×
سیاسی
شناسه خبر : 109161
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/06/31 ساعت 11:53
رئیسی: دفاع از حقوق انسان‌ها در ذات نظام جمهوری اسلامی قرار دارد

در دیدار با رئیس‌جمهور فنلاند؛

رئیسی: دفاع از حقوق انسان‌ها در ذات نظام جمهوری اسلامی قرار دارد

رئیس جمهور ایران با بیان اینکه دفاع از حقوق انسان‌ها در ذات نظام جمهوری اسلامی قرار دارد، گفت: همواره یکی از اولویت‌های جدی جمهوری اسلامی ایران دفاع از حقوق بشر و نوع انسان بوده است.

نورنیوز - گروه سیاست: آیت الله رئیسی بعد از ظهر چهارشنبه به وقت محلی، در سومین روز از سفر خود به نیویورک، در دیدار «سائولی نینیسته» رئیس جمهور فنلاند که در محل اقامت رئیس جمهور انجام شد، با دوستانه و رو به گسترش توصیف کردن روابط تهران - هلسینکی افزود: با توجه به ظرفیت‌های متنوع موجود در ایران و فنلاند، تعاملات دو کشور می‌تواند به سطحی بالاتر ارتقاء یابد.

رئیس جمهور تصریح کرد: بنای جمهوری اسلامی بر گسترش همکاری و ارتقای سطح روابط با همه کشورهای دوست از جمله فنلاند است.

سید ابراهیم رئیسی در تبیین منطق جمهوری اسلامی در موضوع هسته‌ای نیز گفت: با توجه به سابقه نقض عهد آمریکا و کشورهای اروپاییِ طرف توافق هسته‌ای، امروز هیچ کس در جهان نمی‌تواند ادعا کند که موضع ایران در اخذ تضامین قابل اعتماد برای عدم نقض عهد دوباره کشورهای غربی غیرمنطقی است.

آیت‌الله رئیسی با ظالمانه و غیرقانونی توصیف کردن تحریم‌های آمریکا علیه کشورمان با وجود نقض عهد این کشور، خاطرنشان کرد: تحریم ادامه همان سیاست حمله نظامی به قصد تحمیل خواسته و نظر کشورهای سلطه‌طلب و زیاده‌خواه به کشورهای مستقل است که در شکل جدیدی دنبال می‌شود، اما تحریم‌ها نتوانسته جمهوری اسلامی را متوقف کند و از شما دعوت می‌کنم با سفر به ایران شاهد تداوم روند رشد و پیشرفت کشورمان در عرصه‌های مختلف علمی، فنی، تولیدی و اقتصادی باشید.

رئیس جمهور همچنین با انتقاد از استاندارد دوگانه غرب در مواجهه با حقوق بشر گفت: استانداردهای دوگانه، خود بزرگترین و جدی‌ترین مصداق نقض حقوق بشر است. بر اساس آمار رسمی کشورهای غربی و به ویژه آمریکا، سالانه تعداد زیادی شهروندان این کشورها به‌وسیله اعمال زور غیرقابل توجیه پلیس کشته می‌شوند، اما این مسأله به هیچ وجه باعث ابراز نگرانی کشورهای مدعی دفاع از حقوق بشر نشده است.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه دفاع از حقوق انسان‌ها در ذات نظام جمهوری اسلامی قرار دارد، افزود: همواره یکی از اولویت‌های جدی جمهوری اسلامی ایران دفاع از حقوق بشر و نوع انسان بوده است.

او همچنین با اشاره به ابراز نگرانی رئیس جمهور فنلاند نسبت به وضعیت مردم و آوارگان افغانستانی، گفت: آیا به صرف ابراز نگرانی برای مردم افغانستان و توجه نکردن به چرایی به وجود آمدن این وضعیت برای آنها مشکلی حل می‌شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه وضعیت امروز مردم افغانستان حاصل ۲۰ سال حضور آمریکا و ناتو در این کشور است که جز ویرانی، کشتار و خونریزی حاصلی نداشته و معلول شدن ۳۵ هزار کودک افغانستانی در این مدت فقط یکی از نتایج این حضور بوده است، اظهار کرد: نقض حقوق بشر با صدور قطعنامه درمان نمی‌شود و نیاز به پیگیری مجدانه و رفع ریشه‌ها و عوامل آن دارد.

«سائولی نینیسته»، رئیس جمهور فنلاند نیز در این دیدار با تشکر از برگزاری این ملاقات، گفت: فنلاند و ایران روابط خوبی با یکدیگر دارند و روابط دوجانبه آنها دوستانه و در حال گسترش است.

او با تشکر از میزبانی جمهوری اسلامی ایران از جمعیت عظیمی از آوارگان افغانی، از آیت‌الله رئیسی درخواست کرد تا برای پایان درگیری‌ها در اوکراین میانجی‌گری کند.


ایرنا
اخبار مرتبط
رئیسی: روابط ایران و ژاپن می‌تواند به شکل روزافزون تقویت شود
پنج‌شنبه 1401/06/31 ساعت 12:00
در دیدار نخست‌وزیر ژاپن؛
رئیسی: روابط ایران و ژاپن می‌تواند به شکل روزافزون تقویت شود
رئیس‌جمهور با بیان اینکه "ارتباطات اقتصادی و تجاری ایران با بسیاری از کشورهای دنیا در حال توسعه است"، گفت: با توجه به سوابق طولانی همکاری‌های ایران و ژاپن و زمینه‌های متعدد، روابط دو کشور می‌تواند به شکل روزافزون تقویت شود.
انقلاب اسلامی ایران، تبلور حرکت ملت ایران به سمت عدالت بود/ رسیدگی قضایی به جنایت رئیس‌جمهور سابق آمریکا را دنبال خواهیم کرد
چهارشنبه 1401/06/30 ساعت 18:29
سخنرانی رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل؛
انقلاب اسلامی ایران، تبلور حرکت ملت ایران به سمت عدالت بود/ رسیدگی قضایی به جنایت رئیس‌جمهور سابق آمریکا را دنبال خواهیم کرد
رئیس‌جمهوری اسلامی ایران صبح امروز چهارشنبه به وقت محلی، در نطق خود در هفتاد و هفتمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد با اشاره به آسیب‌ها و مخاطرات نظم کنونی و رو به زوال جهان، تلاش‌های متراکم و پیوسته ملت ایران را برای شکل‌دهی به نظم و نظامی عادلانه دردنیا مورد توجه قرار داد.
رئیسی: ایران حق دارد تضمین‌های اعتمادآور مطالبه کند
سه‌شنبه 1401/06/29 ساعت 23:15
رئیسی: ایران حق دارد تضمین‌های اعتمادآور مطالبه کند
رئیس‌جمهور درباره موضوع مذاکرات هسته‌ای و لزوم ارائه تضمین‌های اعتمادآفرین گفت: این آمریکایی‌ها بودند که از توافق خارج شدند و از سوی دیگر کشورهای اروپایی نیز به تعهدات خود در قبال ایران عمل نکردند، بنابراین ایران حق دارد که تضمین‌های اعتماد آور مطالبه کند.
لازمه حصول توافق پایدار، تضمین‌های اطمینان‌بخش و بسته شدن پرونده‌های پادمانی ایران است
سه‌شنبه 1401/06/29 ساعت 21:32
رئیس‌جمهور در دیدار با امانوئل ماکرون:
لازمه حصول توافق پایدار، تضمین‌های اطمینان‌بخش و بسته شدن پرونده‌های پادمانی ایران است
رئیس‌جمهور در دیدار با همتای فرانسوی خود در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد، ارتقای روابط کشورمان با اروپا را در گروی استقلال اراده کشورهای این قاره از خواست و نظر آمریکا دانست و شرایط حصول توافق عادلانه و پایدار از دیدگاه جمهوری اسلامی ایران را تبیین کرد.
نظرات

آخرین اخبار
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان