×
سیاسی
شناسه خبر : 109211
تاریخ انتشار : شنبه 1401/07/02 ساعت 10:45
نخست‌وزیر پاکستان از جهان خواست کشورش را در بحران‌ها تنها نگذارند

نخست‌وزیر پاکستان از جهان خواست کشورش را در بحران‌ها تنها نگذارند

نخست‌وزیر پاکستان در جریان سخنرانی در هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل توجه رهبران جهان را به خرابی‌های باقیمانده از سیلاب‌های فاجعه‌بار در این کشور جنوب آسیا جلب کرد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان گفت: امروز اینجا ایستاده‌ام تا برای شما داستان کشورم پاکستان را تعریف کنم که فکر و قلبم حتی یک لحظه نیز نمی‌توانند از آن غافل باشند.

وی افزود: نگرانی اصلی من درباره مرحله بعدی این چالش است هنگامی که دوربین‌ها خاموش می‌شوند و مجددا تمامی توجهات به درگیری‌هایی چون اوکراین معطوف می‌شوند. سوال من این است؛ آیا ما برای مقابله با بحرانی که خودمان به وجود نیاورده‌ایم، تنها مانده‌ایم؟

براساس آمار رسمی، پاکستان با سیلاب‌های شدید به وجود آمده از "اَبَر مونسون‌ها"، فاجعه‌ای که بیش از ۳۳ میلیون تن را تحت تاثیر قرار داده و منجر به مرگ نزدیک به ۱۶۰۰ تن و ایجاد خسارت‌هایی به زیرساخت‌های عمومی و خصوصی به ارزش ۳۰ میلیارد دلار شده، مواجه است.

شریف گفت: ما جان‌های بسیاری را در این ۱۲ هفته اخیر نجات داده‌ایم اما حدود ۱۱ میلیون تن به زیر خط فقر کشیده خواهند شد در حالی که دیگران نیز به سمت پناهگاه‌های شهری پر جمعیت خواهند رفت و فضای کمی برای بازسازی هوشمند از نظر آب و هوا باقی می‌گذارند.   

وی افزود: برای الان، ما تمامی منابع در دسترس‌مان را برای امداد ملی بسیج کرده‌ایم و تمامی اولویت‌های بودجه‌ییمان از جمله بودجه‌های مربوط به بخش توسعه را برای نجات و تامین نیازهای ضروری و اولیه میلیون‌ها تن به کار بسته‌ایم.

نخست‌وزیر پاکستان تصریح کرد: اما در این لحظه شکاف میان نیازهای ضروری ما و منابع در دسترس‌مان با مقیاس بی‌سابقه این فاجعه تشدید شده است. نیروی انسانی و منابع ما کاملا در هم شکسته‌اند.

فصل باران‌های موسمی در پاکستان همچون دیگر کشورهای این منطقه معمولا منجر به باران‌های شدید می‌شود اما امسال پرباران‌ترین سال از سال ۱۹۶۱ میلادی بود.

شهباز شریف گفت: پاکستان تاکنون نمونه‌ای بدتر و ویرانگرتر از تأثیر گرمایش جهانی را به خود ندیده بود. زندگی در پاکستان برای همیشه تغییر کرد.

وی هشدار داد: آنچه در پاکستان رخ داده، تنها مختص این کشور باقی نخواهد ماند و به دیگر بخش‌های جهان نیز کشیده خواهد شد.

وی در جریان این سخنرانی به درگیری‌های کشمیر نیز پرداخت و گفت: ما به دنبال صلح با همه همسایگانمان از جمله هند هستیم. با این حال، صلح و ثبات پایدار در جنوب آسیا همچنان به یک راه‌حل صحیح و پایدار برای درگیری‌های جامو و کشمیر بستگی دارد.

شهباز شریف از هند به خاطر اقداماتش در اوت ۲۰۱۹ میلادی برای ابطال جایگاه ویژه این منطقه مورد مناقشه انتقاد کرد.

وی از آمریکا خواست تا اموال مصادره شده افغانستان را آزاد کند چرا که ۳۰ میلیون افغان در حال حاضر بدون یک سیستم اقتصادی و بانکی عملی، مانده‌اند.

نخست‌وزیر پاکستان تصریح کرد: اسلام‌آباد از جامعه بین‌الملل می‌خواهد تا به شیوه‌ای مثبت به درخواست دبیرکل سازمان ملل برای تامین یک کمک بشردوستانه و اقتصادی ۴.۲ میلیارد دلاری به افغانستان پاسخ دهد و منابع مالی افغانستان را که برای احیای سیستم بانکداری‌اش حیاتی هستند، آزاد کند.

نواز شریف همچنین نسبت به افزایش اسلام‌هراسی به ویژه کمپین رسمی اقدامات سرکوب‌گرایانه علیه ۲۰۰ میلیون مسلمان هند ابراز نگرانی کرد.

وی گفت: مسلمانان هدف سیاست‌ها و قوانین تبعیض‌آمیز، ممنوعیت حجاب، حمله به مساجد و قتل به دست هندوها قار دارند. من به ویژه با شنیدن درخواست برخی گروه‌های افراطگرا برای "نسل‌کشی" مسلمانان هند نگران شده‌ام.     

انتهای پیام


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هوش مصنوعی می‌تواند حماقت انسان‌ها را پایدارتر کند
اولین زن نخست وزیر ژاپن را بشناسید
پشت پرده لغو دیدار «ترامپ» و «پوتین» در بوداپست
ارسال نیرو و تسلیحات از سوی ترکیه به شمال عراق
مخالفت مجدد نتانیاهو با حضور نیروهای ترکیه در نوار غزه
هشدار درباره بحران مواد اولیه حیاتی در اتحادیه اروپا
دیدار سیارتو و روبیو با محوریت دیدار احتمالی پوتین-ترامپ در بوداپست
تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه
واکنش گل محمدی به شایعه حضورش روی نیمکت پرسپولیس
احتمال سفر «پوتین» به تهران در سال آینده
تیم ملی کشتی فرنگی زیر 23 سال ایران قهرمان جهان شد
انتقال 7 ایرانی محبوس در ارمنستان به کشور
پزشکیان لایحه مشاغل حساس را از مجلس پس گرفت
یک پالایشگاه اروپایی دیگر آتش گرفت
حمله مرگبار آمریکا به یک هدف دریایی در اقیانوس آرام
رأی تاریخی لاهه علیه محاصره غزه
هشدار درباره احتمال طرح ترور پوتین
مردی بعد از تبرئه شدن، دوباره بازداشت شد
آغاز تحویل 218 هزار قطعه سکه پیش فروش
جدول گروه A لیگ قهرمانان آسیا 2 بعد بازی استقلال
گزارش تصویری | برد استقلال مقابل الوحدات اردن در هفته سوم سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا
استقبال بقایی از آزادی مشروط خانم مهدیه اسفندیاری
ایمان محمدی طلایی شد/ محسن نژاد به مدال برنز رسید
سوئد 150 جنگنده پیشرفته گریپن به اوکراین می فروشد
اتصال اینترنت ماهواره‌ای تا 2 سال دیگر به گوشی‌ها
اولتیماتوم نیروی انتظامی به دارندگان سلاح های غیرمجاز
پوتین رزمایش هسته‌ای راهبردی روسیه را فرماندهی کرد
واردات گوشت گوسفند روسی به کشور
اعلام زمان و جزئیات ثبت نام آزمون دکتری سال 1405
استقلال 2-0 الوحدات | امید برای صعود به قلب آبی های پایتخت بازگشت
غریب‌آبادی: دولت‌های تحریم‌شده باید در برابر فشارهای غیرقانونی بایستند
تصویب اعمال حاکمیت بر کرانه باختری از سوی کنست/واکنش دیوان لاهه و حماس
بزرگ‌ترین سقوط یک‌روزه قیمت طلا در 10 گذشته
دیوان لاهه بار دیگر صهیونیست‌ها محکوم شدند
مشارکت همراه اول در برگزاری هشتمین کنفرانس بین‌المللی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی
تل‌آویو مدعی شد؛ ایران در حملات سایبری علیه نهادهای اسرائیلی دست دارد
‌ نتایج نهایی قرعه‌کشی ایران خودرو اعلام شد
نرخ خرید تضمینی گندم اعلام شد
قالیباف: استانها باید از حاشیه تصمیم‌سازی به متن سیاست‌گذاری بیایند
نواف سلام: حزب‌الله باید تنها یک حزب سیاسی باشد
عراقچی: همسایگان راه تنفس کشور در شرایط تحریم هستند
هاآرتص ادعا کرد: اسرائیل در حال فروپاشی از درون است
بالگرد رئیس‌جمهور هند دچار سانحه شد+فیلم
خطیب: ‌50 سرویس اطلاعاتی به اسرائیل برای حمله به ایران کمک کردند‌
گروسی: دانش هسته‌ای ایران کماکان پابرجاست
پزشکیان: منابع مالی و ارزی کشور نباید در چرخه معیوب واسطه‌گری هدر برود
نیروگاه‌های هسته‌ای در دستور کار نخست‌وزیر جدید ژاپن
تحولات غزه محور دیدار وزیران خارجه قطر و ترکیه
فرار مالیاتی یا فرار از عدالت اقتصادی؟
خروج فروشندگان کفش و محصولات چرمی از محدوده بازار تهران
X
آگهی تبلیغاتی