×
فرهنگی
شناسه خبر : 109271
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/07/03 ساعت 14:18
تأکید اژه‌ای بر ضرورت برخورد قاطعانه با عناصر اصلی اغتشاشات

در جریان حضور در مقر فرماندهی یگان امداد فراجا مطرح شد؛

تأکید اژه‌ای بر ضرورت برخورد قاطعانه با عناصر اصلی اغتشاشات

رئیس قوه قضائیه با چند تن از نیروهای فراجا که طی روزهای اخیر به صورت شبانه‌روزی در راستای تأمین امنیت شهروندان فعالیت کرده‌اند، گفتگو کرد.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، روز یکشنبه (سوم مهر) با حضور سرزده در مقر فرماندهی یگان امداد فراجا، از زحمات و خدمات نیروهای این یگان و کلیه اعضا و پرسنل فرماندهی انتظامی کشور که در روزهای اخیر، با جانفشانی و اقتدار، از امنیت و آرامش شهروندان حفاظت و صیانت کردند، قدردانی به عمل آورد.

رئیس قوه قضائیه در جریان حضور سرزده در مقر یگان امداد فراجا، ضمن برقراری تماس تلفنی با سردار رحیمی، فرمانده انتظامی تهران، با چند تن از نیروهای فراجا که طی روزهای اخیر به صورت شبانه‌روزی در راستای تأمین امنیت شهروندان فعالیت کرده‌اند به گفتگو پرداخت و از این جهت که همه این نیروها حتی در روز تعطیل نیز به ایفای مأموریت و خدمت به شهروندان مشغولند، به صورت ویژه از آنها قدردانی کرد.

رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه نیروهای فراجا در راستای حفاظت و صیانت از امنیت و اموال مردم در برابر اقدامات اغتشاشگران، حضوری فعال و اثرگذار در میدان دارند، گفت: به مقامات قضایی ذی‌ربط که مسئول رسیدگی و تکمیل پرونده‌های عناصر اغتشاشگر هستند تأکید کرده‌ام که در روند بررسی‌ها و تحقیقات خود، به دقت همه مستندات و ادلّه موجود از جمله موارد و مطالب ارائه شده از ناحیه نیروهای انتظامی و اقاریر و اظهارات افراد دستگیرشده را مورد لحاظ قرار دهند.

محسنی اژه‌ای تأکید کرد: توصیه می‌کنم مقام قضائی قبل از حکم دادن واقعیات میدانی پرونده را از نزدیک ببیند و اگر خودش از نزدیک و در میدان هم مسائل را مشاهده کند حتماً حکم متقن‌تری خواهد داد.

رئیس قوه قضائیه در جریان بازدید از مقر فرماندهی انتظامی تهران و یگان امداد فراجا، با اشاره به تلاش دشمنان و پیاده‌نظام آنها برای ایجاد آشوب و اغتشاش در کشور و تهدید و تحدید امنیت شهروندان از این طریق، گفت: نیروهای فراجا به عنوان حافظان امنیت مردم، از ناحیه دشمنان و اذناب آنها، مورد بیشترین هجمه‌ها قرار گرفتند، اما این هجمه‌ها و دروغ‌پراکنی‌ها کوچک‌ترین خللی در اراده نیروهای جان بر کف فراجا در راه تأمین امنیت و آرامش مردم ایران اسلامی ایجاد نکرد.

رئیس دستگاه قضا بار دیگر بر برخورد قاطعانه و بدون مماشات با عناصر اصلی و حرفه‌ای اغتشاشات تأکید کرد و گفت: قوه قضائیه در کنار سایر دستگاه‌ها از جمله نیروهای فراجا به هیچ وجه اجازه نخواهد داد، روند زندگی روزمره مردم و شهروندان بازیچه دست عناصر اغتشاشگر و آشوب‌طلب شود.

رئیس قوه قضائیه در ادامه بازدید امروز از یکی از بازداشتگاه‌های تهران که تفهیم اتهام تعدادی از بازداشت شدگان وقایع اخیر نیز انجام می‌شود بازدید کرد و با تعدادی از متهمان به صورت چهره به چهره گفتگو کرد و در جریان مسائل و پرونده آن‌ها از نزدیک قرار گرفت.


مرکز رسانه قوه قضائیه
اخبار مرتبط
اژه‌ای: با قید فوریت به پرونده جان باختگان حوادث اخیر رسیدگی شود
دوشنبه 1401/07/11 ساعت 12:35
اژه‌ای: با قید فوریت به پرونده جان باختگان حوادث اخیر رسیدگی شود
رئیس قوه قضائیه در نشست شورای عالی قضایی تأکید کرد: در جریان ناآرامی‌های اخیر برخی نیرو‌های امنیتی، انتظامی، بسیجی و مردم جان باخته‌اند، که پرونده‌هایی تشکیل شده است و ضرورت دارد که این پرونده‌ها با قید فوریت رسیدگی و ضاربان آنها شناسایی شوند.
شعب ویژه رسیدگی به پرونده اغتشاشگران در تهران
سه‌شنبه 1401/07/05 ساعت 15:38
دادگستری استان تهران اعلام کرد؛
شعب ویژه رسیدگی به پرونده اغتشاشگران در تهران
رئیس کل دادگستری استان تهران: در راستای برخورد قاطع، سریع و بدون ملاحظه با اغتشاش‌گران و آشوبگران، شعب ویژه‌ای را در مجموعه دادگستری استان تهران اعم از دادسرا، محاکم کیفری و انقلاب و دادگاه‌های تجدیدنظر اختصاص داده‌ایم.
رئیس قوه‌قضائیه: دستور دادیم بی‌گناهان و حتی کسانی که تقصیر کمی دارند آزاد شوند
دوشنبه 1401/07/04 ساعت 13:41
رئیس قوه‌قضائیه: دستور دادیم بی‌گناهان و حتی کسانی که تقصیر کمی دارند آزاد شوند
محسنی اژه‌ای: به طور طبیعی در اغتشاشات این احتمال وجود دارد که افراد کم‌گناه یا بی‌گناه دستگیر شوند لذا به مسئولان قضایی مربوطه در دادسراها توصیه می‌شود که حتی‌الامکان قبل از انتقال افراد بی‌گناه یا کم‌گناه به بازداشتگاه‌ها، با تحقیقاتی که به عمل می‌آورند، نسبت به تفکیک آنها از عناصر اغتشاشات اقدام شود.
بازدید اژه‌ای از دادسرای جرائم امنیتی/ دستور تسریع رسیدگی به پرونده عناصر حرفه‌ای اغتشاشات
شنبه 1401/07/02 ساعت 17:45
بازدید اژه‌ای از دادسرای جرائم امنیتی/ دستور تسریع رسیدگی به پرونده عناصر حرفه‌ای اغتشاشات
رئیس دستگاه قضا به دادستان‌ها و مقامات قضایی سراسر کشور دستور داد به صورت مستمر از بازداشتگاه‌هایی که عناصر اغتشاشات اخیر در آنها نگهداری می‌شوند، بازدید به عمل آورند و به صورت کامل در جریان کم و کیف روند رسیدگی به پرونده این افراد قرار گیرند.
وزارت کشور: اغتشاش و آشوب آورده‌ای جز وحشت‌پراکنی ندارد
شنبه 1401/07/02 ساعت 12:34
در اطلاعیه‌ای؛
وزارت کشور: اغتشاش و آشوب آورده‌ای جز وحشت‌پراکنی ندارد
وزارت کشور در اطلاعیه‌ای در واکنش به حوادث روزهای اخیر تصریح کرد: پیگیری مطالبات و خواسته‌ها حتی اگر به‌حق باشد، آنگاه که با ابزار خشونت، تخریب و وحشت‌پراکنی عمومی صورت بگیرد خلاف عقل و قانون خواهد بود و در پرتو انگیزه و هدف توجیه نمی‌شود.
اولین واکنش رسمی وزیر کشور به تحولات اخیر
جمعه 1401/07/01 ساعت 23:28
در گفتگوی تلویزیونی صورت گرفت؛
اولین واکنش رسمی وزیر کشور به تحولات اخیر
احمد وحیدی وزیر کشور ضمن تسلیت مجدد به خانواده مرحومه «مهسا امینی» گفت: اصلاً موضوع این اغتشاشات مربوط به خانم امینی نبود و عده‌ای این مسأله را بهانه ایجاد اغتشاش در کشور قرار دادند.
نامه دفتر رهبری به شمخانی جعلی است
چهارشنبه 1401/06/30 ساعت 14:33
اختصاصی؛
نامه دفتر رهبری به شمخانی جعلی است
شب گذشته تصویر نامه‌ای با امضای رئیس دفتر رهبر انقلاب خطاب به علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی با مضمون تشدید برخورد با معترضین از طریق کانال‌های بدون شناسنامه در فضای مجازی منتشر شده که تماماً مجعول و ساختگی است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سود سهام عدالت به چه کسانی واریز نمی شود؟
سرلشگر حاتمی: با هر اشتباه دشمن به شدت برخورد می‌کنیم
احتمال مسدود شدن دارایی کاربران ایرانی در تتر
قاتل سابقه‌دار در تهران به دست مجرم فراری کشته شد
گام پس از ماشه چیست؟
دعوا‌های بیشرمانه برجامی
طرح گذار در نوار غزه
قالیباف قانون اصلاح سازوکار بررسی بودجه سالیانه را ابلاغ کرد
سرلشکر موسوی: تقویت سامانه‌های دفاعی روند خوبی گرفته است
آمادگی روسیه برای حمله به یک کشور دیگر اروپایی
راه‌اندازی صفحه دریافت گزارش کلاهبرداری‌های پرتکرار در فضای مجازی
نامه عراقچی به گوترش در مورد غیرقانونی بودن بازگرداندن قطعنامه‌های لغوشده
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 6 مهر1404+ جدول
بیانیه وزارت خارجه ایران در خصوص بازگرداندن قطعنامه‌های لغو شده
اختصاص کدپستی به خانوار‌های عشایری برای دریافت مرسوله
رئال 2-5 اتلتیکو مادرید | تحقیر رئال در دربی مادرید+ خلاصه بازی
افزایش کشته‌ها در تجمع انتخاباتی بازیگر سینمای هند
آغاز پیش فروش و فروش فوق العاده و اقساطی محصولات ایران‌خودرو از امروز + جزئیات
شرایط پیش فروش محصولات سایپا اعلام شد
جلسه غیرعلنی مجلس برای بررسی فعالسازی مکانیزم ماشه
روبیو: توافق همچنان بهترین نتیجه برای مردم ایران و جهان است
سفر نتانیاهو به آرژانتین ممنوع شد
عراقچی: قطعنامه 2231، 26مهر منقضی خواهد شد
سود سهام عدالت برای چه کسانی واریز نخواهد شد؟
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 6 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
رئیس الحشدالشعبی: از تهدیدها هراسی نداریم و به دفاع از عراق پایبند هستیم
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
X
آگهی تبلیغاتی