×
سیاسی
شناسه خبر : 106475
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/06/15 ساعت 10:31
از هر پنج بریتانیایی تنها یک فرد به دولت «تراس» اعتماد دارد

بر اساس یک نظرسنجی؛

از هر پنج بریتانیایی تنها یک فرد به دولت «تراس» اعتماد دارد

نیمی از شرکت‌کنندگان در یک نظر سنجی می‌گویند از اینکه لیز تراس رهبر بعدی بریتانیا خواهد بود، ناامید شده‌اند

نورنیوز - گروه بین‌الملل: تراس که امروز (سه‌شنبه) رسماً سمت «بوریس جانسون» را بر عهده می‌گیرد، با انبوهی از مسائل مواجه است، از جمله بدتر شدن بحران هزینه‌های زندگی تا رکود قریب‌الوقوع.

نظرسنجی یوگاو در روز دوشنبه از ۲۴۸۸ بزرگسال نشان می‌دهد که ۱۴ درصد از مردم انتظار دارند تراس به نسبت جانسون عملکرد بهتری داشته باشد، در حالی که ۲۷ از مردم معتقدند که او بدتر خواهد بود.

تراس که در گذشته گفته بود از کاهش مالیات به جای «خیرات» حمایت می‌کند، روز یکشنبه قول داد که در اولین هفته کاری خود برای مقابله با افزایش صورت‌حساب‌های انرژی و برای افزایش عرضه انرژی، اقدامات فوری انجام دهد.

براساس نظرسنجی یوگاو، نیمی از شرکت‌کنندگان می‌گویند از اینکه لیز تراس رهبر بعدی بریتانیا خواهد بود، ناامید شده‌اند؛ به طوری که از هر پنج بریتانیایی تنها یک فرد به دولت تراس برای کاهش مشکل مبرم هزینه‌های زندگی اعتماد دارد.

تنها چهار درصد از پاسخ‌دهندگان با بیان اینکه از دیدن تراس در خانه شماره ۱۰ داونینگ استریت «بسیار خرسند» هستند، از این تحولات استقبال کردند و ۱۸ درصد دیگر از بریتانیایی‌ها گفتند که از چنین نتیجه‌ای «نسبتاً راضی» هستند.

بر اساس نظرسنجی جدید دیگری از یوگاو، به نظر می‌رسد که اکثر مردم در بریتانیا (۶۷ درصد) به ویژه در مورد توانایی تراس برای مقابله با افزایش هزینه‌های زندگی شک دارند؛ موضوعی که در صدر توجهات انگلیسی‌ها قرار دارد. تقریباً ۴۰ درصد از پاسخ‌دهندگان گفتند که به پتانسیل نخست‌وزیر آینده برای مقابله با این موضوع اصلا «اعتماد ندارند».

تراس با شکست «ریشی سوناک»، وزیر خزانه‌داری پیشین انگلیس به نخست‌وزیری رسید. او توانست رأی ۸۱ هزار و ۳۲۶ محافظه‌کار را به دست آورد و رقیب او رأی ۶۰ هزار و ۳۹۹ عضو حزب محافظه‌کار را گرفت. با این حال نظرسنجی یوگاو نشان می‌دهد که حمایت از تراس در میان رأی‌دهندگان محافظه‌کار جامع نیست.

تنها چهار تن از هر ۱۰ رای‌دهنده محافظه‌کار می‌گویند که از پیروزی او راضی هستند و حدود یک‌سوم از آنها به توانایی او برای مقابله با بحران هزینه زندگی اعتماد دارند. بیش از نیمی از آنها (۵۴ درصد) به مهارت‌های او در این زمینه اعتمادی ندارند و حدود یک‌سوم از اینکه او بخواهد رهبری دولت را به دست بگیرد، ناامید هستند.

حدود ۴۰ درصد از انگلیسی‌ها بر این باورند که تراس «تقریباً عین همان» نخست‌وزیر مستعفی (بوریس جانسون) است. کمی بیش از یک چهارم (۲۷ درصد) فکر می‌کنند که او می‌تواند حتی بدتر باشد و تنها ۱۴ درصد تمایل دارند اعتبار بیشتری به او بدهند.

تراس سومین زنی است که پس از «مارگارت تاچر» در دوران جنگ سرد و «ترزا می»، نخست وزیر بریتانیا می‌شود. او امروز پس از دیدار با الیزابت دوم در قلعه بالمورال اسکاتلند رسماً کار خود را آغاز خواهد کرد. پیش از آن هم جانسون عازم آنجا می‌شود تا رسماً استعفای خود را تقدیم ملکه انگلیس کند.

پیش از پیروزی لیز تراس، «نیکولا استورجن» وزیر اول اسکاتلند گفت که ممکن است تراس نه تنها برای اسکاتلند بلکه برای کل بریتانیا به یک «فاجعه» تبدیل شود.

اظهارات استورجن در واکنش به گزارش ساندی تایمز مطرح شد که نشان می‌داد تیم لیز تراس در نظر دارد تا حداقل رأی لازم برای برگزاری دومین رفراندوم استقلال اسکاتلند را افزایش دهد. استورجن یکشنبه پیش از آنکه مشخص شود تراس در رقابت حزبی به پیروزی دست یافته، به اسکای نیوز گفت که صحبت درباره جلوگیری از برگزاری یک رفراندوم یا «دستکاری قوانین به نفع یک طرف» نشانه «ضعف اساسی» است.

براساس گزارش ساندی تایمز، تراس به دنبال تصویب قانون جدیدی است که یک همه‌پرسی دیگر استقلال را تا زمانی که نظرسنجی‌ها نشان دهند که ۶۰ درصد از جمعیت اسکاتلند حداقل برای یک سال از همه‌پرسی جدید حمایت می‌کنند، ممنوع می‌کند. براساس نظرسنجی تازه ساندی تایمز، سطح فعلی حمایت از همه‌پرسی به میزان قابل توجهی کمتر از آستانه بالقوه است.

استورجن که مایل است تا ماه اکتبر دومین رفراندوم استقلال از بریتانیا را برگزار کند، گفت: چون شما از باختن در یک رقابت دموکراتیک می‌ترسید، این بهانه نمی‌شود یا آن را قابل قبول نمی‌کند که بخواهید قوانین دموکراسی را بازنویسی کنید.

در جریان رفراندوم سال ۲۰۱۴، اسکاتلندی‌ها ۵۵ درصد به ۴۴ درصد به ماندن و ادامه اتحاد با بریتانیا رأی دادند. اما بعد از بریگزیت، استورجن دوباره خواستار برگزاری رفراندوم برای جدا کردن اسکاتلند از بریتانیا شد. در رأی بریگزیت، اسکاتلندی‌ها به ادامه عضویت بریتانیا در اتحادیه اروپا رأی داده بودند.


رویترز
اخبار مرتبط
نخست وزیر انگلیس نسبت به ورشکستگی کشورش هشدار داد
یکشنبه 1401/06/27 ساعت 11:41
نخست وزیر انگلیس نسبت به ورشکستگی کشورش هشدار داد
رسانه انگلیسی گزارش داد که نخست وزیر انگلیس درحالی قرار است رهبری دولت را برای ادای احترام به ملکه این کشور در مراسم تشییع جنازه امروز آماده کند که خود نسبت به شرایط سیاسی دشوار و خطر ورشکستگی اقتصادی هشدار داده است.
حاکمیت اقلیت پیر و مرفه؛ ثمره دموکراسی انگلیسی
سه‌شنبه 1401/06/15 ساعت 18:43
نورنیوز بررسی کرد؛
حاکمیت اقلیت پیر و مرفه؛ ثمره دموکراسی انگلیسی
بر اساس نظام سیاسی فعلی در انگلیس، سرنوشت مردم این کشور را اقلیت سه دهم درصدی از ثروتمندان پیر با ترکیب اکثریت قاطع مردان تعیین می‌کنند که واضح است نمی‌توانند ادعای نمایندگی کل کشور را داشته باشند.
ادعای رویترز: لیز تراس، نخست‌وزیر جدید انگلیس می‌شود
دوشنبه 1401/06/14 ساعت 15:40
ادعای رویترز: لیز تراس، نخست‌وزیر جدید انگلیس می‌شود
خبرگزاری انگلیسی با اشاره به اقبال اعضای حزب محافظه‌کار به وزیر خارجه این کشور برای تکیه‌زدن بر کرسی نخست‌وزیری، نوشت که در این صورت او چهارمین نخست‌وزیر این حزب از سال 2015 خواهد بود.
نظرات

آخرین اخبار
چرخه حمله و درگیری!
نوراینفو | آمار اهدای خون در تهران؛ چند درصد تهرانی‌ها موفق به اهدای خون شدند؟
پشت پرده ادعای بی‌نیازی ترامپ از مذاکره چیست
قطعی برق مازندران فردا 12 شهریور اعلام شد؛ جدول خاموشی ساری
قطعی برق تهران امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405 + لینک جدول خاموشی
برنامه قطعی برق گلستان فردا پنجشنبه 12 شهریور 1405+ لینک جدول خاموشی
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز چهارشنبه 11 شهریور؛ پژو 207 و دنا چند میلیارد شدند؟
قیمت سکه پارسیان امروز 11 شهریور؛ هر گرم به 22.5 میلیون تومان رسید
قیمت معاینه فنی خودرو در سال 1405 اعلام شد + جدول تعرفه‌ها
آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ سکه 4 میلیون تومان گران شد
پاسخ موشکی و پهپادی ایران به حملات آمریکا؛علی‌السالم، کمپ تیتین و شیخ عیسی هدف قرار گرفتند
نورویدئو | لارک؛ جایی که جنگ آمریکا با ایران وارد تله هزینه شد
آخرین قیمت دلار امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ جهش 5 هزار تومانی قیمت دلار
ترکیب احتمالی استقلال و پرسپولیس در دربی 107 اعلام شد + اسامی بازیکنان
دربی 107 استقلال و پرسپولیس؛ نبرد سرخابی‌ها در نقش جهان در سایه تحولات منطقه
واکنش پاکستان به تنش ایران و آمریکا؛ امیدوار به ازسرگیری مذاکرات هستیم
شهرداری تهران به دنبال نسخه جدید جبران خسارت جنگ؛ پای «تراکم مازاد» به میان آمد
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ شاهین، اطلس و کوییک چند شدند؟
قیمت گوشت قرمز امروز 11 شهریور 1405؛ نرخ گوشت گوسفندی و گوساله اعلام شد
شارژ کالابرگ شهریور و پاییز تغییر کرد؛ کدام کدهای ملی زودتر شارژ می‌شوند؟
هوا در ایران گرم‌تر شد؛ افزایش 1.8 درجه‌ای دمای کشور
جزئیات انفجار در ایستگاه قطار آگسبورگ آلمان
قالیباف در واکنش به حملات آمریکا: اگر مثل شیطان بکشی، شیطانی
قبض یک‌ میلیارد تومانی گاز در تهران؛ ماجرای میز آتش چه بود؟!
آخرین قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ دلار توافقی گران شد
حادثه دریایی در استانبول؛ 10 خدمه یک کشتی ناپدید شدند
افزایش قیمت نفت در سایه تنش ایران و آمریکا؛ سقوط طلا ادامه دارد
رعب و وحشت در اتوبان ارتش؛ عامل درگیری و تخریب خودرو دستگیر شد
خبر مهم برای سهامداران عدالت؛ مجلس به دنبال اصلاح مسیر اجرای سهام عدالت
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 11 شهریور 1405؛ طلا 6 درصد ریخت
14 کشته و زخمی در برخورد خودرو با تجمع مردمی در مشهد/ علت حادثه مشخص شد+ فیلم حادثه
استقرار گسترده حشد شعبی در غرب الانبار برای مقابله با داعش
کارشناس دادگستری در حین دریافت رشوه دستگیر شد
خبر تازه آموزش‌وپرورش برای ثبت‌نام دانش‌آموزان؛ شکایت‌ها با یک QR کد ثبت می‌شود
جولان اوباش مسلح در تالار عروسی با برخورد قاطع پلیس مواجه شد
تصمیم جنجالی یک کشور برای قطع رابطه با ایران؛ علت ماجرا چیست؟
زمان جدید شارژ کالابرگ اعلام شد؛ تغییر تاریخ واریز اعتبار کالابرگ
آن سوی نیل چه می‌گذرد؛ چین به دنبال چیست
احتمال افزایش دوباره حقوق کارگران در 1405؛جزئیات جلسه شورای‌عالی کار
دولت؛ رهبر ارکستر سیاست مسکن
در 4 موج حملات ایران کدام پایگاه‌های آمریکا در منطقه هدف قرار گرفتند؟
چین چگونه پای ایران می‌ایستد؟
ایران هرچه قوی‌تر چگونه ساخته می‌شود؟
مدیریت ارز در بحران؛ مُسکن یا درمان؟
توافق نفتی بی‌سابقه ونزوئلا و آمریکا؛ بهره‌برداری از 17 میدان نفتی در راه است
رئیس دانشکده پزشکی تهران: از دریافتی پایین دستیاران شرمنده‌ایم
صدای انفجار در اصفهان؛ سپاه درباره علت ماجرا اطلاعیه داد
اقتصادنگار | خانه‌به‌دوشی مستأجرها و هزینه‌های نجومی اسباب‌کشی
آخرین وضعیت ترافیک جاده‌ها؛ چالوس و هراز همچنان سنگین هستند
ترامپ بازهم فراخوان اغتشاش برای مردم ایران صادر کرد!