×
سیاسی
شناسه خبر : 109106
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/06/29 ساعت 23:15
رئیسی: ایران حق دارد تضمین‌های اعتمادآور مطالبه کند

رئیسی: ایران حق دارد تضمین‌های اعتمادآور مطالبه کند

رئیس‌جمهور درباره موضوع مذاکرات هسته‌ای و لزوم ارائه تضمین‌های اعتمادآفرین گفت: این آمریکایی‌ها بودند که از توافق خارج شدند و از سوی دیگر کشورهای اروپایی نیز به تعهدات خود در قبال ایران عمل نکردند، بنابراین ایران حق دارد که تضمین‌های اعتماد آور مطالبه کند.

نورنیوز - گروه سیاست: رئیسی روز سه‌شنبه در دومین روز از سفر خود به نیویورک، در دیدار «شارل میشل» رئیس شورای اتحادیه اروپا که در هتل محل اقامت رئیس‌جمهور انجام شد، با برشمردن راه‌حل‌ها و پیشنهادهای ایران برای حل موضوع هسته‌ای و همچنین مسائل مربوط به فلسطین، افغانستان، یمن و اوکراین، خاطرنشان کرد: تلاش‌ها برای عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی کشورها نمی‌تواند برای این رژیم امنیت آفرین باشد.

رئیس‌جمهور اعمال تحریم علیه کشورها را از جمله اقدامات ضد انسانی و ناقض حقوق بشر برشمرد و افزود: تحریم ایران نقض ناروای حقوق ۸۰ میلیون ایرانی و از مصادیق جدی نقض حقوق بشر است.

آیت‌الله رئیسی در ادامه سخنانش با اشاره موضوع مذاکرات هسته‌ای و لزوم ارائه تضمین‌های اعتمادآفرین اظهار داشت: این آمریکایی‌ها بودند که از توافق خارج شدند و از سوی دیگر کشورهای اروپایی نیز به تعهدات خود در قبال ایران عمل نکردند، بنابراین ایران حق دارد که تضمین‌های اعتماد آور مطالبه کند.

رئیس‌جمهور حل‌وفصل مسائل پادمانی را یکی از مقدمات دستیابی به توافق درباره مسائل هسته‌ای عنوان و تصریح کرد: اگر مسائل پادمانی حل نشود چه تضمینی وجود خواهد داشت که در فردای توافق دوباره سه کشور اروپایی اقدام به پیشنهاد و پیگیری صدور قطعنامه علیه جمهوری اسلامی ایران نکنند، بنابراین مطالبات ایران برای حل مسائل پادمانی کاملاً منطقی است.

آیت‌الله رئیسی تأکید کرد: تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران ما را متوقف نکرده و نخواهد کرد و روند رشد و پیشرفت کشورمان را با قوت ادامه خواهیم داد.

رئیس‌جمهور در ادامه سخنانش راهکار رفع مشکلات فلسطینیان را اجرای پیشنهاد جمهوری اسلامی مبنی بر برگزاری همه‌پرسی با حضور همه فلسطینیان دانست و گفت: همان‌گونه که تلاش‌ها و توافق‌های مختلف همچون شرم‌الشیخ، کمپ‌دیوید و اسلو نتوانستند حقوق مردم فلسطین را تأمین کنند، تلاش‌ها برای عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی کشورها نیز نمی‌تواند برای این رژیم امنیت آفرین باشد و تنها یک راهکار عادلانه و منطقیِ جامع، می‌تواند حقوق فلسطینیان را تأمین و صلح را برقرار کند.

آیت‌الله رئیسی همچنین با بیان اینکه راهکار رفع مشکل افغانستان کمک به شکل‌گیری دولتی فراگیر با حضور همه گروه‌ها و اقوام در این کشور است و مشکلات یمن نیز صرفاً با توقف تهاجم به این کشور و شکست محاصره به عنوان مقدمه آغاز گفتگوهای یمنی-یمنی قابل حل‌وفصل است.

 


ایرنا
کلید واژگان
آیت الله رئیسی
اخبار مرتبط
رئیسی: سازمان ملل به معنی واقعی سازمان ملت‌ها باشد نه قدرت‌ها/ گوترش: خروج آمریکا از توافق هسته‌ای اقدامی غیرسازنده بود
جمعه 1401/07/01 ساعت 12:04
دیدار رئیس‌جمهور با دبیرکل سازمان ملل؛
رئیسی: سازمان ملل به معنی واقعی سازمان ملت‌ها باشد نه قدرت‌ها/ گوترش: خروج آمریکا از توافق هسته‌ای اقدامی غیرسازنده بود
رئیس‌جمهور در دیدار با دبیرکل سازمان ملل با اشاره به بحران‌های جاری در برخی از کشورهای منطقه، راه‌حل همه آنها را شکل‌گیری گفتگوهای ملی بدون دخالت خارجی دانست.
رئیس‌جمهور: گره توافق به دست کسی باز می‌‌‎شود که آن گره را زد
پنج‌شنبه 1401/06/31 ساعت 12:46
در نشستی با جمعی از متخصصان و کارشناسان سیاست خارجی آمریکا؛
رئیس‌جمهور: گره توافق به دست کسی باز می‌‌‎شود که آن گره را زد
آیت‌الله رئیسی در نشستی با جمعی از متخصصان و کارشناسان سیاست خارجی آمریکا با بیان اینکه گره توافق باید به دست همان کسی باز شود که گره را زده است، گفت: جمهوری اسلامی به درستی به دنبال آن است که تضامینی اعتمادآور و اطمینان‌بخش از عدم تکرار این تجربه به دست بیاورد.
رئیسی: دفاع از حقوق انسان‌ها در ذات نظام جمهوری اسلامی قرار دارد
پنج‌شنبه 1401/06/31 ساعت 11:53
در دیدار با رئیس‌جمهور فنلاند؛
رئیسی: دفاع از حقوق انسان‌ها در ذات نظام جمهوری اسلامی قرار دارد
رئیس جمهور ایران با بیان اینکه دفاع از حقوق انسان‌ها در ذات نظام جمهوری اسلامی قرار دارد، گفت: همواره یکی از اولویت‌های جدی جمهوری اسلامی ایران دفاع از حقوق بشر و نوع انسان بوده است.
سخنرانی سران کشورها در مجمع عمومی سازمان ملل آغاز شد
سه‌شنبه 1401/06/29 ساعت 17:55
سخنرانی سران کشورها در مجمع عمومی سازمان ملل آغاز شد
سخرانی‌های سران کشورها در جلسه مجمع عمومی سازمان ملل متحد لحظاتی پیش با سخنان «چابا کروشی» رئیس هفتادوهفتمین دوره این مجمع، آغاز شد.
حضور در سازمان شانگهای، عضویت ایران را به یکی از تحولات مهم تاریخ این سازمان تبدیل می‌کند
جمعه 1401/06/25 ساعت 18:51
آیت‌الله رئیسی در بیست و دومین اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای:
حضور در سازمان شانگهای، عضویت ایران را به یکی از تحولات مهم تاریخ این سازمان تبدیل می‌کند
رئیس جمهور "تعامل و پیوستگی حداکثری" با کشورهای منطقه از جمله اعضای سازمان شانگهای و حضور موثر در ترتیبات منطقه‌ای و بین‌المللی را در کانون سیاست خارجی ایران دانست و گفت: با حضور فعال و موثر ایران در فعالیت‌های سازمان شانگهای، این عضویت به عنوان یکی از تحولات مهم در تاریخ این سازمان ثبت خواهد شد.
رئیسی برای سخنرانی در اجلاس سران بریکس پلاس دعوت شد
پنج‌شنبه 1401/04/02 ساعت 20:15
رئیسی برای سخنرانی در اجلاس سران بریکس پلاس دعوت شد
رئیس جمهور به دعوت همتای چینی عصر فردا در اجلاس سران بریکس و تعدادی از کشورها موسوم به «بریکس پلاس» شرکت و سخنرانی می‌کند.
نظرات

آخرین اخبار
هوش مصنوعی به کمک نابینایان آمد؛ دیدن چهره و اشیا با فناوری جدید
تفاوت درد عصبی و استخوانی در زانو؛ این 5 علامت کلیدی را بشناسید
راز عمر طولانی فاش شد: ورزش قدرتی + هوازی
کشف غیرمنتظره خانه مجلل 1800 ساله زیر مدرسه
قدردانی از نقش پاکستان در میانجی گری/پیگیری افزایش تجارت 10 میلیارد دلاری دوجانبه
دیپورت عکاس تیم ملی عراق از آمریکا!
نماینده جمهوری‌خواه: وعده های ضدجنگ ترامپ کافی نیست!
جهش 80 درصدی نرخ حمل کانتینری پس از آغاز جنگ سوم
افزایش مخالفت افکار عمومی آمریکا با سیاست‌های ضدایرانی دولت
سفر قریب الوقوع نخست وزیر عراق به آمریکا
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان + جزئیات و آدرس سایت
پرونده فساد اخلاقی جدید در پلیس اسرائیل فاش شد
دسترسی تل‌آویو به اطلاعات سری پنتاگون
تأکید معاون اول بر وحدت نظر مسئولان در روند مذاکرات
یورش نظامیان اسرائیل به دو روستای جنوب سوریه
تغییرات گسترده در آکادمی استقلال؛ سرمربیان جدید معرفی شدند
چرا پرسپولیس برای بازگشت خارجی‌ها عجله دارد؟
روایت عجیب سفیر اسبق ایران در چین از شکست یک پروژه ملی
فردا؛ روز سرنوشت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی/ در انتظار اجرای عدالت بیمه‌ای
نفوذ «حنظله» به شبکه تروریستی «پژاک»
کماندوی ارتش اسرائیل در لبنان به هلاکت رسید
شنود اسرائیل از مواضع آمریکا درباره ایران
توضیح چمران درباره تداوم رایگان شدن مترو و اتوبوس
اعتراف رسانه اسرائیلی به اهمیت تنگه هرمز در معادلات ایران
خبر خوش برای هواداران سرخ؛ پرسپولیس با مدیریت آقا کریم به میدان برمی‌گردد
واکنش یوسف پزشکیان به موج جدید شایعات: با نسبت‌دهندگان دروغ برخورد کنید
اخراج کامل؛ تصمیم نهایی عراق برای تروریست‌های ضدایرانی
ادامه دومینوی استعفا در واشنگتن؛ هوش مصنوعی کاخ سفید بدون متولی ماند
اختلال در یکی از مهم‌ترین اپلیکیشن‌های مالی اسرائیل؛ احتمال هک قوت گرفت
فرمانده ارتش لبنان راهی پاکستان شد
بلژیک تونس را با خاک یکسان کرد؛ آماده‌باش به یوزها
هشدار یمن به اسرائیل درباره ادامه حملات به لبنان
پرونده شکنجه دو دختر سنندجی به دادگاه رسید
نارضایتی از صدراعظم آلمان به اوج رسید
5 نیروگاه جدید وارد مدار برق تهران می‌شود
حماس: رژیم صهیونیستی به دنبال فروپاشی آتش‌بس است
تیم ملی فوتبال ایران عازم مکزیک شد
مخالفت دوباره رهبر واتیکان با جنگ واشنگتن و ایران
هگست:اروپا با تهاجم ایدئولوژیک روبروست
آمادگی مسکو برای نوسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده از جنگ
جوانان ایران با 18 مدال در قایقرانی آسیا خوش درخشیدند
پزشکیان: امروز بیش از هر زمان به مدارا و همکاری نیاز داریم
جنایت جدید صهیونیست‌ها با بمباران چادرهای آوارگان در شهر غزه
نورنما | تایم لپس بی نظیر مقارنه سایه دماوند و ماه
بازگشت ترامپ به میز تجارت در چین؛ نوامبرِ داغ در راه است
پیمان دوباره امیرحسین قیاسی با ایران: تحت هر شرایطی طرف وطنم ایستاده‌ام
ایران به برجام وفادار بود، واشنگتن بازی را به هم زد
تکل سیاسی آمریکا روی پای جام جهانی
از کالابرگ و شارژ کارت امید مادران تا تسویه مطالبات گندم
پاسخ قاطع سفارت ایران به ادعای سفیر آمریکا در کارشکنی در صدور ویزای تیم ملی