×
سیاسی
شناسه خبر : 102595
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/05/24 ساعت 15:31
استاندارد‌های دوگانه غرب؛ این بار زنان اوکراین!

نورنیوز بررسی کرد؛

استاندارد‌های دوگانه غرب؛ این بار زنان اوکراین!

رسانه‌های غرب تلاش می‌کنند با تهیه‌ گزارش‌هایی از وضعیت زنان و کودکان در بحبوحه جنگ اوکراین، موضع روسیه در افکار عمومی را تضعیف کنند با این حال مروری بر جنایات آمریکا و سایر کشورهای غربی علیه کودکان و زنان سایر کشورها نشان می‌دهد این رسانه‌ها اساسا دغدغه کودکان و زنان را ندارند.

نورنیوز ـ بین‌الملل: جنگ اوکراین همچنان ادامه دارد و رسانه‌های غربی اخیرا در گزارش‌هایی با محوریت وضعیت زنان باردار و نوزادان به دنیا آمده در دوران جنگ به تاثیر جنگ در سلامت آنان پرداخته‌اند.

اخیرا بی‌بی‌سی در گزارشی عنوان کرده است: «فشار جنگ بر زنان باردار در اوکراین، شاید بیشتر از دیگران باشد، به‌خصوص وقتی مجبور می‌شوند در زیرزمین‌ها و پناهگاه‌ها مخفی شوند.»

نگاهی به رفتارهای چند دهه جنگ‌افروزی غرب در صحنه جهانی، آسیب‌های وارد شده از سوی این کشورها به زنان و کودکان در این جنگ‌ها و البته سکوت رسانه‌های مذکور در قبال آنها جای تامل دارد.

نقص‌های مادرزادی، عوارض پوستی، بیماری‌های خودایمنی، اثرات روانی، نقص‌های عصبی و بیماری‌های گوارشی و... از جمله مشکلاتی است که «عامل نارنجی» و اورانیوم ضعیف‌شده آمریکا برای میلیون‌ها ویتنامی، عراقی و افغانستانی به وجود آورده است.

ارتش آمریکا با انفجار بمب‌های آلوده به فسفر تولد کودکان فلوجه عراق را به مخاطره انداخت و در نتیجه همین جنایت علیه مردم غیرنظامی بود که نارسایی قلبی و معلولیت مغزی و نقص عضو، نابینایی و مشکلات ژنتیکی کودکان عراقی با بالاترین آمار جهانی به ثبت رسیده است.

آمارها نشان می‌دهد که در فاصله سال ۱۹۹۴ از هر هزار نوزاد در بصره تنها سیزده نقص عضو و یا بیماری وجود داشت اما در سال ۲۰۰۳ از هزار نوزاد دویست و سی نفر از آنها به انواع بیماری‌ها مبتلا بودند.

روزنامه پاکستانی «نیشن» نوشت: نظامیان آمریکایی در چند سال اخیر به بهانه مبارزه با طالبان از سلاح‌های شیمیایی استفاده کرده‌اند و تولد نوزادان ناقص‌الخلقه در افغانستان ثمره استفاده آمریکا از سلاح‌های شیمیایی بوده است.

«جیمز الدر» سخنگوی یونیسف اعلام کرده است که از آغاز درگیری‌ها در یمن ۱۰هزار کودک در این کشور کشته و زخمی شده‌اند و مجموع ۱۱ میلیون کودک در یمن به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند.

همچنین وزیر بهداشت دولت نجات ملی یمن از فوت سالانه هشت هزار زن باردار خبر داده و نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل هم گفته است: یمن یکی از ۶۰ کشوری است که نیمی از زنان در پی وضع حمل جان خود را از دست می‌دهند.

در فلسطین نیز رژیم صهیونیستی با ممنوعیت ارسال تجهیزات پزشکی و نیز استفاده از سلاح‌های ممنوعه همچون فسفر سفید زمینه‌ساز مرگ و میر زنان باردار و نوزدان بی‌شماری شده است.

گلدستون مسئول تهیه گزارش حمله اسرائیل به غزه نیز از کشتار زنان و کودکان در غزه توسط رژیم صهیونیستی گزارش داده، اما هنوز اقدامی علیه عاملان آن صورت نگرفته است.

در این خصوص باید به پیامد تحریم‌ها نیز اشاره کرد. آمریکا اجازه واردات دارو برای کودکان پروانه‌ای به ایران را نداده و در دوران کرونا نیز همان سیاست‌های تحریمی در بخش دارویی و اقلام پزشکی ادامه یافت و بلکه تشدید شد.

معدود کشورهایی در جهان هستند که همچون جمهوری اسلامی ایران توان و ظرفیت مقابله با تحریم‌ها در حمایت از شهروندانشان را دارند و در بسیاری از کشورهای جهان این رفتارها و معیارهای دوگانه غرب به قربانی شدن انسان‌های بی‌شماری از جمله زنان و کودکان منجر شده و می‌شود.

تناقضات غرب در قبال زنان و کودکان و حتی آوارگان اوکراینی و مردم سایر کشورها به‌ویژه غرب آسیا را شاید بتوان در این جمله «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا یافت که گفت: ما اغلب به دلیل استاندارد‌های دوگانه مورد انتقاد قرار می‌گیریم، اما سیاست بین‌الملل عمدتاً حول به کارگیری استاندارد‌های دوگانه می‌چرخد، ما از استاندارد‌های یکسان برای همه بحران‌ها استفاده نمی‌کنیم!


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تعویض رایگان قطعه معیوب 3 خودرو از سوی ایران خودرو
نجات 8 نفر از جمله یک کودک دو ساله در آتش‌سوزی یک ساختمان اداری
عناوین سلطنتی شاهزاده انگلیسی رسماً لغو شد
خرسندی ترامپ از بازنشستگی پلوسی
رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم
رونالدو: جنون قهرمانی در جام‌جهانی ندارم
نماینده حزب‌الله: رژیم صهیونیستی تعهدی به توقف عملیات‌های خصمانه ندارد
واکنش قالیباف به انتخاب شهردار نیویورک
راه‌های جایگزین برای تردد در روز جمعه در اطراف میدان انقلاب
پول زائرانی که زمینی از عربستان بازگشتند، پس داده شد
ترکیه اس-400 را رها نمی‌کند و بر سر اف-16 چانه می‌زند
وزیر اقتصاد: گمرکات به بخش خصوصی واگذار می شود
جدول لیگ برتر ایران در پایان دیدارهای امروز
موافقت «نیروهای پشتیبانی سریع» با آتش بس در سودان
سینمای ایران در جاده موفقیت اوراسیا
قیمت‌ ارز ترجیحی تغییری نکرده است
گونه جدید کرونا با «گلودرد تیغی» در حال گسترش است+فیلم
حماس: اقدام بن‌گویر در النقب، تجلی آشکار تروریسم سازمان‌یافته است
پزشکیان: تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
زهران ممدانی تیم انتقال قدرت کاملاً زنانه خود را معرفی کرد
آبفا: ذخیره سدهای تهران به 5 درصد رسید
نبیه بری: مذاکره مستقیم با اسرائیل در کار نیست
یک پالایشگاه نفت در جنوب غرب روسیه هدف قرار گرفت
حسن یزدانی رسما به استقلال پیوست +فیلم
هند، رئیس‌ دوره‌ای گروه بریکس در سال 2026 می شود
امیدوارم مبادلات بین ایران ‌و پاکستان به 10 میلیارد دلار برسد
آغاز حملات گسترده رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان + فیلم
نامه 51 نماینده مجلس، درباره تبعات حذف نرخ ارز 28500 تومانی
مدودف به ترامپ هشدار داد
عذرخواهی شمسایی پس از توقف مقابل افغانستان: چک خوردیم!
امسال 400 هزار نفر به جمعیت بازنشسته کشور اضافه شد
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از ابتدای هفته آینده
قدرت و حجم آتش ایران در جنگ 12 روزه قدرت اسلام و امت اسلامی بود
دستور مقتدی صدر برای لغو هرگونه تجمع اعتراضی تا پایان انتخابات
منشور حقوق بشر کوروش، جهانی شد
آزمون وکالت 1404 با رقابت 98 هزار داوطلب برگزار شد
کردستان با پتانسیل‌های فراوان می‌تواند موتور محرکه تحول در کشور باشد
اوسمار: از بازگشت به ایران خوشحالم
تصویر شگفت انگیز از نابرابری هزینه خانوار در ایران
توقیف 2467 خودرو شوتی در طرح ضربتی پلیس
سرقت میلیاردی در مترو به بهانه کمک به سالمندان
ترافیک سنگین در محورهای شمالی تهران و آزادراه‌ها
تاکتیک‌های جدید روسیه در شرق اوکراین
فوتسال ایران در دومین دیدار خود برابر افغانستان متوقف شد + گل ها
نورنما | یگان سگهای رباتیک
بازگشت سامانه‌های پاتریوت به کره‌جنوبی
سد کرج تا 15 روز دیگر آب دارد
استقرار نظامیان آمریکایی درپایگاه هوایی جدید در سوریه
تفسیر آزمایش‌ پزشکی توسط هوش مصنوعی جان بیمار را به خطر می اندازد
واکنش آموزش و پرورش به کامیون حمل‌ونقل دانش‌آموزان
X
آگهی تبلیغاتی