×
سیاسی
شناسه خبر : 108052
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/06/28 ساعت 12:45
فرمانده کل ارتش: جمهوری اسلامی ایران هر روز بالنده‌تر و قوی‌تر پیش می‌رود

فرمانده کل ارتش: جمهوری اسلامی ایران هر روز بالنده‌تر و قوی‌تر پیش می‌رود

امیر سرلشکر موسوی گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هر روز بالنده‌تر و قوی‌تر با اقتدار به پیش می‌رود و پرچم استقلال کشور عزیز در جهان برافراشته است و تاکنون اجازه کوچک‌ترین خدشه به استقلال کشور داده نشده است.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در اختتامیه بیستمین دوره جامعه‌پذیری نظامی مشترک دانشگاه‌های افسری ارتش که در مرکز آموزش شهدای وظیفه ٠١ نیروی زمینی ارتش برگزار شد، اظهار کرد: پیشاپیش هفته دفاع مقدس را که یادآور روز‌های حماسه و خون است، گرامی می‌داریم.

سرلشکر موسوی افزود: به شهدای دفاع مقدس درود می‌فرستیم و آن روز‌هایی را که برای آزادی‌خواهان و حق‌طلبان دنیا که الگو و سرمشق‌آفرین است، گرامی می‌داریم.

امیر سرلشکر موسوی در ادامه با اشاره به حضور افسرانی از «فراجا» در این دوره آموزشی عنوان کرد: امسال هم توفیق حضور جمعی از فراجا را در میان افسران ارتش داریم؛ فراجا یکی از بخش‌های خدوم، پرکار، سودمند و مفید برای ملت عزیز است.

فرمانده کل ارتش ادامه داد: کارکنان فراجا به‌عنوان مدافعان امنیت و نظم اجتماعی، در جای جای این مملکت مشغول به خدمت به مردم هستند و ما قدردان این عزیزان هستیم.

امیر سرلشکر موسوی سپس با اشاره به خدمات و تلاش‌های سخت و شبانه‌روزی نیرو‌های کشوری و لشکری در ایام اربعین گفت: امسال حرکت بزرگ شبانه‌روزی را که ده‌ها برابر سال‌های گذشته در آن خدمت‌رسانی شد در عرصه اربعین حسینی شاهد بودیم که جای قدردانی و تشکر دارد.

فرمانده کل ارتش گفت: برابر قانون اساسی، ارتش مأموریت پاسداری از استقلال کشور را برعهده دارد. شما افسران و فرماندهان آینده چنین ارتشی هستید که آمده‌اید این مأموریت بسیار مهم و حیاتی را به بهترین نحو ممکن انجام دهید.

امیر سرلشکر موسوی افزود: پیشینیان ما تا امروز با تمام توان خود، بار سنگین این مسئولیت خطیر را بر دوش گرفته‌اند و از آن سربلند بیرون آمده‌اند. نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هر روز بالنده‌تر و قوی‌تر با اقتدار به پیش می‌رود. پرچم استقلال این کشور عزیز در جهان برافراشته است و تاکنون اجازه کوچک‌ترین خدشه به استقلال کشور داده نشده است.

فرمانده کل ارتش تصریح کرد: با وجود همه دشمنی‌ها، کینه‌ورزی‌ها، اقدامات خصمانه و تهدیدات دشمنان این انقلاب و دشمنان این آب و خاک، حتی یک وجب از خاک پاک این کشور به دشمن داده نشده و تمامیت ارضی آن حفظ شده است. این یعنی مأموریت ارتش با کمک ملت و سایر نیروهای مسلح به خوبی انجام شده و ارتش سربلند است.

امیر سرلشکر موسوی خطاب به دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش تأکید کرد: پیشینیان شما در زمین، هوا و دریا جنگیدند و پایمردی کردند تا این پرچم برافراشته، تا ملت ایران سرافراز و سربلند و نام ایران اسلامی جاودانه بماند. بیش از ۴۸ هزار از مردان مرد این ارتش، خلعت زیبای شهادت پوشیدند، ده‌ها هزار نفر به افتخار جانبازی رسیدند و بقیه هم از شاغل و بازنشسته، جوانان و پیشکسوتان بر سر پیمان خود ایستاده‌اند تا آنچه فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) امر بفرمایند با پای سر اجرا کنند.

فرمانده کل ارتش ادامه داد: هم‌اینک و در تمام ساعات شبانه‌روز همرزمان ما، در هوا، دریا و زمین، از اوج آسمان تا عمق دریا و از مرزهای زمینی تا مدار ۲۰ درجه در اقیانوس‌ها مشغول پاسداری از این کشور عزیز هستند. شما براداران عزیز به چنین جمعی پا نهادید، مبارک‌تان باد پوشیدن لباس سربازی ارتش اسلام. مبارکتان باد پیوستن به جمع پاسداران استقلال، تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی.

امیر سرلشکر موسوی خاطرنشان کرد: ایمان، فداکاری، شجاعت و ازخودگذشتگی پیش‌نیاز پا گذاشتن در این راه نورانی است و دانش، ورزیدگی روحی و جسمی، فنون فرماندهی و رزم و توانایی به‌کارگیری بهینه فناوری بخشی از لوازم موفقیت است که ان‌شاءالله با عزم و اراده و همت شما و فرماندهان و استادان محقق خواهد شد.

فرمانده کل ارتش در پایان خاطر نشان کرد: لازم می‌دانم یک بار دیگر در این مراسم عهدی را که منسوب به حضرت امیرالمومنین (ع) است، برای شما عزیزان تکرار کنم که ان‌شاءالله تا لحظه شهادت در قلب و جان ما حل شود؛ «ای مالک! من و تو هر دو سربازیم و چه نیکوست که عمرمان بر خاک و خون میدان نبرد به پایان برسد و فردای قیامت در پیشگاه خداوند بزرگ، گلگون‌کفن و سپیدروی محشور شویم؛ ان‌شاءالله».


صداوسیما
اخبار مرتبط
سرلشکر موسوی: آرشیو ارتش در اختیار سینماگران قرار می‌گیرد
چهارشنبه 1401/12/03 ساعت 20:27
سرلشکر موسوی: آرشیو ارتش در اختیار سینماگران قرار می‌گیرد
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: بسیاری از آرشیو ارتش از طبقه‌بندی خارج شده است و این یعنی سینماگران می‌توانند از آنها استفاده کنند.
از سوی تل‌آویو تهدید شویم، پاسخی قاطع و چند برابری خواهیم داد
دوشنبه 1401/10/12 ساعت 19:14
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران:
از سوی تل‌آویو تهدید شویم، پاسخی قاطع و چند برابری خواهیم داد
فرمانده کل ارتش گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در صورتی که تهدیدی از رژیم اسرائیل متوجه هر یک از نقاط جمهوری اسلامی ایران شود به طور قاطعانه و چند برابر پاسخ خواهند داد.
به هر مبدأ که از آن تعرضی علیه امنیت منافع ایران صورت بگیرد، پاسخ پشیمان کننده خواهیم داد
پنج‌شنبه 1401/10/01 ساعت 11:10
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران هشدار داد؛
به هر مبدأ که از آن تعرضی علیه امنیت منافع ایران صورت بگیرد، پاسخ پشیمان کننده خواهیم داد
امیر سرلشکر موسوی عنوان کرد: به هر مبدأ که از آن تعرضی علیه امنیت منافع جمهوری اسلامی ایران صورت گیرد یا کمکی به رژیم صهیونیستی ارائه شود، پاسخ پشیمان کننده خواهیم داد.
حضور امیر سرلشکر موسوی بر مزار شهید سپهبد سلیمانی
سه‌شنبه 1398/11/29 ساعت 13:49
حضور امیر سرلشکر موسوی بر مزار شهید سپهبد سلیمانی
فرمانده کل ارتش، سحرگاه امروز(سه شنبه) بر مزار شهید سپهبد سلیمانی در گلزار شهدای کرمان حضور یافت.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بیانیه وزارت خارجه پاکستان درباره سفر لاریجانی به اسلام‌آباد
سلسله حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض مکرر آتش بس
شکست کامل نتانیاهو در همه جبهه ها به روایت هاآرتص
ادامه سریال فرار از زندان در فرانسه
مذکرات مرحله دوم آتش‌بس در غزه به بن‌بست کامل رسید
ماجرای صدای تیراندازی در افسریه چه بود؟
هشدار جدی پلیس تهران؛«حتی یک سرقت» هم غیرقابل‌قبول است
هشدار جدی به خریداران ملک؛ پرداخت پول در بنگاه ممنوع شد
40 درصد خودروهای پلاک تهران معاینه فنی را خارج از شهر می‌گیرند
شکرگذاری یا سوگواری؛ جدال بر سر تاریخ
ابلاغ شیوه‌نامه آژانس‌های جذب / فصلی نو در سرمایه‌گذاری خارجی
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 6 آذر + جدول
آلاینده‌ها تا اواسط هفته میهمان پایتخت هستند
قهرمان موتورسواری جهان به تهران آمد
13 مصدوم در واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان همدانی
حماس خواستار توقف کشتار اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی شد
لاریجانی: جنگ 12 روزه از سال‌ها قبل برنامه‌ریزی شده بود
تاکید پوتین بر تقویت توان نظامی «سازمان پیمان امنیت جمعی»
تهران در آستانه یک جهش بزرگ ؛ وعده 500 کیلومتر مترو در 5 سال
اگر دانش‌آموز و دانشجوی سالم نداشته باشیم، آموزش به درد نمی‌خورد
مرگ دو کارگر در کارگاه ترشی‌سازی کاشان
ویروس آنفلوآنزا در کودکان تهاجمی‌تر شده است
وقوع دو تصادف مرگبار در زنجان به همراه کشته و مصدوم
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 6 آذر 1404
پوتین بر اهمیت توسعه سامانه‌های پدافند هوایی تاکید کرد
ممنوعیت تردد در جنگل‌های سوادکوه تا بارش‌های پاییزی
هشدار وزارت بهداشت: قرص‌های لاغری عطاری‌ها بی‌خطر نیستند
60 درصد آلودگی هوای تهران از ناوگان حمل و نقل منتشر می‌شود
پیام رئیس‌جمهور به سرمایه‌گذاران: فرصت‌های بی‌نظیر اردبیل در انتظار شماست
بسیج، پیوند قومیت‌ها با ایران را صدچندان کرده است
هنگ‌کنگ در آتش؛ 55 قربانی و 279 مفقودی در حریق مرگبار
زلنسکی شرط تازه‌ای برای گفت‌وگوهای سرزمینی مطرح کرد
صالح حردانی به 100 بازی با پیراهن استقلال رسید
چالش 2 حزب اصلی بر سر پست ریاست جمهوری عراق
تداوم تحرکات نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
پایان پلمب فدراسیون ژیمناستیک؛ تغییر مدیریت و آغاز فعالیت دوباره
پیام رئیس‌جمهور ایران به چین و تاکید بر تقویت همکاری‌های گردشگری و صنایع‌دستی
مدیرعامل کنترل کیفیت هوا: داده‌های سایت‌های خارجی قابل اعتماد نیست
288 هزار خانواده فلسطینی در غزه در سرما و باران رها شده‌اند
ناصر مسعودی خواننده‌ی پیشکسوت گیلان درگذشت
مجری آمریکایی فاکس‌نیوز : نتانیاهو دشمن تمدن غرب است
قطار مرگبار در چین 11 کارگر را زیر گرفت
ایستگاه مترو مریم مقدس شنبه افتتاح می‌شود
نیروی دریایی آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هر تجاوز احتمالی است
تورم در یک قدمی 50 درصدی شدن
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 6 آذر 1404+ جدول
مدرسه تلویزیونی جایگزین آموزش مجازی مدارس می‌شود
زلزله 6.6 ریشتری غرب اندونزی را لرزاند
آمریکا بررسی مهاجرت افغان‌ها را موقتاً متوقف کرد
X
آگهی تبلیغاتی