×
سیاسی
شناسه خبر : 102907
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/06/01 ساعت 10:14

اختصاصی؛

اظهارنظر عجیب سفیر انگلیس: انگلیسی‌ها هم به ایران نگاه منفی دارند!+ فیلم

در حالی که اقدامات ضدایرانی دولت انگلیس قدمتی طولانی و سیاهه‌ای بلند دارد، تلاش سفیر انگلیس برای توسعه روابط تجاری با ایران آن هم با ادبیاتی غیر دیپلماتیک و بی‌ادبانه نشان دهنده عدم درک صحیح سفیر انگلیس از واقعیت‌های جامعه ایران است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: «سایمون شرکلیف»، سفیر انگلیس در تهران که گفته می شود برای گسترش روابط تجاری به استان فارس سفر کرده در جلسه با اعضاء اتاق بازرگانی استان در اظهاراتی عجیب گفت: به نظر منفی مردم ایران نسبت به انگلیس احترام می‌گذارم اما بدانید که مردم انگلیس هم همین حس را نسبت به ایران دارند!

اظهارات سفیر انگلیس که به‌دلیل سوابق طولانی فعالیت در سرویس‌های اطلاعاتی انگلیس، بیشتر دارای رویکرد امنیتی است تا دیپلماتیک، ضمن آنکه تعجب‌آور است با هدف سفر او به استان فارس نیز در تضاد است.

به صورت طبیعی توسعه روابط تجاری و اقتصادی لندن با کشوری که به گفته شرکلیف نگاه مردم انگلیس به آن منفی است اساسا نمی‌تواند محلی از اعراب داشته باشد. 

در حالی که اقدامات ضدایرانی دولت انگلیس قدمتی طولانی و سیاهه‌ای بلند دارد و لندن طی سال‌های اخیر نیز یکی از اصلی‌ترین مجریان سیاست‌های خصمانه آمریکا علیه ایران به‌خصوص در رابطه با اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه مردم کشورمان بوده، تلاش سفیر انگلیس برای توسعه روابط تجاری با ایران آن هم با ادبیاتی غیر دیپلماتیک و بی‌ادبانه نشان دهنده عدم درک صحیح سفیر انگلیس از واقعیت‌های جامعه ایران است.

نکته قابل توجه اینکه سفیر انگلیس در پاسخ به اعتراض حاضرین در جلسه به نقش مخرب دولت انگلیس در بر هم خوردن روابط تجاری بین دو کشور، همراهی با تحریم‌های آمریکا، اولویت دادن به غرض‌ورزی‌های سیاسی به جای روابط اقتصادی و... گفته؛ ۹۰ درصد تقصیرها در حوزه کاهش روابط اقتصادی بین دو کشور بر عهده طرف ایرانی است!

شرکلیف به‌جای ایراد اتهام به ایران باید پاسخ دهد که کدام یک از طرفین از طریق همراهی با آمریکایی‌ها در زمینه اجرای تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران موجب تقلیل سطح روابط اقتصادی دو کشور و وارد شدن خسارت‌های قابل توجه به تجار ایرانی شده‌اند؟ 

کدام کشور به منزل امن تروریست‌ها تبدیل شده و چرا دولت متبوع ایشان حامی و میزبان رسانه‌هایی چون اینترنشنال، من و تو و... است که مستمرا اقدام به سیاه‌نمایی و تخریب چهره ایران و ایرانی نزد مردم دنیا و تلاش برای ایجاد تفرقه و آشوب در کشور ما می‌کنند؟

به طور قطع حتی در صورت به نتیجه رسیدن مذاکرات رفع تحریم‌ها و شکل‌گیری توافق، دولت و ملت ایران در انتخاب شرکای اقتصادی به رفتار کشورهایی که با اقدامات غیر قانونی و ظالمانه آمریکا در دوران تحریم همراهی کردند و مقوم فشار علیه مردم ایران بودند توجه جدی خواهد داشت.

در چنین شرایطی دولت متبوع جناب سفیر با سوابق درخشان خصومت علیه ملت ایران نباید امیدواری زیادی به بهره‌مند شدن از ظرفیت‌های همکاری اقتصادی و تجاری با ایران داشته باشد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیکر استاد محمود فرشچیان وارد اصفهان شد+ زمان مراسم
صلح بزرگ ترامپ یا امتیاز بزرگ پوتین؟
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
X
آگهی تبلیغاتی