×
سیاسی
شناسه خبر : 107852
تاریخ انتشار :

افزایش شکاف میان احزاب رژیم صهیونیستی؛

لاپید: نتانیاهو ما را به عقب خواهد برد/ مقامات صهیونیست نسبت به وقوع جنگ داخلی هشدار دادند

با افزایش شکاف‌ها میان احزاب رژیم صهیونیستی، این بار یائیر لاپید، نخست وزیر موقت این رژیم به شدت از اقدامات بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسبق و رهبر حزب لیکود انتقاد کرد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: حزب «یائیر لاپید»، نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی به نام «یش عتید» در یک نظرسنجی در سرزمین‌های اشغالی توانست در کسب کرسی‌ها در انتخابات آینده کِنِسِت (پارلمان) رژیم صهیونیستی رکورد شکنی کند. لاپید که رهبری حزب «یش عتید» را بر عهده دارد، از این فرصت استفاده و به دشمن سرسخت خود یعنی «بنیامین نتانیاهو»، رهبر حزب «لیکود» حمله کرد.

لاپید برای اولین بار از توافق نتانیاهو با احزاب «حریدی» به شدت انتقاد کرد، زیرا نتانیاهو به آن احزاب مذهبی صهیونیستی تعهد داده است که از موسساتی که موضوعات اساسی درسی را تدریس نکنند، حمایت مالی کند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که تلاش نتانیاهو برای فروش آینده کودکان این رژیم در مقابل یک معامله سیاسی نشان دهنده عدم‌ ادراک و عدم مسئولیت او است. او گفت: «نتانیاهو نخواهد توانست ما را به عقب ببرد و ما او را متوقف خواهیم کرد».

حزب لیکود در واکنش به اظهارات یائیر لاپید اعلام کرد که این اظهارات دروغ است و به تدریس موضوعات اساسی درسی هیچ آسیبی نخواهد رسید و وضعیت موجود به همین شکل باقی خواهد ماند.

بر اساس این گزارش، احزاب صهیونیستی آماده برگزاری بیست و پنجمین دور انتخابات کِنِسِت هستند، در حالی که اختلافات و شکاف‌های زیادی در داخل سرزمین‌های اشغالی به‌وجود آمده و «رونین بار»، رئیس شاباک نسبت به این اختلافات هشدار داده است.

دو روز پیش نیز رونن بار رئیس دستگاه امنیت داخلی رژیم صهیونیستی موسوم به شاباک در سخنانی با اذعان به وجود اختلافات و شکاف میان صهیونیست‌ها، این شکاف و اختلافات را پیچیده‌ترین چالش این رژیم خواند.

رونن بار اذعان کرد که این شکاف عمیق، روز به روز درحال عمیق‌تر شدن است و همین مسأله پیچیده‌ترین چالش پیش روی رژیم اشغالگر به شمار می‌رود. او در ادامه افزود که بی‌ثباتی سیاسی و اختلافات داخلی دشمنان رژیم صهیونیستی را به انجام عملیات علیه این رژیم ترغیب کرده است. رئیس شاباک همچنین گفت که «انسجام» میان صهیونیست‌ها تضعیف شده و همین مسأله تشدید عملیات‌ها علیه رژیم صهیونیستی را به همراه داشته است.

او ادامه داد: دشمنان ما معتقد هستند که انسجام ما تضعیف شده و این موضوع بیش از هر چیز دیگری موجب نگرانی ما شده است.

اخیرا نیز «بنی گانتس»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با اذعان به گسل‌ها و شکاف‌های داخلی و بحران عمیق سیاسی در این رژیم به دیگر سران و احزاب صهیونیست هشدار داد که تعمیق شکاف در درون «اسرائیل» به جنگ داخلی منجر می‌شود.

گانتس در یک برنامه انتخاباتی نسبت به پیچیدگی وضعیت سیاسی داخلی این رژیم به صهیونیست‌ها هشدار داد و گفت: هرکس در مسیر تعمیق شکاف موجود در "اسرائیل" گام بردارد به بروز یک جنگ داخلی کمک خواهد کرد.

او درباره وضعیت نابسامان داخلی این رژیم و در چارچوب رقابت‌های سیاسی برای انتخابات پارلمانی پیش روی این رژیم افزود: واقعیت سیاسی در «اسرائیل» پیچیده است و سه احتمال فراروی ما هست. نخست، تشکیل یک کابینه راست‌گرای نژادپرست به ریاست بنیامین نتانیاهو که مهر پایانی بر دموکراسی ما خواهد بود. دوم، تکرار انتخابات برای ششمین بار و سوم، انتخاب من و موفق شدن در تشکیل یک کابینه باثبات و نظامی.

«لیئور أکرمان»، افسر سابق دستگاه امنیت داخلی رژیم صهیونیستی موسوم به شاباک سی‌ام مردادماه ۱۴۰۱ با اشاره به نابسامانی‌های داخلی گسترده و مزمن این رژیم گفت که بی‌ثباتی سیاسی کنونی در آینده ادامه خواهد یافت و هیچ افق روشنی وجود ندارد.

أکرمان با انتشار مقاله‌ای در روزنامه صهیونیستی «معاریو» نوشت که وجود "دموکراسی" در رژیم اسرائیل "یک توهم" است و صهیونیست‌ها طی چند دهه گذشته با توجه به وضعیت فاجعه آمیز سیاسی این رژیم با "توهم دمکراسی زندگی می‌‎کنند".

این افسر سابق رژیم اسرائیل به وجود "بی ثباتی و گسترش فساد" در درون رژیم اسرائیل اذعان کرد و نسبت به امکان گشایش در بحران سیاسی کنونی این رژیم و اینکه یکی از اردوگاه‌های سیاسی بتواند با دستیابی به اکثریت کرسی‌های پارلمان، کابینه آتی پایداری را تشکیل دهد، ابراز بدبینی کرد.

او در این ارتباط گفت: نتایج پنجمین مبارزه انتخاباتی آتی با موارد قبلی تفاوتی نخواهد داشت و با این اوصاف، اسرائیلی‌ها ظرف سه سال آینده ششمین مبارزه انتخاباتی را هم پیش رو خواهند داشت و همچنان صحنه سیاست با بحران سیاسی همراه خواهد بود و هیچ افق روشنی برای حل و فصل امور نخواهیم داشت.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
X
آگهی تبلیغاتی