×
سیاسی
شناسه خبر : 102971
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1401/06/02 ساعت 14:11
نخستین روز رزمایش پهپادی ارتش + تصاویر

نخستین روز رزمایش پهپادی ارتش + تصاویر

در نخستین روز از رزمایش مشترک پهپادی 1401 ارتش، مناطق مرزی، محدوده رزمایش و آب‌های بین‌المللی مورد شناسایی و پایش قرار گرفت.

نورنیوز - گروه سیاست: در نخستین روز از رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۱ ارتش جمهوری اسلامی ایران، پهپادهای مراقبتی و شناسایی از نیروهای چهارگانه ارتش، عملیات پایش مرزهای کشور و شناسایی اهداف مدنظر در منطقه عمومی رزمایش را با موفقیت انجام دادند.

امیر دریادار «سید محمود موسوی»، سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی ارتش با اعلام خبر فوق گفت: در این بخش از رزمایش پهپادهای یسیر، صادق، پلیکان، ابابیل ۳، یزدان و مهاجر ۶ با پرواز از پایگاه‌های پهپادی ارتش از نقاط مختلف کشور نسبت به شناسایی اهداف و همچنین مراقبت و پایش مناطق مورد نظر در مرزها و آب‌های بین‌المللی اقدام کردند.

او افزود: با توجه به گسترش توان پهپادی ارتش و انجام مأموریت‌های متنوع و متعدد پهپادی و لزوم هماهنگی این پروازها، شبکه فرماندهی و کنترل عملیات پهپادی ارتش ایجاد شده است.

سخنگوی این رزمایش با اشاره به اشراف اطلاعاتی ارتش بر مرزهای تحت کنترل با استفاده از فناوری‌های نوین از جمله پهپادها، گفت: در این رزمایش تنها بخش کوچکی از دستاوردهای پهپادی ارتش به کار گرفته خواهد شد.

امیر دریادار موسوی خاطرنشان کرد: حفظ و ارتقای آمادگی رزمی اصلی اجتناب‌ناپذیر برای ارتش است و این آمادگی‌ تمرینات مختلف در طول سال برای تمرین آموخته‌های علمی در محیط و میدان رزمایش است.

به همین عنوان فرمانده رزمایش مشترک پهپادی ذوالفقار ارتش گفت: امنیت کشور و منطقه باید توسط خودمان تأمین شود، اگر قرار است کسی برای ما امنیت برقرار کند این به معنای امنیت عاریه‌ای است که اصلا ارزش ندارد.

امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری»، معاون هماهنگ کننده و فرمانده رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۱ ارتش، صبح امروز در اولین روز از رزمایش با بیان اینکه بحمدالله امروز کشور ما دارای نیروهای مسلح قوی، با تجربه و مقتدری است، گفت: نیروهای مسلح از تجهیزات لازم برای انجام مأموریت خود برخوردار هستند، اما اگر ما نگاهمان به آینده نباشد، و مطابق با فناوری‌های روز و آینده حرکت نکنیم قطعا از دیگران عقب خواهیم ماند.

او با تأکید بر اینکه پهپاد امروزه یک پدیده جدید است، افزود: اثرگذاری این پدیده در جنگ‌های اخیر در دنیا ثابت شده است که می‌توان به جنگ آذربایجان و ارمنستان، جنگ اوکراین و روسیه و ... اشاره کرد.

امیر دریادار سیاری ادامه داد: امروز پهپاد در ارتقاء توان رزم نیروهای مسلح به‌ویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران جایگاه بزرگی پیدا کرده و در سازمان رزم ارتش گنجانده شده است و در کنار سایر تجهیزات دیگری که وجود دارد توان رزم ما را مطابق با فناوری روز ارتقاء بخشیده است.

معاون هماهنگ کننده ارتش با تأکید بر اینکه در این حوزه نمی‌خواهیم به دیگران وابسته باشیم و تجهیزات حوزه پهپادی تماماً به‌صورت بومی تولید می‌شود، عنوان کرد: اکثر پهپادهایی که در این رزمایش شاهد حضور و اجرای عملیات آنها هستیم، تولید اولیه‌اش در داخل ارتش بوده و برای تکمیل و تولید انبوه به وزارت دفاع و یا شرکت‌های دانش‌بنیانی که در سطح کشور هستند سپرده شده‌اند.

او با بیان اینکه داشتن توانمندی پهپادی به توان بازدارندگی کشور کمک می‌کند، تأکید کرد: امنیت کشور و منطقه باید توسط خودمان تأمین شود، اگر قرار است کسی برای ما امنیت برقرار کند این به معنای امنیت عاریه‌ای است که اصلا ارزش ندارد.

امیر سیاری ادامه داد: توانمندی ملت قهرمان ایران و نیروهای مسلح به میزانی است که می‌تواند در مقابل همه تهدیدات ایستادگی کند و آزموده را آزمودن خطاست.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه با وجود مدت زمان کمی که برای تجهیز به فناوری پهپاد طی کردیم، نتیجه کار جهشی بوده است، گفت: نتایج بسیار ارزشمندی در مدت زمان کمی به دست آمده که حاصل هوش و ذکاوت پژوهشگران ما است.

او خاطر نشان کرد: دراین رزمایش تعدادی از پهپادهای ارتش در شرایط خاص و دشوار به کار گرفته خواهند شد و در حوزه‌های مراقبت و شناسایی، جنگ الکترونیک و رزمی مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.















 


نورنیوز
اخبار مرتبط
«سیمرغ» آماده پرواز می‌شود
دوشنبه 1401/09/21 ساعت 10:54
«سیمرغ» آماده پرواز می‌شود
مدیرعامل صنایع هوایی وزارت دفاع با بیان اینکه هواپیمای سیمرغ در اردیبهشت‌ ماه با حضور وزیر دفاع رونمایی شد، اظهار کرد: سیمرغ امروز مراحل تاکسی را انجام داده و برای پرواز آماده می‌شود.
رونمایی از سامانه موشکی «خیبرشکن» برای اولین بار
پنج‌شنبه 1401/06/31 ساعت 11:10
در رژه نیروهای مسلح صورت گرفت؛
رونمایی از سامانه موشکی «خیبرشکن» برای اولین بار
در جریان رژه نیروهای مسلح در جوار حرم مطهر امام خمینی (ره) موشک دوربرد و نقطه‌زن خیبر شکن و موشک رضوان برای اولین بار به نمایش در آمد.
پهپادهای ایرانی؛ کابوس رژیم صهیونیستی
سه‌شنبه 1401/06/29 ساعت 15:28
رسانه
پهپادهای ایرانی؛ کابوس رژیم صهیونیستی
روزنامه جروزالم پست در گزارشی از توسعه فناوری ساخت انواع پهپادها توسط جمهوری اسلامی ایران ابزار نگرانی کرد.
ماجرای پهپادهای ایرانی و تناقص‌گویی مکرر آمریکایی‌ها
شنبه 1401/06/12 ساعت 13:59
نور ویدئو؛
ماجرای پهپادهای ایرانی و تناقص‌گویی مکرر آمریکایی‌ها
محافل سیاسی و رسانه‌ای غرب با هدف افزایش فشارهای سیاسی به ایران اقدام به جعل خبر در مورد فروش پهپادهای ایرانی به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین کردند اما با این خبرسازی عملا توانمندی علمی و فنی قابل ملاحظه ایران در تولید پهپادهای پیشرفته را در معرض نگاه جهانیان قرار دادند.
ماجرای پهپادهای ایرانی و تناقص‌گویی مکرر آمریکایی‌ها
چهارشنبه 1401/06/09 ساعت 16:26
نورنیوز بررسی می‌کند؛
ماجرای پهپادهای ایرانی و تناقص‌گویی مکرر آمریکایی‌ها
محافل سیاسی و رسانه‌ای غرب با هدف افزایش فشارهای سیاسی به ایران اقدام به جعل خبر در مورد فروش پهپادهای ایرانی به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین کردند اما با این خبرسازی عملا توانمندی علمی و فنی قابل ملاحظه ایران در تولید پهپادهای پیشرفته را در معرض نگاه جهانیان قرار دادند.
تمرینات رزمی با استفاده از مهمات واقعی/ پرواز پهپاد ضد رادار امید+ تصاویر
پنج‌شنبه 1401/06/03 ساعت 15:54
در روز دوم رزمایش مشترک پهپادی ارتش روی داد؛
تمرینات رزمی با استفاده از مهمات واقعی/ پرواز پهپاد ضد رادار امید+ تصاویر
سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی 1401 ارتش گفت: در دومین روز رزمایش پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران شاهد انجام تمرینات رزمی با استفاده از مهمات و تسلیحات واقعی هستیم.
نظرات

آخرین اخبار
نورنما | پیدا کردن پسربچه با دوربین حرارتی
ماجرای بازداشت شماری از منتشرکنندگان پیام‌های فراخوان در جهرم چه بود؟
تمایل ارمنستان برای امضای یک سند مشارکت استراتژیک با ایران
هشدار محسن برهانی درباره اعتراضات در شرایط حال حاضر
رئیس کل بانک مرکزی خبر داد: بازار ارز آرام شد
واریز سود سهام عدالت به 44 میلیون ایرانی
پزشکیان: دهک‌های بالا خیلی بیشتر از دهک‌های پایین یارانه می‌گرفتند
وزیر بهداشت: افزایش بی‌رویه ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی ضرورتی ندارد
هشدار وزیر رفاه: گران فروشی کالابرگ ممنوع
تشکیل چندین پرونده قضایی علیه برخی برندها و فروشگاه‌ها/ چند چهره مشهور دستگیر شدند؟
خبر خوش وزیر اقتصاد در خصوص تصویب بسته پولی جدید
امتحانات کدام دانشگاهها یک هفته به تعویق افتاد؟
آخرین وضعیت ترافیکی راه‌ها؛ ترافیک این محورها سنگین است
پزشکیان دستور داد: طرح اقتصادی دولت به روشنی برای مردم تبیین شود
تکلیف کسانی که یارانه‌شان حذف شده، مشخص شد
ماکرون آمریکا را به نقض قوانین تجارت و برخی از عناصر امنیتی متهم کرد
مسکو درخصوص اقدام غیرقانونی آمریکا در توقیف نفتکش مانیرا هشدار داد
عراقچی با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان دیدار کرد
فقط یک هفته برای بازگرداندن ارزها فرصت دارید
اتحادیه اروپا بازهم در کنار ترامپ ایستاد
ستاد انتخابات کشوراطلاعیه داد: نحوه ارائه مدارک اعلام شد
مشکل روغن برطرف شد/زمان توزیع روغن اعلام شد
لامرد فارس لرزید
بازدید سرزده وزیر دادگستری از بازار/ تشکیل قرارگاه نظارتی برای نظات منسجم‌تر بر بازار
انهدام یک تیم مسلح 4 نفره در بروجرد
هراس ترامپ از تبدیل عملیات ونزوئلا به فاجعه کارتر
هموطنان از بازنشر و انتشار اخبار و مطالب منتشرشده از منابع غیررسمی خودداری کنند
قیمت اقلام کالابرگ اعلام می‌شود/جزئیات بسته حمایتی دولت از تولید کننده‌ها+فیلم
سردار جلالی: تمرکز دشمن بر اختلال در زنجیره تأمین کالا و خدمات است
نتانیاهو مدعی شد: حزب الله باید به طور کامل خلع سلاح شود
تل‌آویو: تلاش‌های لبنان برای خلع سلاح حزب‌الله ناکافی است
پادکست | کالری سوزی فقط با ورزش نیست !
با هوش مصنوعی ، دوقلوی دیجیتال شما آماده است
کاهش کشتی های جنگی آمریکا در کارائیب
امتحانات دانشگاه خوارزمی مجازی شد
آمریکا علیه خدمه کشتی روسی اعلام جرم می‌کند
تاج: مانعی برای صدور ویزای بازیکنان تیم ملی ایران وجود ندارد
نرخ جدید حمل‌ونقل جاده‌ای رسماً ابلاغ شد
کمبود پزشک نداریم، ظرفیت پذیرش به قبل از 1400 بازگردد
واریز سود سهام عدالت به حساب ذینفعان
قیمت گوشت قرمز امروز 18 دی 1404 + جدول
بازداشت تیم مسلح 4 نفره در لرستان قبل از ایجاد اغتشاش
تعویق یک هفته ای امتحانات نیمسال دانشگاه خواجه نصیر
رضا درویش در آستانه مدیرعاملی تراکتور
4 هزار خودروی وارداتی دیگر در راه بازار تا پایان سال
هوای آلوده تهران تا شنبه ماندگار است
حمله اغتشاشگران به زاغه مهمات بسیج در خشکبیجار ناکام ماند
یک میلیون خانوار در نخستین روز کالابرگ الکترونیکی خرید کردند
سقف خرید بازنشستگان لشکری از اتکا مشخص شد
آینده بازار خودرو چه خواهد شد؟