×
سیاسی
شناسه خبر : 109106
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/06/29 ساعت 23:15

رئیسی: ایران حق دارد تضمین‌های اعتمادآور مطالبه کند

رئیس‌جمهور درباره موضوع مذاکرات هسته‌ای و لزوم ارائه تضمین‌های اعتمادآفرین گفت: این آمریکایی‌ها بودند که از توافق خارج شدند و از سوی دیگر کشورهای اروپایی نیز به تعهدات خود در قبال ایران عمل نکردند، بنابراین ایران حق دارد که تضمین‌های اعتماد آور مطالبه کند.

نورنیوز - گروه سیاست: رئیسی روز سه‌شنبه در دومین روز از سفر خود به نیویورک، در دیدار «شارل میشل» رئیس شورای اتحادیه اروپا که در هتل محل اقامت رئیس‌جمهور انجام شد، با برشمردن راه‌حل‌ها و پیشنهادهای ایران برای حل موضوع هسته‌ای و همچنین مسائل مربوط به فلسطین، افغانستان، یمن و اوکراین، خاطرنشان کرد: تلاش‌ها برای عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی کشورها نمی‌تواند برای این رژیم امنیت آفرین باشد.

رئیس‌جمهور اعمال تحریم علیه کشورها را از جمله اقدامات ضد انسانی و ناقض حقوق بشر برشمرد و افزود: تحریم ایران نقض ناروای حقوق ۸۰ میلیون ایرانی و از مصادیق جدی نقض حقوق بشر است.

آیت‌الله رئیسی در ادامه سخنانش با اشاره موضوع مذاکرات هسته‌ای و لزوم ارائه تضمین‌های اعتمادآفرین اظهار داشت: این آمریکایی‌ها بودند که از توافق خارج شدند و از سوی دیگر کشورهای اروپایی نیز به تعهدات خود در قبال ایران عمل نکردند، بنابراین ایران حق دارد که تضمین‌های اعتماد آور مطالبه کند.

رئیس‌جمهور حل‌وفصل مسائل پادمانی را یکی از مقدمات دستیابی به توافق درباره مسائل هسته‌ای عنوان و تصریح کرد: اگر مسائل پادمانی حل نشود چه تضمینی وجود خواهد داشت که در فردای توافق دوباره سه کشور اروپایی اقدام به پیشنهاد و پیگیری صدور قطعنامه علیه جمهوری اسلامی ایران نکنند، بنابراین مطالبات ایران برای حل مسائل پادمانی کاملاً منطقی است.

آیت‌الله رئیسی تأکید کرد: تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران ما را متوقف نکرده و نخواهد کرد و روند رشد و پیشرفت کشورمان را با قوت ادامه خواهیم داد.

رئیس‌جمهور در ادامه سخنانش راهکار رفع مشکلات فلسطینیان را اجرای پیشنهاد جمهوری اسلامی مبنی بر برگزاری همه‌پرسی با حضور همه فلسطینیان دانست و گفت: همان‌گونه که تلاش‌ها و توافق‌های مختلف همچون شرم‌الشیخ، کمپ‌دیوید و اسلو نتوانستند حقوق مردم فلسطین را تأمین کنند، تلاش‌ها برای عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی کشورها نیز نمی‌تواند برای این رژیم امنیت آفرین باشد و تنها یک راهکار عادلانه و منطقیِ جامع، می‌تواند حقوق فلسطینیان را تأمین و صلح را برقرار کند.

آیت‌الله رئیسی همچنین با بیان اینکه راهکار رفع مشکل افغانستان کمک به شکل‌گیری دولتی فراگیر با حضور همه گروه‌ها و اقوام در این کشور است و مشکلات یمن نیز صرفاً با توقف تهاجم به این کشور و شکست محاصره به عنوان مقدمه آغاز گفتگوهای یمنی-یمنی قابل حل‌وفصل است.

 


ایرنا
کلید واژگان
آیت الله رئیسی
اخبار مرتبط
رئیسی: سازمان ملل به معنی واقعی سازمان ملت‌ها باشد نه قدرت‌ها/ گوترش: خروج آمریکا از توافق هسته‌ای اقدامی غیرسازنده بود
جمعه 1401/07/01 ساعت 12:04
دیدار رئیس‌جمهور با دبیرکل سازمان ملل؛
رئیسی: سازمان ملل به معنی واقعی سازمان ملت‌ها باشد نه قدرت‌ها/ گوترش: خروج آمریکا از توافق هسته‌ای اقدامی غیرسازنده بود
رئیس‌جمهور در دیدار با دبیرکل سازمان ملل با اشاره به بحران‌های جاری در برخی از کشورهای منطقه، راه‌حل همه آنها را شکل‌گیری گفتگوهای ملی بدون دخالت خارجی دانست.
رئیس‌جمهور: گره توافق به دست کسی باز می‌‌‎شود که آن گره را زد
پنج‌شنبه 1401/06/31 ساعت 12:46
در نشستی با جمعی از متخصصان و کارشناسان سیاست خارجی آمریکا؛
رئیس‌جمهور: گره توافق به دست کسی باز می‌‌‎شود که آن گره را زد
آیت‌الله رئیسی در نشستی با جمعی از متخصصان و کارشناسان سیاست خارجی آمریکا با بیان اینکه گره توافق باید به دست همان کسی باز شود که گره را زده است، گفت: جمهوری اسلامی به درستی به دنبال آن است که تضامینی اعتمادآور و اطمینان‌بخش از عدم تکرار این تجربه به دست بیاورد.
رئیسی: دفاع از حقوق انسان‌ها در ذات نظام جمهوری اسلامی قرار دارد
پنج‌شنبه 1401/06/31 ساعت 11:53
در دیدار با رئیس‌جمهور فنلاند؛
رئیسی: دفاع از حقوق انسان‌ها در ذات نظام جمهوری اسلامی قرار دارد
رئیس جمهور ایران با بیان اینکه دفاع از حقوق انسان‌ها در ذات نظام جمهوری اسلامی قرار دارد، گفت: همواره یکی از اولویت‌های جدی جمهوری اسلامی ایران دفاع از حقوق بشر و نوع انسان بوده است.
سخنرانی سران کشورها در مجمع عمومی سازمان ملل آغاز شد
سه‌شنبه 1401/06/29 ساعت 17:55
سخنرانی سران کشورها در مجمع عمومی سازمان ملل آغاز شد
سخرانی‌های سران کشورها در جلسه مجمع عمومی سازمان ملل متحد لحظاتی پیش با سخنان «چابا کروشی» رئیس هفتادوهفتمین دوره این مجمع، آغاز شد.
حضور در سازمان شانگهای، عضویت ایران را به یکی از تحولات مهم تاریخ این سازمان تبدیل می‌کند
جمعه 1401/06/25 ساعت 18:51
آیت‌الله رئیسی در بیست و دومین اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای:
حضور در سازمان شانگهای، عضویت ایران را به یکی از تحولات مهم تاریخ این سازمان تبدیل می‌کند
رئیس جمهور "تعامل و پیوستگی حداکثری" با کشورهای منطقه از جمله اعضای سازمان شانگهای و حضور موثر در ترتیبات منطقه‌ای و بین‌المللی را در کانون سیاست خارجی ایران دانست و گفت: با حضور فعال و موثر ایران در فعالیت‌های سازمان شانگهای، این عضویت به عنوان یکی از تحولات مهم در تاریخ این سازمان ثبت خواهد شد.
رئیسی برای سخنرانی در اجلاس سران بریکس پلاس دعوت شد
پنج‌شنبه 1401/04/02 ساعت 20:15
رئیسی برای سخنرانی در اجلاس سران بریکس پلاس دعوت شد
رئیس جمهور به دعوت همتای چینی عصر فردا در اجلاس سران بریکس و تعدادی از کشورها موسوم به «بریکس پلاس» شرکت و سخنرانی می‌کند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تجلیل از ساره جوانمردی قهرمان پارالمپیک
آغازهوشمندسازی آزادراه تهران-شمال با تجهیزات روز دنیا
عطرافشانی و گلباران مزار شهدای هفدهم شهریور+فیلم
سرپرست جدید معاونت امور هنری وزارت ارشاد معرفی شد
گسترش همکاری نظامی کره‌جنوبی و ژاپن با آمریکا
باکو: قصدی برای جانبداری میان ایران و اسرائیل نداریم
هشدارصدراعظم آلمان نسبت به تداوم اقدامات روسیه
منیر الحدادی؛ از آکادمی بارسلونا تا استقلال تهران
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
امت واحد؛ حلقه مفقوده بازسازی قدرت جهان اسلام
قفقاز جنوبی؛ میدان جدید رویارویی پکن-واشنگتن
عامل اصلی افت قیمت طلا در بازار تهران چه بود؟
افشاگری رونالدینیو از تاریخی‌ترین ویدیو یوتیوب با بیش از 1 میلیون بازدید + فیلم
واکنش پرهام مقصودلو به پیروزی مقابل فیروزجا
زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش مشخص شد
اپل، فردا از آیفون 17 رونمایی خواهد کرد
گروسی: به نزدیک شدن دستیابی به توافق با ایران خوش‌بینیم
مقصران انفجار بندر شهید رجایی معرفی شدند
لحظه هدف قرار دادن برج «الرؤیا» در غرب غزه +فیلم
هشدار وزیر امور خارجه رژیم اسرائیل به اروپایی ها
ایران (0) - ازبکستان(0) فینال حساس جام کافا | پنالتی ایران مردود شد
منطقه بقاع لبنان مورد حمله رژیم صهیونی قرار گرفت
نگرانی مسکو از حملات پهپادی به سفارت روسیه
گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی درباره مسائل هسته‌ای ایران
معاون اول رئیس‌جمهور: باید از مانع‌تراشی‌های سنتی در مسیر فناوری عبور کنیم
شمار شهدای جنگ علیه غزه به بیش از 64 هزار نفر رسید
پزشکیان: پیشرفت آینده کشور، در گرو عملکرد مسئولانه، بالنده و پویای امروز نظام آموزشی است
وزیر ارتباطات: اقتصاد دیجیتال ایران درگیر موانع ساختاری جدی است
حماس: اشغال و تخریب شهر غزه بی‌پاسخ نخواهد ماند
آمریکا و اروپا؛ آتش‌افروز نسل‌کشی اسرائیل
مدودف: فنلاند آماده حمله به روسیه می‌شود
طرح استیضاح وزیر تعاون با 58 رای روی میز هیئت رئیسه مجلس
بمباران باشگاه فوتبال مقابل چشم یوفا
تبریک پزشکیان به رئیس جمهوری تاجیکستان
مدارس تهران آماده آغاز توزیع کتاب‌های درسی
ایران و روسیه در آستانه نهایی کردن قرارداد صادرات گاز
اژه‌ای: مبارزه با گران‌فروشی وظیفه دولت است
قرارگاه پیشگیری از خودکشی راه‌اندازی شد
کدام اسم پرتکرارترین نام مردان در ایران است؟
اسپانیا در مسیر تصویب فوری قانون تحریم تسلیحاتی علیه رژیم صهیونیستی/تقدیر حماس از اسپانیا
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ‍17 شهریور 1404
نتاناهو خواستار تعویق محاکمه خود شد
رئیس‌جمهور فردا به مجلس می‌رود
پایان استاندارد اجباری هتل‌ها؛ تحول در ارزیابی خدمات گردشگری
زمان ثبت سفارش پیش فروش سکه یک روز دیگر تمدید شد
توسعه ناوگان هوایی ایران با ورود 22 هواپیمای جدید
جهاد اسلامی: عملیات قدس، واکنشی مشروع به جنایات رژیم اشغالگر
رشد 52 هزار واحدی شاخص کل؛ سبزپوشی در بازار سرمایه
قیمت دلار امروز دوشنبه 17 شهریور 1404
آغاز دومین دور عملیات عمره و اعزام بیش از 7 هزار عمره‌گذار
X
آگهی تبلیغاتی