×
سیاسی
شناسه خبر : 109211
تاریخ انتشار : شنبه 1401/07/02 ساعت 10:45
نخست‌وزیر پاکستان از جهان خواست کشورش را در بحران‌ها تنها نگذارند

نخست‌وزیر پاکستان از جهان خواست کشورش را در بحران‌ها تنها نگذارند

نخست‌وزیر پاکستان در جریان سخنرانی در هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل توجه رهبران جهان را به خرابی‌های باقیمانده از سیلاب‌های فاجعه‌بار در این کشور جنوب آسیا جلب کرد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان گفت: امروز اینجا ایستاده‌ام تا برای شما داستان کشورم پاکستان را تعریف کنم که فکر و قلبم حتی یک لحظه نیز نمی‌توانند از آن غافل باشند.

وی افزود: نگرانی اصلی من درباره مرحله بعدی این چالش است هنگامی که دوربین‌ها خاموش می‌شوند و مجددا تمامی توجهات به درگیری‌هایی چون اوکراین معطوف می‌شوند. سوال من این است؛ آیا ما برای مقابله با بحرانی که خودمان به وجود نیاورده‌ایم، تنها مانده‌ایم؟

براساس آمار رسمی، پاکستان با سیلاب‌های شدید به وجود آمده از "اَبَر مونسون‌ها"، فاجعه‌ای که بیش از ۳۳ میلیون تن را تحت تاثیر قرار داده و منجر به مرگ نزدیک به ۱۶۰۰ تن و ایجاد خسارت‌هایی به زیرساخت‌های عمومی و خصوصی به ارزش ۳۰ میلیارد دلار شده، مواجه است.

شریف گفت: ما جان‌های بسیاری را در این ۱۲ هفته اخیر نجات داده‌ایم اما حدود ۱۱ میلیون تن به زیر خط فقر کشیده خواهند شد در حالی که دیگران نیز به سمت پناهگاه‌های شهری پر جمعیت خواهند رفت و فضای کمی برای بازسازی هوشمند از نظر آب و هوا باقی می‌گذارند.   

وی افزود: برای الان، ما تمامی منابع در دسترس‌مان را برای امداد ملی بسیج کرده‌ایم و تمامی اولویت‌های بودجه‌ییمان از جمله بودجه‌های مربوط به بخش توسعه را برای نجات و تامین نیازهای ضروری و اولیه میلیون‌ها تن به کار بسته‌ایم.

نخست‌وزیر پاکستان تصریح کرد: اما در این لحظه شکاف میان نیازهای ضروری ما و منابع در دسترس‌مان با مقیاس بی‌سابقه این فاجعه تشدید شده است. نیروی انسانی و منابع ما کاملا در هم شکسته‌اند.

فصل باران‌های موسمی در پاکستان همچون دیگر کشورهای این منطقه معمولا منجر به باران‌های شدید می‌شود اما امسال پرباران‌ترین سال از سال ۱۹۶۱ میلادی بود.

شهباز شریف گفت: پاکستان تاکنون نمونه‌ای بدتر و ویرانگرتر از تأثیر گرمایش جهانی را به خود ندیده بود. زندگی در پاکستان برای همیشه تغییر کرد.

وی هشدار داد: آنچه در پاکستان رخ داده، تنها مختص این کشور باقی نخواهد ماند و به دیگر بخش‌های جهان نیز کشیده خواهد شد.

وی در جریان این سخنرانی به درگیری‌های کشمیر نیز پرداخت و گفت: ما به دنبال صلح با همه همسایگانمان از جمله هند هستیم. با این حال، صلح و ثبات پایدار در جنوب آسیا همچنان به یک راه‌حل صحیح و پایدار برای درگیری‌های جامو و کشمیر بستگی دارد.

شهباز شریف از هند به خاطر اقداماتش در اوت ۲۰۱۹ میلادی برای ابطال جایگاه ویژه این منطقه مورد مناقشه انتقاد کرد.

وی از آمریکا خواست تا اموال مصادره شده افغانستان را آزاد کند چرا که ۳۰ میلیون افغان در حال حاضر بدون یک سیستم اقتصادی و بانکی عملی، مانده‌اند.

نخست‌وزیر پاکستان تصریح کرد: اسلام‌آباد از جامعه بین‌الملل می‌خواهد تا به شیوه‌ای مثبت به درخواست دبیرکل سازمان ملل برای تامین یک کمک بشردوستانه و اقتصادی ۴.۲ میلیارد دلاری به افغانستان پاسخ دهد و منابع مالی افغانستان را که برای احیای سیستم بانکداری‌اش حیاتی هستند، آزاد کند.

نواز شریف همچنین نسبت به افزایش اسلام‌هراسی به ویژه کمپین رسمی اقدامات سرکوب‌گرایانه علیه ۲۰۰ میلیون مسلمان هند ابراز نگرانی کرد.

وی گفت: مسلمانان هدف سیاست‌ها و قوانین تبعیض‌آمیز، ممنوعیت حجاب، حمله به مساجد و قتل به دست هندوها قار دارند. من به ویژه با شنیدن درخواست برخی گروه‌های افراطگرا برای "نسل‌کشی" مسلمانان هند نگران شده‌ام.     

انتهای پیام


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است
کشف پنج تن مرغ تاریخ‌گذشته در اهواز
نفتالی بنت ترکیه را تهدید کرد
یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت
بارش باران و مه‌گرفتگی در محورهای 7 استان کشور
هشدار 4 ماه قبل دریاسالار شهید علی شمخانی در خصوص قدرت راهبردی دریایی ایران
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد
علی شمخانی؛ فرمانده‌ای که با غیرت، تاریخ را رقم زد
شست‌وشوی رایگان خودروهای شهروندان پس از آلودگی ناشی از آتش‌سوزی
نگرانی مردم آمریکا از جنگ و شکست کاخ سفید در اقناع افکار عمومی
چین: جنگ علیه ایران نباید اتفاق می‌افتاد
4 زخمی در اصابت 2 پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی
قالیباف: مرگ در بستر شایسته مجاهدت سرداران شهید رمضان نبود
اخراج 50 هزار نفر از فولکس‌واگن
عضو کمیسیون انرژی: چرخه تأمین و توزیع سوخت در کشور پایدار است
الجزیره: استراتژی ایران فرسایش اسرائیل است
هشدار غول نفتی عربستان: بسته شدن تنگه هرمز فاجعه‌بار است
میدل ایست آی: اسرائیل و آمریکا مدارس و بیمارستانها را هدف قرار دادند
بیت‌کوین به زیر 70 هزار دلار سقوط کرد
نیویورک تایمز: تهران می‌تواند اعلام پیروزی کند
آمریکا و اسرائیل یکی از بانک‌های کشور را هدف قرار دادند/ اقدام متقابل ایران
موج 37؛ سنگین‌ترین عملیات وعده صادق 4/ اصابت مکرر موشک های ایران به سرزمین اشغالی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
خسارت‌های حمله آمریکا و اسرائیل بر چهره «تالار اشرف» + تصاویر
میوه‌های شب عید از امروز توزیع می‌شود
وضعیت دانشگاه تهران پس از شروع جنگ؛ شهادت تعدادی از دانشجویان
نیاز مبرم کشورهای عربی خلیج فارس به موشک های رهگیر
تجارت خارجی از 103 میلیارد دلار گذشت
شارژ 800 هزار تومانی کالابرگ ویژه کودکان دارای سوءتغذیه
پنتاگون: 140 آمریکایی در جنگ با ایران مجروح شدند
قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
امروز کالابرگ کد ملی‌های 3، 4، 5 و 6 شارژ شد
پزشکیان: ایران هیچ قصدی برای درگیری با کشورهای منطقه ندارد
قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
رسانه‌های عبری: میلیون‌ها اسرائیلی در برابر موشک‌های ایران رها شده‌اند
سرلشکر حاتمی: تا آخرین قطره خون از عزت و شرف ایران اسلامی پاسداری می‌کنیم
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404
فراوانی کالا‌های اساسی در فروشگاه‌ها
ورود سامانه بارشی به کشور از فردا
قیمت نفت اوپک 115 دلار شد