×
فرهنگی
شناسه خبر : 103064
تاریخ انتشار :

آمار قتل زنان در فرانسه 20 درصد افزایش داشته است!

وزارت کشور فرانسه آمار جدیدی از جرم قتل زنان در سال 2021 منتشر کرد که براساس آن، شمار زنانی که توسط همسران و همسران سابقشان به قتل رسیده‌اند، 20 درصد افزایش داشته است.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: وزارت کشور فرانسه اعلام کرد که ۱۲۲ زن در سال ۲۰۲۱ در خشونت‌های خانگی به دست همسر یا همسر سابق خود کشته شده اند. این آمار در کنار آمار سال گذشته (۱۰۲ قربانی در سال ۲۰۲۰) افزایش ۲۰ درصدی را نشان می‌دهد.

هرچند که زنان تنها قربانیان درگیری زوجین نیستند، اما با اختلاف بالایی بیش از مردان قربانی این دست خشونت‌ها می شوند. بر پایه آمار، ۸۵ درصد قربانیان خشونت‌های خانگی و خانوادگی را زنان تشکیل می‌دادند. به این ترتیب در کنار ۱۲۲ زن آمار سال ۲۰۲۱، ۲۱ مرد نیز قربانی این نوع خشونت شدند. از سال ۲۰۰۶ تا سال ۲۰۲۰ زنان، ۸۵ درصد از قربانیان این درگیری ها را تشکیل می دادند.

در سال ۲۰۱۹ میلادی آمار زن کشی ۱۴۶ نفر در فرانسه اعلام شد که در سال ۲۰۲۰ به ۱۰۲ نفر کاهش یافت اما دوباره در سال ۲۰۲۱ به شکل قابل توجهی افزایش یافته است. این آمار در کنار آمار تازه سال ۲۰۲۱ سبب شده تا وزارت کشور فرانسه، افزایش آمار را به افزایش قابل توجه خشونت‌های خانگی و درگیری زوجین در دوران همه‌گیری مرتبط بداند.

«ایزابل روم»، وزیر مشاور برابری جنسیتی این آمار را شوکه کننده خواند و به خبرگزاری فرانسه گفت: با وجود تلاش‌های دولت در پنج سال گذشته، سطح جنایت زن‌کشی همچنان بسیار بالاست.

آمار نشان می‌دهد: در میان قربانیان زن، نزدیک به یک نفر از هر سه زن (۳۲%) قبلاً مورد خشونت قرار گرفته بودند و ۶۴% آنها این خشونت را به پلیس گزارش کرده بودند. از این تعداد ۸۴ درصد شکایت کرده بودند.

«فرانسوآز بریه»، مدیرکل فدراسیون همبستگی ملی زنان (FNSF)  که خدمات پذیرش تلفنی ۳۹۱۹ را برای زنان قربانی خشونت مدیریت می‌کند، معتقد است: این داده‌های وحشتناک خود بیانگر راه‌های احتمالی ارزیابی مسأله است.

به گفته او، وقتی زنی خشونت را اعلام می‌کند ارزیابی بهتر خطری که او را تهدید می کند یک ضرورت است.

«ارنستین رونه»، رئیس اداره نظارت بر خشونت علیه زنان در سِن سَن دنی، همچنین اظهار تأسف کرد که اقدامات حفاظتی برای زنان اعمال نشده است.

او خاطرنشان کرد: در آماری «مضحک» تنها سه زن قربانی از ۱۲۲ نفر از اقدامات حمایتی قضایی بهره مند شده اند، که لازم است تعداد این احکام ۱۰ برابر افزایش یابد.

این گزارش حاکی است: همانند سال‌های گذشته، مشاجره‌ها (۳۱ مورد)، پذیرفته نشدن جدایی (۲۷ مورد) مهمترین عوامل درگیری بوده و پس از آن حسادت (۲۵ مورد) و بیماری قربانی (۲۱ مورد) دلایل بعدی هستند.

در یک سوم از مرگ‌های مرتبط با خشونت خانگی و صرف نظر از جنسیت، مجرم از سلاح سرد استفاده کرده است: ۳۷ مرد و ۱۳ زن. در ۴۶ مورد نیز سلاح گرم و تقریباً در همه موارد توسط مردان بکار رفته است.

آمار وزارت کشور همچنین نشان می‌دهد که در ۴۳ درصد موارد خشونت خانگی ضارب نیز خودکشی کرده و یا به آن اقدام کرده است. در سال ۲۰۲۱، ۴۶ مورد خودکشی و ۱۵ مورد تلاش برای این کار توسط قاتل ثبت شده که بیشتر این موارد مربوط به مردان بوده است.

این آمار رسمی در حالی اعلام شده است که از ابتدای سال ۲۰۲۲ میلادی نیز موارد سریالی زن‌کشی در فرانسه خبرساز شده بود.

جمعیت «همه ما» شمار زن‌کشی‌های امسال را تا ۲۱ اوت (۳۰ مرداد) و در ۸ ماه از سال ۸۵ مورد شمارش کرده است.


خبرگزاری فرانسه
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
X
آگهی تبلیغاتی