×
اقتصادی
شناسه خبر : 109275
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/07/03 ساعت 19:10
توافق 22بندی خاندوزی، صالح‌آبادی و فاطمی‌امین برای حمایت از تولید

توافق 22بندی خاندوزی، صالح‌آبادی و فاطمی‌امین برای حمایت از تولید

پیرو دیدار رییس‌جمهور و اعضای هیات دولت با رهبر معظم انقلاب در راستای تحقق اهداف شعار سال، وزرای اقتصاد و صمت و رئیس‌کل بانک مرکزی توافق 22 بندی در حمایت از تولید امضا کردند.

نورنیوز - گروه اقتصاد:  در راستای تحقق اهداف شعار سال مبنی بر حمایت از تولید دانش بنیان و اشتغال‌آفرین و همچینن به‌منظور تقویت راهکار‌های تامین سرمایه در گردش تولید که در دیدار رییس‌جمهور و اعضای هیات دولت با رهبر معظم انقلاب در هشتم شهریورماه مورد تاکید معظم له قرار گرفت و همچنین در ادامه سیاست‌های دولت سیزدهم درباره ارتقاء و بهبود شیوه‌های تامین مالی تولید و هدایت منابع و اعتبارات به سمت فعالیت‌های مولد در جهت رشد تولید، برنامه‌هایی در ۲۲ بند مورد توافق وزرای اقتصاد و صمت و رییس‌کل بانک مرکزی قرار گرفت و مقرر شد تا همه اقدام‌های لازم بر اساس تفاهم‌نامه، مورد اجرا و پیگیری قرار گیرد.

همچنین مقرر شد کمیته‌ای متشکل از معاونان دستگاه‌های مذکور تشکیل شده و به صورت مستمر روند اجرای اقدامات تفاهم‌نامه را پیگیری و نظارت کند.

برپایه این تفاهم‌نامه، پرداخت ۹۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه در گردش و ۲۳۴ هزار میلیارد تومان سرمایه ثابت به بخش صنعت و معدن توسط بانک‌ها در سال ۱۴۰۱ هدفگذاری شد.

همچنین استفاده از ابزار‌های تامین مالی زنجیره‌ای مانند اوراق گام و برات الکترونیکی در معاملات بورس کالا به میزان ۱۰۰ هزار میلیارد تومان تا پایان امسال، هدفگذاری شد.

بر اساس این تفاهم‌نامه، تامین مالی سرمایه در گردش زنجیره نفت، گاز، فرآورده‌های نفتی، پتروشیمی و صنایع شیمیایی و همچنین زنجیره صنایع غذایی و کشاورزی با استفاده از ابزار‌های تامین مالی زنجیره‌ای از قبیل اوراق گام به میزان ۱۰۰ میلیارد تومان برنامه‌ریزی شد.

اعطای مجوز به بانک‌ها معادل ۵۰ هزار میلیارد تومان برای ضمانت اوراق بدهی منتشر شده توسط شرکت‌های تولیدی در بازار سرمایه در مدت یک م اه و تخصیص تسهیلات بازسازی، نوسازی و احیای واحد‌های تولیدی به میزان  ۵۰ هزار میلیارد تومان تا پایان سال ۱۴۰۱ از دیگر بند‌های این تفاهم‌نامه است.

در این تفاهم‌نامه، راه‌اندازی سامانه جامع وثایق بانکی تا پایان سال، ایجاد امکان ارئه خدمات صدور و انتقال اوراق گام به صورت غیرحضوری در مدت سه‌ماه و توسعه استفاده از کارت اعتباری در پرداخت تسهیلات خُرد بانکی به‌ویژه اجرای طرح خرید کالای ایرانی از طریق تسهیلات قرض‌الحسه مبتنی بر کارت اعتباری تا پایان سال پیش‌بینی شد.

این تفاهم‌نامه به امضای «سید احسان خاندوزی» وزیر امور اقتصادی و دارایی، «علی صالح‌آبادی» رییس‌کل بانک‌مرکزی و «سید رضا فاطمی‌امین» وزیر صنعت، معدن و تجارت رسید.


ایبنا
اخبار مرتبط
وزیر اقتصاد: به‌زودی شاهد ثبات در بازار ارز خواهیم بود
یکشنبه 1401/10/04 ساعت 11:18
وزیر اقتصاد: به‌زودی شاهد ثبات در بازار ارز خواهیم بود
وزیر اقتصاد و امور دارایی بیان کرد: با تصویب طرح مالیات بر سوداگری و عایدی سرمایه به دوران سوداگری و سفته بازی در بازار ارز پایان خواهیم داد.
رئیس کل بانک مرکزی: بازار ارز آرام است
چهارشنبه 1401/08/04 ساعت 11:34
رئیس کل بانک مرکزی: بازار ارز آرام است
رئیس کل بانک مرکزی از عرضه 25 میلیارد دلار ارز در سامانه نیما از ابتدای سال جاری تا پایان مهر ماه خبر داد و گفت که آرامش خوبی در بازار ارز شاهد هستیم.
خاندوزی: تخصیص بنزین به اشخاص به جای خودرو، از اولویت خارج شد
چهارشنبه 1401/04/01 ساعت 13:38
خاندوزی: تخصیص بنزین به اشخاص به جای خودرو، از اولویت خارج شد
وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: طرح «واریز یارانه بنزین به حساب هر ایرانی» از اولویت خارج شده است.
خاندوزی: حذف ارز دولتی تکلیف قانونی است
سه‌شنبه 1400/09/16 ساعت 12:14
خاندوزی: حذف ارز دولتی تکلیف قانونی است
وزیر اقتصاد گفت: علت اصلی مشکل تورم علاوه بر ضعف نظارت بر خلق پول بانک‌ها، کسری بودجه‌ای است که دولت‌ها به آن دامن زده‌اند.
بانک مرکزی ایران پرداخت هزینه‌های واردات با ارز دیجیتال مجاز را تصویب کرد
چهارشنبه 1400/02/08 ساعت 15:34
بانک مرکزی ایران پرداخت هزینه‌های واردات با ارز دیجیتال مجاز را تصویب کرد
بانک‌ها و صرافی‌های مجاز صرفاً در چارچوب ضوابط بانک مرکزی می‌توانند هزینه‌های واردات را با ارزهای دیجیتال بپردازند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مقامات سوریه پس از تیراندازی درعا را منع تردد شبانه اعمال کردند
تورم سالانه آبان 1404 به 40.4 درصد رسید
کار و زندگی؛ دو عقربه، هزار روایت
شهادت یک مرزبان اهل سنت در حمله تروریستی سراوان
ترامپ از ژاپن خواست اختلاف با چین را تشدید نکند
معاون وزیر بهداشت: ای کاش خودروسازها بساطشان را جمع می‌کردند
ترامپ خواستار بازبینی کامل پناهندگان افغانستانی در آمریکا شد
از کل‌کل خیابانی تا قتل؛ پرونده جنجالی مرگ دختر جوان در شهرری
حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در سلیمانیه+فیلم
اصلاح قیمت بنزین با هدف کنترل تورم و حمایت از معیشت است
نقدی بر طرح اصلاح قانون مهریه
پشت پرده تصمیم دولت استرالیا علیه ایران
قدم‌های کوچک برای حل مشکلات بزرگ
آغاز ثبت‌نام قطعی حج 1405 از 15 آذر
در هراس از نشانه‌گیری حزب‌الله
فرود از آسمان
تاکید وزیران خارجه ایران و فرانسه بر ضرورت کاهش تنش‌ها و تقویت صلح بین‌المللی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 6 آذر
مظنون احتمالی تیراندازی در واشنگتن یک تبعه افغانستان است
پشت پرده 70 سال تصمیم‌های بنزینی؛ چرا همیشه دیر و پرهزینه؟
ساپینتو: نبردیم اما به شاگردانم افتخار می‌کنم
خروج آیفون‌ از بن بست / مصوبه‌ای تازه برای آیفون داران
پشت پرده تحرکات جدید؛ آیا اسرائیل دوباره به فکر حمله افتاده؟+فیلم
نامه ایران به شورای امنیت درباره نقش محوری آمریکا در تجاوز اسرائیل به تهران
آتش‌سوزی در یک ساختمان 9 طبقه در ولیعصر
رونالدو به اصفهان می‌آید؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 6 آذر1404
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 6 آذر + وضعیت استان ها
سلاح سبز علیه آلزایمر؛ امیدی از دل طبیعت
قارچ دوست جدید قلب شما
هوش مصنوعی پیدا کردن اشیا به کمک نابینایان آمد
تجربه‌ای منحصربه‌فرد در خانه‌های هوشمند آینده
چرا هوش مصنوعی هرگز به خلاقیت انسان نمی‌رسد؟
پلیس آمریکا زن خویشاوند سخنگوی کاخ سفید را دستگیر کرد
شکنجه سیستماتیک اسرای فلسطینی تشدید شده است
سودان: جنگ بر ما تحمیل شد، اما صلح را خود می‌سازیم!
جنگ ترکیبی در سایه افشای مکالمات / روسیه واکنش نشان داد
تمجید امارات از ترامپ ؛ تروریستی خواندن اخوان المسلمین گامی شجاعانه است !
عراقچی: ایران آماده مذاکره است، اما آمریکا اراده ندارد!
نورنما | کشور در مرز خفگی
سردار نائینی: مراکز حساس اسرائیل را دقیق هدف قرار دادیم
استقلال 1 _ الوصل 1 + خلاصه بازی
تغییرات مالیاتی جدید؛ رسیدهای بالای 10 میلیون تومان دیگر معتبر نیستند!
ایران به هیئت‌مدیره آنکتاد پیوست / فرصتی برای تأثیرگذاری در تجارت جهانی!
جریمه سنگین استقلال به خاطر تأخیر اتوبوس !
فدراسیون ژیمناستیک در بحران/ جلسه فوق‌العاده برای تعیین سرپرست جدید
فسادی پیچیده در شهرداری دورود / بازداشت‌ها در پی پرونده‌های مالی!
حریق در کمین جنگل‌های ارسباران / اعزام 21 تیم و یک بالگرد
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 6 آذر 1404
آتشسوزی یادگار امام به خودروها و منازل سرایت کرد / مصدومیت یک آتش‌نشان
X
آگهی تبلیغاتی