×
سیاسی
شناسه خبر : 106535
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/06/16 ساعت 11:04
استقبال مشکوک مدعیان اصلاحات از دشمن سرسخت ایران و دوست نزدیک اسرائیل

استقبال مشکوک مدعیان اصلاحات از دشمن سرسخت ایران و دوست نزدیک اسرائیل

روزنامه‌های اصلاح‌طلب با تیترهایی از جمله «خانم نخست‌وزیر»، «یکی از آن سه زن»، «تمام چالش‌های خانم نخست‌وزیر» و... به خبر انتخاب نخست‌وزیر جدید انگلیس پرداختند. این رسانه‌ها به هیچ عنوان به مواضع «لیز تراس» نخست‌وزیر جدید انگلیس درباره ایران نپرداختند.

سایر رسانه‌ها: اعضای حزب محافظه‌کار پارلمان انگلستان، «ماری الیزابت تراس» وزیر امور خارجه دولت «بوریس جانسون» را به‌عنوان رئیس این حزب و نخست‌وزیر آتی این کشور انتخاب کردند.

«لیز تراس» در شرایطی سکان قدرت در انگلیس را به ‌دست گرفته است که این کشور با چالش‌های جدی در زمینه اقتصادی مواجه است. اما جابه‌جایی قدرت در کشوری که یکی از طراحان و مجریان اصلی پرونده‌‌سازی برای جمهوری اسلامی ایران در حوزه هسته‌ای به‌شمار می‌رود تأثیری بر رویکرد آن در قبال ایران نخواهد داشت.

اگر لیز تراس در ماجرای تسویه طلب ۴۰۰ میلیون پوندی ایران نتوانست کارشکنی کند، اما نقشی مخرب در جریان مذاکرات رفع تحریم‌ها ایفا کرد. او در بحبوحه گفتگوهای وین با برگزاری دو نشست سیاسی در سطح وزرای امور خارجه کشورهای عضو گروه هفت و شورای خلیج‌فارس و همچنین اظهارنظرها و نوشتارها سعی بلیغی داشت که به فضا‌سازی منفی علیه گفتگوها بپردازد. تراس بهمن سال گذشته در سخنانی غیرسازنده و متناقض با آنچه در روند مذاکرات می‌گذشت، مدعی شد که گفتگوها در حال نزدیک شدن به بن‌بستی خطرناک است.

او در آخرین مناظره انتخاباتی هم ضمن تکرار اتهامات علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران و حمایت از رژیم صهیونیستی، ادعا کرد که در صورت پیروزی در انتخابات، اولویت نخست دولت او جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی است.

«تراس» در رابطه با جمهوری اسلامی ایران با بی‌پروایی تمام، به‌صورت کورکورانه و بدون هیچ تأملی از سیاست مخرب و هرج‌ومرج‌طلب رژیم صهیونیستی تبعیت می‌کند.

«یائیر لاپید»، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی تیرماه گذشته در صفحه توئیترش از گفتگو با لیز تراس، خبر داده و ضمن دوست خطاب کردن او نوشته بود: با لیز تراس، وزیر امور خارجه (وقت) انگلیس صحبت کردم و از او بابت موضع مصمم انگلیس علیه ایران قدردانی کردم.

از سوی دیگر سیاستگذاران انگلیس در راستای سیاست دیرینه «تفرقه بینداز و حکومت کن» خود و با این تصور که جانشین طبیعی و مشروع آمریکا در منطقه خاورمیانه، هیچ بازیگری جز انگلیس نمی‌تواند باشد، درصدد است بازی چندگانه‌ای را در قالب مذاکرات برجام اجرایی کند.

نکته قابل تأمل اینکه رسانه‌های طیف مدعی اصلاحات یا همان جریان غربگرای داخلی روز گذشته در اقدامی هماهنگ در صفحه اول خود و به شکلی برجسته به استقبال این نخست‌وزیر ضدایرانی و دوست نزدیک اسرائیل رفتند.

روزنامه‌های اصلاح‌طلب با تیترهایی از جمله «خانم نخست‌وزیر»، «یکی از آن سه زن»، «تمام چالش‌های خانم نخست‌وزیر» و... به خبر انتخاب نخست‌وزیر جدید انگلیس پرداختند. این رسانه‌ها به هیچ عنوان به مواضع «لیز تراس» نخست‌وزیر جدید انگلیس درباره ایران نپرداختند.

گفتنی است «استفاده از عناصر زنانه برای انحراف ذهن مخاطب از مواضع ضدایرانی غرب، به شگرد ثابت روزنامه‌های زنجیره‌ای تبدیل شده است.

«هرچه تهران بگوید»، «خداحافظ فدریکا»، «نوبت یک زن»، «رویاهای زنانه بر فراز کاخ سفید»، «اوبامای دوم»، «چهره زنانه بریتانیا» و... گزیده صدها تیتر از این قبیل در ماجرای برجام است. این در حالی است که نخست‌وزیر جدید انگلیس، مواضع به‌شدت ضدایرانی دارد و دولت انگلیس هم بیشترین کارشکنی را در قبال برجام انجام داده است.»


روزنامه کیهان
نظرات

آخرین اخبار
رشد 4,5 دلاری قیمت نفت آمریکا در یک روز
ماجرای هدف قرار گرفتن مرکز فرماندهی مخفی آمریکا در امارات
قالیباف: غلط می‌کند کسی ملت ما را تهدید کند
آوانوس سیمونیان؛ اولین شهید مسیحی جنگ رمضان در اصفهان
انهدام تیم تروریستی وابسته به منافقین
کمک‌های بشردوستانه عتبه امام حسین(ع) به تهران رسید
کاخ سفید: دیپلماسی اولویت ماست!
هواشناسی؛ این استان‌ها منتظر بارش رحمت الهی باشند
ایران «پایداری» را به یک دستاورد سیاسی و معنوی تبدیل کرده است
شوک نامتقارن جنگ علیه ایران به اقتصاد جهانی
قدردانی الیاس حضرتی از عملکرد رسانه‌ها در شرایط جنگی
انتقاد رئیس‌جمهور کره جنوبی از عواقب جنگ؛ خواب از چشمانم ربوده شده
تصویب طرح اعدام اسرای فلسطینی توسط کنست
مقاومت آماده مقابله و دفع تهدیدات است
قلعه‌نویی: نتیجه در بازی دوستانه برای ما ملاک نیست.
روایت گاردین از بمباران مدرسه‌ میناب: «هیچ چیز باقی نمانده»
در ایام جنگ چند نفر ازدواج کردند؟
پاسخ ایران از نظر شدت و گستره، آمریکا را به‌چالش کشید
متلاشی شدن راهبرد آمریکا در مقابله با تاکتیک‌های ایران
مرتس: امیدواریم که راه‌هایی برای پایان فوری جنگ پیدا کنیم
تحقیقات گسترده درباره جنایات آمریکا و اسرائیل انجام شود
حمله پهپادی به مقر پیشین سازمان ملل در سلیمانیه عراق
رهبران اروپایی خواستار توقف حملات اسرائیل به لبنان شدند
یونیفل از کشته شدن 2 نظامی‌اش در لبنان خبر داد
انهدام 3 دستگاه تانک مرکاوا توسط حزب‌الله
درخواست مقاومت عراق برای اخراج فوری اشغالگران آمریکا
انتخابات شوراها در شرایط جنگی چگونه انجام خواهد شد؟
مخالفت اکثریت یهودیان آمریکا با جنگ علیه ایران
دیدار اولیانوف با گروسی درباره وضعیت خلیج فارس
اعتبار تعمیرات جزئی اماکن بخش خصوصی آسیب‌دیده از جنگ تامین شد
سی شب ایستادگی؛ خیابان‌ها همچنان در اختیار مردم
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله تهران، شیراز، بوشهر، اهواز، تبریز و کرج
واکنش عارف به تهدید اعزام سرباز به خارک
شکار سومین پهپاد در آسمان استان البرز
نورویدئو | بادهای هرمز، قطار تسلیحات را منحرف کرد
دیگر برای چه کار‌هایی باید اجازه بگیریم؟ برای دستشویی رفتن!
هذیان‌گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
تصادف زنجیره‌ای 30 خودرو در آزادراه قزوین-زنجان
گلوگاه پتروشیمی عربستان در تیررس پاسخ ایران
تصویب طرح اعمال عوارض برای تنگه هرمز
سپاه: پهپاد MQ9 دیگری منهدم شد
یک رسانه عبری: جهش قابل توجه درآمدهای ایران از قِبَل جنگ
کیانوش عیاری: یکی از غم انگیزترین اتفاق‌ها برای من تجزیه ایران است
پهپادهای کم‌هزینه ایرانی چالش جدی برای سیستم دفاعی آمریکا
دنیامالی : جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کنید
سپاه: رادار هشدار هوایی ارتش آمریکا منهدم شد
تاکسی‌‍‌رانان بخوانند؛ نحوه پرداخت خسارت به تاکسی‌های آسیب دیده در جنگ
تاکنون چند واحد غیر نظامی در جنگ آسیب دیدند؟
موج 87 وعده صادق 4/ هجوم به محل اختفای خلبان‌های دشمن
قدردانی معاون وزارت ارشاد از رسانه‌ها و چند توصیه