×
سیاسی
شناسه خبر : 107825
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/06/22 ساعت 23:04
طرح اتهام حمله سایبری ایران به آلبانی بی‌اساس است

مرکز ملی فضای مجازی در واکنش به اتهاماتی بی اساس حملات سایبری به آلبانی؛

طرح اتهام حمله سایبری ایران به آلبانی بی‌اساس است

در پی طرح اتهامات بی اساس و انتساب دروغین حملات سایبری از سوی کشور آلبانی، مرکز ملی فضای مجازی اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران، جزء بزرگ‌ترین قربانیان حملات سایبری به شبکه توزیع سوخت، سامانه‌های بنادر، راه‌آهن و شهری و حملات سایبری مخاطره‌آمیز علیه تأسیسات هسته‌ای خود بوده است.

نورنیوز - گروه سیاست: این مرکز در پی اتهامات بی اساس و دروغینی که منتشر شده، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: علی‌رغم اینکه پس از طرح اتهامات بی‌اساس با جوسازی‌های سنگین سیاسی و رسانه‌ای مواجهیم، در خصوص حوادث و حملات سایبری مخرب به زیرساخت‌های حیاتی کشورهای مستقل شاهد سکوت مرگبار مدعیان هستیم.

بدین‌وسیله رفتارهای دوگانه در قبال حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی کشورها محکوم می‌گردد و انتظار می‌رود کشورهای دیگر با واکنش‌های مناسب، این‌گونه اقدامات مخرب را محکوم ‌نمایند. جای تعجب آنکه این هجمه سیاسی و رسانه­ای ازسوی کشورهایی صورت گرفته که خود میزبان مجرمان سایبری و گروه­‌های تروریستی جنایتکار بوده که علناً با افتخار نقش و مسئولیت خود در اقدامات مخرب سایبری علیه ملت ایران را اعلام نموده‌ و به عهده گرفتند.

شواهد و قرائن بیانگر یک سناریوسازی سیاسی بین‌المللی با هدایت و راهبری کشورهایی است که خود دکترین و راهبرد تهاجمی سایبری دارند، برنامه‌های شنود عظیم در مقیاس جهانی تدارک دیده‌اند و امپراتوری هک و نفوذ ایجاد نموده‌، و اولین حمله سایبری را علیه تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز در سال‌های گذشته رقم‌زده‌اند.

مرکز ملی فضای مجازی این اقدام را در چارچوب سناریوسازی باهدف تخریب وجهه بین‌المللی کشور، اعمال فشار و توجیه و زمینه ساز اقدامات یکجانبه ظالمانه و غیرقانونی ارزیابی می‌نماید و این قبیل اقدامات را یک جریان سازی سیاسی مبتنی بر شواهد و ادعاهای ساختگی و جعلی می‌داند و بر این امر تأکید می‌کند که بر اساس هنجارهای بین المللی، انتساب هر عملی به دیگر کشورها باید بر اساس ادله کافی صورت پذیرد و در صورت بروز حوادث در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، کشورها باید همه اطلاعات مرتبط از جمله زمینه گسترده رویداد، چالش­‌های انتساب در محیط فناوری اطلاعات و ماهیت و میزان پیامدها را مد نظر قرار دهند. همچنین طیف گسترده­ای از عوامل باید قبل از تعیین منشا حوادث بررسی گردد. این امر که تاکنون شواهد و ادله فنی و حقوقی کافی و معتبر از سوی کشورهای مدعی ارائه نگردیده، اعتبار ادعاهای آنها را مخدوش می‌­سازد.

با توجه به اینکه در فضای سایبر این امکان وجود دارد که کشور یا گروه‌های ثالث حملات را به‌صورت ساختگی و با آدرس دهی­ دروغین به گون‌ه­ای صورت دهند که به کشور دیگری منتسب گردد و همچنین با عنایت به تجارب گذشته در خصوص سناریوسازی‌های کشورهای متخاصم و گروه‌های معارض تحت حمایت آنها، احتمال دست داشتن گروهک تروریستی منافقین و رژیم صهیونیستی در حملات سایبری وجود دارد. لذا روایت سازی‌های جعلی مذکور در چارچوب ایران هراسی سایبری و زمینه‌سازی برای اقدامات خصمانه سایبری و غیرسایبری ارزیابی می‌­گردد.

این مرکز تشدید روند ایران هراسی سایبری از طریق انتساب‌های ساختگی و اتهامات بی‌اساس را قویاً محکوم می‌نماید و از دستگاه‌های ذی‌ربط انتظار دارد با اتخاذ رویکردی فعال و تدابیر مناسب در سطوح سیاسی، حقوقی، فنی و رسانه‌ای با این جریان مقابله نکنند.
 


مرکز ملی فضای مجازی
اخبار مرتبط
حمایت از منافقین امنیت شما را به مخاطره می‌اندازد
دوشنبه 1401/06/21 ساعت 17:56
نامه سرگشاده خانواده شهدای ترور کشور؛
حمایت از منافقین امنیت شما را به مخاطره می‌اندازد
خانواده شهدای ترور کشور طی نامه سرگشاده‌ای خطاب به مردم آلبانی به حمایت دولت آلبانی از گروهک تروریستی منافقین واکنش نشان داد.
کنعانی: تیرانا قربانی سناریوی طراحی شده واشنگتن علیه ایران شده است
شنبه 1401/06/19 ساعت 12:16
واکنش ایران به تحریم وزیر اطلاعات؛
کنعانی: تیرانا قربانی سناریوی طراحی شده واشنگتن علیه ایران شده است
سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام وزارت خزانه‌داری آمریکا در تحریم چندباره وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران و وزیر این وزارتخانه را به‌شدت محکوم کرد.
ایران پس از حمله به سفارت در تیرانا به آلبانى  اعتراض کرد
شنبه 1401/06/19 ساعت 11:56
ایران پس از حمله به سفارت در تیرانا به آلبانى اعتراض کرد
نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد در نامه‌ای به نمایندگی دائم آلبانی نزد این سازمان، اقدامات خشونت آمیز دولت این کشور علیه اماکن دیپلماتیک و کنسولی جمهوری اسلامی ایران را محکوم کرد.
کنعانی: آمریکا و انگلیس وجاهتی برای اتهام‌زنی به ایران ندارند
پنج‌شنبه 1401/06/17 ساعت 02:03
کنعانی: آمریکا و انگلیس وجاهتی برای اتهام‌زنی به ایران ندارند
سخنگوی وزارت امور خارجه با رد حمله سایبری ادعایی به آلبانی گفت: آمریکا و انگلیس که پیش از این در برابر حملات متعدد سایبری علیه زیرساخت‌های ایران، سکوت و حتی از این نوع اقدامات حمایت کرده بودند، فاقد هر گونه وجاهت در وارد کردن اینگونه اتهامات علیه ایران هستند.
جمهوری اسلامی ایران، اقدامات تروریستی را نه می‌بخشد و نه فراموش می‌کند
دوشنبه 1401/06/07 ساعت 16:55
سیدمصطفی قاسمیان
جمهوری اسلامی ایران، اقدامات تروریستی را نه می‌بخشد و نه فراموش می‌کند
جمهوری اسلامی ایران به گروه‌های تروریستی و کشورهای حامی آنان این پیام جدی را ارسال می‌کند که در بحث امنیت ملی و مسئله پیگیری و تادیب عاملان و آمران اقدامات تروریستی در ایران هرگز از پا نخواهد نشست و آنها را در دام عدالت گرفتار خواهد کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اخراج رونالدو و عواقبش برای فیفا
پایان نیمه اول/ شمس آذر 1 - پرسپولیس 1+ فیلم گل
دریابان علی شمخانی: ایران هنوز از قدرت دریایی اش رونمایی نکرده است + فیلم
قطر و اردن تجاوز رژیم صهیونیستی به «بیت‌جن» سوریه را محکوم کردند
نبرد داده و الگوریتم؛ ایران کجای معادله آینده است؟
آتش دوباره به جان جنگل‌های کارمزد سوادکوه افتاد
اعتراف صهیونیست‌ها به قدرت حماس در حوزه سایبری
کالاس: اروپا با «تغییرات تکان‌دهنده» روبه‌رو است
ایران حمله تروریستی پهپادی در خاک تاجیکستان را محکوم کرد
مدارس و دانشگاه‌ها فردا شنبه غیرحضوری/ ادارات با نظر مدیران دورکار شدند/بانکها کشیکند
اوکراین در آستانه یک کودتای نظامی
«مجنون» رکورددار فروش در سینمای دفاع مقدس ایران شد
وحشت صهیونیست‌ها به دنبال حمله سایبری
دستخط رهبر معظم انقلاب برای نوه شهید حاجی‌زاده+تصویر
جزئیات واریز یارانه آذر 1404
نمایش یادگاری‌های تختی / فرصتی بی‌نظیر برای علاقمندان در تهران!
تعطیلی مدارس بر اساس سه شاخص کلیدی
وضعیت بحرانی تصادفات خودروهای داخلی / ضرورت ایجاد مرکز تست ایمنی
هشدار در سمنان ؛ 8 بیمار به دلیل آنفلوآنزا و کووید در ICU بستری شدند!
حوادث رانندگی در پایتخت؛ چهار کشته در هفت روز گذشته
درخواست‌های مهم ابوترابی از رئیس‌جمهور درباره آلودگی هوا و خودروسازان
جزییات جدید از اجرای مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی اعلام شد/زمان و دهک های مشمول
توسعه ناوگان حمل‌ونقل تهران؛ نیاز به 10 هزار اتوبوس برای کاهش آلودگی
عراقچی: در جنگ 12 روزه نیروهای مسلح ما از حق دفاع مشروع خود استفاده کردند
هیئت ایرانی در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی 2026 شرکت نخواهد کرد +فیلم
حذف «اخراج موقت» دانش آموز و افزایش اختیارات مدرسه
پوتین هفته آینده به هند می‌رود
ارتش لبنان ادعای صهیونیست‌ها علیه حزب‌الله را رد کرد
پزشکیان: از حمایت رهبری انقلاب سپاسگزارم/مسیر پیشرفت را با همراهی مردم دنبال می‌کنیم
بیانیه چین درباره آزمایش تسلیحات هسته‌ای
مقامات کُرد عراق از آمریکا درخواست دریافت سامانه پدافند هوایی کردند
امضای یادداشت تفاهم میان ایران و مدیرکل کمیته بین‌المللی صلیب سرخ
ترامپ: مهاجرت از کشورهای جهان سوم متوقف می شود
هشدار روزنامه الریاض نسبت به استراتژی خصمانه تل‌آویو در لبنان
69 کشته و 59 مفقود در حادثه سیلاب‌ سوماترای اندونزی
زاخارووا: هدف اتحادیه اروپا ایجاد اختلال در رویکردهای سیاسی و دیپلماتیک نوظهور است
طلای جهانی در مسیر ثبت افزایش هفتگی سه درصدی؛ خوش‌بینی به کاهش نرخ بهره
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد + چهار حریف تازه برای ایران
تحویل پیام‌های وزیر خارجه ایران به وزیران خارجه نیجر و مالی
رفیع‌زاده: هیچ نیروی دو شغله‌ای در دولت وجود ندارد
معماری قدرت آمریکا؛ بازخوانی نقشه کمک‌ها
بزرگترین دعوای فوتبال؛ 17 اخراجی در یک بازی + فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
درگیری مرگبار در روستای ارومیه؛ 3 نفر کشته شدند
وقوع زمین لرزه 3.8 ریشتری در پل سفید+ جزئیات
رئیس جمهور پیشین پرو به یازده سال زندان محکوم شد
منصوریان از هدایت تیم ملی ووشو بانوان کناره‌گیری کرد
محور چالوس امروز یکطرفه می‌شود / محدودیت‌های ترافیکی شمال کشور
سیل و رانش زمین در سریلانکا جان 40 نفر را گرفت
آخرین وضعیت اجرای برنامه شیر مدارس در سایه افزیش قیمت لبنیات
X
آگهی تبلیغاتی