×
سیاسی
شناسه خبر : 107805
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/06/22 ساعت 15:45
کمالوندی: نوع قضاوت مدیرکل آژانس برخلاف اصل بی‌طرفی و حرفه‌ای‌گری است

در واکنش به اظهارات گروسی؛

کمالوندی: نوع قضاوت مدیرکل آژانس برخلاف اصل بی‌طرفی و حرفه‌ای‌گری است

سخنگوی سازمان انرژی اتمی با ذکر این نکته که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نباید بر مبنای اسناد ساختگی رژیم صهیونیستی که با اهداف خاص سیاسی در اختیار آژانس قرار داده می‌شود، قضاوت و بر اساس آن‌ها اعلام نظر کند، خاطرنشان کرد: این نوع قضاوت برخلاف اصل بی‌طرفی و حرفه‌ای‌گری است.

نورنیوز - گروه سیاست: «بهروز کمالوندی»، معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران امروز (سه‌شنبه) ۲۲ شهریور ماه و در واکنش به ادعاهای روز گذشته «رافائل گروسی» ،مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جمع خبرنگاران پس از نشست شورای حکام آژانس اظهار کرد: بیان وجود خلاء نظارتی و اینکه این خلاء هر روز بزرگ‌تر می‌شود، مبنای حقوقی ندارد، زیرا آنچه امروز انجام نمی‌شود مربوط به توافق ۱+۵ با جمهوری اسلامی ایران است که در قالب سند برجام تعریف‌ شده و همچنین برقراری مجدد آن مطابق قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران، مستلزم رفع تحریم‌ها و اجرای تعهدات طرفین متعاهد است.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز سه شنبه ۱۱ آذر ماه ۱۳۹۹ کلیات و جزئیات طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را به تصویب رساندند؛ الزام به تولید اورانیوم با غنای ۲۰ درصد و توقف اجرای پروتکل الحاقی در مقابل بدعهدی طرف مقابل بر این اساس به دولت تکلیف شد. این قانون که مشتمل بر ۹ ماده و دو تبصره است در جلسه علنی روز چهارشنبه مورخ ۱۲ آذرماه ۱۳۹۹ پس از رفع ایرادات شورای نگهبان توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شد و در همان روز (۱۲ آذر ماه) به تأیید شورای نگهبان رسید. پس از آن «محمدباقر قالیباف»، رئیس مجلس شورای اسلامی طی نامه‌ای به «حسن روحانی»، رئیس جمهور قانون اقدام راهبردی برای رفع تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران را ابلاغ کرد.

بهروز کمالوندی همچنین درباره موضوع سه مکان ادعایی آژانس هم که گروسی به آن اشاره کرد، گفت: جمهوری اسلامی ایران در خصوص سه مکان ادعایی آژانس، کمال همکاری را داشته و اطلاعات و پاسخ‌ به سؤالات آژانس را ارسال کرده و جلسات گفتگو برای رفع ابهام را نیز برگزار کرده است.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی با ذکر این نکته که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نباید بر مبنای اسناد ساختگی رژیم صهیونیستی که با اهداف خاص سیاسی در اختیار آژانس قرار داده می‌شود، قضاوت و بر اساس آن‌ها اعلام نظر کند، خاطرنشان کرد: این نوع قضاوت برخلاف اصل بی‌طرفی و حرفه‌ای‌گری است.

کمالوندی ادامه داد: از آنجایی که آژانس تمام مواد هسته‌ای اظهار شده ایران را مورد حسابرسی قرار داده و هیچ اختلاف حسابداری مواد مطرح نیست، صرف مشاهده آلودگی در چند مکان را نمی‌توان نشانه‌ای از وجود مواد هسته‌ای اظهار نشده تلقی کرد.

به گفته سخنگوی سازمان انرژی اتمی، این نوع نتیجه‌گیری بر خلاف رویه و استانداردهای شناخته‌ شده آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حتی با موارد مشابه در کشورهای مختلف است. سخنگوی سازمان انرژی اتمی در پایان بیان کرد: متأسفانه این اظهارات ریشه در اهداف و مقاصد مغرضانه سیاسی دارد که رژیم صهیونیستی آن را هدایت می‌کند.

او در پایان به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و طرف‌های مذاکراتی ایران توصیه کرد که از این گونه برخوردها که تاکنون هم این شیوه هیچ نتیجه‌ای را عاید آنها نکرده است، دوری بجویند.


فارس
اخبار مرتبط
جلسه شورای حکام آژانس درباره ایران بدون قطعنامه پایان یافت
چهارشنبه 1401/06/23 ساعت 17:05
جلسه شورای حکام آژانس درباره ایران بدون قطعنامه پایان یافت
دیپلمات ارشد روس اعلام کرد جلسه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران بدون صدور قطعنامه پایان یافت.
کمالوندی: اگر طرف‌های مقابل به تعهدات خود بازگردند ما هم برمی‌گردیم
سه‌شنبه 1401/05/11 ساعت 17:20
کمالوندی: اگر طرف‌های مقابل به تعهدات خود بازگردند ما هم برمی‌گردیم
سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفتگو با المیادین به مجموعه اقدامات اخیر انجام شده توسط این سازمان اشاره کرد.
کمالوندی: آژانس در جریان کامل اقدامات ایران در مجتمع نطنز است
جمعه 1401/03/27 ساعت 23:13
اختصاصی نورنیوز؛
کمالوندی: آژانس در جریان کامل اقدامات ایران در مجتمع نطنز است
به‌دنبال عملیات تروریستی سال گذشته علیه مجتمع تولید سانتریفیوژ در کارخانه تسای کرج، تصمیم گرفته شد برای جلوگیری از تداوم شرارت‌ها علیه تاسیسات هسته‌ای، تدابیر حفاظتی و امنیتی پیرامون این تاسیسات تشدید شود.
کمالوندی: ایران دلایل قوی برای پاسخ ندادن به سؤالات و درخواست‌‌های غیرمبنایی آژانس دارد
چهارشنبه 1398/12/14 ساعت 19:10
سخنگوی سازمان انرژی اتمی:
کمالوندی: ایران دلایل قوی برای پاسخ ندادن به سؤالات و درخواست‌‌های غیرمبنایی آژانس دارد
یران دلایل قوی برای پاسخ ندادن دارد و باید عقلا بررسی کنند که حق با چه کسی است ضمن این که با فضاسازی رسانه‌ای فعالیت‌ها تیره و تار نشان داده می‌شود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تقاضای ثبت نام در ایران خودرو شکست!/فردا آخرین مهلت ثبت نام
دستگیری مرد متجاوز به 35 زن در لباس تعمیرکار
تحریم‌های جدید لندن در پرونده خشونت‌های سوریه
جان‌ باختن کودک 6 ساله در سیلاب روستای مهرگی سیریک
الحکیم: عراق نه میدان جنگ دیگران خواهد بود و نه خط تماس به نیابت از دیگران
روایت‌هایی از دیدار سیاسیون با رئیس‌جمهوری
آغاز پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی+جزییات
بیانیه تند باشگاه پرسپولیس/ آنچه در تبریز رخ داد، عبور از مرز انسانیت و عقده‌گشایی بود
تجمع میلیونی در صنعا در حمایت از قرآن کریم و فلسطین
پیروزی چهارگله پرسپولیس در بازی تدارکاتی مقابل عقاب
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد؛ /کدام محورهای مواصلاتی مسدودند
روسیه بشار اسد را به سوریه تحویل نمی‌دهد
«بهار شیراز» اول زمستان به تلویزیون می‌آید
بازدهی هفتگی؛ چرخش سرمایه ها به کدام سمت؟
یورش اشغالگران به نمازگزاران در مسجد الاقصی
افتتاح نخستین فروشگاه مشترک همراه اول و دیجی‌کالا در قلب بازار دیجیتال تهران
بازی لیگ برتر فوتسال برای دومین بار لغو شد
آغاز پرداخت حقوق آذر ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی
واکنش مخبر به حواشی نشست فعالان سیاسی خراسان‌جنوبی با پزشکیان
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
اقتصاد جهانی به سود چه کسانی می‌چرخد؟
راهدار ماسالی حین خدمت‌رسانی به کاربران جاده‌ای جان باخت
انتخاب داوران ژاپنی برای دیدار تراکتور - الدحیل
لاوروف خواستار بی‌طرفی گروسی در گزارش‌دهی درباره برنامه هسته‌ای ایران شد
نشست پاریس؛ مهندسی بی‌دفاع‌سازی لبنان
بازار طلا به سمت خریدهای خرد رفت/ هشدار نسبت به تبعات مسدودسازی حساب فعالان صنف
ترامپ: احتمال جنگ با ونزوئلا وجود دارد
پیشنهاد صالحی برای مذاکرات ایران و آمریکا
تراکتور نقره داغ شد
مومنی: با اقدامات پیش‌دستانه، خسارت‌های بارندگی‌های شدید به حداقل رسید
پیکر شهروند مسجدسلیمانی غرق‌شده در سیلاب کشف شد
مصرف 75 درصد گاز شبکه در بخش خانگی و تجاری
بقایی: آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی حذف شد
«تهدید ایران» همچنان برای اسرائیل پابرجاست
کدام مدارس فردا شنبه 29 آذرماه تعطیل هستند؟
سوئد سفیر ایران را احضار کرد
حمله سایبری به وزارت خارجه انگلیس/چین دوباره متهم شد
خارک به پربارش‌ترین نقطه ایران تبدیل شد
لبنان ستون ثبات در منطقه است و از آن حمایت می‌کنیم
بیانیه تراکتور درباره اتفاقات دیدار با پرسپولیس
ماکرون: اروپا باید دوباره با پوتین گفتگو کند
تهران درگیر سرما و آلاینده‌ها
وزیر بهداشت: خرید دارو انجام شده اما در انتقال ارز مشکل داریم
افزایش 6 درصدی قیمت مسکن در تهران
ونزوئلا نفتکش‌ها را با اسکورت نظامی راهی دریا کرد
هشدار صریح چین به آمریکا؛ برای مقابله آماده‌ایم
آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
هشدار مجلس؛‌ عواقب ناگوار مدیریت سیاسی در پتروشیمی ها
سرمربی بلژیک: رتبه بیستم ایران اتفاقی نیست
X
آگهی تبلیغاتی