×
فرهنگی
شناسه خبر : 105285
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1401/06/10 ساعت 13:00
اژه‌ای: مشکلات دستگاه قضا در خدمت‌رسانی به مردم خدشه وارد نکند

اژه‌ای: مشکلات دستگاه قضا در خدمت‌رسانی به مردم خدشه وارد نکند

رئیس دستگاه قضا تأکید: مشکلات کارکنان دستگاه قضایی را در تمام زیرمجموعه‌ها درک می کنم اما این مشکلات نباید سبب خدشه وارد شدن در خدمت رسانی به مردم شود.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای صبح پنجشنبه در دیدار با قضات و کارکنان دستگاه قضایی استان یزد اظهار کرد: مردم یزد، مردمی سختکوش، متدین، انقلابی و ولایی هستند و همکاران ما در دستگاه قضایی از این ویژگی‌ها بهره مند هستند.

رئیس قوه قضائیه عنوان کرد: با هدف مشخص و مقدسی انقلاب شد و در مسیر انقلاب سختی‌ها، شهادت‌ها و مرارت‌ها کشیده شد تا به مقصد اعلی دست پیدا کنیم و استان یزد که امروز کمتر از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد، نزدیک به ۴ هزار شهید، ۹ هزار جانباز و ۸۰۰ آزاده دارد و این یک قلم از تلاش‌های استان برای رسیدن به مقصد اعلی است.

محسنی اژه ای ادامه داد: ما می‌خواهیم زمینه ساز ظهور منجی عالم بشریت و جزو خون خواهان اباعبدالله الحسین (ع) باشیم و این مهم مردان استوره و مقاومی همچون کسانی که تاکنون در این راه شهید شده‌اند، می‌خواهد.

او تأکید کرد: یزد در سال‌های دور از پیروزی انقلاب همواره در بسیاری از امور پیشتاز بود و یکی از مواردی که یزد و علمای بزرگ آن پیشتاز بودند، کمک رسانی به مردم در وقایعی نظیر سیل و زلزله و … بود همچنین یزد در خدمت رسانی به سلامت مردم از سالیان پیش شهرت داشت و اکنون نیز یزد قطب پزشکی کشور است و امیدواریم در این زمینه نیز بتوانیم خدمتگزاری درستی برای مردم داشته باشیم.

رئیس قوه قضائیه خطاب به کارکنان دستگاه قضایی عنوان کرد: درد شما را می‌فهمم و سختی کار شما را درک می‌کنم زیرا دادیار، دادستان و … بوده‌ام و در همه مراحل کار حضور داشته‌ام بنابراین سختی کار را درک می‌کنم. در طول یک سال گذشته، همکاران شما در ستاد، تلاش‌های بسیاری کردند اما در مواردی هنوز تلاش‌ها به نتیجه نرسیده و این به معنای نداشتن دغدغه نیست.

محسنی اژه‌ای بیان کرد: مشکلات موجود، تحریم‌های ظالمانه، کرونا، ضعف مدیریت‌ها و عقب ماندگی‌ها گروه‌های مختلف مردم را درگیر کرده و فقط دستگاه قضایی با آن دست به گریبان نیست.

او در مورد سختی کار قضات نیز اظهار کرد: قبول داریم که در مواردی حتی زیان آور است اما خطیر بودن آن به خاطر حجم کار نیست بلکه بخاطر دغدغه آخرتی است و با توجه به اینکه در برخی پرونده‌ها قاضی هیچ راهی جز توجه و استناد به نظر کارشناسی ندارد، طبیعی است که مشکلاتی وجود داشته باشد.

رئیس قوه قضائیه همچنین با اشاره به مشکلات شورای حل اختلاف بیان کرد: هم مجلس و هم قوه قضائیه پیگیر حل این مشکلات است اما برخی موارد امکان مصوب شدن ندارد.

محسنی اژه‌ای تأکید کرد: این مردم استحقاق منت بی‌خدمت دارند و این مشکلات سبب نشود که در کار، قضاوت، اجرا، بازرسی و ارائه خدمت به مردم در تمام قسمت‌های مرتبط با قوه قضائیه، کوچکترین خدشه‌ای در خدمت رسانی ما به مردم شود.


میزان
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کشف 600 هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای آبی بوشهر
کارت سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی حذف نمی‌شود
ونزوئلا گردان‌های رزمی کارگری را برای مقابله با تهدیدهای آمریکا تشکیل داد
بن‌بست دیپلماسی ترامپ؛ درگیری مرزی تایلند و کامبوج ادامه دارد
فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهرها با دستور وزیر کشور از امروز آغاز شد
اعطای درجه سپهبدی شهید محمد باقری به خانواده ایشان
پزشکیان: اختیارات به‌تدریج به سطوح مدیریتی و استان‌ها واگذار خواهد شد
کنگره آمریکا تحریم‌های سوریه را به‌طور دائم لغو کرد
افتتاح واحد استحصال و فرآوری شمش طلا در خراسان جنوبی با حضور رئیس‌جمهور
حزب‌الله: صبر مقاومت لبریز شده و از سلاح دست نمی‌کشیم
پزشکیان: ایران اکنون در قوی ترین جایگاه ممکن قرار دارد
زلزله 4.2 ریشتری در هجدک ثبت شد؛ خسارت گزارش نشده است
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(140) «جونقان»
هوای تهران با شاخص کیفیت 59 در وضعیت قابل قبول
اسکان اضطراری 240 مسافر در محور بردسکن-سبزوار
آیا سیاست سد راه فوتبال می‌شود؟
جنگ اوکراین؛ آیا افق پایان قابل رؤیت است؟
قیمت گوشت قرمز امروز 27 آذر 1404 + جدول
تذکر مجلس به پزشکیان بابت عدم تحقق مصوبات پرستاری
تراکتور و پرسپولیس؛ جدال 6 ساله در جام حذفی
سرمای شدید در غزه جان 17 فلسطینی را گرفت
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 27 آذر 1404+ جدول
سرقت میلیاردی خانوادگی؛ پسر جوان در کیش به خوشگذرانی پرداخت
هشدار پلیس راهور: رانندگان در معابر خلوت پایتخت عجله نکنند
پاری‌سن‌ژرمن فاتح جام بین قاره‌ای شد
مهلت ثبت‌نام آزمون ارشد 1405 فردا به پایان می‌رسد
موج دوم بارش‌های شدید در نیمه جنوبی کشور
پیام‌های سفر عراقچی به مسکو
نقش کریدورها در صلح
بازتعریف قدرت در نظم پسالیبرال
فروکاستن خویشتن
حمله دوباره آمریکا به یک قایق در آب‌های آزاد
تصویب فروش تسلیحات 11 میلیارد دلاری آمریکا به تایوان
وحدت را فراموش کن، نجات در گفت‌وگوست
قطعنامه محدودکننده حمله به ونزوئلا در کنگره شکست خورد
شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم از شنبه آغاز می‌شود+ مبلغ کالابرگ
امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه دوازدهم از امروز آغاز شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 27 آذر 1404+ جدول پخش
وزیر خارجه روسیه: توافق ایران و آژانس دست‌یافتنی است
حذف کامل یارانه نقدی سه دهک پردرآمد/چه کسانی دیگر یارانه نقدی نمی‌گیرند؟
ترامپ دوباره مدعی «نابودی تهدید هسته‌ای ایران» و پایان 8 جنگ شد
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 27 آذر
چین: با زورگویی در روابط بین‌الملل مخالفیم
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 27 آذر + وضعیت استان ها
سیاست جدید ترامپ علیه غول‌های فناوری
فناوری جدید؛ کنترل ویلچر و رایانه تنها با حرکات صورت
چگونه شکلات تلخ می‌تواند روند پیری را کند، کند؟
ثروتمندترین خانواده‌های جهان معرفی شدند
راهکارهایی ساده برای جلوگیری از خشکی چشم در زمستان
ژن RNA غیر کدکننده به‌عنوان کنترل‌کننده رشد سلول‌های بزرگ شناسایی شد
X
آگهی تبلیغاتی