×
سیاسی
شناسه خبر : 107996
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/06/27 ساعت 12:17
چرا فیلم دوربین‌های مداربسته اقامتگاه ترامپ منتشر نشد؟

چرا فیلم دوربین‌های مداربسته اقامتگاه ترامپ منتشر نشد؟

وکیل دونالد ترامپ دلیل عدم انتشار ویدئوی دوربین‌های نظارتی اقامتگاه رئیس جمهور سابق آمریکا در زمان تفتیش اف‌بی‌آی را افشا کرد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «آنیلا هابا»، وکیل دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا با اشاره به موافقت قاضی پرونده رسیدگی به اسناد توقیف‌شده از اقامتگاه دونالد ترامپ با انتصاب بازرس ویژه، مدعی شد که رئیس جمهور سابق این کشور به مأموران پلیس فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) اهمیت زیادی داده و به همین دلیل ویدئوی دوربین‌های نظارتی را منتشر نمی‌کند!

«آیلین کانون»، قاضی پرونده رسیدگی به پرونده یورش اف‌بی‌آی به اقامتگاه ترامپ در فلوریدا که به «مارالاگو» شهرت دارد، ضمن موافقت با انتصاب بازرس ویژه برای این پرونده، با درخواست وزارت دادگستری آمریکا برای ادامه بازبینی اسناد توقیف‌شده مخالفت کرد؛ وزارت دادگستری آمریکا به عنوان بخشی از تحقیقات کیفری، درخواست کرده بود تا برای مشخص شدن سوءمدیریت ترامپ در رابطه با اسناد محرمانه، بازبینی و بررسی مجدد این اسناد را از سر بگیرد.

هابا در جریان یک برنامه تلویزیونی در شبکه فاکس‌نیوز در پاسخ به این پرسش که آیا ترامپ ویدئوی دوربین‌های نظارتی را در زمان تفتیش مارالاگو، منتشر می‌کند یا خیر، گفت: تیم حقوقی (ترامپ) از صحبت کردن درباره آنچه دوربین‌ها ضبط کرده‌اند، خوشحال خواهد شد اما نمی‌دانم که آیا این تصاویر ویدئویی منتشر خواهد شد یا نه.

او مدعی شد: حقیقت این است که خلاف سازمان‌های فدرال، ما چیزی را منتشر نکرده و از مقررات پیروی می‌کنیم. صادقانه بگویم، دلیل اینکه این فیلم‌ها را منتشر نمی‌کنیم این است که ترامپ برای مأمورانی که تنها به وظیفه‌شان عمل می‌کردند، اهمیت زیادی قائل است و علاوه بر این، به ما گفته‌اند که ممکن است جان آنها به خطر بیفتد.

«اریک ترامپ»، یکی از پسران رئیس جمهور سابق آمریکا پس از یورش اف‌بی‌آی به امارت او، گفته بود که آنها کاملاً آماده‌اند تا ویدئوی این یورش را «در زمان مقتضی» منتشر کنند. این ادعا در حالی مطرح شده که چند روز پس از این حادثه، شماری از شخصیت‌های جمهوری‌خواه و متحدان ترامپ، در پخش کردن این شایعه که اف‌بی‌آی برخی از این اسناد را در اقامتگاه ترامپ جاسازی کرده و قصد داشته برای او «پاپوش» درست کند، به ترامپ کمک کردند.

بر اساس تأیید قاضی رسیدگی به پرونده ترامپ، «ریموند دیِری»، یک قاضی ارشد ناحیه‌ای آمریکا به عنوان بازرس ویژه این پروند انتخاب شد تا به طور مستقل، اسناد توقیف‌شده از عمارت ترامپ را بررسی کند. این تصمیم بدین معنا است که وزارت دادگستری آمریکا نمی‌تواند تا پایان بررسی دیِری، از اسناد توقیف‌شده استفاده کند و دیِری برای این بررسی تا ۳۰ نوامبر یعنی ۲۲ روز بعد از انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا فرصت دارد.

مأموران اف‌بی‌آی هشتم آگوست (۱۷ مرداد) به عمارت ترامپ در فلوریدا یورش بردند و ۳۳ جعبه اسناد از جمله ۱۱ مجموعه سند محرمانه را از محل اقامت او توقیف کردند. بر اساس گزارش نیویورک تایمز، ترامپ دست کم ۳۰۰ فقره اسناد طبقه‌بندی‌شده را به عمارتش منتقل کرده بود.


خبرگزاری مهر
اخبار مرتبط
واشنگتن‌پست: اسناد کشف‌شده در عمارت ترامپ شامل اطلاعات حساس درباره ایران بود
جمعه 1401/07/29 ساعت 22:32
واشنگتن‌پست: اسناد کشف‌شده در عمارت ترامپ شامل اطلاعات حساس درباره ایران بود
یک روزنامه آمریکایی گزارش داده برخی از اسناد محرمانه‌ای که اف‌بی‌آی در عمارت دونالد ترامپ در «مارالاگو» در ایالت فلوریدا کشف کرد شامل برخی اطلاعات حساس درباره ایران و چین بود.
کشف اسناد هسته‌ای یک دولت خارجی در عمارت ترامپ
چهارشنبه 1401/06/16 ساعت 10:46
پلیس فدرال آمریکا اعلام کرد؛
کشف اسناد هسته‌ای یک دولت خارجی در عمارت ترامپ
پلیس فدرال آمریکا در میان 11 هزار سند دولتی و عکسی که از عمارت دونالد ترامپ در فلوریدا به دست آورده، اسنادی مربوط به دفاع هسته‌ای یک دولت خارجی که به نام آن اشاره نشده، پیدا کرده است.
در عمارت ترامپ بیش از 11 هزار سند و عکس دولتی کشف شده است
شنبه 1401/06/12 ساعت 13:24
در عمارت ترامپ بیش از 11 هزار سند و عکس دولتی کشف شده است
محاسبات نشان می‌دهد در اسناد کشف شده از عمارت ترامپ، 18 مورد برچسب «فوق سری»، 54 مورد برچسب «سری» و 31 مورد برچسب «محرمانه» داشته‌اند.
ترامپ بیش از 300 سند محرمانه را به خانه‌اش برده بود
سه‌شنبه 1401/06/01 ساعت 12:13
ترامپ بیش از 300 سند محرمانه را به خانه‌اش برده بود
نیویورک‌تایمز در گزارشی نوشت که رئیس جمهور سابق آمریکا دست کم 300 فقره اسناد طبقه‌بندی‌شده را در عمارتش نگه داشته بود.
نگرانی مقامات کاخ سفید درباره اسناد کشف شده از عمارت ترامپ
شنبه 1401/05/29 ساعت 15:37
نگرانی مقامات کاخ سفید درباره اسناد کشف شده از عمارت ترامپ
مقامات کاخ سفید نگرانی خود را درباره اسناد طبقه بندی شده‌ای که ترامپ به عمارتش برده بود، ابراز کردند.
نظرات

آخرین اخبار
توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه رمضان
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری