×
سیاسی
شناسه خبر : 107996
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/06/27 ساعت 12:17
چرا فیلم دوربین‌های مداربسته اقامتگاه ترامپ منتشر نشد؟

چرا فیلم دوربین‌های مداربسته اقامتگاه ترامپ منتشر نشد؟

وکیل دونالد ترامپ دلیل عدم انتشار ویدئوی دوربین‌های نظارتی اقامتگاه رئیس جمهور سابق آمریکا در زمان تفتیش اف‌بی‌آی را افشا کرد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «آنیلا هابا»، وکیل دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا با اشاره به موافقت قاضی پرونده رسیدگی به اسناد توقیف‌شده از اقامتگاه دونالد ترامپ با انتصاب بازرس ویژه، مدعی شد که رئیس جمهور سابق این کشور به مأموران پلیس فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) اهمیت زیادی داده و به همین دلیل ویدئوی دوربین‌های نظارتی را منتشر نمی‌کند!

«آیلین کانون»، قاضی پرونده رسیدگی به پرونده یورش اف‌بی‌آی به اقامتگاه ترامپ در فلوریدا که به «مارالاگو» شهرت دارد، ضمن موافقت با انتصاب بازرس ویژه برای این پرونده، با درخواست وزارت دادگستری آمریکا برای ادامه بازبینی اسناد توقیف‌شده مخالفت کرد؛ وزارت دادگستری آمریکا به عنوان بخشی از تحقیقات کیفری، درخواست کرده بود تا برای مشخص شدن سوءمدیریت ترامپ در رابطه با اسناد محرمانه، بازبینی و بررسی مجدد این اسناد را از سر بگیرد.

هابا در جریان یک برنامه تلویزیونی در شبکه فاکس‌نیوز در پاسخ به این پرسش که آیا ترامپ ویدئوی دوربین‌های نظارتی را در زمان تفتیش مارالاگو، منتشر می‌کند یا خیر، گفت: تیم حقوقی (ترامپ) از صحبت کردن درباره آنچه دوربین‌ها ضبط کرده‌اند، خوشحال خواهد شد اما نمی‌دانم که آیا این تصاویر ویدئویی منتشر خواهد شد یا نه.

او مدعی شد: حقیقت این است که خلاف سازمان‌های فدرال، ما چیزی را منتشر نکرده و از مقررات پیروی می‌کنیم. صادقانه بگویم، دلیل اینکه این فیلم‌ها را منتشر نمی‌کنیم این است که ترامپ برای مأمورانی که تنها به وظیفه‌شان عمل می‌کردند، اهمیت زیادی قائل است و علاوه بر این، به ما گفته‌اند که ممکن است جان آنها به خطر بیفتد.

«اریک ترامپ»، یکی از پسران رئیس جمهور سابق آمریکا پس از یورش اف‌بی‌آی به امارت او، گفته بود که آنها کاملاً آماده‌اند تا ویدئوی این یورش را «در زمان مقتضی» منتشر کنند. این ادعا در حالی مطرح شده که چند روز پس از این حادثه، شماری از شخصیت‌های جمهوری‌خواه و متحدان ترامپ، در پخش کردن این شایعه که اف‌بی‌آی برخی از این اسناد را در اقامتگاه ترامپ جاسازی کرده و قصد داشته برای او «پاپوش» درست کند، به ترامپ کمک کردند.

بر اساس تأیید قاضی رسیدگی به پرونده ترامپ، «ریموند دیِری»، یک قاضی ارشد ناحیه‌ای آمریکا به عنوان بازرس ویژه این پروند انتخاب شد تا به طور مستقل، اسناد توقیف‌شده از عمارت ترامپ را بررسی کند. این تصمیم بدین معنا است که وزارت دادگستری آمریکا نمی‌تواند تا پایان بررسی دیِری، از اسناد توقیف‌شده استفاده کند و دیِری برای این بررسی تا ۳۰ نوامبر یعنی ۲۲ روز بعد از انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا فرصت دارد.

مأموران اف‌بی‌آی هشتم آگوست (۱۷ مرداد) به عمارت ترامپ در فلوریدا یورش بردند و ۳۳ جعبه اسناد از جمله ۱۱ مجموعه سند محرمانه را از محل اقامت او توقیف کردند. بر اساس گزارش نیویورک تایمز، ترامپ دست کم ۳۰۰ فقره اسناد طبقه‌بندی‌شده را به عمارتش منتقل کرده بود.


خبرگزاری مهر
اخبار مرتبط
واشنگتن‌پست: اسناد کشف‌شده در عمارت ترامپ شامل اطلاعات حساس درباره ایران بود
جمعه 1401/07/29 ساعت 22:32
واشنگتن‌پست: اسناد کشف‌شده در عمارت ترامپ شامل اطلاعات حساس درباره ایران بود
یک روزنامه آمریکایی گزارش داده برخی از اسناد محرمانه‌ای که اف‌بی‌آی در عمارت دونالد ترامپ در «مارالاگو» در ایالت فلوریدا کشف کرد شامل برخی اطلاعات حساس درباره ایران و چین بود.
کشف اسناد هسته‌ای یک دولت خارجی در عمارت ترامپ
چهارشنبه 1401/06/16 ساعت 10:46
پلیس فدرال آمریکا اعلام کرد؛
کشف اسناد هسته‌ای یک دولت خارجی در عمارت ترامپ
پلیس فدرال آمریکا در میان 11 هزار سند دولتی و عکسی که از عمارت دونالد ترامپ در فلوریدا به دست آورده، اسنادی مربوط به دفاع هسته‌ای یک دولت خارجی که به نام آن اشاره نشده، پیدا کرده است.
در عمارت ترامپ بیش از 11 هزار سند و عکس دولتی کشف شده است
شنبه 1401/06/12 ساعت 13:24
در عمارت ترامپ بیش از 11 هزار سند و عکس دولتی کشف شده است
محاسبات نشان می‌دهد در اسناد کشف شده از عمارت ترامپ، 18 مورد برچسب «فوق سری»، 54 مورد برچسب «سری» و 31 مورد برچسب «محرمانه» داشته‌اند.
ترامپ بیش از 300 سند محرمانه را به خانه‌اش برده بود
سه‌شنبه 1401/06/01 ساعت 12:13
ترامپ بیش از 300 سند محرمانه را به خانه‌اش برده بود
نیویورک‌تایمز در گزارشی نوشت که رئیس جمهور سابق آمریکا دست کم 300 فقره اسناد طبقه‌بندی‌شده را در عمارتش نگه داشته بود.
نگرانی مقامات کاخ سفید درباره اسناد کشف شده از عمارت ترامپ
شنبه 1401/05/29 ساعت 15:37
نگرانی مقامات کاخ سفید درباره اسناد کشف شده از عمارت ترامپ
مقامات کاخ سفید نگرانی خود را درباره اسناد طبقه بندی شده‌ای که ترامپ به عمارتش برده بود، ابراز کردند.
نظرات

آخرین اخبار
قالیباف: هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست
«نه» حزب‌الله به دیکته‌های اسرائیلی مورد پذیرش دولت لبنان
خلاصه و نتیجه بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
پرواز قشم به تهران، مشهد و اصفهان چه زمانی برقرار می‌شود؟
تحول در مدیریت ترافیک تهران؛ از رفع تأخیر جرائم تا ساماندهی موتورسیکلت‌ها
استقلال 0 -0 مس شهر بابک / عطش پیروزی در نخستین رویارویی استقلال
عزم تراکتور برای رد شدن از پیکان
خلاصه و نتیجه بازی تراکتور و پیکان امروز جمعه 23 مرداد در لیگ برتر ایران+ فیلم
پخش زنده بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
نتانیاهو در آستانه انتخابات؛ «بی‌بی» باید کنار برود!
ترکیب استقلال مقابل مس شهر بابک اعلام شد؛ بازگشت آبی‌ها به شهر قدس پس از 168 روز
وزیر خارجه طالبان: نیازی به مذاکره با مخالفان سیاسی و مسلح نیست
نقشه ترامپ برای تعلیق ممنوعیت ساخت سالن رقص در کاخ سفید
آخرین وضعیت آلودگی نفتی در سواحل قشم
بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها
جنبش نجباء: اجازه شعله‌ور شدن درگیری داخلی در عراق را نمی‌دهیم
اقامه دعوی دانشجویان فلسطینی علیه دانشگاه کلمبیا
اولین واکنش رسمی پکن به رزمایش تایوان
واکنش رسانه‌های انگلیسی به اظهارات نتانیاهو
نابودی یک‌چهارم ناوگان پهپادی «ریپر» آمریکا
گزارش تکان‌دهنده سازمان جهانی بهداشت؛ افزایش بی‌سابقه حملات به مراکز درمانی
تداوم مأموریت فرسایشی آمریکا؛ «جورج واشنگتن» جایگزین «لینکلن»
تاریخ‌سازی بسکتبال سه نفره ایران؛ پسران در رده نخست لیگ ملت‌های آسیا
پنتاگون به دنبال بازسازی ذخایر پدافندی
پیشروی تانک‌های اسرائیلی به سمت حداثا
شکست نقشه‌های تجاوزگرانه در منطقه با تکیه بر فرهنگ مقاومت
دومینوی کناره‌گیری از دولت ترامپ
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره افزایش جنایت‌های صهیونیستی
بارش‌های شدید شرق آسیا را فلج کرد؛ چین و ژاپن درگیر سیل و تخلیه اضطراری
مهسا بهشتی قوی‌ترین بانوی آسیا؛ پایانی رؤیایی برای وزنه‌برداری دختران
محکومیت حمایت اتحادیه اروپا از عناصر تروریستی ضد ایرانی
قیمت گواهی اسقاط خودرو چقدر است؟ راهنمای کامل طرح نوسازی ناوگان توسط ایدرو
پاسخ اولیانوف به چرایی ادامه جنگ آمریکا علیه ایران
آمریکا قصد حمله زمینی به ایران را داشت؛ اما نیت شومشان خنثی شد
قرار مرگبار دو رقیب عشقی در تهران؛ پسر جوان با ضربات چاقو جان باخت
لاوروف: آمریکا در حملات اوکراین علیه روسیه دست مستقیم دارد
رهگیری و انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان
شکاف میان نتانیاهو و ترامپ؛ آیا «بی‌بی» بزرگ‌ترین دشمن خودش است؟
رکوردشکنی گرما در بریتانیا؛ پنجمین موج گرما اروپا را در آتش فرو برد
واکنش تند کره شمالی به رزمایش آمریکا و کره جنوبی
جزئیات حمله به وزیر دولت ایالت بلوچستان پاکستان / 6 نفر مجروح شدند
خزر به پایین‌ترین تراز 200 سال اخیر رسید؛ زنگ خطر برای سواحل شمال
جنگ فرسایشی ایران چگونه ظرفیت واقعی آمریکا را آشکار کرد
5 هزار کامیون پشت مرز بازرگان؛ لاین سوم در راه است
فرهاد قلی‌زاده سه‌گانه طلایی شد؛ درخشش دوباره وزنه‌برداری ایران در آسیا
پشت پرده غیبت 4 ستاره جوان پرسپولیس در بازی سرنوشت‌ساز
بازی ایران و روسیه قطعی شد؛ 7 مهر در کازان
«سقف»؛ کمدی سیاه یک خانواده ایرانی در روزهای جنگ 12 روزه
آخرین قیمت طلا و سکه امروز جمعه 23 مرداد 1405 / سکه 189 میلیون تومان شد
آیت‌الله خاتمی: توان موشکی ایران ، آمریکا را به ذلت کشاند