×
سیاسی
شناسه خبر : 109132
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/06/30 ساعت 14:23
اعلام فراخوان محدود در روسیه/ پوتین: غرب باج‌گیری اتمی را کنار بگذارد+ فیلم

اعلام فراخوان محدود در روسیه/ پوتین: غرب باج‌گیری اتمی را کنار بگذارد+ فیلم

رئیس جمهور روسیه با اعلام بسیج نظامی محدود، گفت: کشورهای غربی به‌دنبال تضعیف، تجزیه و نابودی کامل روسیه هستند، اما مسکو هم دارای سلاح اتمی است و از هر ابزاری برای دفاع از خود استفاده می‌کند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه امروز (چهارشنبه) برای مناطقی از شرق اوکراین و دونباس که خواستار برگزاری همه‌پرسی جهت پیوستن به فدراسیون روسیه هستند، به سخنرانی تلویزیونی پرداخت.

طبق گزارش‌ها،‌ پوتین در این سخنرانی ضمن اعلام بسیج نظامی محدود، گفت فقط شهروندانی که دوره‌های آموزش‌های پایه نظامی را گذرانده‌اند به حضور اجباری در ارتش فراخوانده می‌شوند و سپس آموزش‌های بیشتری می‌بینند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، او با بیان اینکه فرآیند بسیج نظامی و فراخوانی شهروندان به ارتش از همین امروز شروع می‌شود، اعلام کرد که این سخنرانی او در مورد حفاظت از حاکمیت و یکپارچگی روسیه و حمایت از تمایل شهروندان برای تصمیم‌گیری در مورد آینده خود خواهد بود.

رئیس جمهور روسیه با اشاره به سیاست تهاجمی بخشی از نخبگان غربی که با تمام توان برای حفظ هژمونی خود تلاش می‌کنند، توضیح داد: «غرب در تلاش است تا مراکز توسعه مستقل را سرکوب کرده تا کشور ما را ویران کند».

طبق این گزارش، پوتین با بیان اینکه هدف غرب تضعیف، تجزیه و نابودی روسیه است، اظهار کرد: «آنها مستقیماً می‌گویند که در سال ۱۹۹۱ توانستند اتحاد جماهیر شوروی را از بین ببرند و اکنون زمان روسیه است».

او با بیان اینکه رژیم کی‌یف شهرک‌سازی در منطقه دونباس را رها کرده و مدعی دستیابی به سلاح اتمی و حمله به شبه‌جزیره کریمه است، ادامه داد: «اهداف عملیات ویژه بدون تغییر باقی می‌ماند، زیرا جمهوری لوهانسک به‌طور کامل آزاد شده و جمهوری دونتسک نیز تا حدی آزاد شده است».

رئیس جمهور روسیه درباره برگزاری همه‌پرسی الحاق مناطق دونباس به این کشور، اضافه کرد: «روسیه نمی‌تواند افراد نزدیک به خود را تحویل دهد تا توسط جلاد تکه تکه شوند و به تمایل آنها برای تعیین سرنوشت پاسخ نمی‌دهد».

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، پوتین با بیان اینکه فرمان بسیج بخشی از نیروهای نظامی را امضاء کرده، گفت:‌ «فرمان بسیج جزئی تدابیر بیشتری برای دفاع از کشور در نظر گرفته است. به دولت دستور داده شد تا حمایت‌ها از ارتش را بیشتر کرده و بودجه نظامی را افزایش دهد».

او در ادامه اظهاراتش درباره رویکرد روس‌هراسانه کشورهای غربی اضافه کرد: «غرب از تمام خطوط قرمز عبور کرد و سیاستمداران غیرمسئول در مورد تأمین سلاح و تجهیزات تهاجمی به اوکراین برای حمله به خاک روسیه صحبت می‌کنند. غرب با استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی علیه روسیه، باج‌گیری اتمی می‌کند».

رئیس جمهور روسیه ادامه داد: «نقشه‌های ضد روسی در اوکراین وجود داشت و مردم اوکراین را علیه مسکو برانگیختند. آنها قصد داشتند علیه دونباس عملیات انجام دهند و به کریمه حمله کنند، بنابر این ما عملیاتی را در دونباس انجام دادیم».

طبق این گزارش، پوتین درباره عملیات نظامی ویژه روسیه در شرق اوکراین توضیح داد: «کسانی که در دونباس می‌جنگند قهرمانان حرفه‌ای و داوطلبانی هستند که از روسیه و دونباس دفاع می‌کنند. نیروهای ما بر اساس برنامه تعیین‌شده، بخش بزرگی از سرزمین‌های خرسون و زاپروژیا را آزاد کرده‌اند».

او با بیان اینکه رژیم کی‌یف از غرب دستورهایی برای تضعیف پیشنهادات مسالمت‌آمیز گرفته، اظهار کرد: «شهروندان مناطق آزادشده نمی‌خواهند تحت حاکمیت نازی‌ها باشند. ما نمی‌توانیم مردم سرزمین‌مان را رها کنیم، به همین دلیل است که پارلمان دونباس تصمیم گرفت به همه‌پرسی برای تعیین سرنوشت و الحاق به روسیه متوسل شد».

رئیس جمهور روسیه ضمن اشاره به اینکه آمریکا، آلمان و دیگر کشورهای غربی دستوراتی علیه روسیه به کی‌یف می‌دهند، تأکید کرد: «تهدید کردن نیروگاه زاپروژیا [با حمله به این منطقه] یک تهدید اتمی است و مسکو هم دارای سلاح اتمی است؛ ما از همه ابزارها برای محافظت از خاک روسیه استفاده خواهیم کرد».

به نوشته وبگاه «راشاتودی»، پوتین با بیان اینکه هرکسی سرزمین و وحدت روسیه را تهدید کند، با آنها مقابله خواهد شد، افزود: «روسیه به برگزاری همه‌پرسی در مناطق دونتسک، لوهانسک، خرسون و زاپروژیا کمک خواهد کرد و امنیت آنها را تضمین می‌کند».

او درباره ادعاهای مقامات غربی مبنی بر نزدیک‌بودن رویارویی اتمی با روسیه هشدار داد: «ما به کسانی که از سلاح اتمی دم می‌زنند هشدار می‌دهیم که ممکن است باد به سمت آنها بوزد! اگر تمامیت ارضی روسیه به خطر بیافتد از همه ابزارهای موجود استفاده خواهد شد و این یک دروغ نیست.».

طبق گزارش‌ها، رئیس جمهور روسیه با بیان اینکه عملیات نظامی در شرق اوکراین یک حمله پیشگیرانه بود، تصریح کرد: «ما تضمین می‌کنیم که همه پرسی در مناطق اوکراینی که می‌خواهند به روسیه بپیوندند برگزار شود. داوطلبان در اوکراین باید سلاح‌های لازم را داشته باشند».

پوتین با تکرار این مسأله که غرب می خواهد کشور روسیه را کاملاً نابود کند، خاطرنشان کرد: «کی‌یف از مزدوران و سایر داوطلبان به رهبری ناتو استفاده می‌کند. غرب خواهان صلح بین روسیه و اوکراین نیست».

او همچنین افزود: «من از دولت خواستم که به داوطلبانی که در دونباس می‌جنگند، وضعیت قانونی بدهد. روسیه در معرض تهدید سلاح‌های اتمی [غرب و ناتو] است ولی ما هم سلاح‌های کشتار جمعی علیه تسلیحات غربی داریم».

در ادامه سخنرانی پوتین، «سرگئی شویگو»، وزیر دفاع روسیه نیز با بیان اینکه کشورش نه تنها با رژیم اوکراین بلکه با تمام غرب در حال جنگ است، اعلام کرد که ۳۰۰ هزار نیروی نظامی ذخیره ارتش را برای حضور در بسیج محدود فرامی‌خوانند.

سران مناطق لوهانسک و دونتسک روز سه‌شنبه تاریخ برگزاری همه‌پرسی برای پیوستن این مناطق به فدراسیون روسیه را اعلام کردند. جمهوری‌های خودخوانده لوهانسک و دونتسک گفته‌اند این همه‌پرسی از ۲۳ تا ۲۷ سپتامبر (۱ مهرماه تا ۵ مهرماه) برگزار خواهد شد.

روز گذشته نیز «دیمیتری پسکوف»، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در واکنش به اظهارات مقامات ارشد کی‌یف مبنی بر بازگشت شبه‌جزیره کریمه به اوکراین در پایان جنگ با روسیه، هشدار داد که مسکو واکنش مناسبی به این ادعاها نشان خواهد داد.


راشاتودی
اخبار مرتبط
آلمان: ارسال تانک به اوکراین خطرناک است
یکشنبه 1401/07/03 ساعت 23:14
آلمان: ارسال تانک به اوکراین خطرناک است
صدر اعظم آلمان گفت: کمک به اوکراین نباید موجب افزایش تنش‌ها و جنگ بین ناتو و روسیه شود.
اتحادیه اروپا تحریم‌های جدیدی علیه روسیه اعمال می‌کند
پنج‌شنبه 1401/06/31 ساعت 15:26
اتحادیه اروپا تحریم‌های جدیدی علیه روسیه اعمال می‌کند
در واکنش به "بسیج محدود" نیروهای روسیه، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد که اروپا تحریم‌های جدیدی علیه مسکو آماده خواهد کرد و حمایت نظامی خود از اوکراین را افزایش خواهد داد.
پوتین: تحریم‌ روسیه، بیشترین آسیب را به غرب و کشورهای فقیر وارد کرده است
سه‌شنبه 1401/06/29 ساعت 15:57
پوتین: تحریم‌ روسیه، بیشترین آسیب را به غرب و کشورهای فقیر وارد کرده است
رئیس‌جمهور روسیه امروز در سخنانی گفت: موانعی که تحریم‌های غرب برای انتقال انرژی، غلات و کودهای شیمیایی ایجاد کرده، تأثیر منفی بر کشورهای فقیر و بی‌گناه و البته خود غربی‌ها داشته است.
روسیه ارسال گاز به اروپا از طریق نورد استریم را متوقف کرد
چهارشنبه 1401/06/09 ساعت 14:03
روسیه ارسال گاز به اروپا از طریق نورد استریم را متوقف کرد
شرکت گاز پروم اعلام کرد که توقف صدور گاز از طریق نورد استریم به اروپا به دلیل «عملیات تعمیر و نگهداری» صورت گرفته است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال مادرید - اتلتیکو مادرید | رئال به دنبال تثبیت صدرنشینی در شهرآورد مادرید
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر کشتی حضور خواهند داشت
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته پنجم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
سامانه ارز خدماتی آبان‌ماه فعال می‌شود
دورکاری پنجشنبه‌ها در یزد تا پایان سال
اورژانس اجتماعی کمتر از 300 خودرو دارد
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 5 مهر + جدول
سایپا پیش‌فروش جدید خود را از امروز کلید زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
پزشکیان: درخواست آمریکا غیرقابل قبول است
صعود والیبال بلغارستان به فینال قهرمانی جهان
مخالفت AFC با درخواست هند برای تغییر محل دیدار با سپاهان
وزیر راه و شهرسازی: مکانیسم ماشه چیز جدیدی نداشت
جنیفر لارنس: آنچه در غزه می‌گذرد «نسل‌کشی» است
وزیر خارجه بحرین: ساختار سازمان ملل باید تغییر کند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 مهر1404+ جدول
ماینر غیرمجاز گزارش دهید ، 300 میلیون پاداش بگیرید
نورنما | 5مهر سالروز شکست حصر آبادان گرامی باد
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
اوباما خواستار تأسیس کشور مستقل فلسطینی شد
رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی توسط هوش مصنوعی
امکان پرداخت کالابرگ با 2 روش
صرفه‌جویی 3.5 میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی
شکست طرح آمریکا برای ساخت هزاران پهپاد برای مقابله با چین
هشدار چین به جامعه تجاری ژاپن درباره فعالیت‌های مشکوک جاسوسی
X
آگهی تبلیغاتی