×
سیاسی
شناسه خبر : 102907
تاریخ انتشار :

اختصاصی؛

اظهارنظر عجیب سفیر انگلیس: انگلیسی‌ها هم به ایران نگاه منفی دارند!+ فیلم

در حالی که اقدامات ضدایرانی دولت انگلیس قدمتی طولانی و سیاهه‌ای بلند دارد، تلاش سفیر انگلیس برای توسعه روابط تجاری با ایران آن هم با ادبیاتی غیر دیپلماتیک و بی‌ادبانه نشان دهنده عدم درک صحیح سفیر انگلیس از واقعیت‌های جامعه ایران است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: «سایمون شرکلیف»، سفیر انگلیس در تهران که گفته می شود برای گسترش روابط تجاری به استان فارس سفر کرده در جلسه با اعضاء اتاق بازرگانی استان در اظهاراتی عجیب گفت: به نظر منفی مردم ایران نسبت به انگلیس احترام می‌گذارم اما بدانید که مردم انگلیس هم همین حس را نسبت به ایران دارند!

اظهارات سفیر انگلیس که به‌دلیل سوابق طولانی فعالیت در سرویس‌های اطلاعاتی انگلیس، بیشتر دارای رویکرد امنیتی است تا دیپلماتیک، ضمن آنکه تعجب‌آور است با هدف سفر او به استان فارس نیز در تضاد است.

به صورت طبیعی توسعه روابط تجاری و اقتصادی لندن با کشوری که به گفته شرکلیف نگاه مردم انگلیس به آن منفی است اساسا نمی‌تواند محلی از اعراب داشته باشد. 

در حالی که اقدامات ضدایرانی دولت انگلیس قدمتی طولانی و سیاهه‌ای بلند دارد و لندن طی سال‌های اخیر نیز یکی از اصلی‌ترین مجریان سیاست‌های خصمانه آمریکا علیه ایران به‌خصوص در رابطه با اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه مردم کشورمان بوده، تلاش سفیر انگلیس برای توسعه روابط تجاری با ایران آن هم با ادبیاتی غیر دیپلماتیک و بی‌ادبانه نشان دهنده عدم درک صحیح سفیر انگلیس از واقعیت‌های جامعه ایران است.

نکته قابل توجه اینکه سفیر انگلیس در پاسخ به اعتراض حاضرین در جلسه به نقش مخرب دولت انگلیس در بر هم خوردن روابط تجاری بین دو کشور، همراهی با تحریم‌های آمریکا، اولویت دادن به غرض‌ورزی‌های سیاسی به جای روابط اقتصادی و... گفته؛ ۹۰ درصد تقصیرها در حوزه کاهش روابط اقتصادی بین دو کشور بر عهده طرف ایرانی است!

شرکلیف به‌جای ایراد اتهام به ایران باید پاسخ دهد که کدام یک از طرفین از طریق همراهی با آمریکایی‌ها در زمینه اجرای تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران موجب تقلیل سطح روابط اقتصادی دو کشور و وارد شدن خسارت‌های قابل توجه به تجار ایرانی شده‌اند؟ 

کدام کشور به منزل امن تروریست‌ها تبدیل شده و چرا دولت متبوع ایشان حامی و میزبان رسانه‌هایی چون اینترنشنال، من و تو و... است که مستمرا اقدام به سیاه‌نمایی و تخریب چهره ایران و ایرانی نزد مردم دنیا و تلاش برای ایجاد تفرقه و آشوب در کشور ما می‌کنند؟

به طور قطع حتی در صورت به نتیجه رسیدن مذاکرات رفع تحریم‌ها و شکل‌گیری توافق، دولت و ملت ایران در انتخاب شرکای اقتصادی به رفتار کشورهایی که با اقدامات غیر قانونی و ظالمانه آمریکا در دوران تحریم همراهی کردند و مقوم فشار علیه مردم ایران بودند توجه جدی خواهد داشت.

در چنین شرایطی دولت متبوع جناب سفیر با سوابق درخشان خصومت علیه ملت ایران نباید امیدواری زیادی به بهره‌مند شدن از ظرفیت‌های همکاری اقتصادی و تجاری با ایران داشته باشد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
X
آگهی تبلیغاتی