×
فرهنگی
شناسه خبر : 109242
تاریخ انتشار : شنبه 1401/07/02 ساعت 17:45
بازدید اژه‌ای از دادسرای جرائم امنیتی/ دستور تسریع رسیدگی به پرونده عناصر حرفه‌ای اغتشاشات

بازدید اژه‌ای از دادسرای جرائم امنیتی/ دستور تسریع رسیدگی به پرونده عناصر حرفه‌ای اغتشاشات

رئیس دستگاه قضا به دادستان‌ها و مقامات قضایی سراسر کشور دستور داد به صورت مستمر از بازداشتگاه‌هایی که عناصر اغتشاشات اخیر در آنها نگهداری می‌شوند، بازدید به عمل آورند و به صورت کامل در جریان کم و کیف روند رسیدگی به پرونده این افراد قرار گیرند.

نورنیوز - گروه جامعه: حجت‌الاسلام‌ والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای امروز شنبه (دوم مهر) به صورت سرزده از دادسرای شهید مقدس – جرائم امنیتی تهران بازدید به عمل آورد.

رئیس قوه قضاییه در جریان این بازدید به صورت ویژه وضعیت بازداشت‌شدگان اغتشاشات اخیر را مورد بررسی و رسیدگی قرار داد و توصیه‌هایی را درخصوص تسریع در تکمیل و رسیدگی به پرونده‌های قضایی آنها خطاب به مسئولان ذیربط مطرح کرد.

در جریان این بازدید رئیس عدلیه همچنین به دادستان‌ها و مقامات قضایی سراسر کشور دستور داد به صورت مستمر از بازداشتگاه‌هایی که عناصر اغتشاشات اخیر در آنها نگهداری می‌شوند، بازدید به عمل آورند و به صورت کامل در جریان کم و کیف روند رسیدگی به پرونده این افراد قرار گیرند.

قاضی‌القضات دستورات و توصیه‌هایی را نیز درخصوص تسریع در روند رسیدگی به پرونده عناصر اصلی و حرفه‌ای اغتشاشات اخیر و افرادی که به نحوی از انحاء با جریانات تابلودار ضدانقلاب و وابستگان گروهک‌ها و سرویس‌های بیگانه مرتبط هستند، صادر کرد.

در جریان این بازدید سرزده، رئیس عدلیه به صورت موردی به مطالعه چند پرونده مرتبط با عناصر اغتشاشات اخیر پرداخت و دستورات مقتضی را درخصوص نحوه رسیدگی به آنها صادر کرد.

رئیس قوه قضاییه همچنین از همکاران قضایی و نیروهای امنیتی و انتظامی بویژه نیروهای فراجا و بسیج که طی روزهای اخیر امنیت شهروندان را در سراسر ایران اسلامی تأمین کرده‌اند، تقدیر و تشکر کرد.

«بررسی وضعیت سوابق کیفری عناصر اغتشاشگر بازداشت‌شده که احیانا دارای سوء‌سابقه هستند»، «چگونگی رصد اطلاعاتی و پیگیری‌های فنی درخصوص نحوه‌عمل عناصر حرفه‌ای اغتشاشات که وابسته به گروهک‌ها و سرویس‌های بیگانه می‌باشند» و «واکاوی دلایل و علل گرفتار شدن عناصر تهییج‌شده این اغتشاشات در دام شگردهای جنگ روانی و تبلیغاتی دشمنان» از جمله محورهای گفت‌وگوی رئیس قوه قضاییه با مسئولان ذیربط دادسرای امنیت و برخی بازداشت‌شدگان بود. 

رئیس عدلیه در جریان این بازدید بار دیگر بر حفظ امنیت و آرامش شهروندان و صیانت از زندگی عادی و روزمره آن‌ها تاکید کرد و بیان داشت: قوه قضاییه با همراهی و همکاری بخش‌های ذیربط انتظامی و امنیتی به هیچ‌وجه اجازه نخواهد داد عناصر اصلی اغتشاشگر و آشوب‌طلب حرفه‌ای در سطح شهرها و مناطق مختلف کشور جولان دهند و امنیت و آرامش شهروندان را سلب کنند.

قاضی‌القضات بر این نکته نیز تصریح کرد که در قبال تخریب‌کنندگان اموال عمومی، مرتبطین با سرویس‌های جاسوسی بیگانه و گروهک‌های ضدانقلاب و عناصری که تحت القائات دروغین و جنگ روانی دشمنان در خیابان‌ها و معابر امنیت مردم را سلب می کنند، مطابق موازین قانونی برخورد بازدارنده صورت خواهد گرفت.


فارس
اخبار مرتبط
اژه‌ای: با قید فوریت به پرونده جان باختگان حوادث اخیر رسیدگی شود
دوشنبه 1401/07/11 ساعت 12:35
اژه‌ای: با قید فوریت به پرونده جان باختگان حوادث اخیر رسیدگی شود
رئیس قوه قضائیه در نشست شورای عالی قضایی تأکید کرد: در جریان ناآرامی‌های اخیر برخی نیرو‌های امنیتی، انتظامی، بسیجی و مردم جان باخته‌اند، که پرونده‌هایی تشکیل شده است و ضرورت دارد که این پرونده‌ها با قید فوریت رسیدگی و ضاربان آنها شناسایی شوند.
تأکید اژه‌ای بر ضرورت برخورد قاطعانه با عناصر اصلی اغتشاشات
یکشنبه 1401/07/03 ساعت 14:18
در جریان حضور در مقر فرماندهی یگان امداد فراجا مطرح شد؛
تأکید اژه‌ای بر ضرورت برخورد قاطعانه با عناصر اصلی اغتشاشات
رئیس قوه قضائیه با چند تن از نیروهای فراجا که طی روزهای اخیر به صورت شبانه‌روزی در راستای تأمین امنیت شهروندان فعالیت کرده‌اند، گفتگو کرد.
سفرای انگلیس و نروژ به وزارت امور خارجه احضار شدند
یکشنبه 1401/07/03 ساعت 13:51
سفرای انگلیس و نروژ به وزارت امور خارجه احضار شدند
در واکنش به فضاسازی‌های خصمانه رسانه‌های فارسی زبان لندن نشین علیه جمهوری اسلامی ایران، روز گذشته سفیر انگلیس در تهران توسط مدیرکل غرب اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد.
450 آشوبگر بازداشت شدند؛ دستگیری چند عضو داعش و کومله در اغتشاشات اخیر مازندران
یکشنبه 1401/07/03 ساعت 11:46
دادستان ساری:
450 آشوبگر بازداشت شدند؛ دستگیری چند عضو داعش و کومله در اغتشاشات اخیر مازندران
دادستان عمومی و انقلاب ساری از دستگیری چند عضو داعش و کومله در اغتشاشات اخیر مازندران خبر داد و گفت: با دستگیری این افراد و لیدرهای اغتشاشگران، کیفرخواست آنان صادر و پرونده به دادگاه ارسال شده است.
اتهامات اکبر طبری به محسنی اژه ای تکذیب شد
چهارشنبه 1399/02/03 ساعت 12:29
اتهامات اکبر طبری به محسنی اژه ای تکذیب شد
قوه قضاییه مطلبی که چندی پیش علیه معاون اول دستگاه قضا در قالب اعترافات جدید اکبر طبری منتشر شده بود را تکذیب کرد.
نظرات

آخرین اخبار
فریاد و تنبیه بدنی چه بلایی سر بچه‌ها می‌آورد؟
انتخاب پارچه مناسب برای بهار + معرفی بهترین الیاف و اشتباهات رایج
کشف 1785 «پروتئین تاریک» در ژنوم انسان/آیا آنها در سرطان نقش دارند؟
گزارش تصویری| جشن پیوند آسمانی زوج‌های جان‌فدای ایران
عنوان «بهترین خط‌زن آسیا» به ایران رسید
معاون سخنگوی سازمان ملل متحد: از مذاکرات ایران آمریکا حمایت می کنیم
ترفند جدید ترامپ برای جنجال‌آفرینی در «تروث سوشال» با تصاویر جعلی
شراکت نظامی جدید امارات و اسرائیل برای توسعه تسلیحاتی!
استارت جدی ملی‌پوشان در اردوی ترکیه با توپ‌های جام جهانی
درگیری پدافند با ریز پرنده‌های آمریکایی- صهیونی در قشم
برد نفت آبادان مقابل نفت زاگرس در انتخابی بسکتبال غرب آسیا
بمب خبری یاسر آسانی: از لالیگا پیشنهاد دارم اما عاشق استقلالم
گراهام: ایران پس از جنگ جسورتر شده است
پزشکیان: گفت‌ وگو به معنای تسلیم نیست
گلایه پزشکیان از رواج «پیام غلط»
ترامپ بار دیگر عقب‌نشینی از ادعاهای خود را گردن دیگران انداخت!
رابرت مالی: تنها راه خروج از جنگ علیه ایران، توافقی بااحترام به منافع دو طرف است
آمریکا مدعی شد منشأ محموله‌های ال‌پی‌جی آدانی ایران بوده است
انصارالله: مواضع تحریمی می‌تواند فشار قابل توجهی بر دشمنان وارد کند
خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت و املاک و ورود به طلا
جنگ علیه ایران، عامل گرانی سوخت و کالا در آمریکا
اعتراف گزارش صهیونیستی به تداوم قدرت و ظرفیت بازسازی ایران
فیلمبرداری «سونیک 4»، پرفروشترین فیلم دوره کرونا به پایان رسید
ترامپ تهدیدات خود علیه ایران را تکرار کرد
شوک تورمی گریبان‌گیر اتحادیه اروپا
اندیشکده واشنگتن: گزینه نظامی برای هرمز پرهزینه است
نوراینفو | هشت حقیقت مهم در مورد اثرات کمبود ویتامین B12
حمله گسترده حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
وزرای جدید دفاع و اطلاعات بزودی به مجلس معرفی می‌شوند
مذاکرات محرمانه آمریکا درباره آینده گرینلند
جزئیات واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از فردا + صدور احکام جدید تا پانزدهم خرداد
ترکیه: اختلافات اصلی در مذاکرات هسته‌ای ایران بر سر شروط و امتیازهاست
جزئیات تکان‌دهنده از قتل فجیع زن ایرانی در ترکیه ؛ راز جنایت در پیام واتساپ نهفته بود
معافیت خرید نفت روسیه دوباره تمدید شد
سازمان بورس از پشت‌پرده بسته ماندن 42 نماد بازار چه گفت؟
واکنش سخنگوی وزارت دفاع و مجلس به اظهارات ترامپ درباره توان دفاعی
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 28 اردیبهشت 1405
عراق ادعای عبور پهپادها به سمت عربستان را رد کرد
پاداش طلایی‌های بازی‌های آسیایی 2026 دو برابر می‌شود
مشارکت راهبردی مسکو و پکن/ امضای 40 سند همکاری در سفر پوتین به چین
ولی نصر: ترامپ یک شانس دیگر برای خروج از جنگ با ایران دارد
«کر استارمر» شایعه استعفا را رد کرد/ تا سال 2029 در قدرت می‌مانم
چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به ایران!
ضربه پاسداران گمنام به گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب
آمار جدید اوپک از اثر تکان‌دهنده هرمز بر انرژی جهان
داستان باند بزرگ سرقت رمزارز؛ از هک تا سرقت حضوری
امنیت تیم ملی ایران در جام جهانی 2026 و واکنش مقام فیفا در کاخ سفید
10 کشته و زخمی در حمله مهاجم 17 ساله به رستورانی در ترکیه
شهباز شریف: مذاکرات آمریکا و ایران در اسلام‌آباد ادامه دارد
نورنما | تصویر واقعی مردم ایران که در اینترنشنال پخش نشد!