×
اقتصادی
شناسه خبر : 104255
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/06/09 ساعت 15:20
کارکنان پست سلطنتی انگلیس اعتصاب کردند

کارکنان پست سلطنتی انگلیس اعتصاب کردند

iمزمان با نرخ دورقمی تورم در انگلیس و اعتصاب‌ها بر سر افزایش دستمزد در این کشور، 115 هزار نفر از کارکنان بزرگ‌ترین شرکت پستی انگلیس امروز برای چندمین بار به خیابان‌ها آمدند.

نورنیوز گروه اقتصاد: همزمان با دورقمی شدن نرخ تورم در انگلیس و اعتصاب‌ اصناف بر سر افزایش دستمزد در این کشور، ۱۱۵ هزار نفر از کارکنان بزرگ‌ترین شرکت پستی انگلیس امروز برای چندمین بار دست از کار کشیده و به خیابان‌ها آمدند.

قرار است اعتصاب کارکنان شرکت پست سلطنتی انگلیس (رویال میل) که به گفته اتحادیه کارگران ارتباطات (CWU) بزرگترین اعتصاب از سال ۲۰۰۹ میلادی است هفته آینده نیز در روزهای ۸ و ۹ سپتامبر (۱۷ و ۱۸ شهریور) ادامه پیدا کند.

در این راستا،‌ هفته گذشته نیز بیش از ۱۱۵ هزار کارگر شرکت پست «رویال مِیل» دست به اعتصابی چهار روزه زده بودند.

«اندی فیوری»، معاون دبیر اتحادیه کارکنان ارتباطات (CWU) گفت: آنچه اعضای این اتحادیه را بیش از هر چیز عصبانی می‌کند، این است که مدیران مجموعه درحالی که درخواست افزایش دستمزد کارگران و کارکنان را رد می‌کنند، همچنان پاداش‌هایی برای خود در نظر می گیرند.

بنابراین گزارش به دنبال اعتصاب‌های پیشین، مدیران رویال میل افزایش حقوق از ۳ به ۵ درصد را پیشنهاد دادند که اتحادیه آن‌ را رد کرد.

فیوری با ابراز امیدواری به اینکه با ادامه اعتصاب‌ها افزایش دستمزد از ۵ درصد فراتر رود، افزود: این مقدار افزایش اصلا کافی نیست.

او خاطر نشان کرد: با خبرهای ناخوشایندی که این روزها از تورم دورقمی و بحران انرژی شنیده‌ می‌شود، اکنون بیشتر از همیشه لازم است که دستمزدی عادلانه پرداخت شود.

«تری پولینگر»، معاون دبیر کل اتحادیه کارکنان ارتباطات نیز تأکید کرد: تازمانی که مقدار افزایش مورد قبول اتحادیه تأیید نشود، اعتراض‌ها ادامه خواهد داشت.

یک سخنگوی شرکت پست رویال میل گفت: اقدام‌های خودمحورانه اتحادیه، امنیت شغلی کارکنان مجموعه را به خطر می‌اندازد و اقدام برای افزایش دستمزدها را نیز دشوارتر می‌کند.

او افزود: شرکت روزانه یک میلیون پوند ضرر متحمل می‌شود و اعتصاب کارکنان تنها شرایط را وخیم‌تر و آینده رویال میل را مبهم‌تر می‌کند.

در روزهای گذشته نیز در اعتراض به دستمزدها رانندگان اتوبوس‌ در بخش‌هایی از غرب لندن به مدت ۴۸ ساعت اعتصاب کردند که ۶۳ مسیر اتوبوس در لندن و همچنین بخش‌هایی از منطقه ساری را تحت تأثیر قرار داد.

دوره نخست اعتصاب پاکبان‌های اسکاتلند نیز به تازگی به پایان رسیده که بر اثر آن خیابان‌های اسکاتلند را  زباله و بوی ناخوشایند آن فراگرفت.

اعتصاب‌های کارگران به دستمزد در سراسر انگلیس در پی تورم فزاینده در این کشور و بحران اقتصادی ناشی از آن، شکل گرفته‌ است. گفته می‌شود کارکنان دیگر بخش‌های صنایع انگلیس شامل کارکنان بندرها و فرودگاه‌ها همچنین وکیلان، آموزگاران، پرستاران و آتش نشانان نیز در سال جاری قصد اعتصاب یا اقدام صنفی دارند.

وضعیت بحرانی اقتصاد در انگلیس به حدی است که بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس به تازگی درباره نرخ بالای تورم و رشد سریع هزینه‌های زندگی و بهای انرژی در این کشور گفت: ماه‌های آتی شرایط سخت و شاید بسیار دشوار خواهد بود. قبوض انرژی انگلیسی‌ها را «نقره‌داغ» می‌کند.

به گزارش شبکه خبری انگلیسی «بی‌بی‌سی» هزینه‌های بالای زندگی ناشی از افزایش قیمت انرژی در انگلیس صاحبان کسب و کار را مجبور به بستن درها و تعطیلی مغازه های خود کرده است.


دیلی میل
اخبار مرتبط
افزایش مجدد قیمت‌ کالاها در خرده‌فروشی‌های انگلیس
پنج‌شنبه 1401/06/10 ساعت 14:15
کنسرسیوم خرده‌فروشی انگلیس گزارش داد؛
افزایش مجدد قیمت‌ کالاها در خرده‌فروشی‌های انگلیس
طبق آمارهای ارائه شده توسط کنسرسیوم خرده‌فروشی انگلیس افزایش قیمت کالاها موجب فشار بر اقشار مختلف جامعه در ماه‌های آینده خواهد شد.
جانسون: قبوض انرژی در ماه‌های آینده انگلیسی‌ها را «نقره‌داغ» می‌کند
یکشنبه 1401/06/06 ساعت 12:28
جانسون: قبوض انرژی در ماه‌های آینده انگلیسی‌ها را «نقره‌داغ» می‌کند
نخست‌وزیر مستعفی انگلیس خطاب به مردم این کشور درباره نرخ بالای تورم و رشد سریع هزینه‌های زندگی و بهای انرژی در انگلیس، نوشت: ماه‌های آتی شرایط سخت و شاید بسیار دشوار خواهد بود.
بحران اقتصادی جهانی و استاندارد دوگانه رسانه‌های غربی
یکشنبه 1401/05/30 ساعت 17:07
نورنیوز بررسی کرد؛
بحران اقتصادی جهانی و استاندارد دوگانه رسانه‌های غربی
رسانه‌های غربی در حالی اقدامات بانک‌های مرکزی غربی را نشانه کارآمدی آنها برای مهار تورم قلمداد می‌کنند که در سایر کشورها همین اقدامات را نشانی از بحران اقتصادی و ضعف در کارآمدی نظام‌های اقتصادی دولت‌های دیگر معرفی می‌کنند.
بیش از 1900 نفر از کارکنان بزرگترین بندر انگلستان دست به اعتصاب زدند
یکشنبه 1401/05/30 ساعت 11:37
بیش از 1900 نفر از کارکنان بزرگترین بندر انگلستان دست به اعتصاب زدند
بیش از 1900 نفر از کارکنان بندر«فلیکس استو» در شرق انگلیس، در اعتراض به دستمزدهای خود، اعتصاب 8 روزه‌ای را از امروز آغاز کردند.
دور جدید اعتصابات راه‌آهن انگلیس را فلج کرد
شنبه 1401/05/29 ساعت 13:47
دور جدید اعتصابات راه‌آهن انگلیس را فلج کرد
با ادامه اعتصابات کارگری در انگلیس، هزاران کارمند بخش راه‌آهن و حمل و نقل این کشور اعتصاباتی فلج کننده را رقم زدند.
نظرات

آخرین اخبار
روسیه: آمریکا و اسرائیل مسئول تشدید تهدیدات هسته‌ای در غرب آسیا هستند
دولت اسپانیا رسماً از خاویر باردم حمایت کرد
قائم‌پناه: ایران جنگ‌طلب نیست اما در مقابل هر تجاوزی می‌ایستد
جاده چالوس امروز ساعت 14 بازگشایی می‌شود
هشدار سپاه: تجاوز به ایران تکرار شود جنگ را به فراتر از منطقه می‌کشانیم
امارات و اسرائیل صندوق مشترک تسلیحاتی راه‌اندازی کردند
انتقاد شدید کارلسون از آمریکا به دلیل کمک‌های نظامی به اسرائیل
تکواندوکاران ایران در بخش تیمی پومسه ناکام ماندند
امتحانات پایان‌ترم پیام نور حضوری شد
کرملین: سفر پوتین و ترامپ قابل مقایسه نیست
مرحله دوم پرداخت مطالبات مراکز درمانی و داروخانه ها آغاز شد
آخرین وضعیت جسمی علی پروین ؛ زخم پا بهبود پیدا کرد
تیم ملی کنگو با قرنطینه به جام جهانی 2026 می‌آید
کره جنوبی بازداشت فعالانش توسط اسرائیل را محکوم کرد
افتتاح سفارت سومالی لند در سرزمین فلسطین اشغالی
تاکید رئیس جمهور موقت ونزوئلا بر ضرورت پایان دادن به تحریم های آمریکا
قیمت شیر خام اعلام شد
مشاوران جنگ‌طلب را نادیده بگیر و به توافق با ایران بیاندیش
قالیباف: شهید رییسی راه حل مشکلات کشور را عمل به اندیشه های امامین انقلاب می دانست
روسیه و چین 20 سند همکاری امضا کردند
مرمت بناهای تاریخی اصفهان در دستور کار دولت و یونسکو
ادعای آمریکا: توقیف یک نفتکش مرتبط با ایران در اقیانوس هند
راه تازه واردات مواد اولیه پتروشیمی و پلیمری به کشور باز شد
نشانه های نادر زوال عقل که شاید ندانید
اژه‌ای: شهید رئیسی جانفدایی برای ایران را معنا کرد
آمریکا سطح استقرار نیروهای خود در اروپا را به سال 2021 بازگرداند
دیدار قریب‌الوقوع ویتکاف با پوتین در مسکو
آیا قوانین یونسکو زیر آوار جنگ دفن شدند؟
قیمت گوشت قرمز امروز 30 اردیبهشت 1405 + جدول
ادامه روند کاهشی ازدواج و فرزندآوری ، نرخ باروری به 1.34 رسید
تحریم فعالان مرتبط با ناوگان صمود از سوی دولت آمریکا
یک دولت و سه شرکت
قیمت طلای جهانی امروز چهار‌شنبه 30 اردیبهشت / تضعیف اونس در سایه اضطراب تورم جهانی
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 30 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
کلماتی که می‌کشند
شی جین: جنگ در خاورمیانه باید هر چه سریعتر پایان یابد
رئیس‌جمهور: تغییر رویکردها و خلاقیت مدیریتی ضروری است
اقتصاد جنگ؛ تجارت خارجی در مسیر تاب‌آوری
حمله وزیر دارایی رژیم اسرائیل به دیوان کیفری بین‌المللی لاهه
دستور دادستان تهران به شبکه بانکی برای پرداخت تسهیلات حمایتی
لابی صهیونیستی با پول‌پاشی نامزدها را تحت تاثیر قرار می‌دهد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 30 اردیبهشت + جدول
معادله تازه ایران برای مهار آمریکا و اسرائیل
پایان انتظار 22 ساله؛ آرسنال قهرمان لیگ برتر شد + فیلم جشن قهرمانی
بلینکن: توان موشکی و هسته‌ای ایران با جنگ از بین نمی‌برد
دیدار پوتین و شی در پکن؛ تاکید بر صلح در خاورمیانه
چرا خون‌دماغ می‌شویم ؟
اقتصادنگار | افزایش مبلغ کالابرگ بر سر یک دوراهی
سنای آمریکا به محدودسازی اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رأی داد
چرا کنسولگری اسرائیل در استانبول تعطیل می شود؟