×
اقتصادی
شناسه خبر : 104255
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/06/09 ساعت 15:20
کارکنان پست سلطنتی انگلیس اعتصاب کردند

کارکنان پست سلطنتی انگلیس اعتصاب کردند

iمزمان با نرخ دورقمی تورم در انگلیس و اعتصاب‌ها بر سر افزایش دستمزد در این کشور، 115 هزار نفر از کارکنان بزرگ‌ترین شرکت پستی انگلیس امروز برای چندمین بار به خیابان‌ها آمدند.

نورنیوز گروه اقتصاد: همزمان با دورقمی شدن نرخ تورم در انگلیس و اعتصاب‌ اصناف بر سر افزایش دستمزد در این کشور، ۱۱۵ هزار نفر از کارکنان بزرگ‌ترین شرکت پستی انگلیس امروز برای چندمین بار دست از کار کشیده و به خیابان‌ها آمدند.

قرار است اعتصاب کارکنان شرکت پست سلطنتی انگلیس (رویال میل) که به گفته اتحادیه کارگران ارتباطات (CWU) بزرگترین اعتصاب از سال ۲۰۰۹ میلادی است هفته آینده نیز در روزهای ۸ و ۹ سپتامبر (۱۷ و ۱۸ شهریور) ادامه پیدا کند.

در این راستا،‌ هفته گذشته نیز بیش از ۱۱۵ هزار کارگر شرکت پست «رویال مِیل» دست به اعتصابی چهار روزه زده بودند.

«اندی فیوری»، معاون دبیر اتحادیه کارکنان ارتباطات (CWU) گفت: آنچه اعضای این اتحادیه را بیش از هر چیز عصبانی می‌کند، این است که مدیران مجموعه درحالی که درخواست افزایش دستمزد کارگران و کارکنان را رد می‌کنند، همچنان پاداش‌هایی برای خود در نظر می گیرند.

بنابراین گزارش به دنبال اعتصاب‌های پیشین، مدیران رویال میل افزایش حقوق از ۳ به ۵ درصد را پیشنهاد دادند که اتحادیه آن‌ را رد کرد.

فیوری با ابراز امیدواری به اینکه با ادامه اعتصاب‌ها افزایش دستمزد از ۵ درصد فراتر رود، افزود: این مقدار افزایش اصلا کافی نیست.

او خاطر نشان کرد: با خبرهای ناخوشایندی که این روزها از تورم دورقمی و بحران انرژی شنیده‌ می‌شود، اکنون بیشتر از همیشه لازم است که دستمزدی عادلانه پرداخت شود.

«تری پولینگر»، معاون دبیر کل اتحادیه کارکنان ارتباطات نیز تأکید کرد: تازمانی که مقدار افزایش مورد قبول اتحادیه تأیید نشود، اعتراض‌ها ادامه خواهد داشت.

یک سخنگوی شرکت پست رویال میل گفت: اقدام‌های خودمحورانه اتحادیه، امنیت شغلی کارکنان مجموعه را به خطر می‌اندازد و اقدام برای افزایش دستمزدها را نیز دشوارتر می‌کند.

او افزود: شرکت روزانه یک میلیون پوند ضرر متحمل می‌شود و اعتصاب کارکنان تنها شرایط را وخیم‌تر و آینده رویال میل را مبهم‌تر می‌کند.

در روزهای گذشته نیز در اعتراض به دستمزدها رانندگان اتوبوس‌ در بخش‌هایی از غرب لندن به مدت ۴۸ ساعت اعتصاب کردند که ۶۳ مسیر اتوبوس در لندن و همچنین بخش‌هایی از منطقه ساری را تحت تأثیر قرار داد.

دوره نخست اعتصاب پاکبان‌های اسکاتلند نیز به تازگی به پایان رسیده که بر اثر آن خیابان‌های اسکاتلند را  زباله و بوی ناخوشایند آن فراگرفت.

اعتصاب‌های کارگران به دستمزد در سراسر انگلیس در پی تورم فزاینده در این کشور و بحران اقتصادی ناشی از آن، شکل گرفته‌ است. گفته می‌شود کارکنان دیگر بخش‌های صنایع انگلیس شامل کارکنان بندرها و فرودگاه‌ها همچنین وکیلان، آموزگاران، پرستاران و آتش نشانان نیز در سال جاری قصد اعتصاب یا اقدام صنفی دارند.

وضعیت بحرانی اقتصاد در انگلیس به حدی است که بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس به تازگی درباره نرخ بالای تورم و رشد سریع هزینه‌های زندگی و بهای انرژی در این کشور گفت: ماه‌های آتی شرایط سخت و شاید بسیار دشوار خواهد بود. قبوض انرژی انگلیسی‌ها را «نقره‌داغ» می‌کند.

به گزارش شبکه خبری انگلیسی «بی‌بی‌سی» هزینه‌های بالای زندگی ناشی از افزایش قیمت انرژی در انگلیس صاحبان کسب و کار را مجبور به بستن درها و تعطیلی مغازه های خود کرده است.


دیلی میل
اخبار مرتبط
افزایش مجدد قیمت‌ کالاها در خرده‌فروشی‌های انگلیس
پنج‌شنبه 1401/06/10 ساعت 14:15
کنسرسیوم خرده‌فروشی انگلیس گزارش داد؛
افزایش مجدد قیمت‌ کالاها در خرده‌فروشی‌های انگلیس
طبق آمارهای ارائه شده توسط کنسرسیوم خرده‌فروشی انگلیس افزایش قیمت کالاها موجب فشار بر اقشار مختلف جامعه در ماه‌های آینده خواهد شد.
جانسون: قبوض انرژی در ماه‌های آینده انگلیسی‌ها را «نقره‌داغ» می‌کند
یکشنبه 1401/06/06 ساعت 12:28
جانسون: قبوض انرژی در ماه‌های آینده انگلیسی‌ها را «نقره‌داغ» می‌کند
نخست‌وزیر مستعفی انگلیس خطاب به مردم این کشور درباره نرخ بالای تورم و رشد سریع هزینه‌های زندگی و بهای انرژی در انگلیس، نوشت: ماه‌های آتی شرایط سخت و شاید بسیار دشوار خواهد بود.
بحران اقتصادی جهانی و استاندارد دوگانه رسانه‌های غربی
یکشنبه 1401/05/30 ساعت 17:07
نورنیوز بررسی کرد؛
بحران اقتصادی جهانی و استاندارد دوگانه رسانه‌های غربی
رسانه‌های غربی در حالی اقدامات بانک‌های مرکزی غربی را نشانه کارآمدی آنها برای مهار تورم قلمداد می‌کنند که در سایر کشورها همین اقدامات را نشانی از بحران اقتصادی و ضعف در کارآمدی نظام‌های اقتصادی دولت‌های دیگر معرفی می‌کنند.
بیش از 1900 نفر از کارکنان بزرگترین بندر انگلستان دست به اعتصاب زدند
یکشنبه 1401/05/30 ساعت 11:37
بیش از 1900 نفر از کارکنان بزرگترین بندر انگلستان دست به اعتصاب زدند
بیش از 1900 نفر از کارکنان بندر«فلیکس استو» در شرق انگلیس، در اعتراض به دستمزدهای خود، اعتصاب 8 روزه‌ای را از امروز آغاز کردند.
دور جدید اعتصابات راه‌آهن انگلیس را فلج کرد
شنبه 1401/05/29 ساعت 13:47
دور جدید اعتصابات راه‌آهن انگلیس را فلج کرد
با ادامه اعتصابات کارگری در انگلیس، هزاران کارمند بخش راه‌آهن و حمل و نقل این کشور اعتصاباتی فلج کننده را رقم زدند.
نظرات

آخرین اخبار
اکونومیست: آمریکا قدرت محافظت از کشتی‌ها در تنگه هرمز را ندارد
قلعه نویی: شهادت دختران لکه سیاهی بر شعارهای دشمنان است
اختلاف میان تل آویو و واشنگتن بر سر جنگ ایران
تهران تا شنبه بارانی است
اذعان مقام صهیونیست: حملات حزب‌الله خواب و امنیت را از اسرائیل گرفته است
تاجگردون: در تلاشیم بودجه در موعد مقرر ابلاغ شود
آغاز موج سی وهشتم عملیات وعده صادق 4/شریان‌های زیرساختی پایگاه آمریکایی‌ها هدف قرار گرفتند
اردوغان: جنگ علیه ایران باید متوقف شود
حمله به 19734 ساختمان غیرنظامی/ نقاط امن خانه را به کودکان آموزش دهید
رحیمی: تجاوز به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد و کنوانسیون حقوق کودک است
کولیوند : نگرانی درخصوص تهیه دارو و تجهیزات وجود ندارد
آمریکا 330 میلیون دلار پهپاد در تجاوز به ایران از دست داد
نشریه گلوبس: مقابله با موشک‌های ایران رویاپردازی است
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است
کشف پنج تن مرغ تاریخ‌گذشته در اهواز
نفتالی بنت ترکیه را تهدید کرد
یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت
بارش باران و مه‌گرفتگی در محورهای 7 استان کشور
هشدار 4 ماه قبل دریاسالار شهید علی شمخانی در خصوص قدرت راهبردی دریایی ایران
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد
علی شمخانی؛ فرمانده‌ای که با غیرت، تاریخ را رقم زد
شست‌وشوی رایگان خودروهای شهروندان پس از آلودگی ناشی از آتش‌سوزی
نگرانی مردم آمریکا از جنگ و شکست کاخ سفید در اقناع افکار عمومی
چین: جنگ علیه ایران نباید اتفاق می‌افتاد
4 زخمی در اصابت 2 پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی
قالیباف: مرگ در بستر شایسته مجاهدت سرداران شهید رمضان نبود
اخراج 50 هزار نفر از فولکس‌واگن
عضو کمیسیون انرژی: چرخه تأمین و توزیع سوخت در کشور پایدار است
الجزیره: استراتژی ایران فرسایش اسرائیل است
هشدار غول نفتی عربستان: بسته شدن تنگه هرمز فاجعه‌بار است
میدل ایست آی: اسرائیل و آمریکا مدارس و بیمارستانها را هدف قرار دادند
بیت‌کوین به زیر 70 هزار دلار سقوط کرد
نیویورک تایمز: تهران می‌تواند اعلام پیروزی کند
آمریکا و اسرائیل یکی از بانک‌های کشور را هدف قرار دادند/ اقدام متقابل ایران
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
خسارت‌های حمله آمریکا و اسرائیل بر چهره «تالار اشرف» + تصاویر
میوه‌های شب عید از امروز توزیع می‌شود
وضعیت دانشگاه تهران پس از شروع جنگ؛ شهادت تعدادی از دانشجویان
نیاز مبرم کشورهای عربی خلیج فارس به موشک های رهگیر
تجارت خارجی از 103 میلیارد دلار گذشت