×
سیاسی
شناسه خبر : 106424
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/06/14 ساعت 11:49
سرلشکر باقری: خطرآفرینی شناورهای آمریکایی را تحمل نمی‌کنیم

هشدار فرمانده ستاد کل به نیروی دریایی آمریکا؛

سرلشکر باقری: خطرآفرینی شناورهای آمریکایی را تحمل نمی‌کنیم

فرمانده کل ستاد کل نیروی‌های مسلح تأکید کرد: از مسیرهای بین‌المللی و اعلام شکایت به سازمان بین‌المللی دریانوردی از مسیر دیپلماسی اعلام می‌کنیم که شناورهای ما در مسیر خود چنین واحدهایی را تحمل نخواهند کرد و همان گونه که اتفاق افتاده است با آنها برخورد خواهد شد.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: سرلشکر محمد باقری، در آیین الحاق تجهیزات بهسازی شده رزمی سطحی و زیرسطحی در کارخانجات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بندرعباس، اظهار کرد: معتقدیم که بایستی حقوق امنیت دریانوردی و دریانوردی آزاد در آبهای آزاد و بین‌المللی برای همه به‌طور یکسان برقرار باشد و از این حق ملتمان بطور کامل دفاع می‌کنیم.
 
او ادامه داد: از مسیرهای بین‌المللی و اعلام شکایت به سازمان بین‌المللی دریانوردی از مسیر دیپلماسی اعلام می‌کنیم که شناورهای ما در مسیر خود چنین واحدهایی را تحمل نخواهند کرد و همان گونه که اتفاق افتاده است با آنها برخورد خواهد شد.

حضور رژیم صهیونسیتی را تحمل نمی‌کنیم 

سرلشکر باقری همچنین اضافه کرد: برخی کشورهای منطقه با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی منطقه را با تهدیداتی مواجه کرده‌اند همچنین پیوستن رژیم صهیونیستی به فرماندهی تروریستی سنتکام ارتش آمریکا می‌تواند تهدیداتی را برای ما ایجاد کند که ما این حضور رژیم صهیونیستی را تحمل نمی‌کنیم.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ابراز داشت: علاوه بر مسیر اعتراض از طریق سیاست خارجی کشور اعلام می‌کنیم که چنین توسعه فرایند جاسوسی و ایجاد تهدید را تحمل نکرده و نسبت به حقوق ملت ایران و امنیت دریاها و سرزمین‌مان هیچگونه مصالحه‌ای نخواهیم داشت. 

پیشرفت‌های کشور در حوزه صنعت دفاعی چشمگیر است 

سرلشکر باقری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پیشرفت های کشورمان در حوزه صنعت دفاعی در شرایط کنونی چشمگیر بوده و این در شرایطی به‌دست آمده که تحریم های همه جانبه علیه ملت غیور ایران وجود دارد.

او تصریح کرد: کشور ما در اوج تحریم‌های ظالمانه چه از جهت مالی و بانکی و چه از جهت فناوری بوده و در این شرایط سخت جوانان غیور با تکیه بر دانش بومی توانستند، در حوزه دفاعی، شناورها، موشک ها، پهپاد ها و تسلیحات و تجهیزات نوین را بسازند، تجهیزات پیچیده گذشته را نوسازی و بازسازی کنند و مجدداً به چرخه عملیاتی برگردانند این کار بسیار ارزشمند و بزرگی است که قدردان تلاش یکایک این عزیزان و همه دست‌اندرکاران این موضوع هستیم.

نقش نداجا در تأمین امنیت بسیار تأثیرگذار است

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همچنین با اشاره به نقش نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در تأمین امنیت تنگه هرمز، دریای عمان، اقیانوس هند، تنگه باب‌المندب، دریای سرخ و در سایر مناطق جهان بیان کرد: نقش این نیرو بسیار تأثیرگذار است.

او یادآور شد: زمانی در دفاع مقدس ما درگیر دفاع از تأسیسات دریایی، سکوهای نفتی، سواحل و جزایرمان بودیم اما امروز بحمدالله دشمنان با مشاهده قدرت ما، بخش‌های بزرگی از یگان‌های شناوریشان را از منطقه ما خارج کردند.

سردار باقری عنوان کرد: امروز با تکیه بر قدرت تجهیزاتی و شجاعت دلاورمردان در اقیانوس هند حضور پیدا کردیم، امنیت دریانوردی در چندین سال گذشته بدون حتی یک مورد و مشکل برقرار شده است و دزدی‌های دریایی متعدد اتفاق افتاده اما هیچ کدام از کشتی‌های جمهوری اسلامی درگیر نبوده است.

او افزود: شما توانستید امنیت ناوگان جمهوری اسلامی ایران و صادرات نفت و واردات کالا را با امنیت کامل برقرار کنید و هم در مواردی به شناورهایی که مورد تهاجم قرار گرفتند کمک کرده‌اید، این کار بسیار بزرگی است.

سرلشکر باقری اظهار کرد: دشمنان گمان می‌کردند ما در شرایط سخت تحریم، توان به حرکت درآوردن شناورهای گذشته خود را هم نبایستی داشته باشیم اما اشتباه فکر می‌کردند و ما خدا را بر این توانمندی شاکر هستیم. 

او خطاب به جوانان انقلابی نیروی دریایی راهبردی ارتش، حاضر در میدان کارخانجات این نیرو، گفت: امروز به حمدالله توانمندی شما عزیزان، بازدارندگی پایدار و کارآمد و همچنین امنیت و آرامش بی نظیری را برای ملت ایران، برای سرزمین شهیدپرور ما و برای منافع ملی مان در آبهای آزاد، آبهای سرزمینی آب‌های داخلی و تمامی تأسیسات دریایی و سواحل ایران اسلامی ایجاد کرده است.
 
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: خدا را برای این نعمت شاکریم و قدردان تلاش همه شما عزیزان هستیم که در چنین شرایط اقلیمی سخت، دوری از خانواده، ماموریت های طولانی مدت در سرزمین های بسیار دور، باروحیه عالی و با شجاعت کامل، مأموریت های سختی را با موفقیت به انجام می‌رسانید و موجبات سربلندی این ملت بزرگ را فراهم می‌کنید.

سردار باقری ابراز داشت: نسل جوان عزیز ما نشان داده همچون نسل دوران دفاع مقدس، با همان روحیه، با همان شجاعت و با همان توانمندی آن مسیر نورانی را ادامه داده و گام‌های بلندتری را برای سرافرازی و سربلندی ملت ما برداشته‌اند. او نیروی دریایی راهبردی ارتش را در مسیر حرکت به‌سوی ارتقاء توان و آمادگی های رزمی توصیف و اضافه کرد: بحمدالله در ماه‌های اخیر شاهد رشد و ارتقاء جایگاه نیروی دریایی راهبردی بوده‌ایم.

در این آیین طی فرمانی، ۲ فروند ناوموشک انداز، یک فروند ناو لجستیکی و یک فروند زیردریایی غدیرکلاس که توسط متخصصان این نیرو بهسازی و نوسازی شده‌اند را به بدنه رزم نیروی دریایی راهبردی ارتش الحاق شد. همچنین در این مراسم، کارگاه فنی سینکرولیفت در کارخانجات نداجا، احداث شد.

همچنین در این آیین از شناور شهید سلیمانی رونمایی شد. این شناور یکی از جدیدترین و مدرن‌ترین شناورهای جنگی ایران است که به سپاه پاسداران تعلق دارد.


شناور شهید سلیمانی


نورنیوز
اخبار مرتبط
کربی: ناوگان آمریکا در خلیج فارس تقویت می‌شود
شنبه 1402/02/23 ساعت 11:03
کربی: ناوگان آمریکا در خلیج فارس تقویت می‌شود
سخنگوی ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت پنتاگون با انجام یک سری اقدامات، موقعیت دفاعی خود در خلیج فارس را تقویت خواهد کرد.
دو شناور بدون سرنشین آمریکایی توسط ارتش توقیف شد
جمعه 1401/07/29 ساعت 19:16
هشدار امیر دریادار ایرانی به آمریکا؛
دو شناور بدون سرنشین آمریکایی توسط ارتش توقیف شد
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: هشتاد و چهارمین ناوگروه رزمی اطلاعاتی عملیاتی نیروی دریایی ارتش طی مأموریت در آب‌های آزاد دو شناور بدون سرنشین آمریکایی را توقیف کرد.
سرلشکر باقری: باید تلاش کنیم تا منش و کردارمان راهنمای خوبی برای همکاران و همرزمان ما باشد
شنبه 1401/07/16 ساعت 13:47
سرلشکر باقری: باید تلاش کنیم تا منش و کردارمان راهنمای خوبی برای همکاران و همرزمان ما باشد
رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: تهدیدات نوظهور و بعضاً ناشناخته به‌صورت همزمان و با ترکیب اندیشیده توسط دشمنان علیه ما بروز می‌کند و ما باید خود را برای چنین صحنه و تقابلی آماده کنیم.
سرلشکر باقری: با هرگونه اقدام خصمانه آمریکا نسبت به پهپاد ایرانی مقابله ‌می‌کنیم
جمعه 1401/07/08 ساعت 19:25
سرلشکر باقری: با هرگونه اقدام خصمانه آمریکا نسبت به پهپاد ایرانی مقابله ‌می‌کنیم
رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: اگر آمریکایی‌ها نسبت به پهپادهای ایرانی اقدامی داشته باشند، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به این اقدام خصمانه پاسخ خواهند داد.
سرلشکر باقری در پیامی به ارتش آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد
چهارشنبه 1401/06/16 ساعت 09:45
سرلشکر باقری در پیامی به ارتش آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد
رئیس ستاد کل نیروی‌های مسلح در پیامی به ارتش آمریکا، رژیم صهیونیستی و کشورهای میزبان آنها در خصوص تهدید امنیت کشورمان هشدار داد.
قایق‌های بدون سرنشین؛ تهدید جدید برای امنیت کشتیرانی در منطقه
دوشنبه 1401/06/14 ساعت 11:16
نورنیوز بررسی کرد؛
قایق‌های بدون سرنشین؛ تهدید جدید برای امنیت کشتیرانی در منطقه
طی روزهای گذشته برخورد نیروهای دریایی سپاه و ارتش جمهوری اسلامی ایران با قایق‌های بدون سرنشین آمریکایی که امنیت کشتیرانی تجاری در منطقه را مختل کرده‌اند با واکنش شتاب‌زده مقامات واشینگتن مواجه شد.
جزئیات توقیف دو شناور تجسسی آمریکا توسط نیروی دریایی ارتش+ فیلم
جمعه 1401/06/11 ساعت 20:10
جزئیات توقیف دو شناور تجسسی آمریکا توسط نیروی دریایی ارتش+ فیلم
نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران جزئیات توقیف دو شناور تجسسی نیروی دریایی آمریکا را منتشر کرد.
واکنش ایران به اظهارات تحریک‌آمیز فرمانده سازمان تروریستی سنتکام
چهارشنبه 1401/06/09 ساعت 08:24
اختصاصی؛
واکنش ایران به اظهارات تحریک‌آمیز فرمانده سازمان تروریستی سنتکام
قایق‌های نظامی بدون سرنشین که با پوشش کاوشگر از سوی نیروی دریایی آمریکا به پهنه خلیج فارس و دریای عمان اعزام می‌شوند، ضمن تهدید امنیت خطوط کشتیرانی، موجب بروز برخی حوادث دریایی شده‌اند.
جزییات توقیف و رهاسازی شناور آمریکایی توسط نیروی دریایی سپاه
چهارشنبه 1401/06/09 ساعت 00:07
اختصاصی نورنیوز؛
جزییات توقیف و رهاسازی شناور آمریکایی توسط نیروی دریایی سپاه
اقدام به موقع نیروی دریایی سپاه در زمینه کنترل و یدک قایق بدون سرنشین آمریکایی با هدف ایمن‌سازی مسیر کشتی‌رانی و جلوگیری از وقوع حادثه احتمالی که طی هفته‌های اخیر چند مورد از آن رخ داده، انجام شده است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار سرعت لحظه‌ای در جاده‌ها؛ رانندگان مراقب باشید!
تنها 29 درصد صهیونیست‌ها احساس امنیت می‌کنند
هوای تهران دوباره آلوده شد
غرب برای مداخله و تاثیرگذاری بر انتخابات دومای دولتی روسیه تلاش می کند
اظهارات بحث‌برانگیز درباره آرزوی مرگ ترامپ توسط زلنسکی
آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد 1405 تا پایان امشب
هشدار صریح روسیه به استقرار نیروی نظامی غرب در اوکراین
موافقت اروپا با ارائه کمک 90 میلیارد یورویی به اوکراین
حمله مرگبار آمریکا در آب‌های آزاد شرق اقیانوس آرام
آزمایش پهپادی که آمریکا از ایران الهام گرفت
دستور ترامپ به اوکراین برای نهایی‌کردن توافق صلح با روسیه
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 28 آذر
شکایت پرسپولیس از سکوهای ورزشگاه تبریز بعد از حذف در جام حذفی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 28 آذر + وضعیت استان ها
چاقی کودکان؛ خطری که در کمین نسل آینده ایرانیان است
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
X
آگهی تبلیغاتی