×
سیاسی
شناسه خبر : 102591
تاریخ انتشار : دوشنبه 1401/05/24 ساعت 15:04
مقامات آمریکا نسبت به وقوع جنگ داخلی در این کشور هشدار دادند

پس از بازرسی عمارت مارالاگو؛

مقامات آمریکا نسبت به وقوع جنگ داخلی در این کشور هشدار دادند

مقامت امنیتی آمریکا پس از بازرسی عمارت دونالد ترامپ در بیانیه‌ای درباره تهدید به بمب گذاری در مقرهای اف‌بی‌آی و دیگر تهدیدات داخلی با عناوین «جنگ داخلی» و «انقلاب مسلحانه» و در این کشور هشدار دادند.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: اف‌بی‌آی و وزارت امنیت داخلی آمریکا پس از بازرسی از عمارت ترامپ در فلوریدا، در بیانیه‌ای مشترک درباره افزایش تهدیدات علیه مقامات فدرال هشدار دادند.

این دو نهاد در بیانیه خود هشدار دادند تهدیدهای احتمالی علیه مقامات اجرایی فدرال پس از یورش اف‌بی‌آی به عمارت مارالاگو در برخی رسانه های اجتماعی، انجمن های اینترنتی و پلتفرم های اشتراک گذاری تصاویر و ویدئوها دیده شده است.

این بیانیه که در شبکه سی بی اس نیوز منتشر شده، به مقامات محلی، دولتی و قبیله‌ای در سراسر آمریکا هشدار داده که جانب احتیاط را رعایت کنند.

همچنین در این بیانیه درباره تهدید به بمب گذاری در مقرهای اف‌بی‌آی و دیگر تهدیدات داخلی با عناوین «جنگ داخلی» و «انقلاب مسلحانه» و در سراسر کشور هشدار داده و تأکید کردند این تهدیدات ممکن است اهداف، تاکتیک ها و تسلیحات را هدف قرار دهد.

براساس این بیانیه، وزارت امنیت داخلی هشدارهای متعددی را شناسایی کرده و درباره احتمال کشته شدن مقامات قضایی، اجرایی و دولتی مرتبط با پرونده تفتیش عمارت ترامپ از جمله قاضی فدرالی که حکم تفتیش را تأیید کرد، هشدار داد.

علاوه بر این، در این بیانیه هشدار داده شده که اطلاعات شخصی مانند آدرس و مشخصات اعضای خانواده عوامل این بازرسی در شبکه های اجتماعی منتشر شده است.

اف‌بی‌آی در این باره گفت: اف‌بی‌آی همیشه درباره خشونت و تهدیدهای خشونت آمیز علیه مقامات اجرایی این نهاد نگران است. ما با همکاران خود برای مقابله با این تهدیدها همکاری نزدیکی داریم. ما مثل همیشه از مردم می خواهیم که اگر مورد مشکوکی دیدند بلافاصله آن را به اطلاع مقامات برسانند.

سخنگوی امنیت داخلی نیز اظهار کرد این وزارت خانه به طور مستمر اطلاعات مرتبط با تهدیدهای فزاینده را علیه مقامات فدرال، دولتی و محلی به اشتراک می گذارد تا امنیت و ایمنی تمام جوامع در سراسر کشور را تضمین کند.   

در همین حال، روز گذشته گروهی از طرفداران مسلح دونالد ترامپ در اعتراض به یورش پلیس به عمارت وی در فلوریدا، در مقابل دفتر اف‌بی‌آی در ایالت فونیکس، تجمع کرده و اعتراض خود را نسبت به این موضوع اعلام کردند.

براساس این گزارش، معترضان پلاکاردهایی با عنوان «اف‌بی‌آی را منحل کنید» در دست داشته و فریاد اعتراض سر دادند.

پنج‌شنبه گذشته مرد مسلحی که طرفدار ترامپ بود، پس از تلاش برای ورود به دفتر اف‌بی‌آی در سینسیناتی، مورد اصابت گلوله پلیس قرار گرفت و کشته شد.

این در حالی است که روزنامه نیویورک‌تایمز در یک گزارش تحلیلی نوشت در ۶ سال گذشته طرفداران دونالد ترامپ، هر زمان که مأموران اجرای قانون قصد تحقیق از رئیس‌جمهور سابق را داشته‌اند به‌شدت به این مأموران تاخته و تلاش کرده‌اند آنها را تضعیف کنند.

اما مطابق این تحلیل، این بار واکنش طرفداران ترامپ به بازرسی اف‌بی‌آی فراتر از خشم و انزجارهای متداول و مرسوم بوده است. شماری از حامیان ترامپ و حتی بعضی از چهره‌های طرفدار او در رسانه‌ها و یا نامزدهای حزب جمهوری‌خواه اکنون به زبان خشونت برای ابراز مخالفتشان با اقدام اف‌بی‌آی روی آورده‌اند.

در تازه ترین مورد، رودی جولیانی شهردار سابق نیویورک و یکی از دوستان و طرفداران ترامپ در مصاحبه با نشریه نیویورک پست اظهار کرد اگر ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ پیروز شود، به خانه جو بایدن حمله خواهد کرد.


سی بی اس نیوز
نظرات

آخرین اخبار
گزارش تکان‌دهنده سازمان جهانی بهداشت؛ افزایش بی‌سابقه حملات به مراکز درمانی
تداوم مأموریت فرسایشی آمریکا؛ «جورج واشنگتن» جایگزین «لینکلن»
تاریخ‌سازی بسکتبال سه نفره ایران؛ پسران در رده نخست لیگ ملت‌های آسیا
پنتاگون به دنبال بازسازی ذخایر پدافندی
پیشروی تانک‌های اسرائیلی به سمت حداثا
شکست نقشه‌های تجاوزگرانه در منطقه با تکیه بر فرهنگ مقاومت
دومینوی کناره‌گیری از دولت ترامپ
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره افزایش جنایت‌های صهیونیستی
بارش‌های شدید شرق آسیا را فلج کرد؛ چین و ژاپن درگیر سیل و تخلیه اضطراری
مهسا بهشتی قوی‌ترین بانوی آسیا؛ پایانی رؤیایی برای وزنه‌برداری دختران
محکومیت حمایت اتحادیه اروپا از عناصر تروریستی ضد ایرانی
قیمت گواهی اسقاط خودرو چقدر است؟ راهنمای کامل طرح نوسازی ناوگان توسط ایدرو
پاسخ اولیانوف به چرایی ادامه جنگ آمریکا با ایران
آمریکا قصد حمله زمینی به ایران را داشت؛ اما نیت شومشان خنثی شد
قرار مرگبار دو رقیب عشقی در تهران؛ پسر جوان با ضربات چاقو جان باخت
لاوروف: آمریکا در حملات اوکراین علیه روسیه دست مستقیم دارد
رهگیری و انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان
شکاف میان نتانیاهو و ترامپ؛ آیا «بی‌بی» بزرگ‌ترین دشمن خودش است؟
رکوردشکنی گرما در بریتانیا؛ پنجمین موج گرما اروپا را در آتش فرو برد
واکنش تند کره شمالی به رزمایش آمریکا و کره جنوبی
جزئیات حمله به وزیر دولت ایالت بلوچستان پاکستان / 6 نفر مجروح شدند
خزر به پایین‌ترین تراز 200 سال اخیر رسید؛ زنگ خطر برای سواحل شمال
جنگ فرسایشی ایران چگونه ظرفیت واقعی آمریکا را آشکار کرد
5 هزار کامیون پشت مرز بازرگان؛ لاین سوم در راه است
فرهاد قلی‌زاده سه‌گانه طلایی شد؛ درخشش دوباره وزنه‌برداری ایران در آسیا
پشت پرده غیبت 4 ستاره جوان پرسپولیس در بازی سرنوشت‌ساز
بازی ایران و روسیه قطعی شد؛ 7 مهر در کازان
«سقف»؛ کمدی سیاه یک خانواده ایرانی در روزهای جنگ 12 روزه
آخرین قیمت طلا و سکه امروز جمعه 23 مرداد 1405 / سکه 189 میلیون تومان شد
آیت‌الله خاتمی: توان موشکی ایران ، آمریکا را به ذلت کشاند
پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 24 مرداد
معاملات آتی برق ژاپن 3 برابر شد؛ سایه بحران هرمز بر بازار انرژی
جهش قیمت نفت در بازار جهانی؛ برنت به 87 دلار رسید
ماجرای توقیف فوری 18 موتورسیکلت و 3 خودرو در آران و بیدگل چه بود؟
پیش بینی بورس فردا شنبه 24 مرداد/ بورس فردا صعود می کند؟
قیمت دینار عراق امروز جمعه 23 مرداد 1405؛ 100 دینار چند تومان شد؟
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور چالوس و آزادراه تهران-شمال
مستند برنده ونیز، نماینده سوئیس در اسکار 2027؛ روایتی از زندگی در غزه
پنجره نقل‌وانتقالات استقلال 4 شهریور باز می‌شود؟
افتخارآفرینی نخبگان ایرانی در المپیاد جهانی کامپیوتر 2026
خواب‌آلودگی راننده پژو 405 حادثه مرگباری رقم زد
چرا قاهره از توافق سه جانبه ریاض، استانبول و اسلام آباد جا ماند؟
رایزنی ایران و افغانستان برای تسهیل صادرات و توسعه تجارت دوجانبه
قیمت لیر ترکیه امروز جمعه 23 مرداد چقدر شد؟
جشن روز استقلال پاکستان در تهران با حضور سفیر پاکستان برگزار شد
سریال «دختر امپراتور» از امشب روی آنتن می‌رود
جزئیات ضربه اطلاعات سپاه به تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان
مذاکرات لبنان و اسرائیل در آستانه بن‌بست؛ بیروت خواستار توقف حملات شد
افزایش قیمت بنزین فعلاً منتفی شد
مهسا بهشتی ستاره وزنه‌برداری جوانان آسیا شد؛ 6 مدال طلا برای دختر ایرانی