×
سیاسی
شناسه خبر : 107844
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/06/23 ساعت 12:32
ترامپ از انتقام ایران واهمه دارد

عامل تفرقه: ترامپ در کاخ سفید ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱؛

ترامپ از انتقام ایران واهمه دارد

دو خبرنگار آمریکایی در کتاب تازه خود نوشته‌اند: دونالد ترامپ از احتمال کشته شدن توسط ایران واهمه دارد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: «پیتر بیکر»، خبرنگار نیویورک تایمز و همسرش «سوزان گلیزر» خبرنگار «نیویورکر» در کتابی که قرار است هفته آینده راهی بازار شود، نوشتند که دونالد ترامپ از احتمال کشته شدن توسط ایران واهمه دارد.

روزنامه «گاردین» در گزارش روز چهارشنبه خود گزارشی با این عنوان منتشر کرد: «طبق مطالب یک کتاب، ترامپ از ترور شدن توسط ایران به خاطر انتقام جویی برای کشته شدن (سردار قاسم سلیمانی) می‌ترسید».

این رسانه انگلیسی در گزارش خود نوشت: «دونالد ترامپ دسامبر ۲۰۲۰ به دوستانش گفت که او نگران است که در انتقام کشته شدن قاسم سلیمانی، ژنرال ایرانی که در حمله پهپادی ایالات متحده یک سال قبل از آن کشته شد، ایران برای ترور او تلاش کند».

گاردین خبر داد که این موضوع را دو نویسنده آمریکایی در کتابی که قرار است هفته آینده در آمریکا راهی بازار شود، مطرح کردند.

بنا بر روایت این روزنامه انگلیسی، گاردین به یک نسخه از کتاب «پیتر بیکر» خبرنگار نیویورک تایمز و همسرش «سوزان گلیزر» خبرنگار «نیویورکر» دسترسی پیدا کرده است.

کتاب این دو نویسنده آمریکایی با این عنوان قرار است وارد بازار شود: «عامل تفرقه: ترامپ در کاخ سفید ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱».

بیکر و گلیزر سیاست و مواضع دولت ترامپ در قبال ایران را تشریح کردند؛ از اکراه او درباره توافق هسته‌ای برجام که توسط باراک اوباما امضاء شد تا خروج آمریکا از این توافق تا سرنگونی پهپاد آمریکایی توسط ایران و بعدها ترور سردار شهید قاسم سلیمانی.

به نوشته آنها، در ماه ژوئن ۲۰۱۹ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور وقت آمریکا بعد از ساقط کردن پهپاد گلوبال هاوک این کشور توسط ایران ابتدا با حملات هوایی تلافی جویانه علیه ایران موافقت کرد اما بلافاصله تصمیمش را تغییر داد.

ترامپ خودش در یک مصاحبه درباره چرایی این کار خود گفت: « لحظه‌ای به آن فکر کردم و گفتم: "می‌دانی، آنها یک پهپاد را سرنگون کردند... و اینجا ما (در صورت حملات هوایی) با ۱۵۰ کشته خواهیم داشت که احتمالاً طی نیم ساعت بعد از اینکه گفتم برو جلو (موافقت خود را با انجام حملات هوایی علیه ایران اعلام کنم)، اتفاق می‌افتد و من این را دوست نداشتم ... فکر نمی کردم این کار، اقدامی  متناسب باشد».

«پیتر بیکر» و «سوزان گلیزر» در کتابشان روی این موضوع دست گذاشتند که به رغم لفاظی‌های دونالد ترامپ در سخنرانی‌هایش بعد از ترور سردار سلیمانی، او در محافل خصوصی و در جمع دوستانش به شدت لحن متفاوتی داشت.

به نوشته آنها، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و مشاورانش در ماه‌های آخر ریاست جمهوری او در حال بررسی انجام حملات بیشتر علیه ایران بودند اما به دلیل اینکه پایان ریاست جمهوری او نزدیک بود، از انجام این حملات سر باز زدند.

نویسندگان کتاب «عامل تفرقه: ترامپ در کاخ سفید ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱» از واهمه رئیس‌جمهور سابق آمریکا درباره انتقام جویی ایران از او و حرف‌های خصوصی وی به دوستان نزدیکش در این باره خبر دادند.

آنها نوشتند: «ترامپ در یک مهمانی می گساری به چند تن از دوستانش در فلوریدا گفت که می‌ترسد ایران قصد ترور او را داشته باشد، بنابراین او مجبور شد به واشنگتن برگردد، جایی که در آن امن‌تر باشد».

رسانه‌ای شدن واهمه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا از انتقام ایران در شرایطی مطرح شده که جمهوری اسلامی ایران بارها به طور شفاف موضع خود را درباره پیگیری انتقام از قاتلان سردار سپهبد قاسم سلیمانی اعلام کرده است.


گاردین
اخبار مرتبط
انتقام از قاتلان شهید سلیمانی قطعی است/ مسئولان به وعده این و آن اعتماد نکنند
چهارشنبه 1399/09/26 ساعت 13:49
رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت شهید سلیمانی:
انتقام از قاتلان شهید سلیمانی قطعی است/ مسئولان به وعده این و آن اعتماد نکنند
رهبر انقلاب فرمودند: تشییع میلیونی شهید سلیمانی و المهندس در عراق و ایران،اولین سیلی سخت به امریکایی‌ها بود اما سیلی سخت‌تر«غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ استکبار»و«اخراج امریکا از منطقه» است.
انتقام خون شهید سلیمانی در نگاه فرمانده کل سپاه
سه‌شنبه 1399/05/14 ساعت 14:39
انتقام خون شهید سلیمانی در نگاه فرمانده کل سپاه
سردار سلامی گفت: مشعل مقاومت همچنان در دست سردار سلیمانی قرار دارد و انتقام خون این سردار عزیز به یک آرمان تبدیل شده است.
آسوشیتدپرس: هزاران عراقی در مراسم تشییع سلیمانی و ابومهدی شعار مرگ بر آمریکا سر دادند
شنبه 1398/10/14 ساعت 17:00
آسوشیتدپرس: هزاران عراقی در مراسم تشییع سلیمانی و ابومهدی شعار مرگ بر آمریکا سر دادند
یک خبرگزاری آمریکایی از برگزاری پرشور مراسم تشییع پیکر سردار سپهبد قاسم سلیمانی در بغداد و انزجاز شدید حاضران از آمریکا و رژیم صهیونیستی خبر داد.
آیت‌الله جنتی: اقدام آمریکا در ترور سردار سلیمانی بی‌پاسخ نمی‌ماند
جمعه 1398/10/13 ساعت 10:09
آیت‌الله جنتی: اقدام آمریکا در ترور سردار سلیمانی بی‌پاسخ نمی‌ماند
دبیر شورای نگهبان به مناسبت شهادت سردار قاسم سلیمانی فرمانده پرافتخار و شجاع نیروی قدس سپاه به همراه چند تن از فرماندهان و رزمندگان حشدالشعبی قهرمان عراق، بیانیه ای صادر کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
خیبر - تراکتور / جدال برای صدر جدول لیگ برتر
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
دبیرکل ناتو: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای ندارد
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز شنبه17 آبان 1404 + جدول
جزئیات تازه از پرونده قتل در اداره مخابرات فرودگاه امام(ره)
تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
X
آگهی تبلیغاتی