×
سیاسی
شناسه خبر : 102907
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/06/01 ساعت 10:14
اظهارنظر عجیب سفیر انگلیس: انگلیسی‌ها هم به ایران نگاه منفی دارند!+ فیلم

اختصاصی؛

اظهارنظر عجیب سفیر انگلیس: انگلیسی‌ها هم به ایران نگاه منفی دارند!+ فیلم

در حالی که اقدامات ضدایرانی دولت انگلیس قدمتی طولانی و سیاهه‌ای بلند دارد، تلاش سفیر انگلیس برای توسعه روابط تجاری با ایران آن هم با ادبیاتی غیر دیپلماتیک و بی‌ادبانه نشان دهنده عدم درک صحیح سفیر انگلیس از واقعیت‌های جامعه ایران است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: «سایمون شرکلیف»، سفیر انگلیس در تهران که گفته می شود برای گسترش روابط تجاری به استان فارس سفر کرده در جلسه با اعضاء اتاق بازرگانی استان در اظهاراتی عجیب گفت: به نظر منفی مردم ایران نسبت به انگلیس احترام می‌گذارم اما بدانید که مردم انگلیس هم همین حس را نسبت به ایران دارند!

اظهارات سفیر انگلیس که به‌دلیل سوابق طولانی فعالیت در سرویس‌های اطلاعاتی انگلیس، بیشتر دارای رویکرد امنیتی است تا دیپلماتیک، ضمن آنکه تعجب‌آور است با هدف سفر او به استان فارس نیز در تضاد است.

به صورت طبیعی توسعه روابط تجاری و اقتصادی لندن با کشوری که به گفته شرکلیف نگاه مردم انگلیس به آن منفی است اساسا نمی‌تواند محلی از اعراب داشته باشد. 

در حالی که اقدامات ضدایرانی دولت انگلیس قدمتی طولانی و سیاهه‌ای بلند دارد و لندن طی سال‌های اخیر نیز یکی از اصلی‌ترین مجریان سیاست‌های خصمانه آمریکا علیه ایران به‌خصوص در رابطه با اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه مردم کشورمان بوده، تلاش سفیر انگلیس برای توسعه روابط تجاری با ایران آن هم با ادبیاتی غیر دیپلماتیک و بی‌ادبانه نشان دهنده عدم درک صحیح سفیر انگلیس از واقعیت‌های جامعه ایران است.

نکته قابل توجه اینکه سفیر انگلیس در پاسخ به اعتراض حاضرین در جلسه به نقش مخرب دولت انگلیس در بر هم خوردن روابط تجاری بین دو کشور، همراهی با تحریم‌های آمریکا، اولویت دادن به غرض‌ورزی‌های سیاسی به جای روابط اقتصادی و... گفته؛ ۹۰ درصد تقصیرها در حوزه کاهش روابط اقتصادی بین دو کشور بر عهده طرف ایرانی است!

شرکلیف به‌جای ایراد اتهام به ایران باید پاسخ دهد که کدام یک از طرفین از طریق همراهی با آمریکایی‌ها در زمینه اجرای تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران موجب تقلیل سطح روابط اقتصادی دو کشور و وارد شدن خسارت‌های قابل توجه به تجار ایرانی شده‌اند؟ 

کدام کشور به منزل امن تروریست‌ها تبدیل شده و چرا دولت متبوع ایشان حامی و میزبان رسانه‌هایی چون اینترنشنال، من و تو و... است که مستمرا اقدام به سیاه‌نمایی و تخریب چهره ایران و ایرانی نزد مردم دنیا و تلاش برای ایجاد تفرقه و آشوب در کشور ما می‌کنند؟

به طور قطع حتی در صورت به نتیجه رسیدن مذاکرات رفع تحریم‌ها و شکل‌گیری توافق، دولت و ملت ایران در انتخاب شرکای اقتصادی به رفتار کشورهایی که با اقدامات غیر قانونی و ظالمانه آمریکا در دوران تحریم همراهی کردند و مقوم فشار علیه مردم ایران بودند توجه جدی خواهد داشت.

در چنین شرایطی دولت متبوع جناب سفیر با سوابق درخشان خصومت علیه ملت ایران نباید امیدواری زیادی به بهره‌مند شدن از ظرفیت‌های همکاری اقتصادی و تجاری با ایران داشته باشد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
هشدار چین به اروپا: اعمال محدودیت تازه، پاسخ تلافی‌جویانه به‌همراه دارد
تأکید مقام‌های پاکستان بر تداوم شراکت راهبردی با چین
آیت‌الله نوری همدانی: در اجتماعات خیابانی نباید ذره‌ای بوی اختلاف وجود داشته باشد
تلاش آلمان برای کاهش تنش در خاورمیانه با فعال‌سازی دیپلماسی منطقه‌ای
روبیو: نشانه‌های مثبتی در مذاکرات با ایران دیده می‌شود
اعزام آخرین گروه زائران ایرانی به عربستان
روسیه از پرتاب آزمایشی موشک‌های بالستیک، هایپرسونیک و کروز در رزمایش هسته‌ای خبر داد
افزایش مخالفت دموکرات‌ها با کمک نظامی به اسرائیل
تصویب قطعنامه‌ ضد ایرانی در پارلمان اروپا
پذیره‌نویسی نخستین صندوق پروژه نیروگاه خورشیدی در بورس انرژی
احضار رئیس سازمان سینمایی در پی اکران یک فیلم غیر اخلاقی
مخالفت فرانسه با نقش‌آفرینی ناتو در تنگه هرمز
مشارکت 28 هزار امدادگر هلال‌احمر در جنگ اخیر
حریق گسترده در انبار لوازم یدکی تهران
طلای ایزدی در پاراوزنه‌برداری الجزایر
صدور مجوز حرفه‌ای برای قرمزهای پایتخت
آغاز ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان
تخلیه و بارگیری 23 میلیون تن کالا در بنادر کشور
چه خبر از جیره‌بندی آب در تهران؟
شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) به دنبال سرمایه خارجی
آغاز طرح بازگشت به اشتغال کارگران بیکار شده
احضار مدیر مسئول خبرگزاری ایرنا به دادسرای فرهنگ و رسانه
طرح شهروندی افتخاری برای فلسطینیان در دستور کار شورای شهر پاریس
چراغ سبز بانک مرکزی به خرید جهیزیه ایرانی
«ذرات آشوب» با حضور بازماندگان «دنا» روی صحنه می‌رود
لندن زیر فشار تبعات جنگ علیه ایران
فهرست آلمان برای جام جهانی 2026 اعلام شد
قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405+ جدول
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
موادغذایی که کلسیم بدن را از بین می‌برند
نور اینفو | بدن ما به چند ساعت خواب نیاز دارد؟
رکورد اهدای خون در ایران بعد از 10 سال شکسته شد
مصدومیت جدید نیمار؛ نگرانی برزیل در آستانه جام جهانی 2026
حمله حزب‌الله به تجمع نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان
پیشنهاد آلمان برای «عضویت وابسته» اوکراین در اتحادیه اروپا
سفر نخست‌وزیر پاکستان به چین با محوریت تحولات منطقه
زمان برگزاری کنکور 1405 اعلام شد ؛ ثبت‌نام بیش از 313 هزار داوطلب
پزشکیان : آمادگی عملیاتی ارتش اقتدار دفاعی ایران را به نمایش گذاشت
شهردار تهران: مترو و اتوبوس‌های پایتخت تا اطلاع ثانوی رایگان می‌مانند
رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه تهران
زمین‌لرزه 3.6 ریشتری حوالی بندرعباس را لرزاند
جزئیات جدید حکم متهمان پرونده شهادت آرمان علی‌وردی
اورونوف درآستانه جام جهانی بازهم مصدوم شد
بلومبرگ: سقوط روپیه هند؛ دهلی‌نو به دنبال افزایش نرخ بهره و جذب دلار
معاون اول قوه قضاییه : با اخلالگران اقتصادی برخورد قاطع می‌شود
مابه‌التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می شود؟
بحران فولاد ساختگی است؛ ذخایر انبارها تا 6 ماه نیاز بازار را تأمین می‌کند
طلای ناب سلیمی و نقره ولی‌زاده در روز نخست تکواندوی قهرمانی آسیا
دکتر مخبر: تولیدکنندگان با کمک به دولت در سنگر امنیت غذایی نیز دشمن را شکست دهند
ایران سریع‌تر از پیش‌بینی غرب توان نظامی خود را احیا کرد