×
سیاسی
شناسه خبر : 107863
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/06/23 ساعت 17:05
جلسه شورای حکام آژانس درباره ایران بدون قطعنامه پایان یافت

جلسه شورای حکام آژانس درباره ایران بدون قطعنامه پایان یافت

دیپلمات ارشد روس اعلام کرد جلسه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران بدون صدور قطعنامه پایان یافت.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «میخائیل اولیانوف»، نماینده روسیه در نهادهای بین‌المللی مستقر در شهر وین اعلام کرد، جلسه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران بدون صدور قطعنامه پایان یافت.

او در پیامی توئیتری نوشت: «بحث بر سر راستی‌آزمایی و نظارت در ایران در دور فعلی نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پایان یافت».

این دیپلمات روس افزود: «هیچ قطعنامه یا تصمیمی در این زمینه اتخاذ نشد. فقط تبادل دیدگاه صورت گرفت».

«حسین امیرعبداللهیان»، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز در تماس تلفنی امروز (چهارشنبه) با «بدر البوسعیدی» وزیر خارجه سلطنت عمان با اشاره به نشست جاری شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین گفت: «صدور بیانیه غیرسازنده در نشست آژانس هیچ ثمری ندارد».

نشست شورای حکام آژانس از روز دوشنبه در وین پایتخت اتریش و در مقر این سازمان در حال برگزاری است. «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه در نشستی خبری ادعاهایی بی اساس علیه برنامه هسته‌ای ایران مطرح و مدعی شد که ایران به سؤالات درباره سه مکان ادعایی آژانس پاسخ نداده است. ادعایی که از سوی بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی رد شد و او با بیان اینکه ایران درباره ۳ مکان ادعایی کمال همکاری را با آژانس داشته، گفت: صرف مشاهده آلودگی در چند مکان را نمی‌توان نشانه‌ای از وجود مواد هسته‌ای اظهارنشده تلقی کرد.

نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در حالی برگزار شده است که سه کشور اروپایی عضو برجام (آلمان، فرانسه و انگلیس) روز شنبه در بیانیه‌ای ادعاهای خود را درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران تکرار کردند. 

 این سه کشور در این بیانیه، ادعا کردند: «هنگامی که در حال نزدیکتر شدن به یک توافق بودیم، ایران مسائل جداگانه‌ای را دوباره باز کرد که به تعهدات الزام‌آور قانونی تحت معاهده منع گسترش سلاح‌های اتمی (NPT) و توافق پادمانی انجام شده با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مربوط است».

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه شامگاه شنبه در واکنش به بیانیه غیرسازنده و خلاف حسن نیت سه کشور اروپایی در مورد مذاکرات رفع تحریم، گفت: باعث تعجب و تأسف است که در شرایطی که تعاملات دیپلماتیک و تبادل پیام بین طرف‌های مذاکره و هماهنگ‌کننده گفتگوها برای نهایی کردن مذاکرات جریان دارد، سه کشور اروپایی در اقدامی انحرافی و به دور از رویکرد نتیجه‌بخش در مذاکرات، اقدام به صدور چنین بیانیه‌ای می‌کنند.

اولیانوف در واکنش به صدور این بیانیه اعلام کرد: «واقعاً بسیار نابهنگام بود. دقیق در لحظه حساس گفتگوهای وین و در آستانه نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی».


فارس
اخبار مرتبط
چین: آمریکا به نگرانی‌های منطقی ایران برای حصول توافق نهایی پاسخ دهد
پنج‌شنبه 1401/06/24 ساعت 19:56
چین: آمریکا به نگرانی‌های منطقی ایران برای حصول توافق نهایی پاسخ دهد
سفیر چین در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین، ایالات متحده آمریکا را عامل تأخیر در حصول توافق وین معرفی و تصریح کرد که این کشور باید به‌عنوان مقصر اصلی اخلال در اجرای برجام، به نگرانی‌های منطقی ایران پاسخ داده و تصمیم سیاسی بگیرد.
تیتر گمراه کننده برخی رسانه‌ها درباره پرونده هسته‌ای ایران
چهارشنبه 1401/06/23 ساعت 17:14
هیچ تحول تازه‌ای رخ نداده است؛
تیتر گمراه کننده برخی رسانه‌ها درباره پرونده هسته‌ای ایران
موضوع فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران از سال 2003 در دستور کار شورای حکام قرار داشته و در دوران اجرای کامل برجام نیز مدیرکل به صورت دوره‌ای در مورد وضعیت برنامه هسته‌ای ایران به شورای حکام گزارش داده است.
اولیانوف: بررسی راستی آزمایی فعالیت‌های هسته‌ای ایران در آژانس امروز آغاز می شود
سه‌شنبه 1401/06/22 ساعت 21:51
اولیانوف: بررسی راستی آزمایی فعالیت‌های هسته‌ای ایران در آژانس امروز آغاز می شود
اولیانوف اعلام کرد که راستی آزمایی و نظارت بر فعالیت‌های هسته‌ای ایران براساس قطعنامه 2231 در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از امروز آغاز می‌شود.
کمالوندی: نوع قضاوت مدیرکل آژانس برخلاف اصل بی‌طرفی و حرفه‌ای‌گری است
سه‌شنبه 1401/06/22 ساعت 15:45
در واکنش به اظهارات گروسی؛
کمالوندی: نوع قضاوت مدیرکل آژانس برخلاف اصل بی‌طرفی و حرفه‌ای‌گری است
سخنگوی سازمان انرژی اتمی با ذکر این نکته که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نباید بر مبنای اسناد ساختگی رژیم صهیونیستی که با اهداف خاص سیاسی در اختیار آژانس قرار داده می‌شود، قضاوت و بر اساس آن‌ها اعلام نظر کند، خاطرنشان کرد: این نوع قضاوت برخلاف اصل بی‌طرفی و حرفه‌ای‌گری است.
گروسی: با وجود شفافیت ایران در خصوص NPT، هیچ‌یک از مسائل پادمانی حل نشده است
دوشنبه 1401/06/21 ساعت 21:06
در نشست شورای حکام؛
گروسی: با وجود شفافیت ایران در خصوص NPT، هیچ‌یک از مسائل پادمانی حل نشده است
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اظهار کرد: ایران در تمایل برای حفظ تعهداتش در خصوص NTP بسیار شفاف عمل کرده است. با این حال به دلیل عدم همکاری ایران با آژانس، هیچ‌کدام از مسائل پادمانی حل و فصل نشده است.
کنعانی: آمریکا ژست مدعی و طلبکارانه نگیرد/ سه کشور اروپایی مسیر سازنده را در پیش بگیرند
دوشنبه 1401/06/21 ساعت 11:17
کنعانی: آمریکا ژست مدعی و طلبکارانه نگیرد/ سه کشور اروپایی مسیر سازنده را در پیش بگیرند
سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری امروز تأکید کرد: سه کشور اروپایی در مسیر یک رویکرد غیرسازنده قرار گرفتند. همکاری با آژانس هم در مسیر حقوق است و هم در مسیر تکالیف؛ این دو در کنار هم معنی پیدا می‌کنند.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت تیرآهن امروز 8 اردیبهشت 1405 + جدول
جهش 17‌هزاردرصدی سکه در یک دهه؛ رشد 192 میلیون تومانی تا پایان 1404
بحران در پدافند هوایی اوکراین؛ پاتریوت‌ها تمام شدند؟
جنگ امنیت غذایی و محیط‌زیست را به خطر می‌اندازد
نوراینفو | با کودکی که غذای جدید نمی خورد، چه باید کرد ؟
نوراینفو | چگونه اخبار جعلی را شناسایی کنیم؟
تداوم رگبارهای بهاری و احتمال سیلاب در آذربایجان‌غربی تا پایان هفته
عملکرد خیره‌کننده هوش مصنوعی در آزمون پزشکی توکیو
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 8 اردیبهشت 1405
قیمت گوشت قرمز امروز 8 اردیبهشت 1405 + جدول
3 سناریو تعیین کننده نبرد ایران و آمریکا ؛ چرا همه گزینه‌ها علیه اسرائیل عمل می‌کند؟
نورنما | بازدید روزنامه‌نگار آمریکایی از محل سقوط جنگنده های آمریکایی
نخست‌وزیر مالت انتخابات پارلمانی را یک سال زودتر برگزار می‌کند
اژه‌ای: از بازگشت ایرانیان خارج از کشور استقبال می‌کنیم
افزایش اعتبار کالابرگ در انتظار تصویب دولت
شکار بزرگ الاهلی ناکام ماند؛ رئال پیشنهاد نجومی را رد کرد
متّحد، جان‌های شیران خداست!
آلودگی شدید هوا در مشهد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه شنبه 8 اردیبهشت + جدول
آیا مذاکرات فایده دارد؟
تولید 5 آنزیم استراتژیک ایرانی برای تشخیص سریع کرونا، سرطان و بیماری‌های ژنتیکی
عنایت‌الله آتشی در گذشت
سیاست ارزی در دوره بازسازی
سیاست نامه | واقعیت استعفای قالیباف چه بود؟
مذاکرات و بحران در جنوب جهانی
نماینده سابق کنگره: جنگ ترامپ با ایران به کشاورزی آمریکا ضربه زد
برخورد مرگبار دو قطار در اندونزی؛ 14 کشته و 84 زخمی+ فیلم
توافق«چارچوب هماهنگی» بر سر انتخاب الزیدی برای نخست‌وزیری عراق/ جوان ترین نخست وزیر کیست؟
رونق چک‌پول‌های درشت ؛ رد پای قاچاق سوخت و معاملات پنهان
چه کسی از رشد بی‌سابقه هزینه‌های نظامی سود می‌برد؟
ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران ؛ هشدار بارندگی در جاده‌های شمالی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 8 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
از انفجار خیالی تا توقف نمایشی؛ بازی خطرناک یک خطای محاسباتی
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 8 اردیبهشت +وضعیت استان ها
ارتقای معیشت اعضای هیأت علمی عامل تداوم مسیر تولید علم است
شکست ترامپ از حسین وفایی
تهران از چین درخواست کمک نظامی نکرده است
دریانوردان و کشتی‌ها نباید به قربانیان جانبی هیچ منازعه ژئوپلیتیکی تبدیل شوند
پر کردن ذخایر گاز اتحادیه اروپا دشوار خواهد بود
نیویورک تایمز: ترامپ بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا است
توسعه زیرساخت‌های سلامت روان در مناطق آسیب‌دیده از جنگ
ترکیب چند منبع خون بند ناف، روشی نو برای درمان سرطان‌ خون
پیام عراقچی پس از سفر به روسیه؛ تعامل ما با مسکو در عالی‌ترین سطح ادامه دارد
پیام عراقچی به مناسبت چهلمین روز شهادت لاریجانی؛ فقدان او غیبت یک پشتوانه فکری و ملی است
بسته شدن تنگه هرمز پیامدهای سنگین‌ در معیشت انگلیسی ها دارد
اذعان آمریکا به ناتوانی به دفاع در برابر موشک‌های پیشرفته
چربی‌های سالم و ناسالم در رژیم غذایی
وزیر امور خارجه اتریش: برای برنامه هسته‌ای ایران تنها راه‌حل دیپلماتیک وجود دارد
نشریه آتلانتیک: نگرانی جی دی ونس برای کاهش چشمگیر ذخایر موشکی آمریکا
وزیر دفاع روسیه : تهران و مسکو به حمایت از یکدیگر ادامه خواهند داد