×
سیاسی
شناسه خبر : 102819
تاریخ انتشار : یکشنبه 1401/05/30 ساعت 12:20
هشتاد و سومین ناوگروه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به میهن بازگشت

هشتاد و سومین ناوگروه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به میهن بازگشت

هشتاد و سومین ناوگروه رزمی اطلاعاتی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران پس از اتمام 93 روز مأموریت با استقبال فرمانده نداجا به میهن بازگشت.

نورنیوز - گروه سیاست: در آیین استقبال از هشتاد و سومین ناوگروه رزمی اطلاعاتی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اعزامی به آب‌های آزاد و بین‌المللی که با حضور امیر دریادار «شهرام ایرانی» در منطقه یکم دریایی امامت بندرعباس برگزار شد، کارکنان ناوگروه ۹۳ نداجا، با استقبال گرم فرماندهان و خانواده‌هایشان، به میهن بازگشتند.

 هشتاد و سومین ناوگروه رزمی اطلاعاتی نیروی دریایی راهبردی ارتش به‌سرفرماندهی ناوشکن الوند، مدت ۹۳ روز به اسکورت کشتی‌های تجاری و نفتکش جمهوری اسلامی ایران و همچنین حفظ منافع میهن عزیزمان در آب‌های آزاد، پرداختند. 

امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش در جمع کارکنان و خانواده‌های آنان، حضور ناوشکن‌های نیروی دریایی راهبردی ارتش در دو هزار و ۲۰۰ کیلومتری از مرزهای میهن عزیزمان را ضامن تأمین امنیت مرزهای اقتصادی کشور دانست و افزود: با وجود تحرکات دشمنان بالاخص رژیم صهیونیستی در دریای سرخ، حضور شیرمردان ایرانی سوار بر ناوشکن‌های نیروی دریایی راهبردی ارتش، در آب‌های بین‌المللی، جرئت انجام تحرکات خصمانه را از دشمن سلب کرده و همواره با غیرت و جانفشانی در صحنه عمل، خطوط مواصلاتی کشتیرانی جمهوری اسلامی را باز نگه داشته و با شناسایی کشتی‌ها و تحرک در دریاها، به همگان نشان دادند که شیرمردان ایرانی در هر گوشه که احساس بشود حضور مقتدرانه خواهند داشت. 

دریادار ایرانی اشاره‌ای به فرمان مقام معظم رهبری (مدّ ظلّه العالی) در سال ۱۳۸۸ مبنی بر حضور نیروی دریایی راهبردی ارتش در آب‌های آزاد و بین‌المللی کرد و افزود: امروز شاهد آن هستیم که در سیزدهمین سال ابلاغ فرمانده معظم کل قوا مبنی بر حضور نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در صحنه اقیانوسی، هشتاد و سومین ناوگروه نداجا پس از انجام مأموریت برقراری امنیت شاهرگ اقتصادی کشور، در فاصله بیش از دو هزار و ۲۰۰ کیلومتری از مرزهای کشورمان، به‌سرفرماندهی ناوشکن الوند، توانست باحضور مؤثر در صحنه دریاها، به میهن عزیزمان، بازگردد.

امیر دریادار شهرام ایرانی تصریح کرد: رونمایی از ناودسته پهپادبر نیروی دریایی راهبردی ارتش که همزمان با حضور دلیرمردان نداجا در عمق ۲۲۰۰ کیلومتری از مرزهای ایران اسلامی و دریای سرخ همراه بود، توانست معادلات منطقه‌ای را به هم بزند.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش عنوان کرد: راهبرد و اولویت نیروهای مسلح به‌ویژه نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی، انجام فرامین ابلاغی مولایشان مقام عظمای ولایت است و همین حضور مقتدرانه نداجا در صحنه آب‌های بین‌المللی، هدیه و عهدی است از طرف سربازان دریایی به خانواده‌های معظم شهدا که هر بار مقتدرانه‌تر و با توان رزمی بالاتری در صحنه حضور پیدا خواهند کرد و توانسته‌اند دشمن را از مرزهای اقتصادی که امنیت آن با نیروی دریایی راهبردی ارتش است، عقب‌تر برانند.

دریادار ایرانی اضافه کرد: ناوگروه ۸۴ نیروی دریایی راهبردی ارتش هم‌اکنون به‌سرفرماندهی ناوشکن ایرانی جماران، در محدوده تنگه باب‌المندب تا شمال دریای سرخ و کانل سوئز، در راستای تأمین امنیت شریان اقتصادی کشور و حفظ منافع جمهوری اسلامی ایران، در حال انجام مأموریت‌های محوله خویش است.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود