×
سیاسی
شناسه خبر : 109161
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/06/31 ساعت 11:53

در دیدار با رئیس‌جمهور فنلاند؛

رئیسی: دفاع از حقوق انسان‌ها در ذات نظام جمهوری اسلامی قرار دارد

رئیس جمهور ایران با بیان اینکه دفاع از حقوق انسان‌ها در ذات نظام جمهوری اسلامی قرار دارد، گفت: همواره یکی از اولویت‌های جدی جمهوری اسلامی ایران دفاع از حقوق بشر و نوع انسان بوده است.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت الله رئیسی بعد از ظهر چهارشنبه به وقت محلی، در سومین روز از سفر خود به نیویورک، در دیدار «سائولی نینیسته» رئیس جمهور فنلاند که در محل اقامت رئیس جمهور انجام شد، با دوستانه و رو به گسترش توصیف کردن روابط تهران - هلسینکی افزود: با توجه به ظرفیت‌های متنوع موجود در ایران و فنلاند، تعاملات دو کشور می‌تواند به سطحی بالاتر ارتقاء یابد.

رئیس جمهور تصریح کرد: بنای جمهوری اسلامی بر گسترش همکاری و ارتقای سطح روابط با همه کشورهای دوست از جمله فنلاند است.

سید ابراهیم رئیسی در تبیین منطق جمهوری اسلامی در موضوع هسته‌ای نیز گفت: با توجه به سابقه نقض عهد آمریکا و کشورهای اروپاییِ طرف توافق هسته‌ای، امروز هیچ کس در جهان نمی‌تواند ادعا کند که موضع ایران در اخذ تضامین قابل اعتماد برای عدم نقض عهد دوباره کشورهای غربی غیرمنطقی است.

آیت‌الله رئیسی با ظالمانه و غیرقانونی توصیف کردن تحریم‌های آمریکا علیه کشورمان با وجود نقض عهد این کشور، خاطرنشان کرد: تحریم ادامه همان سیاست حمله نظامی به قصد تحمیل خواسته و نظر کشورهای سلطه‌طلب و زیاده‌خواه به کشورهای مستقل است که در شکل جدیدی دنبال می‌شود، اما تحریم‌ها نتوانسته جمهوری اسلامی را متوقف کند و از شما دعوت می‌کنم با سفر به ایران شاهد تداوم روند رشد و پیشرفت کشورمان در عرصه‌های مختلف علمی، فنی، تولیدی و اقتصادی باشید.

رئیس جمهور همچنین با انتقاد از استاندارد دوگانه غرب در مواجهه با حقوق بشر گفت: استانداردهای دوگانه، خود بزرگترین و جدی‌ترین مصداق نقض حقوق بشر است. بر اساس آمار رسمی کشورهای غربی و به ویژه آمریکا، سالانه تعداد زیادی شهروندان این کشورها به‌وسیله اعمال زور غیرقابل توجیه پلیس کشته می‌شوند، اما این مسأله به هیچ وجه باعث ابراز نگرانی کشورهای مدعی دفاع از حقوق بشر نشده است.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه دفاع از حقوق انسان‌ها در ذات نظام جمهوری اسلامی قرار دارد، افزود: همواره یکی از اولویت‌های جدی جمهوری اسلامی ایران دفاع از حقوق بشر و نوع انسان بوده است.

او همچنین با اشاره به ابراز نگرانی رئیس جمهور فنلاند نسبت به وضعیت مردم و آوارگان افغانستانی، گفت: آیا به صرف ابراز نگرانی برای مردم افغانستان و توجه نکردن به چرایی به وجود آمدن این وضعیت برای آنها مشکلی حل می‌شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه وضعیت امروز مردم افغانستان حاصل ۲۰ سال حضور آمریکا و ناتو در این کشور است که جز ویرانی، کشتار و خونریزی حاصلی نداشته و معلول شدن ۳۵ هزار کودک افغانستانی در این مدت فقط یکی از نتایج این حضور بوده است، اظهار کرد: نقض حقوق بشر با صدور قطعنامه درمان نمی‌شود و نیاز به پیگیری مجدانه و رفع ریشه‌ها و عوامل آن دارد.

«سائولی نینیسته»، رئیس جمهور فنلاند نیز در این دیدار با تشکر از برگزاری این ملاقات، گفت: فنلاند و ایران روابط خوبی با یکدیگر دارند و روابط دوجانبه آنها دوستانه و در حال گسترش است.

او با تشکر از میزبانی جمهوری اسلامی ایران از جمعیت عظیمی از آوارگان افغانی، از آیت‌الله رئیسی درخواست کرد تا برای پایان درگیری‌ها در اوکراین میانجی‌گری کند.


ایرنا
اخبار مرتبط
رئیسی: روابط ایران و ژاپن می‌تواند به شکل روزافزون تقویت شود
پنج‌شنبه 1401/06/31 ساعت 12:00
در دیدار نخست‌وزیر ژاپن؛
رئیسی: روابط ایران و ژاپن می‌تواند به شکل روزافزون تقویت شود
رئیس‌جمهور با بیان اینکه "ارتباطات اقتصادی و تجاری ایران با بسیاری از کشورهای دنیا در حال توسعه است"، گفت: با توجه به سوابق طولانی همکاری‌های ایران و ژاپن و زمینه‌های متعدد، روابط دو کشور می‌تواند به شکل روزافزون تقویت شود.
انقلاب اسلامی ایران، تبلور حرکت ملت ایران به سمت عدالت بود/ رسیدگی قضایی به جنایت رئیس‌جمهور سابق آمریکا را دنبال خواهیم کرد
چهارشنبه 1401/06/30 ساعت 18:29
سخنرانی رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل؛
انقلاب اسلامی ایران، تبلور حرکت ملت ایران به سمت عدالت بود/ رسیدگی قضایی به جنایت رئیس‌جمهور سابق آمریکا را دنبال خواهیم کرد
رئیس‌جمهوری اسلامی ایران صبح امروز چهارشنبه به وقت محلی، در نطق خود در هفتاد و هفتمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد با اشاره به آسیب‌ها و مخاطرات نظم کنونی و رو به زوال جهان، تلاش‌های متراکم و پیوسته ملت ایران را برای شکل‌دهی به نظم و نظامی عادلانه دردنیا مورد توجه قرار داد.
رئیسی: ایران حق دارد تضمین‌های اعتمادآور مطالبه کند
سه‌شنبه 1401/06/29 ساعت 23:15
رئیسی: ایران حق دارد تضمین‌های اعتمادآور مطالبه کند
رئیس‌جمهور درباره موضوع مذاکرات هسته‌ای و لزوم ارائه تضمین‌های اعتمادآفرین گفت: این آمریکایی‌ها بودند که از توافق خارج شدند و از سوی دیگر کشورهای اروپایی نیز به تعهدات خود در قبال ایران عمل نکردند، بنابراین ایران حق دارد که تضمین‌های اعتماد آور مطالبه کند.
لازمه حصول توافق پایدار، تضمین‌های اطمینان‌بخش و بسته شدن پرونده‌های پادمانی ایران است
سه‌شنبه 1401/06/29 ساعت 21:32
رئیس‌جمهور در دیدار با امانوئل ماکرون:
لازمه حصول توافق پایدار، تضمین‌های اطمینان‌بخش و بسته شدن پرونده‌های پادمانی ایران است
رئیس‌جمهور در دیدار با همتای فرانسوی خود در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد، ارتقای روابط کشورمان با اروپا را در گروی استقلال اراده کشورهای این قاره از خواست و نظر آمریکا دانست و شرایط حصول توافق عادلانه و پایدار از دیدگاه جمهوری اسلامی ایران را تبیین کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
X
آگهی تبلیغاتی