×
اقتصادی
شناسه خبر : 104255
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/06/09 ساعت 15:20

کارکنان پست سلطنتی انگلیس اعتصاب کردند

iمزمان با نرخ دورقمی تورم در انگلیس و اعتصاب‌ها بر سر افزایش دستمزد در این کشور، 115 هزار نفر از کارکنان بزرگ‌ترین شرکت پستی انگلیس امروز برای چندمین بار به خیابان‌ها آمدند.

نورنیوز گروه اقتصاد: همزمان با دورقمی شدن نرخ تورم در انگلیس و اعتصاب‌ اصناف بر سر افزایش دستمزد در این کشور، ۱۱۵ هزار نفر از کارکنان بزرگ‌ترین شرکت پستی انگلیس امروز برای چندمین بار دست از کار کشیده و به خیابان‌ها آمدند.

قرار است اعتصاب کارکنان شرکت پست سلطنتی انگلیس (رویال میل) که به گفته اتحادیه کارگران ارتباطات (CWU) بزرگترین اعتصاب از سال ۲۰۰۹ میلادی است هفته آینده نیز در روزهای ۸ و ۹ سپتامبر (۱۷ و ۱۸ شهریور) ادامه پیدا کند.

در این راستا،‌ هفته گذشته نیز بیش از ۱۱۵ هزار کارگر شرکت پست «رویال مِیل» دست به اعتصابی چهار روزه زده بودند.

«اندی فیوری»، معاون دبیر اتحادیه کارکنان ارتباطات (CWU) گفت: آنچه اعضای این اتحادیه را بیش از هر چیز عصبانی می‌کند، این است که مدیران مجموعه درحالی که درخواست افزایش دستمزد کارگران و کارکنان را رد می‌کنند، همچنان پاداش‌هایی برای خود در نظر می گیرند.

بنابراین گزارش به دنبال اعتصاب‌های پیشین، مدیران رویال میل افزایش حقوق از ۳ به ۵ درصد را پیشنهاد دادند که اتحادیه آن‌ را رد کرد.

فیوری با ابراز امیدواری به اینکه با ادامه اعتصاب‌ها افزایش دستمزد از ۵ درصد فراتر رود، افزود: این مقدار افزایش اصلا کافی نیست.

او خاطر نشان کرد: با خبرهای ناخوشایندی که این روزها از تورم دورقمی و بحران انرژی شنیده‌ می‌شود، اکنون بیشتر از همیشه لازم است که دستمزدی عادلانه پرداخت شود.

«تری پولینگر»، معاون دبیر کل اتحادیه کارکنان ارتباطات نیز تأکید کرد: تازمانی که مقدار افزایش مورد قبول اتحادیه تأیید نشود، اعتراض‌ها ادامه خواهد داشت.

یک سخنگوی شرکت پست رویال میل گفت: اقدام‌های خودمحورانه اتحادیه، امنیت شغلی کارکنان مجموعه را به خطر می‌اندازد و اقدام برای افزایش دستمزدها را نیز دشوارتر می‌کند.

او افزود: شرکت روزانه یک میلیون پوند ضرر متحمل می‌شود و اعتصاب کارکنان تنها شرایط را وخیم‌تر و آینده رویال میل را مبهم‌تر می‌کند.

در روزهای گذشته نیز در اعتراض به دستمزدها رانندگان اتوبوس‌ در بخش‌هایی از غرب لندن به مدت ۴۸ ساعت اعتصاب کردند که ۶۳ مسیر اتوبوس در لندن و همچنین بخش‌هایی از منطقه ساری را تحت تأثیر قرار داد.

دوره نخست اعتصاب پاکبان‌های اسکاتلند نیز به تازگی به پایان رسیده که بر اثر آن خیابان‌های اسکاتلند را  زباله و بوی ناخوشایند آن فراگرفت.

اعتصاب‌های کارگران به دستمزد در سراسر انگلیس در پی تورم فزاینده در این کشور و بحران اقتصادی ناشی از آن، شکل گرفته‌ است. گفته می‌شود کارکنان دیگر بخش‌های صنایع انگلیس شامل کارکنان بندرها و فرودگاه‌ها همچنین وکیلان، آموزگاران، پرستاران و آتش نشانان نیز در سال جاری قصد اعتصاب یا اقدام صنفی دارند.

وضعیت بحرانی اقتصاد در انگلیس به حدی است که بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس به تازگی درباره نرخ بالای تورم و رشد سریع هزینه‌های زندگی و بهای انرژی در این کشور گفت: ماه‌های آتی شرایط سخت و شاید بسیار دشوار خواهد بود. قبوض انرژی انگلیسی‌ها را «نقره‌داغ» می‌کند.

به گزارش شبکه خبری انگلیسی «بی‌بی‌سی» هزینه‌های بالای زندگی ناشی از افزایش قیمت انرژی در انگلیس صاحبان کسب و کار را مجبور به بستن درها و تعطیلی مغازه های خود کرده است.


دیلی میل
اخبار مرتبط
افزایش مجدد قیمت‌ کالاها در خرده‌فروشی‌های انگلیس
پنج‌شنبه 1401/06/10 ساعت 14:15
کنسرسیوم خرده‌فروشی انگلیس گزارش داد؛
افزایش مجدد قیمت‌ کالاها در خرده‌فروشی‌های انگلیس
طبق آمارهای ارائه شده توسط کنسرسیوم خرده‌فروشی انگلیس افزایش قیمت کالاها موجب فشار بر اقشار مختلف جامعه در ماه‌های آینده خواهد شد.
جانسون: قبوض انرژی در ماه‌های آینده انگلیسی‌ها را «نقره‌داغ» می‌کند
یکشنبه 1401/06/06 ساعت 12:28
جانسون: قبوض انرژی در ماه‌های آینده انگلیسی‌ها را «نقره‌داغ» می‌کند
نخست‌وزیر مستعفی انگلیس خطاب به مردم این کشور درباره نرخ بالای تورم و رشد سریع هزینه‌های زندگی و بهای انرژی در انگلیس، نوشت: ماه‌های آتی شرایط سخت و شاید بسیار دشوار خواهد بود.
بحران اقتصادی جهانی و استاندارد دوگانه رسانه‌های غربی
یکشنبه 1401/05/30 ساعت 17:07
نورنیوز بررسی کرد؛
بحران اقتصادی جهانی و استاندارد دوگانه رسانه‌های غربی
رسانه‌های غربی در حالی اقدامات بانک‌های مرکزی غربی را نشانه کارآمدی آنها برای مهار تورم قلمداد می‌کنند که در سایر کشورها همین اقدامات را نشانی از بحران اقتصادی و ضعف در کارآمدی نظام‌های اقتصادی دولت‌های دیگر معرفی می‌کنند.
بیش از 1900 نفر از کارکنان بزرگترین بندر انگلستان دست به اعتصاب زدند
یکشنبه 1401/05/30 ساعت 11:37
بیش از 1900 نفر از کارکنان بزرگترین بندر انگلستان دست به اعتصاب زدند
بیش از 1900 نفر از کارکنان بندر«فلیکس استو» در شرق انگلیس، در اعتراض به دستمزدهای خود، اعتصاب 8 روزه‌ای را از امروز آغاز کردند.
دور جدید اعتصابات راه‌آهن انگلیس را فلج کرد
شنبه 1401/05/29 ساعت 13:47
دور جدید اعتصابات راه‌آهن انگلیس را فلج کرد
با ادامه اعتصابات کارگری در انگلیس، هزاران کارمند بخش راه‌آهن و حمل و نقل این کشور اعتصاباتی فلج کننده را رقم زدند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
توقف مذاکرات تجاری واشنگتن و دهلی‌نو؛ آمریکا گفت‌وگوها را لغو کرد
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد
نتانیاهو: جنگ تا شکست کامل حماس ادامه دارد
حادثه گروگان‌گیری در تهران؛ انگیزه مالی 2500 دلار
رئیس‌جمهور راهی نیویورک می شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز ‎یکشنبه 26 مرداد 1404+جدول
قیمت خودرو امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان
بورس سبز شد؛ شاخص 45 هزار واحد رشد کرد
کوچ اجباری غزه؛ تکرار نکبت تاریخی
بازنگری ضروری است؛ به شرط تدبیر
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
X
آگهی تبلیغاتی