×
سیاسی
شناسه خبر : 107844
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/06/23 ساعت 12:32
ترامپ از انتقام ایران واهمه دارد

عامل تفرقه: ترامپ در کاخ سفید ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱؛

ترامپ از انتقام ایران واهمه دارد

دو خبرنگار آمریکایی در کتاب تازه خود نوشته‌اند: دونالد ترامپ از احتمال کشته شدن توسط ایران واهمه دارد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «پیتر بیکر»، خبرنگار نیویورک تایمز و همسرش «سوزان گلیزر» خبرنگار «نیویورکر» در کتابی که قرار است هفته آینده راهی بازار شود، نوشتند که دونالد ترامپ از احتمال کشته شدن توسط ایران واهمه دارد.

روزنامه «گاردین» در گزارش روز چهارشنبه خود گزارشی با این عنوان منتشر کرد: «طبق مطالب یک کتاب، ترامپ از ترور شدن توسط ایران به خاطر انتقام جویی برای کشته شدن (سردار قاسم سلیمانی) می‌ترسید».

این رسانه انگلیسی در گزارش خود نوشت: «دونالد ترامپ دسامبر ۲۰۲۰ به دوستانش گفت که او نگران است که در انتقام کشته شدن قاسم سلیمانی، ژنرال ایرانی که در حمله پهپادی ایالات متحده یک سال قبل از آن کشته شد، ایران برای ترور او تلاش کند».

گاردین خبر داد که این موضوع را دو نویسنده آمریکایی در کتابی که قرار است هفته آینده در آمریکا راهی بازار شود، مطرح کردند.

بنا بر روایت این روزنامه انگلیسی، گاردین به یک نسخه از کتاب «پیتر بیکر» خبرنگار نیویورک تایمز و همسرش «سوزان گلیزر» خبرنگار «نیویورکر» دسترسی پیدا کرده است.

کتاب این دو نویسنده آمریکایی با این عنوان قرار است وارد بازار شود: «عامل تفرقه: ترامپ در کاخ سفید ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱».

بیکر و گلیزر سیاست و مواضع دولت ترامپ در قبال ایران را تشریح کردند؛ از اکراه او درباره توافق هسته‌ای برجام که توسط باراک اوباما امضاء شد تا خروج آمریکا از این توافق تا سرنگونی پهپاد آمریکایی توسط ایران و بعدها ترور سردار شهید قاسم سلیمانی.

به نوشته آنها، در ماه ژوئن ۲۰۱۹ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور وقت آمریکا بعد از ساقط کردن پهپاد گلوبال هاوک این کشور توسط ایران ابتدا با حملات هوایی تلافی جویانه علیه ایران موافقت کرد اما بلافاصله تصمیمش را تغییر داد.

ترامپ خودش در یک مصاحبه درباره چرایی این کار خود گفت: « لحظه‌ای به آن فکر کردم و گفتم: "می‌دانی، آنها یک پهپاد را سرنگون کردند... و اینجا ما (در صورت حملات هوایی) با ۱۵۰ کشته خواهیم داشت که احتمالاً طی نیم ساعت بعد از اینکه گفتم برو جلو (موافقت خود را با انجام حملات هوایی علیه ایران اعلام کنم)، اتفاق می‌افتد و من این را دوست نداشتم ... فکر نمی کردم این کار، اقدامی  متناسب باشد».

«پیتر بیکر» و «سوزان گلیزر» در کتابشان روی این موضوع دست گذاشتند که به رغم لفاظی‌های دونالد ترامپ در سخنرانی‌هایش بعد از ترور سردار سلیمانی، او در محافل خصوصی و در جمع دوستانش به شدت لحن متفاوتی داشت.

به نوشته آنها، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و مشاورانش در ماه‌های آخر ریاست جمهوری او در حال بررسی انجام حملات بیشتر علیه ایران بودند اما به دلیل اینکه پایان ریاست جمهوری او نزدیک بود، از انجام این حملات سر باز زدند.

نویسندگان کتاب «عامل تفرقه: ترامپ در کاخ سفید ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱» از واهمه رئیس‌جمهور سابق آمریکا درباره انتقام جویی ایران از او و حرف‌های خصوصی وی به دوستان نزدیکش در این باره خبر دادند.

آنها نوشتند: «ترامپ در یک مهمانی می گساری به چند تن از دوستانش در فلوریدا گفت که می‌ترسد ایران قصد ترور او را داشته باشد، بنابراین او مجبور شد به واشنگتن برگردد، جایی که در آن امن‌تر باشد».

رسانه‌ای شدن واهمه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا از انتقام ایران در شرایطی مطرح شده که جمهوری اسلامی ایران بارها به طور شفاف موضع خود را درباره پیگیری انتقام از قاتلان سردار سپهبد قاسم سلیمانی اعلام کرده است.


گاردین
اخبار مرتبط
انتقام از قاتلان شهید سلیمانی قطعی است/ مسئولان به وعده این و آن اعتماد نکنند
چهارشنبه 1399/09/26 ساعت 13:49
رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت شهید سلیمانی:
انتقام از قاتلان شهید سلیمانی قطعی است/ مسئولان به وعده این و آن اعتماد نکنند
رهبر انقلاب فرمودند: تشییع میلیونی شهید سلیمانی و المهندس در عراق و ایران،اولین سیلی سخت به امریکایی‌ها بود اما سیلی سخت‌تر«غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ استکبار»و«اخراج امریکا از منطقه» است.
انتقام خون شهید سلیمانی در نگاه فرمانده کل سپاه
سه‌شنبه 1399/05/14 ساعت 14:39
انتقام خون شهید سلیمانی در نگاه فرمانده کل سپاه
سردار سلامی گفت: مشعل مقاومت همچنان در دست سردار سلیمانی قرار دارد و انتقام خون این سردار عزیز به یک آرمان تبدیل شده است.
آسوشیتدپرس: هزاران عراقی در مراسم تشییع سلیمانی و ابومهدی شعار مرگ بر آمریکا سر دادند
شنبه 1398/10/14 ساعت 17:00
آسوشیتدپرس: هزاران عراقی در مراسم تشییع سلیمانی و ابومهدی شعار مرگ بر آمریکا سر دادند
یک خبرگزاری آمریکایی از برگزاری پرشور مراسم تشییع پیکر سردار سپهبد قاسم سلیمانی در بغداد و انزجاز شدید حاضران از آمریکا و رژیم صهیونیستی خبر داد.
آیت‌الله جنتی: اقدام آمریکا در ترور سردار سلیمانی بی‌پاسخ نمی‌ماند
جمعه 1398/10/13 ساعت 10:09
آیت‌الله جنتی: اقدام آمریکا در ترور سردار سلیمانی بی‌پاسخ نمی‌ماند
دبیر شورای نگهبان به مناسبت شهادت سردار قاسم سلیمانی فرمانده پرافتخار و شجاع نیروی قدس سپاه به همراه چند تن از فرماندهان و رزمندگان حشدالشعبی قهرمان عراق، بیانیه ای صادر کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مجارستان: تشدید تنش با روسیه برای اروپا آسیب زاست
مدارس فارس فردا سه شنبه 25 آذرماه غیرحضوری شد
کی‌یف: پیشرفت واقعی در مذاکرات صلح اوکراین حاصل شد/مقام آمریکایی: مذاکرات مثبت بود
باشگاه خیبر از داور بازی با استقلال شکایت کرد
مدارس شهرستان جیرفت فردا سه شنبه تعطیل شدند
رویترز: روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا موافقت کرده است
ساپینتو: پنالتی خیبر را نادرست می‌دانم/ رحمتی: خیبر مقابل استقلال شایسته بُرد بود
عارف: دولت از شرکت‌های دانش بنیان حمایت می‌کند
عربستان مناطق مرزی یمن را هدف توپخانه قرار داد
زلنسکی درخواست خروج نیروهای اوکراینی از دونباس را رد کرد
سیل در مراکش 41 کشته برجای گذاشت
پیام شدیداللحن کاخ سفید به نتانیاهو
راهکار جدید دولت برای بازار خودرو چیست؟
کاهش 40 درصدی مصرف بنزین بعد از سه‌نرخی شدن
دیدار غریب‌آبادی با معاون دبیرکل سازمان ملل در ریاض
انصارالله یمن: ترور رائد سعد نقض آتش‌بس است
قالیباف: شهید مدرس معیار همیشه زنده برای اداره مجلس است
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار هواشناسی
عواقب طرح کاهش مهریه از قول وزیر رفاه
ابلاغ مصوبه افزایش شرط سن ورود به دانشگاه فرهنگیان
روز شلوغ مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در هفته پژوهش و فناوری
گزارش تصویری | تشدید و افزایش حضور نظامی آمریکا در اطراف مرزهای ونزوئلا
جدول لیگ برتر پس از تساوی استقلال تهران و خیبر
قیمت محصولات لبنی باید از فردا کاهش یابد
شروع دور دوم مذاکرات صلح اوکراین در برلین
پایان بازی/ خیبر خرم‌آباد(1) – استقلال ( 1) + فیلم خلاصه بازی
بارش برف و باران تا جمعه در تهران/ هوا سردتر می‌شود
مجوز پذیره‌نویسی سه صندوق نقره این هفته صادر می‌شود
خانواده خرس قهوه‌ای در دنا دیده شد
گروسی: روسیه می‌تواند به حل مسئله هسته‌ای ایران کمک کند
مصدومیت بد موقع وینگر استقلال
دورکاری پنجشنبه‌ها در استان تهران الزامی شد؛ برخورد با مدیران متخلف
تحول دیجیتال راه‌آهن؛ از هم‌افزایی با همراه اول تا تعریف شراکت راهبردی فناورانه
اعلام آماده‌باش در 4 استان/ ممنوعیت تردد شناورها در بندر چارک و کیش
مدارس و دانشگاه‌های جنوب استان بوشهر غیرحضوری شد
نقش بالای معاینه فنی خودروها در کنترل آلایندگی هوا
نبض غذای کشور کجا می‌تپد؟
تاکید دستیار رهبری انقلاب بر تسریع اجرای بسته های اقتصادی ایران و چین
هشدار اوکراین؛ پهپادهای روسیه به موشک هوا به هوا مسلح هستند
نخست‌وزیر استرالیا هرگونه ارتباط حمله بوندی با فلسطین را رد کرد
عارف: راهبرد اصلی دولت در تدوین بودجه هدف‌گذاری رشد 2 درصدی است
گازگرفتگی جان 9 کارگر را در منطقه صنعتی دولت‌آباد اصفهان گرفت
افزایش ساعت کار مراکز تعویض پلاک در تهران و استان‌های پرتردد
وزیر خارجه بلاروس: با تهران در عرصه‌های بین‌المللی همکاری موفقیت‌آمیز داریم
تصمیمات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران قانونی است
قیمت شیرینی شب یلدا اعلام شد /میانگین قیمت شیرینی خشک و تر چقدر است
80 درصد فرودگاه‌های کشور زیر یک میلیون مسافر دارند
کرملین: پوتین برای صلح جدی آماده است
کمالوندی: بازرسی‌های اخیر آژانس با اجازه شورای عالی امنیت ملی بوده است
عراقچی: با بلاروس درباره نقشه راه همکاری برای یک سال آینده توافق کردیم
X
آگهی تبلیغاتی