×
سیاسی
شناسه خبر : 102871
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/05/31 ساعت 12:45
کنعانی: هنوز پاسخی از طرف آمریکایی دریافت نشده/ بهتر است به روایت های غیر رسمی اهتمام نکنیم

کنعانی: هنوز پاسخی از طرف آمریکایی دریافت نشده/ بهتر است به روایت های غیر رسمی اهتمام نکنیم

سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری امروز اظهار کرد: هنوز پاسخی از طرف آمریکایی دریافت نشده است. بهتر است به روایت های غیر رسمی اهتمام نکنیم، چرا که باید بر اساس روند واقعی و اظهار نظر های رسمی قضاوت کنیم.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه امروز دوشنبه (۳۱ مرداد) در نشست خبری وزارت امور خارجه در مورد آخرین جزئیات روند مذاکرات وین اظهار کرد: در آخرین دور مذاکرات وین پیشنهاداتی از سوی هماهنگ کننده اتحادیه اروپا به طرفین داده شد و طرف ایرانی بر اساس اصول سازنده خود، پاسخ پیشنهادات را داد.

کنعانی در مورد پاسخ ایران به متن پیشنهادی گفت: ایران در پاسخ به پیشنهادات هماهنگ کننده اروپایی انعطاف لازم را نشان داده است. هنوز پاسخی از طرف آمریکایی دریافت نشده است.

او تأکید کرد: بهتر است به روایت های غیر رسمی اهتمام نکنیم، چرا که باید بر اساس روند واقعی و اظهارنظرهای رسمی قضاوت کنیم. باید بر روی همه موضوعات مورد مذاکره توافق بشود، شاید موضوعات باقی مانده از لحاظ نسبت اندک باشند، اما موضوعات بسیار مهمی هستند.

سخنگوی وزارت امروز خارجه در مورد نقشه جایگزین ایران در صورت عدم حصول توافق عنوان کرد: روابط اقتصادی خارجی و مسائل تجاری را با روند مذاکرات رفع تحریم‌ها گره نزدیم و نخواهیم زد.

او افزود: گزینه جایگزین ما استمرار سیاست خارجی با قوت و جدیت بیشتر بدون توجه به روند مذاکرات خواهد بود. مذاکرات در رفع تحریم‌ها منافع یکجانبه ایران نیست و منافع طرف‌های مقابل در این موضوع بیشتر نهفته است. طرف مقابل باید در این زمینه عقلانیت خود را اثبات و با درایت بیشتری عمل کند.

کنعانی تأکید کرد: نقش رژیم صهیونیستی در ارتباط با ایران همواره مخرب بوده و ماهیت آن روشن است. به نفع دولت آمریکاست که روند گفتگوهای رفع تحریم را بر مبنای مصالح ملت آمریکا پبش ببرد.

او خاطرنشان کرد: مذاکره برای مذاکره و اتلاف وقت انجام نمی‌دهیم. برای ما موضوع اقتصادی مهم است. ایران مذاکره را با هدف تأمین حقوق مسلم ایران انجام می‌دهد و بر این موضوع پافشاری می‌کند. انتظار داریم در سایه پایبندی طرف‌های مقابل به بندهای برجام، هم منافع ایران تأمین و هم در بلند مدت تضمین شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره تبادل زندانیان با آمریکا گفت: شاهد بی عملی آمریکا هستیم. تبادل زندانیان را در چارچوبی خارج از برجام پی‌گرفته‌ایم و به صورت غیرمستقیم با آمریکا گفتگو کردیم.

او ادامه داد: امکان اجرای تبادل وجود داشت اما متأسفانه آنچه در طرف مقابل رخ داد بی‌عملی بود و صرفاً اظهارنظر رسانه‌ای. این موضوعات ارتباطی به روند مذاکرات رفع تحریم‌ها ندارد و پرونده مستقلی است. به تلاش‌ها ادامه می‌دهیم و امیدواریم شاهد اقدامات مثبتی باشیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه در بخش دیگری از سخنانش در مورد مذاکرات با ریاض برای احیای روابط ایران و عربستان خاطرنشان کرد: اختلاف‌نظرات و موضوعات پیچیده‌ای وجود دارد و گام‌های خوبی را به سمت جلو برداشتیم. از سرگیری روابط به‌سرعت انجام نمی‌شود.

او افزود: اراده سیاسی وجود دارد و از سوی عربستان شاهد گام‌های متقابل بودیم و باید خوشبین باشیم در مسیر ارتباطات و گفتگوهای دیپلماتیک بتوانیم گامی را به سمت جلو برداریم.

کنعانی در ادامه عنوان کرد: امیدواریم شاهد آغاز روابط سوریه و ترکیه باشیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: دولت ترکیه بهتر است دیدگاه خود را در خصوص تحولات در سوریه اصلاح و در جهت بازگشت صلح و ثبات و آرامش به سوریه نقش ارزنده و موثر خود را ایفا کند. روند تحولات میان سوریه و ترکیه خوب است و اظهاراتی که از سوی مقامات ترکیه می‌شنویم دلگرم‌کننده است. این روند را تشویق کرده و امیدواریم در آینده اتفاقاتی در حوزه عملی رخ دهد و شاهد آغاز روابط سازنده سوریه و ترکیه باشیم.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان در رابطه با بازگشت سفرای کویت و امارات به ایران تصریح کرد: سفیر جدید کویت وارد شد و سفیر امارات هم قرار است مجدداً اعزام شود.

او افزود: همین فضای مثبت در ارتباط با کشورهای همسایه ما در منطقه در آسیای مرکزی و قفقاز وجود دارد. شرایط اقتضا می‌کند ایران و عربستان مبتنی بر منافع و مصالح دوجانبه، گام عملی به‌سمت از سرگیری روابط بردارند و ان‌شاءالله این اتفاق به‌ زودی می‌افتد.

کنعانی در مورد سفر حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان به کشورهای آفریقایی اظهار کرد: امروز سفر وزیر امور خارجه به دو کشور آفریقایی مالی و تانزانیا را آغاز خواهد شد.

او ادامه داد: این سفر در راستای سیاست خارجی ایران و مبتنی بر تأکیدات رئیس‌جمهور مبنی بر توجه به آفریقا و ظرفیت‌های این منطقه است و ان‌شاءالله زمینه‌ای شود برای گسترش روابط.

سخنگوری وزارت امور خارجه در پایان در مورد هواپیمای ونزوئلایی افزود: آنچه در موضوع هواپیمای ونزوئلا برای ما مهم است، وضعیت ۵ هموطن ایرانی است. ضرورت دارد دولت آرژانتین حسن نیت خود را در این ارتباط اثبات کند و نسبت به آزادی بی قید و شرط  شهروندان ایرانی در اسرع وقت اقدام کند. اقدامات ما نیز در این زمینه ادامه دارد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
آرژانتین مجوز خروج 5 خدمه باقیمانده هواپیمای ونزوئلایی را صادر کرد
شنبه 1401/07/23 ساعت 13:33
آرژانتین مجوز خروج 5 خدمه باقیمانده هواپیمای ونزوئلایی را صادر کرد
با گذشت بیش از 4 ماه از توقیف غیرقانونی هواپیمای باری ونزوئلایی در آرژانتین، دادگاه این کشور با اذعان به اینکه شواهد کافی برای محاکمه افراد بازداشتی وجود نداشت، مجوز خروج پنج خدمه باقیمانده هواپیمای «امتراسور» ونزوئلا ( 3 ایرانی و 2 ونزوئلایی) را نیز صادر کرد.
امضاء سند یادداشت تفاهم اولین کمیسیون مشترک ایران و مالی+ فیلم
سه‌شنبه 1401/06/01 ساعت 22:26
در سفیر وزیر امور خارجه کشورمان به آفریقا صورت گرفت؛
امضاء سند یادداشت تفاهم اولین کمیسیون مشترک ایران و مالی+ فیلم
در جریان برگزاری کمیسیون مشترک ایران و مالی سند یادداشت تفاهم این کمیسیون مشترک به امضا مقامات دو کشور رسید.
بورل: پاسخ ایران به پیشنهاد اتحادیه اروپا معقول بود
دوشنبه 1401/05/31 ساعت 18:53
بورل: پاسخ ایران به پیشنهاد اتحادیه اروپا معقول بود
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پاسخ ایران به پیشنهاد این اتحادیه درباره احیای توافق هسته‌ای را معقول خواند.
کنعانی: آمریکا رکورددار مداخله در دولت‌‌های مستقل است
جمعه 1401/05/28 ساعت 19:04
کنعانی: آمریکا رکورددار مداخله در دولت‌‌های مستقل است
سخنگوی وزارت امور خارجه در سالروز کودتای ننگین ٢٨ مرداد در صفحه توئیتر خود نوشت: دولت آمریکا رکورددار مداخله و حمله نظامی و کودتا علیه کشورها و دولت های مستقل است.
کنعانی: در مذاکرات اخیر وین حرکت رو به جلو بوده است
دوشنبه 1401/05/24 ساعت 10:47
کنعانی: در مذاکرات اخیر وین حرکت رو به جلو بوده است
سخنگوی وزارت امورخارجه در نشست خبری با خبرنگاران عنوان کرد: در مذاکرات اخیر وین پیشرفت‌هایی داشتیم و حرکت به سمت جلو بود.
نظرات

آخرین اخبار
گاردین: جنگ علیه ایران بار دیگر تورم آمریکا را بالا نگه داشت
نقض آتش‌بس غزه در اولین روزهفته؛ جزئیات حملات به شهر غزه، خان‌یونس و رفح
فصل طلایی تغییرات در ایران فرارسیده است
دیدار سرلشکر وحیدی و امیر حاتمی؛ واقعیت‌های نظامی ایران در میدان رونمایی می‌شود
تراکنشهای بانکی مشکوک به اخلال در نظام پولی و ارزی کشور رصد و شناسایی می شود
ایران 3 - 1 استرالیا؛کسب سهمیه جهانی و نبرد برای سهمیه المپیک در فینال + فیلم خلاصه بازی
روایت فرمانده ‌هوافضا از کپی برداری آمریکایی‌ها از پهپاد شاهد 136
آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ کاهش قیمت سکه امامی و جهش ربع سکه
واحد 123 مگاواتی آسیب‌دیده از جنگ به مدار بازگشت
آخرین قیمت دلار امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ دلار آرام گرفت، یورو بالا رفت
بورس امروز سبزپوش شد؛ شاخص کل وارد کانال 7.27 میلیون شد
نتایج نهایی امتحانات دوازدهم و یازدهم چه زمانی اعلام می‌شود؟
آمار نهایی ثبت‌نام ایران خودرو اعلام شد؛ چند نفر متقاضی خرید خودرو شدند؟
شکست در جنگ فناورانه باخطای محاسباتی بزرگ
برق کدام مناطق چهارمحال و بختیاری امروز شنبه 21 شهریور قطع می‌شود؟
جدول قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز 21 شهریور و قطعی برق یاسوج شنبه
نورنما | پل‌های شاهکاری که مهندسان ایرانی ساخته‌اند!
روایت اشتباه محاسباتی آمریکا و اسرائیل؛ چرا نتیجه جنگ با ایران تغییر کرد؟
آتش‌سوزی جنگل‌های ماهور میلاتی ممسنی همچنان ادامه دارد
عملیات غافلگیرانه امروز در سراوان؛ خانه تیمی گروهک‌های تروریستی منهدم شد
پزشکیان: مقاومت مردم ایران در برابر حملات آمریکا و اسرائیل، دشمن را ناکام کرد
پیام یمن به عربستان؛ مسیر صلح کم‌هزینه‌تر از ادامه تجاوز است
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکا؛حمله پهپادی به عربستان وشرط پزشکیان برای بازگشایی تنگه هرمز
پزشکیان و رئیس‌جمهوری هند دیدار کردند
اسماعیل بقایی: جنایت لامرد علیه کل ایران و انسانیت بود
کره شمالی موشک‌های بالستیک جدید شلیک کرد
روایت رسانه های غربی از ناکامی فشار اقتصادی آمریکا علیه ایران
نوراینفو | ایرانی‌ها چند ساعت در هفته کار می‌کنند؟رتبه ایران در جدول جهانی
پزشکیان: ایران به دنبال جنگ نیست؛ لغو تحریم‌ها و احترام به حقوق ایران را می‌خواهیم
نفت حاضر به عقب‌نشینی از 100 دلار نشد
فدراسیون فوتبال 2 هزار دلار جریمه شد
عفو عمومی‌ راهبردی ضروری برای ایران امروز
مشکل جدید استقلال برای سفر به عراق؛ فرودگاه بصره پروازهای ایران را لغو کرد
جدول قطعی برق ایلام امروز شنبه 21 شهریور؛ زمان خاموشی‌ها اعلام شد
«7 اکتبر» در مرکز انتخابات «27 اکتبر»
احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان وجود دارد
درس‌های یمن برای دانشگاه‌های نظامی جهان
برنامه قطعی برق قم امروز 21 شهریور اعلام شد + لینک مشاهده خاموشی
سیا 71 سند محرمانه درباره 11 سپتامبر را منتشر کرد
قیمت خودرو امروز شنبه 21 شهریور 1405+ جدول قیمتها
اعلام جدول خاموشی برق کرمانشاه؛ شنبه 21 شهریور کدام مناطق خاموش می‌شوند؟
مرز مهران همچنان فعال است
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ جدول قیمت بازار و نمایندگی
کافه فرهنگ | یک همنشینی فرهنگی در روز ملی سینما
سفر اضطراری فرمانده سنتکام به عربستان همزمان با پیشروی ارتش یمن
برنامه قطعی برق کهگیلویه بویراحمد امروز شنبه 21 شهریور 1405 + لینک جدول خاموشی
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ شاهین و اطلس چند قیمت خوردند؟
نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در راه است
دلار توافقی امروز 21 شهریور 1405 چقدر شد؟ + قیمت خرید و فروش
رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست سالانه آژانس حاضر می‌شود