×
سیاسی
شناسه خبر : 106535
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/06/16 ساعت 11:04
استقبال مشکوک مدعیان اصلاحات از دشمن سرسخت ایران و دوست نزدیک اسرائیل

استقبال مشکوک مدعیان اصلاحات از دشمن سرسخت ایران و دوست نزدیک اسرائیل

روزنامه‌های اصلاح‌طلب با تیترهایی از جمله «خانم نخست‌وزیر»، «یکی از آن سه زن»، «تمام چالش‌های خانم نخست‌وزیر» و... به خبر انتخاب نخست‌وزیر جدید انگلیس پرداختند. این رسانه‌ها به هیچ عنوان به مواضع «لیز تراس» نخست‌وزیر جدید انگلیس درباره ایران نپرداختند.

سایر رسانه‌ها: اعضای حزب محافظه‌کار پارلمان انگلستان، «ماری الیزابت تراس» وزیر امور خارجه دولت «بوریس جانسون» را به‌عنوان رئیس این حزب و نخست‌وزیر آتی این کشور انتخاب کردند.

«لیز تراس» در شرایطی سکان قدرت در انگلیس را به ‌دست گرفته است که این کشور با چالش‌های جدی در زمینه اقتصادی مواجه است. اما جابه‌جایی قدرت در کشوری که یکی از طراحان و مجریان اصلی پرونده‌‌سازی برای جمهوری اسلامی ایران در حوزه هسته‌ای به‌شمار می‌رود تأثیری بر رویکرد آن در قبال ایران نخواهد داشت.

اگر لیز تراس در ماجرای تسویه طلب ۴۰۰ میلیون پوندی ایران نتوانست کارشکنی کند، اما نقشی مخرب در جریان مذاکرات رفع تحریم‌ها ایفا کرد. او در بحبوحه گفتگوهای وین با برگزاری دو نشست سیاسی در سطح وزرای امور خارجه کشورهای عضو گروه هفت و شورای خلیج‌فارس و همچنین اظهارنظرها و نوشتارها سعی بلیغی داشت که به فضا‌سازی منفی علیه گفتگوها بپردازد. تراس بهمن سال گذشته در سخنانی غیرسازنده و متناقض با آنچه در روند مذاکرات می‌گذشت، مدعی شد که گفتگوها در حال نزدیک شدن به بن‌بستی خطرناک است.

او در آخرین مناظره انتخاباتی هم ضمن تکرار اتهامات علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران و حمایت از رژیم صهیونیستی، ادعا کرد که در صورت پیروزی در انتخابات، اولویت نخست دولت او جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی است.

«تراس» در رابطه با جمهوری اسلامی ایران با بی‌پروایی تمام، به‌صورت کورکورانه و بدون هیچ تأملی از سیاست مخرب و هرج‌ومرج‌طلب رژیم صهیونیستی تبعیت می‌کند.

«یائیر لاپید»، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی تیرماه گذشته در صفحه توئیترش از گفتگو با لیز تراس، خبر داده و ضمن دوست خطاب کردن او نوشته بود: با لیز تراس، وزیر امور خارجه (وقت) انگلیس صحبت کردم و از او بابت موضع مصمم انگلیس علیه ایران قدردانی کردم.

از سوی دیگر سیاستگذاران انگلیس در راستای سیاست دیرینه «تفرقه بینداز و حکومت کن» خود و با این تصور که جانشین طبیعی و مشروع آمریکا در منطقه خاورمیانه، هیچ بازیگری جز انگلیس نمی‌تواند باشد، درصدد است بازی چندگانه‌ای را در قالب مذاکرات برجام اجرایی کند.

نکته قابل تأمل اینکه رسانه‌های طیف مدعی اصلاحات یا همان جریان غربگرای داخلی روز گذشته در اقدامی هماهنگ در صفحه اول خود و به شکلی برجسته به استقبال این نخست‌وزیر ضدایرانی و دوست نزدیک اسرائیل رفتند.

روزنامه‌های اصلاح‌طلب با تیترهایی از جمله «خانم نخست‌وزیر»، «یکی از آن سه زن»، «تمام چالش‌های خانم نخست‌وزیر» و... به خبر انتخاب نخست‌وزیر جدید انگلیس پرداختند. این رسانه‌ها به هیچ عنوان به مواضع «لیز تراس» نخست‌وزیر جدید انگلیس درباره ایران نپرداختند.

گفتنی است «استفاده از عناصر زنانه برای انحراف ذهن مخاطب از مواضع ضدایرانی غرب، به شگرد ثابت روزنامه‌های زنجیره‌ای تبدیل شده است.

«هرچه تهران بگوید»، «خداحافظ فدریکا»، «نوبت یک زن»، «رویاهای زنانه بر فراز کاخ سفید»، «اوبامای دوم»، «چهره زنانه بریتانیا» و... گزیده صدها تیتر از این قبیل در ماجرای برجام است. این در حالی است که نخست‌وزیر جدید انگلیس، مواضع به‌شدت ضدایرانی دارد و دولت انگلیس هم بیشترین کارشکنی را در قبال برجام انجام داده است.»


روزنامه کیهان
نظرات

آخرین اخبار
معافیت بیمه‌ای برای بازی سازان
روایت محسن رضایی از شکست آمریکا در جنگ سوم ترامپ؛ آمریکا 500 کشته داد
ادارات و بانک‌های کدام استان‌ها چهارشنبه 14 مرداد تعطیل هستند؟ آخرین فهرست تعطیلی‌ها
آماده‌باش بهداشتی در گنبدکاووس برای مقابله با بیماری وبا
طرح انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی چه زمانی سراسری می‌شود؟
قطعی برق کرمانشاه فردا سه شنبه 13 مرداد 1405+ جدول
اقتصاد به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات کنگره تبدیل شد
رایزنی‌های فشرده عراق با ایران برای عبور نفتکش‌های بغداد
برنامه‌های مقابله‌ای وزارت اقتصاد در قبال برنامه دشمنان
خواسته «فون در لاین»؛ «اقدام یکپارچه» برای تامین امنیت مرزهای اروپا
نجات معجزه‌آسای کودک عراقی با اقدام تیم هلال احمر ایران
تالاب جهانی میانکاله همچنان در آتش می‌سوزد
تعلیق ارسال سامانه‌های دفاعی پاتریوت به اوکراین
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا سه شنبه 13 مرداد
رایزنی اردوغان و بن سلمان درباره اوضاع منطقه
حزب الله عراق: متعهد به سلاح مقاومت هستیم
استفاده اتحادیه اروپا از اوکراین به‌عنوان «گوشت دم توپ» علیه روسیه
آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در تهران همزمان با اربعین حسینی
تکذیب نشست قریب‌الوقوع اسلام آباد
حریق گسترده جنگل‌های آن‌سوی ارس؛ استقرار نیروهای ایرانی برای جلوگیری از سرایت آتش
چرا گذشت زمان به نفع ایران است؟
شوک بزرگ در بازار نقل‌وانتقالات‌ استقلال
پیام اربعینی رئیس‌جمهور عراق
معاریو: ایران ضرب‌آهنگ جنگ را مدیریت می‌کند
تغییرات اقلیمی به نیروگاه‌های هسته‌ای رسید؛ توقف فعالیت راکتور مجارستان
سالگرد حمله داعش به سنجار؛ نسل کشی ایزدی ها توسط داعش
بازنگری نرخ کرایه سرویس مدارس تهران
گفته‌ها و ناگفته‌های پیام پزشکیان درباره تفاهم اسلام‌آباد
افتخار تاریخی هاکی ایران؛ مدال برنز گردن‌آویز دانش‌آموز اصفهانی
آخرین رایزنی ترکیه و کویت درباره امنیت منطقه
واکنش اتحادیه عرب به حملات وحشیانه رژیم صهیونی
دعوت از عراقچی برای حضور در پاکستان در اولین فرصت ممکن
آمادگی سپاه برای برخورد با هرگونه خطای محاسباتی دشمنان
فرستادگان شورای صلح از نتانیاهو خواستند جنگ غزه را متوقف کند
تمدید قرارداد تاریخی پوچتینو با تیم ملی فوتبال آمریکا
حمایت دولت از اقتصاد اربعین؛ تأکید بر توسعه مرزهای ایلام
هاآرتص: ترامپ از جنگ تمام‌عیار با ایران هراس دارد
نورنما | اربعین یعنی تمام جاده ها به یک نام ختم می شوند؛ حسین(ع)
قدردانی رئیس دفتر سیاسی حماس از مواضع ایران در قبال فلسطین
وزیر نیرو: رفع ناترازی برق بدون همراهی مردم ممکن نیست
بحران گاز اروپا وارد مرحله جدید شد؛ نقش تنگه هرمز در تشدید کمبود انرژی
آمریکا در پی کاهش وابستگی به چین برای تولید سلاح
جزئیات نتایج دکتری بدون آزمون دانشگاه تهران و شرایط ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان
نگرانی‌ها از ورود مجدد قاتلان خونسرد آمریکایی
آخرین اخبار تنگه هرمز؛ تکذیب مذاکرات با آمریکا و تایید رایزنی با عمان
آلبالو هم تنظیم بازاری شد!
نقشه راه تجارت 10 میلیارد دلاری ایران و پاکستان
سقوط محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح
استقبال جوانان از خدمت داوطلبانه نظامی در بلژیک
درگذشت یک هنرمند پیشکسوت دیگر