×
فرهنگی
شناسه خبر : 106389
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/06/13 ساعت 14:48

صدور «کارت شناسایی موقت» برای فاقدین شناسنامه آغاز شد

وزیر کشور از صدور «کارت شناسایی موقت» برای فاقدین شناسنامه خبر داد.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: «احمد وحیدی»، امروز در حاشیه افتتاح و بهره‌برداری از درگاه خدمات یکپارچه سازمان ثبت احوال کشور و رونمایی از کارت شناسایی موقت فاقدین شناسنامه، با اشاره به اینکه ثبت احوال یک سازمان ریشه‌دار و قدیمی است، اظهار کرد: طبیعی است که با گذر زمان این سازمان نیاز به تحولات و به‌روزرسانی خود دارد تا بتواند به عنوان یک سازمان پیشرو شرایط خود را حفظ کند.

او تصریح کرد: خوشحالم که شرایطی در این سازمان ایجاد شده که شاهد حرکت‌ها و ایده‌های نو هستیم و در طی فعالیت این سازمان در دولت سیزدهم، دستاوردهای خوبی وجود دارد.

وزیر کشور با اشاره به راه‌اندازی پایگاه سببی و نسبی و ارائه آن به دستگاه‌های متقاضی تصریح کرد: این اقدام مهمی است که قبلاً نبوده است و اینکه در این دوره و پس از چند ماه این مسأله به نتیجه برسد و پاسخگو باشد، قابل تقدیر است.

وحیدی با بیان اینکه بنا بر اعلام رئیس سازمان ثبت احوال کشور ۶۰ الی ۷۰ درصد از اطلاعات از پایگاه سببی و نسبی بارگذاری شده است گفت: ان‌شاءالله در آینده نیز با وارد کردن بخش‌های بعدی این اطلاعات این پایگاه کامل‌تر خواهد شد.

او با اشاره به اینکه با راه‌اندازی پایگاه سببی و نسبی، مشکلات و چالش‌هایی که در گذشته درخصوص سرشماری وجود داشته است برطرف خواهد شد گفت: در سال ۹۰، سرشماری انجام گرفت که در ادامه نیز این سرشماری در سال ۹۵ انجام گرفت و در واقع اطلاعات ما هر ۵ سال به ۵ سال به‌روزرسانی شده است و قطعاً با راه‌اندازی این پایگاه استحکام بیشتری را در باب سرشماری کشوری خواهیم داشت.

وزیر کشور گفت: با اقدام اخیر سازمان ثبت احوال علاوه بر اطلاعات دقیق و به‌روز شده از آمار سرشماری هزینه سرشماری نیز کاهش پیدا خواهد کرد که این یک کار ارزشمند محسوب می‌شود.

وحیدی ادامه داد: اقدام دیگری که از سوی سازمان ثبت احوال عملیاتی شده است به تولید و ارائه نرخ باروری در سال جاری بر می‌گردد که این کار برای نخستین بار مبتنی بر داده‌های ثبتی موجود در پایگاه اطلاعات جمعیت کشور انجام شده است و این در حالی است که دولت نیز توجه ویژه‌ای را به موضوع جمعیتی و سیاست‌های تشویقی در این زمینه دارد.

او در ادامه با اشاره به رونمایی از کارت شناسایی موقت فاقدین شناسنامه گفت: موضوعاتی که طی چند ماه اخیر با آن مواجه بودیم گلایه‌هایی از سوی برخی هموطنان بوده که عنوان کردند در طی این سال‌ها فاقد شناسنامه و کارت شناسایی هستند و این در حالی است که آنها مدعی هستند که ایرانی هستند اما به دلیل نداشتن شناسنامه و کارت ملی از دریافت تسهیلات دولتی بی‌بهره بوده‌اند که در همین زمینه صدور کارت شناسایی موقت تا رسیدگی به پرونده این افراد کار قابل تقدیری است.

وزیر کشور با اشاره به آمار ارائه شده از سوی رئیس سازمان ثبت احوال مبنی بر وجود ۸ هزار پرونده درخصوص افراد بی‌شناسنامه گفت: این مشکل نیز پس از چند ده سال با ورود سازمان ثبت احوال حل و فصل خواهد شد تا این عزیزان نیز نگرانی در باب ارائه دریافت خدمات نداشته باشند و پس از بررسی دقیق از سوی سازمان ثبت احوال برای آنها شناسنامه صادر خواهد شد.

وحیدی همچنین با اشاره به صدور کارت هوشمند ملی ایرانیان خارج از کشور اشاره کرد و گفت: این کار نیز از سوی سازمان ثبت احوال کلید خورده است و در حال اجراست.

او در خصوص صدور کارت هوشمند ملی ادامه داد: بنا بر اعلام رئیس سازمان ثبت احوال از دی ماه سال ۱۴۰۰ با بهره‌گیری از توان داخلی برای تعداد ۱۰ میلیون نفر متقاضی در صف دریافت کارت ملی هوشمند بودند که با تلاش انجام شده از اواخر دی ماه سال گذشته تا به امروز حدود ۵ میلیون کارت صادر و تحویل متقاضیان شده و ان‌شاءالله بنا بر اعلام سازمان ثبت احوال، طی دو سه ماه آینده مابقی این کارت‌ها، (۵ میلیون کارت) صادر و در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت.

وزیر کشور با تأکید بر اینکه سازمان ثبت احوال باید بتواند در آینده نزدیک شرایط احراز هویت حقوقی موقعیت مکانی را در این سازمان ایجاد کند گفت: در حال حاضر احراز هویت شخصی در این سازمان انجام می‌شود که علاوه بر این باید به احراز هویت حقوقی نیز توجه داشته باشد و جزو کارهای لازم است که این سازمان باید انجام بدهد.

وحیدی ابراز امیدواری کرد که در یک بازه زمانی کوتاه سازمان تمام الکترونیکی ثبت احوال به یک سازمان هوشمند در کشور تبدیل شود و بتواند به عنوان سازمان پیشرو حرکت کند.


رونمایی از «کارت شناسایی موقت»


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
حمله موشکی یمن به اراضی اشغالی؛ تنش‌ها افزایش یافت
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
توقف مذاکرات تجاری واشنگتن و دهلی‌نو؛ آمریکا گفت‌وگوها را لغو کرد
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد
نتانیاهو: جنگ تا شکست کامل حماس ادامه دارد
حادثه گروگان‌گیری در تهران؛ انگیزه مالی 2500 دلار
رئیس‌جمهور راهی نیویورک می شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز ‎یکشنبه 26 مرداد 1404+جدول
قیمت خودرو امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان
بورس سبز شد؛ شاخص 45 هزار واحد رشد کرد
کوچ اجباری غزه؛ تکرار نکبت تاریخی
بازنگری ضروری است؛ به شرط تدبیر
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
X
آگهی تبلیغاتی