×
فرهنگی
شناسه خبر : 109242
تاریخ انتشار : شنبه 1401/07/02 ساعت 17:45
بازدید اژه‌ای از دادسرای جرائم امنیتی/ دستور تسریع رسیدگی به پرونده عناصر حرفه‌ای اغتشاشات

بازدید اژه‌ای از دادسرای جرائم امنیتی/ دستور تسریع رسیدگی به پرونده عناصر حرفه‌ای اغتشاشات

رئیس دستگاه قضا به دادستان‌ها و مقامات قضایی سراسر کشور دستور داد به صورت مستمر از بازداشتگاه‌هایی که عناصر اغتشاشات اخیر در آنها نگهداری می‌شوند، بازدید به عمل آورند و به صورت کامل در جریان کم و کیف روند رسیدگی به پرونده این افراد قرار گیرند.

نورنیوز - گروه جامعه: حجت‌الاسلام‌ والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای امروز شنبه (دوم مهر) به صورت سرزده از دادسرای شهید مقدس – جرائم امنیتی تهران بازدید به عمل آورد.

رئیس قوه قضاییه در جریان این بازدید به صورت ویژه وضعیت بازداشت‌شدگان اغتشاشات اخیر را مورد بررسی و رسیدگی قرار داد و توصیه‌هایی را درخصوص تسریع در تکمیل و رسیدگی به پرونده‌های قضایی آنها خطاب به مسئولان ذیربط مطرح کرد.

در جریان این بازدید رئیس عدلیه همچنین به دادستان‌ها و مقامات قضایی سراسر کشور دستور داد به صورت مستمر از بازداشتگاه‌هایی که عناصر اغتشاشات اخیر در آنها نگهداری می‌شوند، بازدید به عمل آورند و به صورت کامل در جریان کم و کیف روند رسیدگی به پرونده این افراد قرار گیرند.

قاضی‌القضات دستورات و توصیه‌هایی را نیز درخصوص تسریع در روند رسیدگی به پرونده عناصر اصلی و حرفه‌ای اغتشاشات اخیر و افرادی که به نحوی از انحاء با جریانات تابلودار ضدانقلاب و وابستگان گروهک‌ها و سرویس‌های بیگانه مرتبط هستند، صادر کرد.

در جریان این بازدید سرزده، رئیس عدلیه به صورت موردی به مطالعه چند پرونده مرتبط با عناصر اغتشاشات اخیر پرداخت و دستورات مقتضی را درخصوص نحوه رسیدگی به آنها صادر کرد.

رئیس قوه قضاییه همچنین از همکاران قضایی و نیروهای امنیتی و انتظامی بویژه نیروهای فراجا و بسیج که طی روزهای اخیر امنیت شهروندان را در سراسر ایران اسلامی تأمین کرده‌اند، تقدیر و تشکر کرد.

«بررسی وضعیت سوابق کیفری عناصر اغتشاشگر بازداشت‌شده که احیانا دارای سوء‌سابقه هستند»، «چگونگی رصد اطلاعاتی و پیگیری‌های فنی درخصوص نحوه‌عمل عناصر حرفه‌ای اغتشاشات که وابسته به گروهک‌ها و سرویس‌های بیگانه می‌باشند» و «واکاوی دلایل و علل گرفتار شدن عناصر تهییج‌شده این اغتشاشات در دام شگردهای جنگ روانی و تبلیغاتی دشمنان» از جمله محورهای گفت‌وگوی رئیس قوه قضاییه با مسئولان ذیربط دادسرای امنیت و برخی بازداشت‌شدگان بود. 

رئیس عدلیه در جریان این بازدید بار دیگر بر حفظ امنیت و آرامش شهروندان و صیانت از زندگی عادی و روزمره آن‌ها تاکید کرد و بیان داشت: قوه قضاییه با همراهی و همکاری بخش‌های ذیربط انتظامی و امنیتی به هیچ‌وجه اجازه نخواهد داد عناصر اصلی اغتشاشگر و آشوب‌طلب حرفه‌ای در سطح شهرها و مناطق مختلف کشور جولان دهند و امنیت و آرامش شهروندان را سلب کنند.

قاضی‌القضات بر این نکته نیز تصریح کرد که در قبال تخریب‌کنندگان اموال عمومی، مرتبطین با سرویس‌های جاسوسی بیگانه و گروهک‌های ضدانقلاب و عناصری که تحت القائات دروغین و جنگ روانی دشمنان در خیابان‌ها و معابر امنیت مردم را سلب می کنند، مطابق موازین قانونی برخورد بازدارنده صورت خواهد گرفت.


فارس
اخبار مرتبط
اژه‌ای: با قید فوریت به پرونده جان باختگان حوادث اخیر رسیدگی شود
دوشنبه 1401/07/11 ساعت 12:35
اژه‌ای: با قید فوریت به پرونده جان باختگان حوادث اخیر رسیدگی شود
رئیس قوه قضائیه در نشست شورای عالی قضایی تأکید کرد: در جریان ناآرامی‌های اخیر برخی نیرو‌های امنیتی، انتظامی، بسیجی و مردم جان باخته‌اند، که پرونده‌هایی تشکیل شده است و ضرورت دارد که این پرونده‌ها با قید فوریت رسیدگی و ضاربان آنها شناسایی شوند.
تأکید اژه‌ای بر ضرورت برخورد قاطعانه با عناصر اصلی اغتشاشات
یکشنبه 1401/07/03 ساعت 14:18
در جریان حضور در مقر فرماندهی یگان امداد فراجا مطرح شد؛
تأکید اژه‌ای بر ضرورت برخورد قاطعانه با عناصر اصلی اغتشاشات
رئیس قوه قضائیه با چند تن از نیروهای فراجا که طی روزهای اخیر به صورت شبانه‌روزی در راستای تأمین امنیت شهروندان فعالیت کرده‌اند، گفتگو کرد.
سفرای انگلیس و نروژ به وزارت امور خارجه احضار شدند
یکشنبه 1401/07/03 ساعت 13:51
سفرای انگلیس و نروژ به وزارت امور خارجه احضار شدند
در واکنش به فضاسازی‌های خصمانه رسانه‌های فارسی زبان لندن نشین علیه جمهوری اسلامی ایران، روز گذشته سفیر انگلیس در تهران توسط مدیرکل غرب اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد.
450 آشوبگر بازداشت شدند؛ دستگیری چند عضو داعش و کومله در اغتشاشات اخیر مازندران
یکشنبه 1401/07/03 ساعت 11:46
دادستان ساری:
450 آشوبگر بازداشت شدند؛ دستگیری چند عضو داعش و کومله در اغتشاشات اخیر مازندران
دادستان عمومی و انقلاب ساری از دستگیری چند عضو داعش و کومله در اغتشاشات اخیر مازندران خبر داد و گفت: با دستگیری این افراد و لیدرهای اغتشاشگران، کیفرخواست آنان صادر و پرونده به دادگاه ارسال شده است.
اتهامات اکبر طبری به محسنی اژه ای تکذیب شد
چهارشنبه 1399/02/03 ساعت 12:29
اتهامات اکبر طبری به محسنی اژه ای تکذیب شد
قوه قضاییه مطلبی که چندی پیش علیه معاون اول دستگاه قضا در قالب اعترافات جدید اکبر طبری منتشر شده بود را تکذیب کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
از دیابت بی مزه چه می دانید؟
خوردنی محبوب کاهش کلسترول را بشناسید
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
X
آگهی تبلیغاتی