×
اقتصادی
شناسه خبر : 102629
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/05/25 ساعت 15:34
رئیسی: خارج از بروکراسی اداری از محصولات دانش بنیان استفاده کنید

دستور رئیس جمهور به دستگاه‌های اجرایی؛

رئیسی: خارج از بروکراسی اداری از محصولات دانش بنیان استفاده کنید

رئیس جمهور در حاشیه بازدید از نمایشگاه مجموعه شرکت‌های دانش بنیان «پیشران» تأکید کرد: همه دستگاه‌های اجرایی کشور با کنار گذاشتن بروکراسی اداری کار را به نحوی دنبال کنند که هم متخصصین تشویق شوند و هم بتوانیم بهره‌وری را در کشور افزایش دهیم.

نونیوز - گروه اقتصاد: رئیس جمهور در حاشیه بازدید از نمایشگاه مجموعه شرکت‌های دانش بنیان «پیشران» با بیان اینکه رهبر انقلاب امسال را به عنوان سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین معرفی کرده‌اند به ظرفیت‌های علمی کشور اشاره کرد و گفت: در ایران اقدامات فناورانه، نوآورانه و خلاقانه زیادی وجود دارد.

آیت‌الله رئیسی مدیریت آب و خاک را در بخش کشاورزی مهم و ضروری دانست و خاطرنشان کرد: مشکلات کشاورزی با سخنرانی و بخشنامه حل نمی‌شود بلکه باید ساز و کار ایجاد کشاورزی فناورانه مهیا شود.

رئیس جمهور با تأکید بر بومی‌سازی دانش آب‌رسانی زیرسطحی در کشور اظهار کرد: ضروری است این دانش قابل عرضه برای همه کشاورزان کشور باشد و دولت نیز در این زمینه خود را موظف به حمایت از اقدامات فناوری‌پایه و علم‌پایه می‌داند.

سید ابراهیم رئیسی با ابراز خرسندی از بازدید از این نمایشگاه و تقدیر از تلاش متخصصین و صاحب نظران در حوزه‌های دانش بنیان تصریح کرد: این اقدامات می‌تواند برای کشور در زمینه‌های مختلف از جمله کشاورزی و صنایع گره‌گشا باشد و محصولات و توانایی‌های آنها در دستگاه‌های کشور مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

رئیس جمهور با طرح این پرسش که آیا این میزان استفاده از آب در کشاورزی ضرورت دارد و آیا می‌توانیم محصول کشاورزی ارائه دهیم که نیاز به استفاده از آب و هزینه کمتری داشته باشد، گفت: اقداماتی که توسط محققان این مجموعه انجام شده است هزینه را کاهش، بهره‌وری را افزایش و ارزش افزوده زیادی ایجاد می‌کند و جلوی خام‌فروشی را می‌گیرد و ما مصمم به حمایت و استفاده از آنها هستیم.

رئیسی با تأکید بر حمایت دولت از فعالیت های دانش‌بنیان، اظهار کرد: نباید شرایط به گونه‌ای باشد که محقق و تولید کننده‌ای بگوید برای محصول دانش بنیان خود که امکان تجاری سازی آن هم وجود دارد، بازاری ندارم اما در عین حال دستگاه‌های مختلف همان محصول را از خارج از کشور وارد کنند. هرگز دستگاهی نباید این کار را انجام دهد. چرا باید محصولی که در داخل با استانداردهای لازم تولید شده، از خارج از کشور وارد شود، این جفا به تولید و تولیدکننده است لذا با قدرت جلوی این نوع اقدامات را می‌گیریم.

آیت‌ رئیسی تأکید کرد: همه دستگاه‌های اجرایی کشور با قدرت و توان و با کنار گذاشتن بروکراسی اداری که عمدتا مانع است، کار را به نحوی دنبال کنند که هم متخصصین تشویق شوند و هم بتوانیم بهره‌وری را در کشور افزایش دهیم.

رئیس جمهور در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف این نمایشگاه که بیش از ۳ ساعت به طول انجامید، در گفتگو با متخصصان، کارشناسان و مدیران مجموعه شرکت‌های دانش بنیان «پیشران» در جریان جزئیات فعالیت‌ها و تولیدات این نهاد نوآوری، فناوری و علم آفرینی کشور قرار گرفت. بیش از ۵۰۰ نفر از نخبگان، متخصصین و اساتید دانشگاه‌های کشور در رشته‌های مختلف فنی و تجربی و در قالب بیش از ۵۰ شرکت در مجموعه «پیشران» مشغول فعالیت هستند.


باشگاه خبرنگاران جوان
نظرات

آخرین اخبار
شیرین‌کننده‌های مصنوعی چه تاثیری بر متابولیسم دارند؟
شیوع یک انگل روده‌ای در آمریکا + علت
درباره پُرمصرف ترین مکمل‌ها چه می دانید؟
یک اتفاق عجیب ؛ دکمه کثیف سکه نادر 900 ساله از آب درآمد
مطالعه جدید: پیری زیستی، عامل افزایش سرطان در جوانان
حریق در یکی از واحدهای نیروگاه تبریز مهار شد/ شایعه حمله دشمن کذب است
بقائی:نقض تعهدات آمریکا با اقدام متقابل ایران روبه‌رو خواهد شد
بیش از 100 شب حضور مردمی؛ جلوه‌ای از وحدت و مقاومت ایرانیان
ارتباط شگفت‌انگیز مکمل بدنسازی با درمان افسردگی
طارمی در جمع برترین برندگان دوئل‌های جام جهانی قرار گرفت
عملیات اطفای حریق در مینی‌پالایشگاه پلدختر ادامه دارد+ جزئیات جدید حادثه
توافق دولت ترامپ و سناتورهای آمریکایی در مورد تحریم‌ها علیه روسیه
مرینو باز هم ناجی شد؛ اسپانیا با حذف بلژیک به مصاف فرانسه می‌رود
فرماندار قائم‌شهر: شایعه وقوع انفجار کذب است
حجت الاسلام سید علی خمینی: هرکس بخواهد با آمریکا برای صلح مذاکره کند خائن است
واکنش غریب‌آبادی به نقش امارات در تجاوز آمریکا به ایران
مخالفت حزب‌الله قاطعانه با «توافق چارچوب» و مذاکره مستقیم با اسرائیل
8 فلسطینی در حمله نظامیان اسرائیلی به الخلیل زخمی شدند
دیدار وزیر امور خارجه اندونزی با عراقچی در مشهد
تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
نامه ایران به سازمان حمل و نقل ریلی بین‌المللی در پی حمله آمریکا
هشدار ایران به آمریکا درباره پیامدهای نقض تعهداتش
رئیس فیفا زیر تیغ انتقاد ستاره‌های سابق انگلیس
قالیباف: به آمریکا اعتماد نداریم؛ در کنار مذاکره برای جنگ آماده ایم!
نوه خردسال رهبر شهید انقلاب در کنار پدربزرگش به خاک سپرده شد
معاون اول رئیس‌جمهور: آینده توسعه و اقتدار ایران وام‌دار نخبگان است
فیفا یک میلیون دلار به زلزله‌زدگان ونزوئلا اختصاص داد
دفتر نخست وزیری پاکستان : شهباز شریف برای کمک به صلح منطقه‌ای به پزشکیان اطمینان داد
روسیه: خواهان تفاهم کامل ایران و آمریکا هستیم
جنبش نجبا خواستار برخورد قاطع با متعرضان کویتی به صیادان عراق شد
وضعیت تنگه هرمز در 24 ساعت گذشته چگونه بود؟
روسیه در شورای امنیت ادعاها علیه برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد
روس‌اتم: بازگشت کارکنان به نیروگاه هسته‌ای بوشهر آغاز شد
هیئت قطری برای تقویت نقش میانجی‌گری دوحه وارد ایران شد
ژرژ ژسوس رسماً سرمربی تیم ملی پرتغال شد
مخبر: خون قائد شهیدمان هندسه مقاومت را به سطحی فراتر بُرد
سی‌ان‌ان: ترامپ مخالف مشارکت اسرائیل در درگیری احتمالی با ایران است
اشپیگل: آلمان پایگاه نظامی خود در اربیل را تعطیل می‌کند
بلینکن: اروپا خود را برای آینده‌ای بدون آمریکا آماده می‌کند
کمیته‌های مقاومت فلسطین: رهبر شهید در روزهای سخت کنار مقاومت ایستاد
ترامپ از چه چیزی بیشتر می‌ترسد؛ ترور یا شکست؟
ایران قهرمان المپیاد بین‌المللی ریاضی چین 2026 شد
جوزف عون: مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی ادامه خواهد یافت
تکذیب ادعای العربیه و فاکس‌نیوز درباره مذاکرات هفته آینده ایران و آمریکا
واکنش ترامپ به شایعات درباره برنامه ادعایی ترورش؛ «اسرائیل به هیچ نتیجه‌ای نرسید»
سرپرست وزارت دفاع: تشییع باشکوه رهبر شهید، توطئه دشمن را ناکام گذاشت
آتش‌سوزی گاراژ خودروهای اسقاطی در جاده خاوران مهار شد
تاکید سازمان ملل بر ادامه دیپلماسی درباره ایران
صندوق بین‌المللی پول: جنگ با ایران رشد اقتصاد جهان را کاهش داد
ارائه 167 هزار خدمت امدادی و درمانی در مراسم تشییع رهبر شهید