×
سیاسی
شناسه خبر : 105347
تاریخ انتشار : شنبه 1401/06/12 ساعت 13:05
رهبر انقلاب: پرچم جمهوری اسلامی، پرچم «عدالت و معنویت» است

رهبر انقلاب: پرچم جمهوری اسلامی، پرچم «عدالت و معنویت» است

شرکت‌کنندگان در هفتمین اجلاس مجمع جهانی اهل بیت (ع) صبح امروز با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

نورنیوز - گروه سیاست: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار شرکت‌کنندگان در هفتمین اجلاس مجمع جهانی اهل بیت (ع) بیان کردند: مجمع جهانی اهل بیت مرکز مهم و با عظمتی است. این مرکز وابسته‌ی به اهل بیت (ع) است و اهل بیت در دنیای اسلام از یک عظمت و محبوبیت بی‌نظیری برخوردارند.

رهبر انقلاب تاأکید کردند: اعضای این مجمع بار سنگینی بر دوش دارند. این جمله‌ی معروف از ائمه علیهم السلام که فرمودند: «کونوا لنا زیناً که خطاب به همه‌ی ماهاست، همه بایستی مراقب باشیم، این نسبت به شما اوکد است، اهمیت کار شما ایجاب می‌کند که این جمله‌ی کونوا لنا زیناً در مورد این مجمع و مجموعه‌ی این افراد و اشخاص و افراد خود این مجمع بیشتر مورد ملاحظه قرار بگیرد.» خب، بایستی اگر بخواهیم این تحقق پیدا کند، بایستی این مجمع را یک پایگاهی قرار بدهیم برای نشر معارف اهل بیت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه بیان کردند: پیروان اهل‌بیت مفتخرند که مهمترین حرکت در مقابله‌ با نظام استکباری،‌ با نظام سلطه از سوی اینها انجام گرفته. خیلی شعار داده می‌شود امّا آنچه که در عمل روی زمین اتفاق افتاده یک چیز واضح و مشخصی است و آن پرچم جمهوری اسلامی است.

ایشان ادامه دادند: شیعه مفتخر است به اینکه در مقابل نظام سلطه ایستاد، سینه سپر کرد و این اژدهای هفت سری را که در همه‌ شئون زندگی کشورها و دولت‌ها و ملت‌ها به نحو ظالمانه و جبّارانه شرکت می‌کرد متوقف کرد که امروز خود آنها اعتراف می‌کنند که بسیاری از خواسته‌هایشان به‌وسیله‌ جمهوری اسلامی متوقف مانده و تخریب شده است.

رهبر معظم انقلاب تصریح کردند: این یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی است و این افتخار شیعه است و این نیست مگر بخاطر الهام‌گیری از بیانات ائمه‌ی هدی (علیهم‌السلام) و اهل‌بیت پیغمبر. اینها بودند که ما را به تدبّر در قرآن و الهام‌گیری از قرآن تشویق کردند، تحریص کردند، آنها بودند که معارف قرآنی را برای ما تبیین کردند، آنها بودند که با سیره‌ عملی خودشان به ما فهماندند که چه‌جوری باید عمل کرد از خود امیرالمؤمنین (علیه‌الصلاة والسلام) تا حضرت عسکری (علیه‌الصلاة والسلام).

ایشان فرمدند: شما در زیارت‌های متعدد چه زیارت امام حسین، چه زیارت حضرت رضا (سلام‌اللّه‌علیهما) به وراثت این بزرگواران از انبیاء تصریح می‌کنید؛ السلام علیک یا وارث ابراهیم خلیل‌اللّه، السلام علیک یا وارث موسی کلیم‌اللّه.

رهبر انقلاب تأکید کردند: این پرچم جمهوری اسلامی همان پرچم است، پرچم ائمه است، پرچم انبیاء است. و نوشته‌ این پرچم هم همین دو کلمه است: «عدالت و معنویت». وقتی شما پرچم عدالت و معنویت را بلند می‌کنید طبیعی است در دنیایی که رفتارش مبتنی بر زور، و فکرش مبتنی بر مادّیت است، یعنی درست نقطه‌ مقابل عدالت و نقطه‌ مقابل معنویت، عکس‌العمل ایجاد می‌کند. بعضی‌ها به ما می‌گویند شما با فلان حرف و حرکت و تصمیم، دشمن‌تراشی کردید؛ نه، ما با برافراشتن پرچم جمهوری اسلامی دشمن‌تراشی کردیم! ما با مطرح کردن احکام الهی دشمن‌تراشی کردیم!

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اظهار کردند: وقتی شما عدالت را مطرح می‌کنید، دنیا و تمدن مبتنی بر سلطه و استکبار قهراً با شما مخالف می‌شوند. وقتی شما معنویت را مطرح می‌کنید، دنیای مادی که همه چیزش مبتنی بر مادّیت است و همه‌ مفاهیم عالم را برمی‌گرداند به پول، با شما مخالفت می‌کند، این طبیعی است. بنابراین معارضه و مقابله‌ دنیای استکبار و دنیای سلطه با حرکت جمهوری یک امر طبیعی و قهری است.










رهبر انقلاب اسلامی در ادامه فرمودند: دنیای استکبار عادت کرده است که زور بگوید و کسی در مقابل زورگویی او جواب قاطعی ندهد.

ایشان تصریح کردند: این دنیایی که الان شاید بیش از یک قرن است یا بیشتر که عادت کرده به زورگویی و حرف‌زدن و تجاوز به ملت‌ها، حالا ببیند که یک ملتی در یک چنین نقطه‌ حساسی از دنیا در این جغرافیای مهم سینه سپر کرده و با رفتار خود، با گفتار خود، مسلمان‌ها را تشویق می‌کند به ایستادگی، در مقابل استکبار. طبیعتاً این برایشان غیرقابل قبول است، دشمنی می‌کنند. برایشان سنگین است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: این که نقشه‌های جنایتکارانه‌ آمریکا در کشورهای مختلف خنثی بشود به وسیله‌ جمهوری اسلامی، اینها را عصبانی می‌کند. یک نمونه‌اش داعش است. داعش دست‌ساز آمریکا بود دیگر. خودشان اعتراف کردند به این معنا. خب وقتی که جمهوری اسلامی وارد میدان می‌شود و با همه‌ وجود در مقابل این توطئه و این نقشه می‌ایستد، اینها برایشان غیرقابل تحمل است. لذا شروع می‌کنند به عکس‌العمل.

ایشان تأکید کردند: منشأ و مبدأ همه‌ی تبلیغات ایران ‌هراسی و شیعه ‌هراسی و متهم کردن ایران به دخالت در این کشور و آن کشور، منشأ همه‌ اینها همین عصبانیت و خشم آمریکا از خنثی شدن نقشه‌هایش است.

مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی از اول با افرادی که شیعه نیستند اما در یک راه درستی حرکت می‌کنند، همراهی کرده است، تأکید کردند: در دنیای اسلام چه کسی به مردم غزه و مردم فلسطین به قدر ایرانی‌ها و به قدر جمهوری اسلامی کمک کرده است؟ کشورهایی که با آنها از لحاظ مذهب مشترکند، یک صدم این کمک‌ها را هم نکردند؛ گاهی لطمه هم زدند، گاهی ضربه هم زدند.

ایشان در ادامه بیان کردند: ملت‌های ما در دوران استعمار دشمن را نمی‌شناختند، عزم راسخی برای مقابله‌ با دشمن نداشتند، کسی را که آنها را هدایت کند مثل امام بزرگوار ما نداشتند. این بود که نتوانستند کاری بکنند. امروز بحمدالله اینها همه فراهم است، امروز ظرفیت‌ها فراوان است، نخبگان کشورهای اسلامی واقعاً آماده هستند، آحاد مردم هم همین‌جور و خب، فعلیت دنیای اسلام هم نظام جمهوری اسلامی است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمودند: نظام جمهوری اسلامی یک واقعیتی است. وعده نیست. نظامی است که بوجود آمده و به نظر من مهمتر از پدید آمدن نظام اسلامی، تاب‌آوری نظام اسلامی است. نظام اسلامی تاب آورد در مقابل این دشمنی‌ها، حملات و این ضربه‌های گوناگون. توانست تحمل کند، توانست ایستادگی کند، توانست بماند و توانست قوی بشود. امروز جمهوری اسلامی، جمهوری اسلامی سی سال قبل و چهل سال قبل نیست. امروز بحمدالله آن نهال تازه روییده به یک درخت کهنی تبدیل شده و این یک الگوست.

ایشان تصریح کردند: البته عرض کردیم ما اینکه می‌گوییم جمهوری اسلامی الگوست معنایش این نیست که در همه‌ کشورهای اسلامی بایستی ساختار سیاسی مثل نظام جمهوری اسلامی باشد.


پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری
نظرات

آخرین اخبار
فارن افرز: ایران معادله جنگ را تغییر داد، ادامه جنگ به نفع ایران است
مقاومت عراق: امارات به تأسیسات نفتی سعودی حمله کرد
زلزله در بازار کشورهای عربی با تداوم تجاوز آمریکا به ایران/سرمایه‌ها از دبی فراری شدند
لغو پروازهای بریتیش ایرویز به ابوظبی و چندین کشور خاورمیانه‌
در صورت خطای آمریکا تنگه ای دیگر، مشابه هرمز خواهد شد
وقوع حادثه برای دو نفتکش خارجی سوخت عراق در آب‌های بین المللی
حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/ انهدام پهپاد هرون TP
بسیاری از مردم و بسیجیان برای حضور در ایست‌های بازرسی داوطلب شدند
روسیه: قطعنامه شورای امنیت علیه ایران جانبدارانه و یک‌طرفه بود
نفتکش آمریکایی در نزدیکی عراق هدف قرار گرفت
موج 40 عملیات وعده صادق4 علیه بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!