×
اقتصادی
شناسه خبر : 104188
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/06/08 ساعت 10:28
تکلیف جاماندگان یارانه مشخص شد

خبر مهم درباره یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی؛

تکلیف جاماندگان یارانه مشخص شد

جاماندگان یارانه می‌تواند به درگاه معرفی شده مراجعه و بار دیگر ثبت نام کنند. به زودی تکلیف جاماندگان یارانه مشخص خواهد شد.

نورنیوز - گروه اقتصاد: سرپرست پایگاه اطلاعات رفاهی ایرانیان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تکلیف جاماندگان یارانه و ثبت‌نامی‌های جدید یارانه گفت: برخی افراد جامانده به دلایل مختلف هنوز امکان ثبت‌نام پیدا نکرده‌اند.

ثبت‌نام افراد جامانده و انصرافی‌های قبل، توسط سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها و از طریق درگاه my.gov.ir صورت می‌پذیرد.

پس از ثبت‌نام، اطلاعات خانوارهای ثبت‌نامی توسط سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها برای پایگاه رفاه ایرانیان ارسال شده و در اولین دور بعدی واریز یارانه، مورد وسع سنجی فوری قرار گرفته و در صورت حضور در دهک‌های ۱ تا ۹، سرپرستان خانوارهای مشمول برای واریز یارانه به سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها معرفی می‌شوند.

زری‌باف درباره خانوارهایی که اخیراً مشمول شده و معوقات خود را دریافت نکرده‌اند و همچنین درباره تکلیف رفع مسدودی یارانه‌ها گفت: تمامی امور اجرایی مربوط به واریز یارانه‌ها، ازجمله پرداخت معوقات مشمولین، تعیین تکلیف مبالغ مسدودی در حساب سرپرست خانوار، رفع مشکل واریز مبالغ کمتر از تعداد اعضای خانوار و … توسط سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها صورت می‌پذیرد.

«مجتبی زری‌باف»، سرپرست پایگاه اطلاعات رفاهی ایرانیان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به پرسشی مبنی بر ارتباط پایگاه رفاه ایرانیان با پرداخت یارانه‌های نقدی گفت:‌ پیرو مصوبه مجلس شورای اسلامی در بند ب تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۴۰۱ کل کشور، هیأت دولت و ستاد تنظیم بازار در تفسیر اقشار و دهک‌های پردرآمد مندرج در این تبصره تصمیم گرفت تا ماهیانه به خانوارهای دهک‌های یک تا سه، به ازای هر نفر ۴۰۰ هزار تومان، دهک‌های چهار تا ۹ به ازای هر نفر ۳۰۰ هزار تومان پرداخت و دهک ۱۰ را حذف کند.

او با بیان اینکه وظیفه شناسایی به عهده پایگاه رفاه ایرانیان است تا بر مبنای وسع سنجی خود این دهک‌ها را معرفی کند گفت: لازم به تأکید است در این سیاست پایگاه رفاه ایرانیان صرفاً مجری شناسایی دهک‌ها بوده است.

به طور همزمان پیشنهادات کارشناسی و مبتنی بر داده به منظور تدقیق انتخاب گروه‌های هدف از سوی این پایگاه به هیئت دولت ارائه شده است که به طور کلی می‌توان آن را در تغییر مبنا از دهک‌بندی به صدک‌بندی خلاصه کرد.

حدود ۹۰ درصد جمعیت کشور مشمول یارانه نقدی هستند

زری‌باف در بخش نخست سخنانش، آخرین آمار از وضعیت یارانه نقدی در کشور را اعلام و اظهار کرد: بر اساس آخرین وضعیت محاسبه مشمولین یارانه در مردادماه ۱۴۰۱ توسط پایگاه رفاه ایرانیان، از بین حدود ۸۶ میلیون نفر جمعیت کل کشور، حدود ۲۵ میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار معادل ۷۷ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر به عنوان مشمول به سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها معرفی شده‌اند (معادل ۸۹٫۹ درصد جمعیت کشور).

مشمولین جدید یارانه چند نفر هستند؟

او افزود: از این میزان حدود ۸۰۰ هزار خانوار مشمول یارانه ۴۰۰ هزار تومانی و حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار خانوار مشمول یارانه ۳۰۰ هزار تومانی هستند. از بین ۷ میلیون جامانده که شامل انصرافی‌های قدیم، محذوفین قدیم و افرادی است که به هر دلیلی در فروردین ماه سال ۱۴۰۱ یارانه ۴۵۵۰۰ تومانی دریافت نمی کردند، تعداد کل ثبت‌نامی‌های جدید (پس از اردیبهشت ۱۴۰۱) حدود دومیلیون و ۷۰۰ هزار نفر هستند که حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از این افراد در جمع مشمولین فعلی حاضر هستند.

هم چنین از بین محذوفین جدید یارانه در اردیبهشت سال ۱۴۰۱ حدود ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر اقدام به ثبت اعتراض کردند که در وسع سنجی تیر ماه یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در جمع مشمولین تیرماه یارانه به سازمان هدفمندسازی یارانه ها معرفی شدند.


خبرآنلاین
نظرات

آخرین اخبار
آیا اقیانوس زیرزمینی «اروپا» محل زندگی موجودات بیگانه است؟
راز تغییر شخصیت انسان؛ چرا با گذشت زمان متفاوت می‌شویم؟
محکومیت نیم میلیارد دلاری متا به دلیل آسیب به سلامت کودکان
راز سلامت نوزادان؛ چرا شیردهی تا دو سالگی توصیه می‌شود؟
تولید 16 ویروس با کمک هوش مصنوعی!
شیرینی‌های طبیعی؛ عامل پنهان در بزرگ‌تر شدن مغز انسان
سازمان ملل؛ چشم‌انتظار نتایج مذاکرات ایران و عمان
وداع اهالی سینما با مریم همتیان؛ بازیگری که پس از 2 سال مبارزه با سرطان درگذشت
تبعات اقتصادی جنگ ترامپ علیه ایران برای آمریکایی‌ها
پزشکیان: مذاکره را به رهبری تحمیل نکردیم؛ این ادعا ناشی از نشناختن رهبری است
حریق مجتمع مسکونی اهواز مهار شد
جو کنت: تهدید هسته‌ای ایران یک پروپاگانداست
رایزنی امنیتی بغداد و ریاض؛ دیدار نخست‌وزیر عراق با رئیس دستگاه اطلاعات عربستان
حملات به کشتی‌های اماراتی در تنگه هرمز
پیام عراقچی به همسایگان ایران
برنامه خاموشی برق آذربایجان شرقی فردا شنبه 17 مرداد
تصویب لایحه تحریم ایران و روسیه از سوی سنای آمریکا
خیز وزنه‌برداران دختر فارس برای سکوی آسیایی
گمانه‌زنی درباره صدای مهیب در پایتخت روسیه
عیادت اهالی فرهنگ از استاد ایرج
حمله یمن به تجمعات نظامی سعودی
تداوم فشار حداکثری آمریکا علیه ایران
تصادف زنجیره‌ای در آزادراه تهران-قم
حمله پهپادی به کشتی ترکیه‌ای
مقاومت عراق پاسخ به حمله عربستان و آمریکا را به تعویق انداخت
همتی: اقتصاد ایران با فروپاشی فاصله زیادی دارد
غنائم خیالی؛ واکنش بقائی به صحبت‌های ترامپ
آئروفلوت پروازهای مسکو-ابوظبی را از سر می‌گیرد
اسحاق دار: توافق مکه به ثبات منطقه کمک می‌کند
انفجار مهیب شهر المخا یمن را لرزاند
هشدار بانک آمریکایی درباره افت شدید ذخایر نفت آمریکا
شباب الاهلی گزینه میزبانی آسیایی استقلال شد
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون؛ شصت‌چی پس از ماه صفر می‌آید
اردوغان: توافق‌نامه مکه علیه هیچ کشوری نیست
رمان «مدیر مدرسه» جلال آل‌احمد سریال می‌شود
برنامه خاموشی برق تهران فردا 17 مرداد اعلام شد+ جزییات
روزی که وزیر دفاع اسکورت خبرنگاران شد
واکنش فدراسیون فوتبال آرژانتین به آینده مسی در تیم ملی
استاد منتقد جنگ غزه در پرونده علیه دانشگاه مینه‌سوتا پیروز شد
توقف پروژه 400 میلیون دلاری ترامپ در کاخ سفید با حکم دادگاه
برنامه خاموشی برق کهکیلویه و بویر احمد شنبه 17 مرداد اعلام شد
پشت توافق ریاض، چه کسی از معادله حذف می‌شود؟
پرو و مکزیک روابط دیپلماتیک را از سر گرفتند
دفتر حفاظت منافع ایران: ترامپ التماس توافقی را می‌کند که خودش ویران کرد
المشاط: تمام جهان را هم بسیج کنی فایده‌ای برایت نخواهد داشت
چای داغ بالای 65 درجه خطر سرطان مری را افزایش می‌دهد
یونیسف: 330 کودک قربانی شیوع ابولا در کنگو شدند
آتش‌بس 30 تا 60 روزه
پالایشگاه نفت مهم اسلواکی دچار حریق شد
اعلام نتایج آزمون ورودی پایه هفتم سمپاد