×
سیاسی
شناسه خبر : 106424
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/06/14 ساعت 11:49
سرلشکر باقری: خطرآفرینی شناورهای آمریکایی را تحمل نمی‌کنیم

هشدار فرمانده ستاد کل به نیروی دریایی آمریکا؛

سرلشکر باقری: خطرآفرینی شناورهای آمریکایی را تحمل نمی‌کنیم

فرمانده کل ستاد کل نیروی‌های مسلح تأکید کرد: از مسیرهای بین‌المللی و اعلام شکایت به سازمان بین‌المللی دریانوردی از مسیر دیپلماسی اعلام می‌کنیم که شناورهای ما در مسیر خود چنین واحدهایی را تحمل نخواهند کرد و همان گونه که اتفاق افتاده است با آنها برخورد خواهد شد.

نورنیوز - گروه امنیت و دفاعی: سرلشکر محمد باقری، در آیین الحاق تجهیزات بهسازی شده رزمی سطحی و زیرسطحی در کارخانجات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بندرعباس، اظهار کرد: معتقدیم که بایستی حقوق امنیت دریانوردی و دریانوردی آزاد در آبهای آزاد و بین‌المللی برای همه به‌طور یکسان برقرار باشد و از این حق ملتمان بطور کامل دفاع می‌کنیم.
 
او ادامه داد: از مسیرهای بین‌المللی و اعلام شکایت به سازمان بین‌المللی دریانوردی از مسیر دیپلماسی اعلام می‌کنیم که شناورهای ما در مسیر خود چنین واحدهایی را تحمل نخواهند کرد و همان گونه که اتفاق افتاده است با آنها برخورد خواهد شد.

حضور رژیم صهیونسیتی را تحمل نمی‌کنیم 

سرلشکر باقری همچنین اضافه کرد: برخی کشورهای منطقه با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی منطقه را با تهدیداتی مواجه کرده‌اند همچنین پیوستن رژیم صهیونیستی به فرماندهی تروریستی سنتکام ارتش آمریکا می‌تواند تهدیداتی را برای ما ایجاد کند که ما این حضور رژیم صهیونیستی را تحمل نمی‌کنیم.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ابراز داشت: علاوه بر مسیر اعتراض از طریق سیاست خارجی کشور اعلام می‌کنیم که چنین توسعه فرایند جاسوسی و ایجاد تهدید را تحمل نکرده و نسبت به حقوق ملت ایران و امنیت دریاها و سرزمین‌مان هیچگونه مصالحه‌ای نخواهیم داشت. 

پیشرفت‌های کشور در حوزه صنعت دفاعی چشمگیر است 

سرلشکر باقری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پیشرفت های کشورمان در حوزه صنعت دفاعی در شرایط کنونی چشمگیر بوده و این در شرایطی به‌دست آمده که تحریم های همه جانبه علیه ملت غیور ایران وجود دارد.

او تصریح کرد: کشور ما در اوج تحریم‌های ظالمانه چه از جهت مالی و بانکی و چه از جهت فناوری بوده و در این شرایط سخت جوانان غیور با تکیه بر دانش بومی توانستند، در حوزه دفاعی، شناورها، موشک ها، پهپاد ها و تسلیحات و تجهیزات نوین را بسازند، تجهیزات پیچیده گذشته را نوسازی و بازسازی کنند و مجدداً به چرخه عملیاتی برگردانند این کار بسیار ارزشمند و بزرگی است که قدردان تلاش یکایک این عزیزان و همه دست‌اندرکاران این موضوع هستیم.

نقش نداجا در تأمین امنیت بسیار تأثیرگذار است

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همچنین با اشاره به نقش نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در تأمین امنیت تنگه هرمز، دریای عمان، اقیانوس هند، تنگه باب‌المندب، دریای سرخ و در سایر مناطق جهان بیان کرد: نقش این نیرو بسیار تأثیرگذار است.

او یادآور شد: زمانی در دفاع مقدس ما درگیر دفاع از تأسیسات دریایی، سکوهای نفتی، سواحل و جزایرمان بودیم اما امروز بحمدالله دشمنان با مشاهده قدرت ما، بخش‌های بزرگی از یگان‌های شناوریشان را از منطقه ما خارج کردند.

سردار باقری عنوان کرد: امروز با تکیه بر قدرت تجهیزاتی و شجاعت دلاورمردان در اقیانوس هند حضور پیدا کردیم، امنیت دریانوردی در چندین سال گذشته بدون حتی یک مورد و مشکل برقرار شده است و دزدی‌های دریایی متعدد اتفاق افتاده اما هیچ کدام از کشتی‌های جمهوری اسلامی درگیر نبوده است.

او افزود: شما توانستید امنیت ناوگان جمهوری اسلامی ایران و صادرات نفت و واردات کالا را با امنیت کامل برقرار کنید و هم در مواردی به شناورهایی که مورد تهاجم قرار گرفتند کمک کرده‌اید، این کار بسیار بزرگی است.

سرلشکر باقری اظهار کرد: دشمنان گمان می‌کردند ما در شرایط سخت تحریم، توان به حرکت درآوردن شناورهای گذشته خود را هم نبایستی داشته باشیم اما اشتباه فکر می‌کردند و ما خدا را بر این توانمندی شاکر هستیم. 

او خطاب به جوانان انقلابی نیروی دریایی راهبردی ارتش، حاضر در میدان کارخانجات این نیرو، گفت: امروز به حمدالله توانمندی شما عزیزان، بازدارندگی پایدار و کارآمد و همچنین امنیت و آرامش بی نظیری را برای ملت ایران، برای سرزمین شهیدپرور ما و برای منافع ملی مان در آبهای آزاد، آبهای سرزمینی آب‌های داخلی و تمامی تأسیسات دریایی و سواحل ایران اسلامی ایجاد کرده است.
 
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: خدا را برای این نعمت شاکریم و قدردان تلاش همه شما عزیزان هستیم که در چنین شرایط اقلیمی سخت، دوری از خانواده، ماموریت های طولانی مدت در سرزمین های بسیار دور، باروحیه عالی و با شجاعت کامل، مأموریت های سختی را با موفقیت به انجام می‌رسانید و موجبات سربلندی این ملت بزرگ را فراهم می‌کنید.

سردار باقری ابراز داشت: نسل جوان عزیز ما نشان داده همچون نسل دوران دفاع مقدس، با همان روحیه، با همان شجاعت و با همان توانمندی آن مسیر نورانی را ادامه داده و گام‌های بلندتری را برای سرافرازی و سربلندی ملت ما برداشته‌اند. او نیروی دریایی راهبردی ارتش را در مسیر حرکت به‌سوی ارتقاء توان و آمادگی های رزمی توصیف و اضافه کرد: بحمدالله در ماه‌های اخیر شاهد رشد و ارتقاء جایگاه نیروی دریایی راهبردی بوده‌ایم.

در این آیین طی فرمانی، ۲ فروند ناوموشک انداز، یک فروند ناو لجستیکی و یک فروند زیردریایی غدیرکلاس که توسط متخصصان این نیرو بهسازی و نوسازی شده‌اند را به بدنه رزم نیروی دریایی راهبردی ارتش الحاق شد. همچنین در این مراسم، کارگاه فنی سینکرولیفت در کارخانجات نداجا، احداث شد.

همچنین در این آیین از شناور شهید سلیمانی رونمایی شد. این شناور یکی از جدیدترین و مدرن‌ترین شناورهای جنگی ایران است که به سپاه پاسداران تعلق دارد.


شناور شهید سلیمانی


نورنیوز
اخبار مرتبط
کربی: ناوگان آمریکا در خلیج فارس تقویت می‌شود
شنبه 1402/02/23 ساعت 11:03
کربی: ناوگان آمریکا در خلیج فارس تقویت می‌شود
سخنگوی ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت پنتاگون با انجام یک سری اقدامات، موقعیت دفاعی خود در خلیج فارس را تقویت خواهد کرد.
دو شناور بدون سرنشین آمریکایی توسط ارتش توقیف شد
جمعه 1401/07/29 ساعت 19:16
هشدار امیر دریادار ایرانی به آمریکا؛
دو شناور بدون سرنشین آمریکایی توسط ارتش توقیف شد
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: هشتاد و چهارمین ناوگروه رزمی اطلاعاتی عملیاتی نیروی دریایی ارتش طی مأموریت در آب‌های آزاد دو شناور بدون سرنشین آمریکایی را توقیف کرد.
سرلشکر باقری: باید تلاش کنیم تا منش و کردارمان راهنمای خوبی برای همکاران و همرزمان ما باشد
شنبه 1401/07/16 ساعت 13:47
سرلشکر باقری: باید تلاش کنیم تا منش و کردارمان راهنمای خوبی برای همکاران و همرزمان ما باشد
رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: تهدیدات نوظهور و بعضاً ناشناخته به‌صورت همزمان و با ترکیب اندیشیده توسط دشمنان علیه ما بروز می‌کند و ما باید خود را برای چنین صحنه و تقابلی آماده کنیم.
سرلشکر باقری: با هرگونه اقدام خصمانه آمریکا نسبت به پهپاد ایرانی مقابله ‌می‌کنیم
جمعه 1401/07/08 ساعت 19:25
سرلشکر باقری: با هرگونه اقدام خصمانه آمریکا نسبت به پهپاد ایرانی مقابله ‌می‌کنیم
رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: اگر آمریکایی‌ها نسبت به پهپادهای ایرانی اقدامی داشته باشند، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به این اقدام خصمانه پاسخ خواهند داد.
سرلشکر باقری در پیامی به ارتش آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد
چهارشنبه 1401/06/16 ساعت 09:45
سرلشکر باقری در پیامی به ارتش آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد
رئیس ستاد کل نیروی‌های مسلح در پیامی به ارتش آمریکا، رژیم صهیونیستی و کشورهای میزبان آنها در خصوص تهدید امنیت کشورمان هشدار داد.
قایق‌های بدون سرنشین؛ تهدید جدید برای امنیت کشتیرانی در منطقه
دوشنبه 1401/06/14 ساعت 11:16
نورنیوز بررسی کرد؛
قایق‌های بدون سرنشین؛ تهدید جدید برای امنیت کشتیرانی در منطقه
طی روزهای گذشته برخورد نیروهای دریایی سپاه و ارتش جمهوری اسلامی ایران با قایق‌های بدون سرنشین آمریکایی که امنیت کشتیرانی تجاری در منطقه را مختل کرده‌اند با واکنش شتاب‌زده مقامات واشینگتن مواجه شد.
جزئیات توقیف دو شناور تجسسی آمریکا توسط نیروی دریایی ارتش+ فیلم
جمعه 1401/06/11 ساعت 20:10
جزئیات توقیف دو شناور تجسسی آمریکا توسط نیروی دریایی ارتش+ فیلم
نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران جزئیات توقیف دو شناور تجسسی نیروی دریایی آمریکا را منتشر کرد.
واکنش ایران به اظهارات تحریک‌آمیز فرمانده سازمان تروریستی سنتکام
چهارشنبه 1401/06/09 ساعت 08:24
اختصاصی؛
واکنش ایران به اظهارات تحریک‌آمیز فرمانده سازمان تروریستی سنتکام
قایق‌های نظامی بدون سرنشین که با پوشش کاوشگر از سوی نیروی دریایی آمریکا به پهنه خلیج فارس و دریای عمان اعزام می‌شوند، ضمن تهدید امنیت خطوط کشتیرانی، موجب بروز برخی حوادث دریایی شده‌اند.
جزییات توقیف و رهاسازی شناور آمریکایی توسط نیروی دریایی سپاه
چهارشنبه 1401/06/09 ساعت 00:07
اختصاصی نورنیوز؛
جزییات توقیف و رهاسازی شناور آمریکایی توسط نیروی دریایی سپاه
اقدام به موقع نیروی دریایی سپاه در زمینه کنترل و یدک قایق بدون سرنشین آمریکایی با هدف ایمن‌سازی مسیر کشتی‌رانی و جلوگیری از وقوع حادثه احتمالی که طی هفته‌های اخیر چند مورد از آن رخ داده، انجام شده است.
نظرات

آخرین اخبار
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به7 شهر/حمله دوباره به فولاد مبارکه
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم
خدمات رایگان طراحی و نظارت برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده
نگراتی پوتین از پیامدهای ادامه جنگ افروزی آمریکایی صهیونیستی
حزب‌الله: قانون اعدام اسرای فلسطینی نشانه تداوم سیاست‌های سرکوبگرانه و خطرناک است
پاپ خواستار پایان جنگ ایران پیش از عید پاک شد
بیانیه ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت روز جمهوری اسلامی
دستگیری 65مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و عوامل گروهک‌های تروریستی
اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار بعد از تعطیلات عید
پدرو سانچز: جنگ علیه ایران بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام است
بازتاب گسترده اقدام تیم ملی فوتبال ایران در رسانه‌های جهانی
عراقچی شعار «اول آمریکا» را به سخره گرفت
سفارت ایران اقدام اتحادیه اروپا را «ریاکاری» خواند
درآمد نفتی ایران دو برابر شد
نورنما| 12 فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
حمله هوایی به یک خودرو در جنوب لبنان
چه میزان تسهیلات تکلیفی اشتغال پرداخت شد؟
هرگونه اقدام علیه زیرساخت‌های ایران، پاسخ متقابل خواهد داشت
صدها هزار غیرنظامی در لبنان در معرض خطر هستند
هفت شهید و زخمی در حمله هوایی به نیروهای حشدالشعبی
بقائی: حمله آمریکا و اسرائیل به کارخانه‌های داروسازی جنایت ضد بشریت است
کشف سلاح و مهمات در دلیجان
عراقچی: آنچه در جریان است مذاکره نیست/شروط ایران برای «توقف کامل جنگ
جزئیات سی و دومین روز عملیات وعده صادق 4
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
اهمیت تنگه‌ هرمز و احتمال عملیات نظامی آمریکا
خداقوت سردار موسوی به بچه‌های پای لانچر/ حمله به محل اقامت خلبانان و کادر پروازی امریکا
اعلام آمادگی روسیه برای کاهش تنش و یافتن راه‌حل درخصوص ایران
نیروی دریایی سپاه: جلسه فرماندهان ناوگان پنجم آمریکا مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
اعلام آخرین وضعیت جاده چالوس؛ هراز زیر بار ترافیک نیمه‌سنگین
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
اتحادیه اروپا بر لزوم توقف درگیری‌ها در لبنان تاکید کرد
آتلانتیک: جنگ علیه ایران آمریکا را تبدیل به یک قدرت منفور در جهان کرد
آیت‌الله جوادی آملی: مردم در صحنه جزو فرشتگان زمینی‌اند +فیلم
استیو بنن خواستار اخراج پسر نتانیاهو را از آمریکا شد
جنگ علیه ایران شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزای آلمان زمینگیر کرد
امیریل ارجمند: من خاک می‌خورم اما خاک نمی‌دهم
پیکر مطهر دریابان شهید علیرضا تنگسیری در آبادان به خاک سپرده می‌شود
حمایت مفتی عمان از محور مقاومت به رهبری ایران
اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم تشییع پیکر شهید تنگسیری در میدان انقلاب
نور‌ویدئو| هذیان گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
قالیباف: نتیجه سیاست‌های آمریکا حذف وعده‌های غذایی مردمش است
ترامپ تصویر رهبری آمریکا را تضعیف کرده است
دستیابی قلعه‌نویی به رکورد 40 پیروزی
تقلای نتانیاهو برای تفکیک آتش بس احتمالی با ایران از پرونده حزب الله لبنان
نحوه فعالیت ادارات استان تهران از شنبه هفته آینده اعلام شد
اروپا در تله تناقض؛ ادامه بازی دوگانه در میدان لبنان
یک منبع آگاه: بندر فجیره هدف قرار خواهد گرفت