×
سیاسی
شناسه خبر : 109329
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/07/04 ساعت 20:56
پلیس لندن: بقیه‌ آشوبگران را هم شناسایی می‌کنیم

توحش ضدانقلاب صدای پلیس لندن را درآورد؛

پلیس لندن: بقیه‌ آشوبگران را هم شناسایی می‌کنیم

پلیس لندن در گزارشی با اشاره به دستگیری 12 نفر از اغتشاشگران مقابل سفارت ایران در این شهر، اعلام کرد سایر برهم‌زنندگان نظم عمومی را شناسایی می‌کند و به دست عدالت خواهد سپرد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: در حالی که این روزها عوامل ضد انقلاب علاوه بر خیابان‌های شهرهای ایران در برخی کشورهای اروپایی نیز دست به رفتار وحشیانه می‌زنند، پلیس لندن در گزارشی اعلام کرد در پی برهم زدن خشونت‌آمیز نظم در روز یکشنبه (۲۵ سپتامبر) نزدیک سفارت ایران در پایتخت انگلیس، دستکم پنج مأمور پلیس به شدت زخمی و ۱۲ نفر از آشوبگران دستگیر شدند. 

طبق اعلامیه پلیس لندن، به دنبال تلاش برخی از افراد تجمع‌کننده برای تقابل با ماموران پلیس و افراد مخالف با خود، تیم‌های نظم عمومی با تجهیزاتی شامل کلاه ایمنی و سپر مجبور شدند برای برقراری نظم و حفاظت از سایر مأموران پلیس وارد عمل شوند. 

طبق اعلام پلیس انگلیس، بی‌نظمی‌ها ابتدا در مجاورت سفارت ایران در لندن آغاز شد و بعد به طاق مرمر و به ناحیه «میدا ویل» برای هدف قرار دادن مرکز اسلامی انگلیس، کشیده شد. به گفته پلیس، ماموران توانستند امنیت این ساختمان را تامین کنند اما در حین انجام این کار هدف حملات بیشتر قرار گرفتند. 

بر اساس اعلامیه پلیس لندن، به سمت نیروهای پلیس انواع پرتابه‌ها از جمله بطری و سنگ پرتاب شد و تعدادی از ماموران زخمی شدند و دستکم پنج نفر با جراحاتی از جمله شکستگی استخوان در بیمارستان بستری شدند. ۱۲ نفر هم به اتهام برهم زدن خشونت‌بار نظم دستگیر شدند. 

فرمانده «کارن فیندلی» گفت: ما به حق مردم برای تظاهرات مسالمات‌آمیز احترام می‌گذاریم و همیشه با سازمان‌دهندگان برای امکان‌پذیر کردن آن همکاری می‌کنیم، اما حملات بی‌جهت به مأموران خود همانطور که امروز شاهدش بودیم یا اعتراضی که باعث ناامنی در اجتماعات دیگر شود را تحمل نمی‌کنیم. 

او افزود: ما امشب افسرانی در بیمارستان داریم زیرا به دلیل گسترش قابل توجه بی‌نظمی خشونت‌آمیز مورد حمله قرار گرفتند. اطمینان خواهیم یافت حمایت مورد نیاز را دریافت خواهند کرد.

این مقام پلیس انگلیس در ادامه گفت: تاکنون تعدادی را دستگیر کرده‌ایم اما می‌دانیم کسانی هستند که امشب دستگیر نشدند و مرتکب تخلفات جدی شده‌اند. در روزهای آتی از همه ابزارهای در دسترس از جمله دوربین‌های مدار بسته و فیلم‌ برای شناسایی این افراد و سپردن آنها به دست عدالت استفاده خواهیم کرد. 

در پایان اعلامیه روز یکشنبه پلیس انگلیس گفته شده که پی اغتشاشات ایجاد شده، پلیس دستور پراکنده کردن تجمع بخش ۳۵ را برای ۴۸ ساعت آتی در مناطق مذکور برقرار کرده است. 

در حالی که این روزها در پی تلاش‌ها و فراخوان‌های ضدانقلاب برای برگزاری تجمعات در داخل ایران به بهانه مرگ «مهسا امینی»، جمعی از اغتشاشگران و آشوبگران اقدام به برگزاری تجمعاتی غیرقانونی کرده و دست به تخریب اموال عمومی زدند، تعدادی از ضدانقلاب خارج از کشور نیز در برخی از کشورها اقدام به برگزاری تجمعاتی کرده‌اند که در برخی شهرها از جمله لندن و پاریس با واکنش پلیس روبرو شده‌اند.


فارس
اخبار مرتبط
رئیس قوه‌قضائیه: دستور دادیم بی‌گناهان و حتی کسانی که تقصیر کمی دارند آزاد شوند
دوشنبه 1401/07/04 ساعت 13:41
رئیس قوه‌قضائیه: دستور دادیم بی‌گناهان و حتی کسانی که تقصیر کمی دارند آزاد شوند
محسنی اژه‌ای: به طور طبیعی در اغتشاشات این احتمال وجود دارد که افراد کم‌گناه یا بی‌گناه دستگیر شوند لذا به مسئولان قضایی مربوطه در دادسراها توصیه می‌شود که حتی‌الامکان قبل از انتقال افراد بی‌گناه یا کم‌گناه به بازداشتگاه‌ها، با تحقیقاتی که به عمل می‌آورند، نسبت به تفکیک آنها از عناصر اغتشاشات اقدام شود.
کنعانی: مدعیان دفاع از حقوق ملت ایران به تحریم‌های ضدبشری خود پایان دهند
دوشنبه 1401/07/04 ساعت 11:19
در واکنش از رویکرد دوگانه غرب؛
کنعانی: مدعیان دفاع از حقوق ملت ایران به تحریم‌های ضدبشری خود پایان دهند
سخنگوی وزارت امور خارجه با انتقاد از اظهارات مداخله جویانه مقامان اروپایی و آمریکایی در مورد آشوب‌های اخیر گفت: بی شک جنگِ شناختی و ترکیبی دشمنان علیه ملت ایران، این بار نیز در کنار صدها پرونده شکست‌های مفتضحانه آنان در تاریخ ثبت خواهد شد.
اجتماع بزرگ امت رسول الله (ص ) در سراسر کشور برگزار شد
یکشنبه 1401/07/03 ساعت 19:21
اجتماع بزرگ امت رسول الله (ص ) در سراسر کشور برگزار شد
اجتماع بزرگ امت رسول الله(ص) در محکومیت اقدامات هنجارشکنانه اخیر، همزمان با سالروز رحلت حضرت رسول اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) برگزار شد.
نظرات

آخرین اخبار
کشف جدید دانشمندان؛ چشم‌ها از سلامت بدن خبر می‌دهند
چگونه در روزهای آلوده راحت نفس بکشیم؟
علت خارش پیشانی چیست؟ + راه درمان
روغن زیتون فوق بکر؛ غذای طلایی برای سلامت مغز
هوش مصنوعی دستورالعمل ساخت باتری‌های لیتیوم-فلزی را نوشت
ژاپنی‌ها تراشه وای‌فای مقاوم در برابر تشعشعات شدید ساختند
زنبور باستانی 98 میلیون ساله به نام راننده مک‌لارن ثبت شد
اعتراف آمریکا به زخمی شدن نظامیانش در پاسخ ایران به نقض آتش‌بس
وعده سرپرست وزارت دفاع از شگفتانه ای که در راه است
هشدار مقام آمریکایی درباره پیامدهای ادامه درگیری با ایران
تاج: فیفا را مسئول صدور ویزا می‌دانیم
قلعه‌نویی ملی‌پوشان را آماده معرفی فهرست نهایی جام جهانی کرد
سهمیه آب زمزم به حجاج نرسید
قدردانی فرماندهی کل سپاه از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور در میانه جنگ
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند