×
سیاسی
شناسه خبر : 107805
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/06/22 ساعت 15:45
کمالوندی: نوع قضاوت مدیرکل آژانس برخلاف اصل بی‌طرفی و حرفه‌ای‌گری است

در واکنش به اظهارات گروسی؛

کمالوندی: نوع قضاوت مدیرکل آژانس برخلاف اصل بی‌طرفی و حرفه‌ای‌گری است

سخنگوی سازمان انرژی اتمی با ذکر این نکته که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نباید بر مبنای اسناد ساختگی رژیم صهیونیستی که با اهداف خاص سیاسی در اختیار آژانس قرار داده می‌شود، قضاوت و بر اساس آن‌ها اعلام نظر کند، خاطرنشان کرد: این نوع قضاوت برخلاف اصل بی‌طرفی و حرفه‌ای‌گری است.

نورنیوز - گروه سیاست: «بهروز کمالوندی»، معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران امروز (سه‌شنبه) ۲۲ شهریور ماه و در واکنش به ادعاهای روز گذشته «رافائل گروسی» ،مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جمع خبرنگاران پس از نشست شورای حکام آژانس اظهار کرد: بیان وجود خلاء نظارتی و اینکه این خلاء هر روز بزرگ‌تر می‌شود، مبنای حقوقی ندارد، زیرا آنچه امروز انجام نمی‌شود مربوط به توافق ۱+۵ با جمهوری اسلامی ایران است که در قالب سند برجام تعریف‌ شده و همچنین برقراری مجدد آن مطابق قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران، مستلزم رفع تحریم‌ها و اجرای تعهدات طرفین متعاهد است.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز سه شنبه ۱۱ آذر ماه ۱۳۹۹ کلیات و جزئیات طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را به تصویب رساندند؛ الزام به تولید اورانیوم با غنای ۲۰ درصد و توقف اجرای پروتکل الحاقی در مقابل بدعهدی طرف مقابل بر این اساس به دولت تکلیف شد. این قانون که مشتمل بر ۹ ماده و دو تبصره است در جلسه علنی روز چهارشنبه مورخ ۱۲ آذرماه ۱۳۹۹ پس از رفع ایرادات شورای نگهبان توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شد و در همان روز (۱۲ آذر ماه) به تأیید شورای نگهبان رسید. پس از آن «محمدباقر قالیباف»، رئیس مجلس شورای اسلامی طی نامه‌ای به «حسن روحانی»، رئیس جمهور قانون اقدام راهبردی برای رفع تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران را ابلاغ کرد.

بهروز کمالوندی همچنین درباره موضوع سه مکان ادعایی آژانس هم که گروسی به آن اشاره کرد، گفت: جمهوری اسلامی ایران در خصوص سه مکان ادعایی آژانس، کمال همکاری را داشته و اطلاعات و پاسخ‌ به سؤالات آژانس را ارسال کرده و جلسات گفتگو برای رفع ابهام را نیز برگزار کرده است.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی با ذکر این نکته که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نباید بر مبنای اسناد ساختگی رژیم صهیونیستی که با اهداف خاص سیاسی در اختیار آژانس قرار داده می‌شود، قضاوت و بر اساس آن‌ها اعلام نظر کند، خاطرنشان کرد: این نوع قضاوت برخلاف اصل بی‌طرفی و حرفه‌ای‌گری است.

کمالوندی ادامه داد: از آنجایی که آژانس تمام مواد هسته‌ای اظهار شده ایران را مورد حسابرسی قرار داده و هیچ اختلاف حسابداری مواد مطرح نیست، صرف مشاهده آلودگی در چند مکان را نمی‌توان نشانه‌ای از وجود مواد هسته‌ای اظهار نشده تلقی کرد.

به گفته سخنگوی سازمان انرژی اتمی، این نوع نتیجه‌گیری بر خلاف رویه و استانداردهای شناخته‌ شده آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حتی با موارد مشابه در کشورهای مختلف است. سخنگوی سازمان انرژی اتمی در پایان بیان کرد: متأسفانه این اظهارات ریشه در اهداف و مقاصد مغرضانه سیاسی دارد که رژیم صهیونیستی آن را هدایت می‌کند.

او در پایان به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و طرف‌های مذاکراتی ایران توصیه کرد که از این گونه برخوردها که تاکنون هم این شیوه هیچ نتیجه‌ای را عاید آنها نکرده است، دوری بجویند.


فارس
اخبار مرتبط
جلسه شورای حکام آژانس درباره ایران بدون قطعنامه پایان یافت
چهارشنبه 1401/06/23 ساعت 17:05
جلسه شورای حکام آژانس درباره ایران بدون قطعنامه پایان یافت
دیپلمات ارشد روس اعلام کرد جلسه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران بدون صدور قطعنامه پایان یافت.
کمالوندی: اگر طرف‌های مقابل به تعهدات خود بازگردند ما هم برمی‌گردیم
سه‌شنبه 1401/05/11 ساعت 17:20
کمالوندی: اگر طرف‌های مقابل به تعهدات خود بازگردند ما هم برمی‌گردیم
سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفتگو با المیادین به مجموعه اقدامات اخیر انجام شده توسط این سازمان اشاره کرد.
کمالوندی: آژانس در جریان کامل اقدامات ایران در مجتمع نطنز است
جمعه 1401/03/27 ساعت 23:13
اختصاصی نورنیوز؛
کمالوندی: آژانس در جریان کامل اقدامات ایران در مجتمع نطنز است
به‌دنبال عملیات تروریستی سال گذشته علیه مجتمع تولید سانتریفیوژ در کارخانه تسای کرج، تصمیم گرفته شد برای جلوگیری از تداوم شرارت‌ها علیه تاسیسات هسته‌ای، تدابیر حفاظتی و امنیتی پیرامون این تاسیسات تشدید شود.
کمالوندی: ایران دلایل قوی برای پاسخ ندادن به سؤالات و درخواست‌‌های غیرمبنایی آژانس دارد
چهارشنبه 1398/12/14 ساعت 19:10
سخنگوی سازمان انرژی اتمی:
کمالوندی: ایران دلایل قوی برای پاسخ ندادن به سؤالات و درخواست‌‌های غیرمبنایی آژانس دارد
یران دلایل قوی برای پاسخ ندادن دارد و باید عقلا بررسی کنند که حق با چه کسی است ضمن این که با فضاسازی رسانه‌ای فعالیت‌ها تیره و تار نشان داده می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
حمله حزب الله به پایگاه و انهدام دو تانک مرکاوای اسرائیل
مخالفت قاطع ائتلاف حاکم عراق با استفاده از حریم هوایی این کشور علیه همسایگان
آژانس: در تاسیسات آب سنگین خنداب هیچ ماده هسته ای وجود نداشته است
اولیانوف در پی تداوم تجاوز به مراکز اتمی ایران: شورای امنیت باید اقدام کند
ضربه 120 میلیارد دلاری جنگ به اقتصاد امارات
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله به یکی از واحدهای پتروشیمی تبریز
قیمت نفت هفته را با 115دلار شروع کرد
هشدار قالیباف به بازگشایی بازارهای مالی در آمریکا
حمله پهپادی یمن به جنوب سرزمین‌های اشغالی
جزیره خارک امن و فعال است/ صادرات نفت بدون مشکل انجام میشود
اجماع چهارجانبه در نشست اسلام‌آباد؛ دیپلماسی تنها راه پایان جنگ
مقاومت عراق: 21 عملیات علیه اشغالگران آمریکایی انجام دادیم
نحوه ادامه فعالیت‌های آموزشی دانشگاه تهران در نیمسال دوم
قدردانی عراقچی از دولت و ملت ارمنستان بدلیل حمایت از مردم ایران
کلیه خاموشی‌های تهران برطرف شد/ حل مشکل نقاط باقی‌مانده کرج تا دقایقی دیگر
شاهکار پدافندی ایران ادامه دارد؛ انهدام 5 پهپاد هرمس
حضرتی: جنگ علیه ایران، در افکار عمومی غرب مشروعیت ندارد
سردار موسوی: تقاص تعرض به زیرساخت‌های ایران در حال انجام است
یگان 15 نفره ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان منهدم شد
واکنش عراقچی به بمباران دانشگاه‌ها
اصابت موشکهای ایران به زیرساخت راهبردی صنعتی اسرائیل
سخنگوی قرارگاه خاتم‌الانبیا: منزل فرماندهان و مسئولان دشمن را هدف قرار می‌دهیم
موج 86 وعده صادق اجرا شد/ اهداف آمریکایی و صهیونیستی در منطقه زیر ضرب سپاه
فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی به شهادت رسید
کنایه پاپ به دولت ترامپ: خدا دعای جنگ‌افروزان را رد می کند
مهدی احمدی درگذشت
75 درصد آمریکایی‌ها خواهان استیضاح و حبس ترامپ
پاکستان: در حال رایزنی برای پایان دادن به جنگ منطقه هستیم
تلاش‌های ناامیدکننده دیپلماتیک ترامپ در قبال ایران
نماینده مجلس: کشورهای منطقه به دلیل وجود پایگاههای آمریکا ناامن هستند
پزشکیان: مردم آمریکا از حکومت پادشاهان اسرائیلی خسته‌اند
ایران به امپراطوری جهانی آمریکا پایان خواهد داد
تاکید بر پاسخ قاطع ایران در چهارچوب حق دفاع مشروع
رسانه عبری: وضعیت صنعت مسکن در اسرائیل بحرانی است
مسئول ایرانی: در کویت و امارات مستقیما اوکراینی‌ها و آمریکایی‌ها را هدف گرفتیم
جزئیات روز 30‌ام عملیات وعده صادق 4 از زبان سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا
مبینا نعمت‌زاده: یک وجب از خاک ایران را به هیچ‌کس نمی‌دهیم
ملاقات هومن حاجی عبداللهی و جناب‌خان با کودکان مجروح+گزارش تصویری
تهدید کتائب حزب‌الله عراق به ازسرگیری هدف قرار دادن مواضع آمریکایی‌ها
دو تانک و یک هواپیما زیر ضربات مرگبار حزب الله
اسپانیا: حمله به ایران باید متوقف شود
جاده چالوس و آزادراه تهران- شمال دوطرفه شد
استاد تمام آمریکایی: ریال ایران در برابر دلار آمریکا رشد کرد
نجات 800 مصدوم زنده از زیر آوار در تهران
کمبود سوخت، صنعت هوایی ویتنام را در آستانه بحران قرار داد
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی
تاکید معاون وزیر ارتباطات بر پیگیری فوری مشکلات زیرساخت کسب و کار دیجیتال
دستگیری 80 نفر از عوامل مرتبط با شبکه‌های معاند در مازندران
بقایی در واکنش به کاهش ذخایر موشکی آمریکا
فرزانه صادق: فعالیت‌ها به‌طور مستمر ادامه دارد