×
سیاسی
شناسه خبر : 102627
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1401/05/25 ساعت 15:02
پیش‌بینی ارائه خدمات ویژه به مردم در هفته دولت

سخنگوی دولت خبر داد؛

پیش‌بینی ارائه خدمات ویژه به مردم در هفته دولت

به گفته بهادری جهرمی، خدمات ویژه‌ای از سوی دولت به مردم در هفته دولت پیش‌بینی شده که پس از تصویب به اطلاع عموم خواهد رسید.

نورنیوز - گروه سیاست: سخنگوی دولت در نشست خبری صبح امروز خود با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه در هفته دولت مجموعاً بیش از هزار و ۷۰۰ طرح به ارزش بیش از ۹۰ هزار میلیارد تومان و هزار و ۶۰۰ میلیون یورو به بهره برداری می‌رسد، گفت: این طرح‌ها از سوی بخش‌های دولتی و خصوصی سرمایه‌گذاری شده و موجب اشتغال بیش از ۴۳ هزار نفر خواهد شد.

به گفته بهادری جهرمی، خدمات ویژه‌ای از سوی دولت به مردم در هفته دولت پیش‌بینی شده که پس از تصویب به اطلاع عموم خواهد رسید.

سخنگوی دولت در خصوص رتبه‌بندی معلمان نیز با یادآوری این نکته که پیش از یک سالگی دولت سیزدهم وعده رتبه‌بندی جامه عمل پوشید، گفت: رتبه‌بندی معلمان اجرایی شده است و سازمان برنامه و بودجه مبلغی را هم به عنوان علی الحساب در اختیار قرار داده که حتی پیش از تکمیل این فرایند، فعلاً در پایین‌ترین سطح رتبه‌بندی پرداخت شود تا مبالغ قطعی نیز اجرایی شود.

بهادری جهرمی همچنین در پاسخ به پرسشی پیرامون ماهواره تازه پرتاب شده خیام با تأکید بر اینکه مصمم هستیم عقب ماندگی های صنعت فضایی را جبران کنیم، اظهار کرد: ماهواره خیام با رفع ایرادات قرارداد قبلی و اصلاح آن از قرارداد خرید محصول به قرارداد انتقال تکنولوژی پرتاب شد و مشارکت متخصصان داخلی در تولید سه ماهواره مشابه دیگر که با همکاری روسیه ساخته خواهد شد به تدریج بیشتر خواهد شد.

رئیس‌شورای اطلاع‌رسانی دولت یادآوری کرد که این سه ماهواره، نظیر خیام ساخته و رونمایی خواهد شد.

بهادری جهرمی درباره آخرین وضعیت حقوق بازنشستگان و کارمندان دولت گفت: سازمان‌ امور اداری و استخدامی با موافقت سازمان برنامه و بودجه، پیشنهادی برای افزایش مستمری صندوق‌های بازنشستگی لشکری و کشوری و همچنین کارمندان دولت ارائه کرده که با آن موافقت شده است.

سخنگوی دولت در ادامه گفت: برای افزایش حقوق کارمندان دولت به ویژه آنانی که حقوق شان کمتر از کارمندان دیگر است این پیشنهاد انجام شد تا مراحل نهایی شدن را طی کند و به مرحله اجرا در بیاید که در این رابطه ماه آینده شاهد نهایی شدن پیشنهاد برای کمک به این دو قشر در هفته دولت خواهیم بود.

بهادری جهرمی در پاسخ به پرسشی درباره مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها نیز عنوان کرد: میزان حجم نقدینگی کشور در سال ۹۲ حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بوده، طی ۸ سال حدود ۸ برابر شده و بمب نقدینگی ایجاد شده که این حجم از نقدینگی به بازارهای مدنظر خود آسیب می‌زند.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت تأکید کرد: دولت توانسته است سیر صعودی نقدینگی را به جهت دیگری هدایت کند و نتیجه آن شده است که رشد اقتصادی که در دهه ۹۰ میانگین ۴ صدم درصدی داشته‌ایم با هدایت نقدینگی با پروژه‌های مانند پیشران‌های اقتصادی و در سه فصل ابتدایی دولت تقریباً ۵ درصد رشد داشته است و عدد تورم امروز به ۴۲ رسیده و تورم دوازده ماهه ما حدوداً ۱۸ درصد کاهش پیدا کرده است.

سخنگوی دولت گفت: تورم ۴۲ درصد میزان بالایی است اما ان‌شاءالله با هدایت مردم و بنگاه‌های اقتصادی این بمب نقدینگی را در گذر زمان کنترل کنیم و شاهد کاهش سیر صعودی تورم باشیم. اگر سیاست مورد نظر پیش گرفته می‌شد با عدد بالاتری از تورم مواجه بودیم.

بهادری جهرمی به تشکیل ستاد بزرگداشت هفته دولت اشاره کرد و گفت: وزرا به نمایندگی دولت طی این هفته  به سراسر کشور  سفر می کنند و خدمت دولت را به مردم ارائه و طرح‌های استان مربوطه را افتتاح می کنند.

سخنگوی دولت با توجه به اولویت‌های عملکردی دولت، شعار هفته دولت را «دولت مردم» عنوان و تصریح کرد: گزارش ها در راستای این شعار ارائه می‌شود و روزها به ترتیب از چهارشنبه با نام‌های «میثاق با ولایت»، »فسادستیزی و عدالت»، «تحول و خلاقیت»، «خانواده و سلامت»، «اخلاق و معنویت»، «دانش و پیشرفت»، و «شجاعت و عقلانیت» نامگذاری شده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
فشار نمایندگان مجلس آمریکا بر ترامپ؛ برنامه پایان جنگ چیست؟
انتقاد شدید روسیه از اقدامات رژیم صهیونیستی در سوریه
انتصاب جدید در کاخ سفید
کارگران عدم اجرای بخشنامه دستمزد را گزارش دهند
انتصاب سفیر برای آمریکا نخست وزیر بریتانیا را به دردسر انداخت
پاکستان موشک ضد کشتی دوربرد آزمایش کرد
آتش‌بس بین واشنگتن و تهران «شرم‌آورترین شکست استراتژیک» آمریکا است
دیدار رئیس جمهور عراق با المالکی درباره معرفی نامزد نخست‌وزیری
ناراحتی هگست از تماس مستقیم وزیر نیروی دریایی با ترامپ
راهکارهای کاهش تحلیل رفتن عضلات در سنین بالا
زیاده خواهی های وزارت دارایی رژیم صهیونیستی
اعتراض مکزیک به فعالیت مخفیانه دو مامور سیا
دریانوردی در تنگه هرمز باید آزاد شود
آتش‌سوزی در ناوشکن آمریکایی «زوموالت»؛ 3 ملوان زخمی شدند
اعتراض ایران درباره سوء استفاده آمریکا از خاک و آسمان 5 کشور
درخواست دوباره آلمان از ایران برای حضور در مذاکرات اسلام‌آباد
گزارش رسانه‌های آمریکایی از اختلاف آماری پنتاگون در تلفات جنگ با ایران
ایروانی: آمریکا و اسرائیل مسئول حملات به زیرساخت‌های فضایی ایران‌اند
عطسه‌های بهاری؛ آلرژی فصلی یا سرماخوردگی؟
حمله ضدانقلاب به تجمع حامیان ایران در لندن
سنای آمریکا برای پنجمین بار تلاش دموکرات ها را ناکام گذاشت
مخالفت عربستان با پروژه رژیم صهیونیستی برای مسیر جایگزین تنگه هرمز
وزیر نیروی دریایی آمریکا از دولت ترامپ استعفا داد
ادعای ترامپ درباره مذاکرات با ایران؛ هیچ جدول زمانی مشخصی وجود ندارد
آیت‌الله جوادی آملی: حضور مردم در صحنه جلوه‌ای از آیات الهی است
پیروزی بارسلونا در شبی تلخ برای یامال و پرتنش برای هواداران
دو سرباز نیروی هوایی اسرائیل به جاسوسی برای ایران متهم شدند
بایرن در فینال جام حذفی؛ شاگردان کمپانی در مسیر سه‌گانه
بازگشت مقتدرانه سیتی؛ گواردیولا صدر جدول را از آرسنال گرفت
توقف 10 دقیقه‌ای بازی بارسلونا برای نجات جان یک هوادار
شهادت خبرنگار روزنامه «الاخبار» لبنان در حمله هوایی به جنوب این کشور
رئیس فدراسیون فوتبال: هنوز درباره سهمیه‌های AFC تصمیمی نگرفته‌ایم
آمریکا از شهروندانش خواست لبنان را ترک کنند
پنجمین تلاش سنای آمریکا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ
چهار دیدار تدارکاتی تیم ملی در اردو‌ی ترکیه قطعی شد
فاصله‌گیری برخی متحدان اروپایی از واشنگتن در پرونده ایران
تیم محمد بنا قهرمان اروپا شد
احتمال افزایش 15 تا 20 درصدی نرخ بلیت هواپیما در آمریکا
چه میزان شغل در معرض خطر ورشکستگی‌ قرار دارد؟
حزب الله 4 پهپاد شناسایی رژیم اسرائیل را منهدم کرد
هت‌تریک کومان و جشن پنج‌گله النصر؛ صعود مقتدرانه به فینال آسیا
برد دراماتیک الچه مقابل اتلتیکومادرید
مهدی فرید چگونه جذب شد و چه اطلاعاتی منتقل کرد؟
لیلاز پاسخ می دهد؛ آیا ایران با محاصره دریایی متضرر می شود؟
معاون دفتر پزشکیان: اینترنت طبقاتی یا پرو با نظرات رئیس‌جمهور در تضاد است
تاکید عراقچی بر ضرورت اتخاذ موضع قاطع کشورها در محکومیت تجاوز به ایران
صدها شهرک‌نشین به مسجد الاقصی یورش بردند
دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه مالاکا برنامه جدید اندونزی
سرمربی چلسی برکنار شد
رژیم اسرائیل به دنبال ایجاد شهرک صهیونیست‌نشین در جنوب سوریه