×
فرهنگی
شناسه خبر : 102763
تاریخ انتشار : شنبه 1401/05/29 ساعت 14:10
رئیسی: اجازه ندهید کسی که مانع تحول است در میدان حضور پیدا کند

در سی و ششمین اجلاس مدیران آموزش و پرورش؛

رئیسی: اجازه ندهید کسی که مانع تحول است در میدان حضور پیدا کند

رئیس جمهور، آموزش و پرورش را مهمترین نهاد فرهنگی کشور دانست و گفت: وزارت آموزش و پروش، متولی امر بسیار مهم تعلیم و تربیت برای نوجوانان و‌ جوانان این کشور است و آینده سیاست و اقتصاد جامعه به دست آموزش و پرورش رقم می‌خورد.

نورنیوز - گروه فرهنگ و جامعه: سی و ششمین اجلاس مدیران آموزش و پرورش صبح امروز با حضور رئیس‌جمهور در محل سالن اجلاس سران برگزار شد.

آیت‌الله سید‌ابراهیم رئیسی در این اجلاس، آموزش و پرورش را مهمترین نهاد فرهنگی کشور دانست و گفت: وزارت آموزش و پروش، متولی امر بسیار مهم تعلیم و تربیت برای نوجوانان و‌ جوانان این کشور است و آینده سیاست و اقتصاد جامعه به دست آموزش و پرورش رقم می‌خورد.

رئیس‌جمهور همچنین توسعه و پیشرفت کشور را در گرو توسعه و پیشرفت آموزش و پرورش دانست و افزود: امر مهم تعلیم و تربیت به‌عنوان مهمترین مأموریت معلمان، کاری انبیایی است، وصف انبیاء، وصف معلمی و تربیتی است.

او گفت: آنچه در منطق درباره انسان گفته می‌شود، حیوان ناطق است اما نطق فصل‌الفصول انسان نیست بلکه تعلق انسان فصل‌الفصول انسان است. انسان به ربانی‌شدن و توجه با مبداء و معاد شناخته می‌شود. شکل‌گیری انسانیت انسان، در گرو آن است که با وحی ارتباط برقرار کرده است بنابراین تعلیم، یاد دادن و یاد گرفتن، آموختن و دانش‌افزایی، سخن در تربیت است. تربیت به معنای احیای تمایلات عالی نفسانی انسان است.

رئیس‌جمهور افزود: آموزش و پرورش سازوکاری در دولت است که امر‌ تعلیم و تربیت را هدایت و نظارت، حمایت می‌کند و ادای این حق و انجام این وظیفه بزرگ و سنگین برای اینکه بتوان جامعه را در تراز انقلاب شکل بگیرد، بر عهده آموزش و پرورش است.

او گفت: اجلاس آن است که توسط فرهیختگان، مدیران مجرب و فاضل با نگاه نقادانه شکل بگیرد تا حتماً به موفقیت‌ها، کاستی‌ها و ضعف‌ها برسند. در این نشست‌های علمی در آستانه رویداد بزرگ بازگشایی مدارس، مشخص می‌شود که مسئله چیست؟ راه‌های برون‌رفت از مشکل کدام است. قطعاً پیشینیان تلاش کردند و ما قدردان تلاش‌های آنها هستیم.

رئیسی به موضوع مالی لایحه رتبه‌بندی معلمان اشاره کرد و گفت: اساس کار، روحیه تربیت معلمان است و رتبه بندی معلمان با همکاری مجلس دنبال و‌ پیگیری شد و در یک سالگی دولت عملیاتی شد. رتبه‌بندی معلمان حق معلمان است و امیدواریم معلمان هم به وظیفه خود عمل کرده و دولت هم باید حمایت‌های لازم را از معلمان انجام دهد.

او با بیان اینکه در عدالت آموزشی عقب ماندگی داریم گفت: وقتی سخن از عدالت داریم موضوع عدالت و مردمی کردن است که مورد استقبال مردم هم است. مهمترین مسئله کشور موضوع تعلیم و تربیت است و ما می‌خواهیم جامعه عدالت‌خواه را داشته باشیم.

رئیس جمهور خطاب به مدیران گفت: اجازه ندهید کسی که مانع تحول است در میدان حضور پیدا کند؛ باید در محضر خدا، مردم و سلسله مراتب اداری پاسخگو باشید.

رئیسی عنوان کرد: رهبر انقلاب نسبت به موضوع آموزش و پرورش دغدغه بسیاری دارند که نمی‌توان این سطح از دغدغه ایشان را نسبت به موضوعات دیگر دید.


فارس
اخبار مرتبط
رئیسی: برای آب‌رسانی به 10 هزار روستا تا پایان دولت برنامه‌ریزی شده است
چهارشنبه 1402/06/15 ساعت 16:06
رئیسی: برای آب‌رسانی به 10 هزار روستا تا پایان دولت برنامه‌ریزی شده است
رئیس جمهور گفت: تابلوی عاشورا توکل، تسلیم و رضای خداوند بوده و زیباترین جلوه‌های زندگی یک انسان عارف سالک الی الله را در این تابلو می‌توان دید.
رئیس‌جمهور: دلایل گران‌شدن کالا شفاف بیان شود
دوشنبه 1401/10/05 ساعت 10:46
در بازدید از وزارت؛
رئیس‌جمهور: دلایل گران‌شدن کالا شفاف بیان شود
رئیس جمهور صبح امروز در وزارت صمت حضور یافت تا در جمع مسئولان این وزارت‌خانه ضمن استماع گزارش عملکرد این مجموعه، رهنمودهایی را ارائه کند.
رئیس‌جمهور: آنچه که به مردم اطمینان می‌دهد مبارزه با بسترهای فسادزا است نه اعلام آن
یکشنبه 1401/09/20 ساعت 11:13
در همایش ملی ارتقای شفافیت؛
رئیس‌جمهور: آنچه که به مردم اطمینان می‌دهد مبارزه با بسترهای فسادزا است نه اعلام آن
آیت‌الله رئیسی با تأکید بر اینکه باید به مردم اطمینان دهیم که با فساد برخورد می شود، اظهار کرد: آنچه به مردم اطمینان می‌دهد، اصلاح مفسد و بسترهای فسادزا و برخورد با مفسدان است.
رئیسی: همه وعده‌هایم را به یاد دارم/ اجازه ندادیم پیشرفت کشور متوقف شود
چهارشنبه 1401/09/16 ساعت 12:06
در جمع دانشجویان دانشگاه تهران؛
رئیسی: همه وعده‌هایم را به یاد دارم/ اجازه ندادیم پیشرفت کشور متوقف شود
رئیس جمهور در جمع دانشجویان دانشگاه تهران عنوان کرد: رشد اقتصادی 0.4 درصد بود اما در اوایل امسال به 5 درصد رسید؛ می‌خواستند به انحای مختلف مانند مطالبات اقشار و… ما را متوقف کنند اما به لطف خدا متوقف نشدیم.
رئیسی: دستگاه‌های متولی تلاششان را برای تقویت پلتفرم‌های ارتباطی داخلی به کار بگیرند
چهارشنبه 1401/07/27 ساعت 12:45
در جلسه هیأت دولت؛
رئیسی: دستگاه‌های متولی تلاششان را برای تقویت پلتفرم‌های ارتباطی داخلی به کار بگیرند
رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم توجه بیشتر به نیازهای مردم در استفاده از پلتفرم‌های اینترنتی، دستگاه‌های متولی را مکلف کرد همه تلاش خود را برای تقویت و ارتقای کارآمدی پلتفرم‌های ارتباطی داخلی به کار بگیرند تا پاسخگوی همه نیازهای مردم باشند.
رئیسی: پلاسکوها و متروپل‌ها نباید دیگر تکرار شوند
پنج‌شنبه 1401/07/07 ساعت 22:21
در آیین گرامیداشت روز آتش نشان؛
رئیسی: پلاسکوها و متروپل‌ها نباید دیگر تکرار شوند
رئیس جمهور با بیان اینکه امروز مسئولیت پذیری در همه مشاغل مهم است، خاطرنشان کرد: یک آتش نشان جلوه فداکاری، ایثار و مسئولیت پذیری است. نباید شاهد حوادثی مثل پلاسکو و آنچه در آبادان رخ داد، باشیم. این کار به دست شما عزیزان و اقدامات شما بستگی دارد.
رئیسی: با ایجاد یک ساختار متمرکز برای حضور ایران در بازارهای خارجی برنامه‌ریزی کنید
یکشنبه 1401/06/20 ساعت 22:40
مأموریت رئیس‌جمهور به وزارت خارجه و مسئولان اقتصادی؛
رئیسی: با ایجاد یک ساختار متمرکز برای حضور ایران در بازارهای خارجی برنامه‌ریزی کنید
آیت‌الله رئیسی در جلسه امروز هیأت دولت با اشاره به ضرورت استفاده بیشتر از ظرفیت‌های اقتصادی کشورهای منطقه به وزارت امور خارجه و مسئولان اقتصادی دولت مأموریت داد که با ایجاد یک ساختار متمرکز برای پیگیری مستمر اجرای تفاهم‌نامه‌ها با دیگر کشورها، برای حضور ایران در بازارهای منطقه‎ای و جهانی برنامه‌ریزی کنند.
رئیس‌جمهور: ایران نظامی شکست‌ناپذیر است که زیر بار سلطه نمی‌رود
پنج‌شنبه 1401/06/10 ساعت 14:47
رئیس‌جمهور: ایران نظامی شکست‌ناپذیر است که زیر بار سلطه نمی‌رود
آیت‌الله رئیسی در هفتمین نشست عمومی مجمع جهانی اهل بیت (ع) تأکید کرد: امروز بر همگان ثابت شده جمهوری اسلامی ایران نظامی شکست‌ناپذیر است که زیر بار سلطه نمی‌رود. مقامات آمریکایی رسماً اعتراف کرده‌اند که سیاست فشار حداکثری آنها در برابر اراده ملت ایران، مفتضحانه شکست خورده است.
تجدید میثاق رئیس جمهور و هیأت دولت با آرمان‌های امام راحل و شهدای انقلاب
سه‌شنبه 1401/06/01 ساعت 09:49
با حضور در مرقد بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی انجام شد؛
تجدید میثاق رئیس جمهور و هیأت دولت با آرمان‌های امام راحل و شهدای انقلاب
رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت با حضور در مرقد مطهر امام خمینی (ره) با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهیدان، تجدید میثاق کردند.
رئیسی: امروز وظیفه داریم کار مضاعفی برای ملت ایران انجام دهیم
جمعه 1401/04/17 ساعت 22:21
در جلسه شورای اداری کردستان؛
رئیسی: امروز وظیفه داریم کار مضاعفی برای ملت ایران انجام دهیم
رئیس جمهور عصر جمعه در جلسه شورای اداری کردستان در سنندج اظهار کرد: امروز وظیفه داریم کار مضاعفی برای مردم این خطه و در مجموع ملت ایران انجام دهیم و مردم شایسته بهترین خدمات هستند.
رئیس‌جمهور: با بسیج امکانات، تلاش برای تامین سلامت مردم را مضاعف کنید
دوشنبه 1398/12/05 ساعت 12:32
رئیس‌جمهور: با بسیج امکانات، تلاش برای تامین سلامت مردم را مضاعف کنید
رئیس‌جمهور در تماس تلفنی با استانداران قم و گیلان، ضمن دریافت تازه‌ترین گزارش‌ها و اقدامات انجام شده برای کنترل و ریشه کنی بیماری کرونا در این دو استان، دستورات لازم را برای تسریع در پیشبرد روند برنامه‌های ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا ابلاغ کرد.
نظرات

آخرین اخبار
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
حزب‌الله: رهبر انقلاب پیامی به شیخ نعیم قاسم ارسال کردند
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!
وزیر فرهنگ: بیش از 80 درصد مردم به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنند
ایروانی: تهدید آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران نقض فاحش حقوق بین‌الملل است
65 عناصر وابسته به اسرائیل در استان مرکزی دستگیر شدند
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به7 شهر/حمله دوباره به فولاد مبارکه
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم
خدمات رایگان طراحی و نظارت برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده
نگراتی پوتین از پیامدهای ادامه جنگ افروزی آمریکایی صهیونیستی
حزب‌الله: قانون اعدام اسرای فلسطینی نشانه تداوم سیاست‌های سرکوبگرانه و خطرناک است
پاپ خواستار پایان جنگ ایران پیش از عید پاک شد
بیانیه ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت روز جمهوری اسلامی
دستگیری 65مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و عوامل گروهک‌های تروریستی
اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار بعد از تعطیلات عید
پدرو سانچز: جنگ علیه ایران بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام است
بازتاب گسترده اقدام تیم ملی فوتبال ایران در رسانه‌های جهانی
عراقچی شعار «اول آمریکا» را به سخره گرفت
سفارت ایران اقدام اتحادیه اروپا را «ریاکاری» خواند
درآمد نفتی ایران دو برابر شد
نورنما| 12 فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
حمله هوایی به یک خودرو در جنوب لبنان
چه میزان تسهیلات تکلیفی اشتغال پرداخت شد؟
هرگونه اقدام علیه زیرساخت‌های ایران، پاسخ متقابل خواهد داشت
صدها هزار غیرنظامی در لبنان در معرض خطر هستند
هفت شهید و زخمی در حمله هوایی به نیروهای حشدالشعبی
بقائی: حمله آمریکا و اسرائیل به کارخانه‌های داروسازی جنایت ضد بشریت است
کشف سلاح و مهمات در دلیجان
عراقچی: آنچه در جریان است مذاکره نیست/شروط ایران برای «توقف کامل جنگ
جزئیات سی و دومین روز عملیات وعده صادق 4
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
اهمیت تنگه‌ هرمز و احتمال عملیات نظامی آمریکا
خداقوت سردار موسوی به بچه‌های پای لانچر/ حمله به محل اقامت خلبانان و کادر پروازی امریکا
اعلام آمادگی روسیه برای کاهش تنش و یافتن راه‌حل درخصوص ایران
نیروی دریایی سپاه: جلسه فرماندهان ناوگان پنجم آمریکا مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
اعلام آخرین وضعیت جاده چالوس؛ هراز زیر بار ترافیک نیمه‌سنگین
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
اتحادیه اروپا بر لزوم توقف درگیری‌ها در لبنان تاکید کرد
آتلانتیک: جنگ علیه ایران آمریکا را تبدیل به یک قدرت منفور در جهان کرد
آیت‌الله جوادی آملی: مردم در صحنه جزو فرشتگان زمینی‌اند +فیلم
استیو بنن خواستار اخراج پسر نتانیاهو را از آمریکا شد
جنگ علیه ایران شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزای آلمان زمینگیر کرد