×
اقتصادی
شناسه خبر : 108073
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/06/29 ساعت 11:38
ورود سرمایه گذاران خارجی در بخش انرژهای تجدیدپذیر

ورود سرمایه گذاران خارجی در بخش انرژهای تجدیدپذیر

ورود سرمایه گذاران خارجی در توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر کلید خورد. هم‌زمان با برپایی دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر، بهره‌وری و صرفه‌جویی انرژی ایران گروهی از شرکت‌های خارجی درخواست مشارکت در توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشورمان را اعلام کردند.

نورنیوز - گروه اقتصادی: مدیرکل دفتر مدیریت طرح‌های تجدیدپذیر سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق ایران از استقبال شرکت‌های خارجی برای سرمایه‌گذاری در ایران خبر داد و گفت: هم‌زمان با برپایی دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر، بهره‌وری و صرفه‌جویی انرژی ایران جلسه‌ای با نمایندگان سفارت هلند و نیز نماینده یک کمپانی دولتی چین فعال در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر برگزار شد که آنها درخواست مشارکت در توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشورمان را داشتند.

جعفر محمدنژاد سیگارودی افزود: نمایندگان کمپانی دولتی چین تمایل دارند هم در بخش تولید تجهیزات مرتبط با نیروگاه‌های تجدیدپذیر و هم سرمایه‌گذاری در این زمینه، مشارکت داشته باشند.

مدیرکل دفتر مدیریت طرح‌های تجدیدپذیر ساتبا ادامه داد: باتوجه‌به بحث تحریم‌ها و محدودیتی که در این زمینه وجود دارد، آنها دنبال شرایط خاصی که اطمینان بخش برای حضورشان باشد، هستند.

او ادامه داد: سرمایه‌گذاران خارجی فارغ از اینکه در حوزه انرژی تجدیدپذیر ورود کنند یا در هر حوزه دیگری مثل صنعت یا کشاورزی از متولی امر حمایت سرمایه‌گذاری این درخواست را دارند تا از آنها حمایت‌های لازم را داشته باشند.

مدیرکل دفتر مدیریت طرح‌های تجدیدپذیر ساتبا گفت: انتظار سرمایه‌گذران خارجی از دو جهت است، نخست آنکه سرمایه‌گذاری آنها در داخل کشور حمایت یا اطمینانی داده شود که سرمایه‌گذاریشان حفظ خواهد شد و دوم اینکه بازگشت سرمایه و در آمد آنها به کشورشان ممکن خواهد بود.

محمدنژاد افزود: در این زمینه اختیارات کامل در مسئولیت وزارت امور اقتصاد و دارایی و واحد مربوطه است؛ اما در وزارت نیرو محدودیتی از باب مشارکت آنها نخواهیم داشت؛ زیرا مقرراتی را که ما گذاشته‌ایم، این امکان را می‌دهد که سرمایه‌گذار خارجی یا به‌صورت مستقیم یا از طریق یک همکاری با شرکت‌های ایرانی کار را انجام دهد.

او ادامه داد: همچنین به آنها گفته شده در مدل قراردادهای خرید تضمینی برق لازم است که شرکتی را با مشخصات ایرانی در ایران ثبت کنند.

مدیرکل دفتر مدیریت طرح‌های تجدیدپذیر ساتبا با تأکید بر اینکه محدودیتی در وزارت نیرو از قبل نبوده و الآن هم نیست، گفت: در فراخوان‌هایی هم که اعلام شده است، امکان مشارکت خارجی وجود دارد؛ اما سرمایه‌گذاران خارجی شرط حضور خود را یک سری حمایت‌ها که عملاً از طریق وزارت دارایی باید انجام شود اعلام کرده‌اند.


ایرنا
اخبار مرتبط
نظرات

آخرین اخبار
آیا امکان سفارش ترکیبات دارویی موثر در درمان سرطان پستان وجود دارد؟+پاسخ
سردار رادان: پلیس در بالاترین سطح آمادگی است
سوریه در التهاب؛ انفجار در حماه و اعتراضات سوختی در ادلب + فیلم
تردد کامیون‌ها از شلمچه و چذابه از سر گرفته می‌شود
فراخوان «جان‌فدا» برای تشکیل هزار گردان
تریتا پارسی: فقط 2 درصد نظامیان آمریکا کاملاً حامی جنگ با ایران هستند
هالند باز هم رکودشکنی کرد
سطح هوشیاری قهرمان کشتی به 7 رسید
جدیدترین مدل سهمیه بنزین اعلام شد
وزیر خارجه عمان: همچنان متعهد به گفتگو هستیم/علت تعویق نشست صلاله
تعویق نشست صلاله درباره تنگه هرمز
واشنگتن پست: ایران همچنان کنترل اوضاع را محکم در دست دارد
ابلاغ دستور جدید دولت برای صرفه‌جویی سوخت
حمله جنگنده‌های سعودی به بازار یمن
پزشکیان وارد تهران شد
احتمال لغو دیدار آتی شی و ترامپ چند درصد است؟
ادعای وزیر انرژی آمریکا؛ مذاکره با ایران را ترجیح می‌دهیم
واکنش طنز قالیباف به بنزین 9.99 دلاری در آمریکا
58 حمله هوایی عربستان به یمن در 24 ساعت
لبنان و اسرائیل دوباره پای میز مذاکره می‌روند
حکیم: عراق نمی‌تواند گذرگاه آغاز تهدید برای کشورهای همجوار باشد
راه‌اندازی کریدور سبز میان ایران و ارمنستان
خشونت شهرک‌نشینان به «تهدید استراتژیک» تبدیل شده است
گزارش عملکرد 2 ساله دولت پزشکیان منتشر شد
ادعای شکست روسیه در صورت حمله به لهستان!
رونالدو به جنجال هواداران التعاون واکنش نشان داد
خبر مهم برای معلمان غیردولتی
مس شهر بابک 1-1 نساجی مازندران/طلسم مس شهربابک نشکست، نوار بردهای نساجی قطع شد
منچستریونایتد 0-1 منچسترسیتی/ نمایش پراضطراب شیاطین سرخ
فیدان چه پیامی را به الجولانی رساند؟
جلسه هماهنگی استقلال و السد در بصره برگزار شد؛ آبی‌ها،آبی می‌پوشند
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا؛ به دنبال حل و فصل جنگ هستیم
فاصله حرکت قطارهای خط 7 مترو کاهش یافت
هشدار مدیر مرکز رصد اجتماعی درباره فشار معیشتی و نارضایتی عمومی
کشتی گیر سنگین وزن ایرانی به کما رفت
گزارش تصویری | هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس
بارسلونا 4-2 لوانته/ دیکته پیروزی بارسا
عکس های منتخب ایران؛ یکشنبه 22شهریور 1405
تحریم و جنگ هم نتوانست تجارت ایران و دبی را متوقف کند
پزشکیان: با ولیعهد ابوظبی درباره آینده مشترک به تفاهم رسیدیم
حماس از مواضع بریکس درباره فلسطین استقبال کرد
علی برکه: توافق اسلو شکست خورد
شنیده شدن صدای انفجار در جنوب عربستان
ترکیب احتمالی تراکتور مقابل الشباب
ادعای تازه ترامپ درباره جنگ ایران؛ پایان جنگ نزدیک است؟
یمن: سقوط رهگیرهای عربستانی باعث خسارت به مسجد شده است
واللا: ایده حمله اسرائیل به دمشق در ارتش مطرح شده است
پیاتزا: هرگز بازی را رها نکردیم؛ به تیمم افتخار می‌کنم
اعلام موجودیت سومالی‌لند با آمادگی اعزام 2 هزار نیرو به غزه!
رده‌بندی نهایی والیبال قهرمانی آسیا اعلام شد