×
سیاسی
شناسه خبر : 102782
تاریخ انتشار : شنبه 1401/05/29 ساعت 19:57
2022؛ سال رسوایی حامیان دروغین نظم و قانون در جهان

2022؛ سال رسوایی حامیان دروغین نظم و قانون در جهان

بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکا که مدعی حمایت از نظم و قانون در جهان هستند از شروع سال 2022 تا زمان حال درگیر رسوایی‌های مقامات و اشخاص شاخص کشور خود بوده‌‌اند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: به تازگی رسوایی شنود تلفنی در یونان خبرساز شد که از آن با عنوان «واترگیت یونان» یاد می‌شود. صدراعظم آلمان با اتهام فرار مالیاتی مواجه است. وزرای کابینه امانوئل مکرون با اتهام رسوایی جنسی روبرو هستند. حزب محافظه‌کار انگلیس در پی جنجال‌های اخیر، شاهد موجی از استعفاها، از جمله استعفای نخست‌وزیر است. در آمریکا هم جمعی از روزنامه‌نگاران و وکلا از سازمان اطلاعات مرکزی این کشور (سیا) به اتهام جاسوسی شکایت کرده‌اند.

در ادامه درباره رسوایی‌هایی خواهیم خواند که اروپا و آمریکا را در ماه‌های اخیر متزلزل کرده‌اند.

آلمان

اولاف شولتس، صدراعظم آلمان اخیراً در پی مجموعه‌ای از افشاها درباره رسوایی‌های فرار مالیاتی با عنوان «اسناد کام-اکس» تحت فشار قرار گرفته است. گفته می‌شود که این رسوایی به مالیات‌پردازان آلمانی میلیاردها دلار ضرر وارد کرده است.

اپوزیسیون آلمان مدعی است که شولتس و دستیارانش شش سال پیش با اعمال نفوذ سیاسی، به بانک واربورگ کمک کردند تا ۴۸.۲ میلیون دلار بازپرداخت مالیاتی غیرقانونی را پس ندهد، یعنی زمانی که شولتس شهردار «هامبورگ» بود.

بانک واربورگ و ده‌ها موسسه مالی دیگر به کلاهبرداری گسترده در معاملات سهام در سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۲ متهم هستند. گفته می‌شود که آن‌ها به مشتریان خود کمک می‌کردند تا با فریب دولت‌های آلمان، درخواست بازپرداخت مالیاتی را کنند که هرگز پرداخت نکرده بودند. (هر گاه مالیات‌دهنده بیش از حد مورد نیاز مالیات پرداخت کرده باشد، درخواست بازپرداخت مالیاتی کرده و مبلغ اضافی را از دولت پس می‌گیرد.)

شولتس هفته گذشته در یک کنفرانس خبری این اتهامات را رد کرد، اما پاسخ واضحی درباره ملاقات‌هایش با مدیران ارشد بانک واربورگ و یوهانس کارس، قانونگذار سابق آلمان ارائه نداد. او گفت که همه این اتهامات برای بیش از دو سال مورد تحقیق کمیته پارلمانی این کشور قرار گرفته است. شولتس قرار است به‌زودی در پارلمان آلمان حضور یافته و درباره این اتهامات، شهادت دهد.

یونان

پس از آنکه سرویس اطلاعات ملی یونان اعتراف کرد که صحبت‌های یک روزنامه‌نگار را شنود کرده است، دولت کریاکوس میتسوتاکیس، نخست‌وزیر این کشور تحت فشار قرار گرفت. این رسوایی در اوایل ماه میلادی جاری جنجالی شد. پاناگیوتیس کونتولئون، رئیس سرویس اطلاعات ملی یونان به کمیته‌ای در پارلمان این کشور گفت که سازمان تحت امرش، روزنامه‌نگاری به اسم «تاناسیس کوکاکیس» را شنود کرده است.

این جلسه پارلمان یونان پس از آن تشکیل شد که نیکوس آندرولاکیس، رهبر حزب اپوزیسیون «پاسوک» تلاشی برای هک کردن تلفنش توسط نرم‌افزار ردیابی اسرائیلی «پردتور» خبر داد.

پس از این جلسه، کونتولئون و رئیس‌دفتر نخست‌وزیر یونان استعفا دادند. کریاکوس میتسوتاکیس تأیید کرد که سازمان امنیت ملی یونان تلفن این روزنامه‌نگار را شنود کرده، اما هرگونه آگاهی درباره نظارت غیرقانونی را تکذیب کرد.

فرانسه

به گزارش روزنامه مدیاپارت فرانسه در ماه مه، «دمین ابد» وزیر همبستگی و انسجام اجتماعی فرانسه به تجاوز به دو زن در سال ۲۰۱۰ متهم شد.

دست‌کم ۱۸۸ زن، از جمله فعالان حقوق زنان و سیاستمدارانی از جمله کلمانتین اوتن، عضو پارلمان فرانسه و آلیس کوفن، عضو شورای شهر پاریس در نامه‌ای سرگشاده به روزنامه لوموند فرانسه، خواستار استعفای این وزیر فرانسوی شدند.

این وزیر ۴۲ ساله اتهاماتش را تکذیب کرد، اما در چهارم ژوئیه از دولت امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه کناره‌گیری کرد تا «بدون اخلال در فعالیت‌های دولت» از خود دفاع کند. همچنین کریسولا زاکاروپولو، یک متخصص زنان که در ماه مه به عنوان وزیر توسعه کابینه مکرون منصوب شد، با اتهام هتک حرمت زنان مواجه شده است.

انگلیس

کریس پینچر، عضو محافظه‌کار پارلمان انگلیس متهم شده که در یک کلوپ خصوصی، دو مرد را مورد هتک حرمت قرار داده است. او در یکم ماه ژوئیه با بیان اینکه «بیش از حد مست» بوده و «خود و دیگران را» شرمسار کرده است، از سمت خود به عنوان ناظم پارلمان انگلیس استعفا داد.

بوریس جانسون، نخست‌وزیر در حال کناره‌گیری انگلیس هم که تحت فشار قرار داشت، پس از رسوایی کریس پینچر و به دنبال زنجیره‌ای از کناره‌گیری‌ها در ماه ژوئیه استعفا داد. دولت انگلیس ابتدا مدعی شد که جانسون از رسوایی پینچر اطلاع نداشته، اما بعدا مشخص شد که این نخست‌وزیر انگلیس زمانی که وزارت خارجه این کشور را بر عهده داشته، از رفتارهای نامناسب پینچر مطلع بوده است.

آمریکا

گروهی از روزنامه‌نگاران و وکلا از سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و مایک پمپئو، رئیس سابق این سازمان شکایت کرده‌اند. آنها می‌گویند در زمان دیدار با جولیان آسانژ، بنیانگذار ویکی‌لیکس در سفارت اکوادور در لندن، مورد شنود قرار گرفته‌اند. این پرونده که روز دوشنبه هفته گذشته در یک دادگاه ناحیه‌ای آمریکا تشکیل شده، مدعی است که سازمان سیا تحت ریاست مایک پامپئو، از این وکلا و روزنامه‌نگاران جاسوسی کرده و حق حریم شخصی آنان را نقض کرده است.

چارلز گلاس و جان گوتز (روزنامه‌نگار) و مارگارت کونستلر و دبورا هربک، وکلای آسانژ از شاکیان این پرونده هستند.


خبرگزاری آناتولی
اخبار مرتبط
آمریکا؛ متهمی که خود را قهرمان هسته‌ای می‌خواند
شنبه 1401/06/26 ساعت 12:16
نورنیوز بررسی کرد؛
آمریکا؛ متهمی که خود را قهرمان هسته‌ای می‌خواند
آمریکا در حالی بیشترین کمک مالی را به سازمان ملل، شورای حقوق بشر و برخی نهادهای بین‌المللی دارد که هنوز هم در جمع بزرگترین ناقضان منشور ملل متحد و قوانین بشر دوستانه بوده و شایسته‌تر است تا به جرم بر هم زدن نظم و امنیت نظام بین‌الملل مورد بازخواست و محاکمه قرار گیرد.
عصبانیت پادشاه انگلیس، این‌بار بخاطر جوهر خودکار!
چهارشنبه 1401/06/23 ساعت 09:39
عصبانیت پادشاه انگلیس، این‌بار بخاطر جوهر خودکار!
در ویدئوی جدیدی که از چارلز پادشاه انگلیس منتشر شده است، در حالی که او در حال امضاء سندی بود، خودکارش جوهر پس می‌دهد و او عصبانی شده و می‌گوید: دیگه نمی‌تونم این اتفاق لعنتی که همیشه برام می‌افتد را تحمل کنم!
افشای رسوایی تجاوز به ده‌ها نوجوان در نیرو‌های مسلح انگلیس
یکشنبه 1401/05/23 ساعت 11:40
افشای رسوایی تجاوز به ده‌ها نوجوان در نیرو‌های مسلح انگلیس
رسانه‌ انگلیسی نوشته است، ده‌ها نوجوان در حال خدمت در نیرو‌های مسلح این کشور "از سوی فرماندهان خود هدف تجاوز جنسی قرار گرفتند".
رسوایی سربازان ملکه باکینگهام روی عرشه!
جمعه 1401/01/19 ساعت 13:53
نورنیوز بررسی کرد؛
رسوایی سربازان ملکه باکینگهام روی عرشه!
رخدادهایی مشابه سرقت سوخت ناو انگلیسی پهلو گرفته در بندر نظامی، تنها گوشه‌ای از فرهنگ حاکم بر نیروهای مسلح انگلیس است و نشان می‌دهد که سربازانی که از سرقت اموال کشور خود واهمه‌ای ندارند به طور قطع نمی‌توانند مدافع امنیت و منافع کشورهای دیگر باشند.
رسوایی جدید ارتش آمریکا با اخاذی از مردم افغانستان!
یکشنبه 1400/05/31 ساعت 12:05
اختصاصی نورنیوز؛
رسوایی جدید ارتش آمریکا با اخاذی از مردم افغانستان!
ارتش آمریکا که طی توافق با طالبان حلقه سوم حفاظتی فرودگاه کابل را در اختیار گرفته تا با سهولت بیشتری فرآیند خروج را طی کند، در یک رسوایی ضدانسانی جدید، از مردمی که به هر دلیل خواهان خروج از کشورشان هستند از 500 تا 2000 دلار اخاذی می‌کند!
استعفای حامی ترامپ به دلیل رسوایی اخلاقی
سه‌شنبه 1399/06/04 ساعت 18:15
استعفای حامی ترامپ به دلیل رسوایی اخلاقی
حامی جدی «دونالد ترامپ» به دنبال رسوایی اخلاقی مجبور شد از ریاست دانشگاه لیبرتی آمریکا استعفا دهد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
واکنش بقایی به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ
چرا عقربه رشد اقتصادی در جهان از شرق و جنوب بر نمی گردد؟
هشدار نماینده لبنانی درباره تله‌های آمریکایی-اسرائیلی
معاون نخست وزیر روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
اتحادیه اروپا: به حمایت از سوریه متعهد هستیم
اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد درغرب استان تهران
افزایش دمای هوای تهران در سه روز آینده
هشدار یخبندان و آماده‌باش هلال‌احمر در مناطق سردسیر کشور
قائم‌پناه: بیشتر مردم دغدغه معیشت دارند نه سیاست
آمادگی روسیه در همه زمینه‌ها برای کمک به شرکای آذربایجانی و ارمنی خود
راه شناسایی علت تعدیل نیرو در واحدهای اقتصادی از طریق سامانه فراهم شد
کشف بزرگ‌ترین تار عنکبوت جهان در مرز آلبانی و یونان
رئیس‌جمهور لبنان: به توافق آتش‌بس پایبندیم اما اسرائیل تجاوز می‌کند
ایران، پرچمدار صلح و عدالت و مدارا
X
آگهی تبلیغاتی