز شد
اعطای درجه سپهبدی شهید محمد باقری به خانواده ایشان
پزشکیان: اختیارات به‌تدریج به سطوح مدیریتی و استان‌ها واگذار خواهد شد
کنگره آمریکا تحریم‌های سوریه را به‌طور دائم لغو کرد
X
آگهی تبلیغاتی